Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Trambolinle baş dönmesi yaşıyor muydun bende baya niyetlenmiştim bi ara
Trambolin çocuklarin aslında, ben çok zıplayamıyorum, dediğin gibi başım dönüyor, dizlerimde ağriyor zaten, çocuklar oynarken step yaparak kullanıyordum birara, onlar yine oynuyor ama ben yanından geçip gidiyordum artik buluşmanın zamanı geldi

Valla tecrübeyle sabit ki düşük kiloları vermek çooook daha zor
Aynen farkındayım da bence kilon çok güzel aynı boydayız ve ben 65 kiloyken 38 bedene sığabiliyordum muhtemelen 36 bedensin naçizane maksimum 55e inmeni tavsiye ederim tabi senin bedenin senin kararın
dün akşam hali yoktu bu ekimcağızın pert yattım gülüm :)
Ya hoş geldin abla inşallah Cuma’ya artıyı atarsın üstünden yeğeninin problemlerini de hallettiğinize çok sevindim gözümüz seni arıyor uzaklaşma buralardan

geldin canım Zehra ben . senin gelmenle Mefkurem Mefkurem Zuhal ablayla beni yine bir ağlama tuttu kız aynı boydayız ben 83 sen 58 ve kilo vermek istiyorsun
ağlayan sensin, ben alistim artik
Ye sen abla benm orucumdn ne olacak günde 200 gr anca gider
kizdirma beni ketoyu birakip lapa yaparim bak
Yarın İf diyetine başlıyorum kızlar, 18-6 devam ettirebilirim inşaallah. Geçen yıl karatay ve if ile 16 kilo vermiştim, bakalım yine başarabilirim kesin
Heralde
Galiba
Sanırsam
bizim takim cogunlukla if gibi yiyor zaten cnm :) zorlanmazsin
Az kaldı zayıflsmaktan vazgeçicem
Selamlar❤
sen bu siskolari dinleme cnm
Hazır motivasyonun varken hayalindeki rakami gör
sabah tartıya çıktım 1 kg fazla görünüyorum bakalım cumaya eksiye geçecek miyim
duzensiz uyku etkilemistir tatlim

Sen heralde bizim takimdaydin
Dizlerini zorlicak şeyler yapmasana o zaman cnm

ee işte gülüm yeğen olunca bildiğin terapi yaptık 10 gün gençlerin sorunları ayrı psikolojik takıntıları korkuları ayrı ,bence biz çok iyiyiz günlük sorunlar ve kiloyla uğraşıyoruz halimize şükretmeliyiz :)

aynı takımda mıyız

hosgeldın canım ben hatıce.
Sen hedefıne lısteye gırmeden ulasırsın zaten.
1 tanesının pesınde dolanmak bıle yorucu ıkızı hıc dusunemıyorum bıle. Buyumusler artık maşallah
dün akşam hali yoktu bu ekimcağızın pert yattım gülüm :)
hosgeldın abla. Sorunları halletmenıze sevındım
Q
Ablam spor işi yattı benim diyete tehlike girdi
neden nıye yapamadın canım
34619 dayım ve şu an güncel 34653 vay anam babam
Hıc takılma canım. Guncelden devam et yetısemezsın

ağlayan sensin, ben alistim artik
kizdirma beni ketoyu birakip lapa yaparim bak
bizim takim cogunlukla if gibi yiyor zaten cnm

Dizlerini zorlicak şeyler yapmasana o zaman cnm

Dizlerimi zorlamamaya çalışacam bakalım. Fevzi Özgönül'ün "küçülme"tekniğini denicem bu sefer. "Gece yatmadan trambolinde hafif hafif silkelenin, yağlar sıkılaşacaktır" demişti

görmedim gülüm bildirimlerden etiketlenmeye baktım sadece geçmişi okumadım ki özüürrr

hoş buldum gülüm kendi başımıza olacakları hallettik ne yolda yürümesi gerektiğini de anlattım gerisi ona kaldı :)

Tek başıma üçüyle çok zordu zaten.
Hele bi gezmeye gidişimiz vardı, birkeresinde anneme gdiyoruz alt komşumla karşılaştık "hayırdır,tatile mi gidiyosunuz"dedi. Elimde bebek çantası yerine valiz taşıyınca şaşırdı tabii

Evetttt
O yüzden artiyi vermen lazim
yüzünü kara çıkarmam inşallah mefkuşum zaten benim iştah yine kaçmış öğle buraya yazdıktan sonra 2 haşlama yumurta biraz maydanoz dereotu ve peynire z. yağı pul biber döküp yiyeyim dedim yarınsından biraz fazlasını zorla yedim bitmedi dolaba kaldırdım , inşallah cumaya kadar sağlıklı beslenip hareketi arttırıp eksiye geçicem

Insallah cnm yoksa duman oluruz
Bizim grubun çoğu artiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…