- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.801
Eksi kaçsın şöyle ablanagunaydın pınarım masallah ona paytak paytak yurur yakında inşallah
Günaydin canım bu senede biz kar goremıcez sanırım az bisey yagdı gectı gitti karı görebilmek için sanırım kartepeye falan gitmek gerekecek
ZalımsınBiz Mabel Matiz konserine gidicez çok severim kendisini
Bu saatte kapinis olmaz saçmalama lütfenBen once pazara sonra kızı okula almaya sonrada aksama yemek yapmam lazım bugun ogunumude yedım ve gunu kapattım ananasımn yarısını ufaklıga kaptırdım
Boynuna takmayacaksan düdüklü doğru bir tercih olmayabülüü ama fissler missler alacaksa elleme alsınBenim yokta kocanın var,Düdüklü alicak bana onun arayışında
İnanmadım abla zaten bi erkekte bu kadar aşamalı düşünecek düşünse de hayata aktaracak zeka yoktur benceEşim o gun izin almis
Kocamannn beyaz gül buketiyle gelecekmis, tabi benim icin ölüp bittigini anlatan, bensiz yapamicagini anlatan bi şiirle beraber
Ben kuaföre gittigimde o da benim icin mumlu muzikli bi sofra hazirlicak
Yemekten sonra biraz dans edebiliriz
Dermisimmmmm
Herife sordum planın hazır mı diye - büyük bi coşkuyla pasaportlarımız alıp direk uçuyoruz her şey hazır sen bir şeyi dert etme dediLusi Sorduguna göre sende hava fişekli patlmali catlatmali bı organizasyon var sanki Anlatsana kiskanmayizki biz
Bnm en yakın arkadaşım sahne alıyor onu dinlemeye Gitcez kısmetse de çok soğuk çokHanımlar nörürsünüz ?
Sevgililer günü planınız nedir ? Var mı bişiler ekşınlı mekşınlı
En yakın arkadaşını tanır mıyız biz ünlü ve yakın arkadaşlara bayılırımBnm en yakın arkadaşım sahne alıyor onu dinlemeye Gitcez kısmetse de çok soğuk çok
Artık gece bitiminde ısınırız
Canım tarif hazırla hemen,yeni yarışma başladı.labneli bi tarif bul gel hemennne diyim olabilir
Baya bi sikintili gecmis Allah sabir versin. Benim büyük kiz baya bi sikintili bu ara Sabahlari
gün gelecekki keske kücük olup yanimizda olsunlar dicez
ne güzel Burda yagmiyor
kolay gelsin canim
bizdede bisey yok
bende online Cok alisveris yapiyorum Özellikle geceleri yatarken bakiyorsam is bitmistiro yüzden bakmamaya calisiyorum
her cocuk bir degil canim Oda baslar yakinda
bizim burdada aksini diyorlar daha atiklermisbence cocuktan Cocuga degisiyor
spiral taktiranlar hep Diyor baya bi kanamalari oldugunu normal demekki.
45 yasta büyük cesaret yaparsan bi zaman Sonra kafa almiyor cocuk bakmayi
tebrik ederim canim görmüstüm tarifiniBende katilmak istiyorum Pasta Hamur isi mutfakta biseyler yapmadi Cok seviyorum kilo vermeye baslayali baya bi azalttim
cok erken baglatmissin abla negativ bi tarafini yasadin mi? Benim annemde baglattiktan Sonra baya bi adet kanamasi oluyordu
bana yapma sakin
dün mutfak dolabimi hallettim kileri hallettim bugunde biyerleri dökerim asagayayemek konusunda bilmiyorum ac kalsam daha iyi
bende onu dicektim Allah korusun Onlar düsse Cok tehlikeli, normalde onlari kirmalari gerekmiyormu
Valla antakya da olan var ise tanır tabiEn yakın arkadaşını tanır mıyız biz ünlü ve yakın arkadaşlara bayılırım
cocuklu bol eksinli olur ZatenHanımlar nörürsünüz ?
Sevgililer günü planınız nedir ? Var mı bişiler ekşınlı mekşınlı
sorma canim kendimi biyerden aticam artik, gitmek istemiyorum Diyor anaokuluna ders yapilabilir okula gidecekmis ikna Eden kadar canim cikiyor. Dis fircalamasi banyoda isini bitirmesi bi ömür üzerini giymesi bi ömür.Senin kızın sıkıntısı neki huysuz sabahları cnm
cok severim ne güzel bizim icinde dinleBiz Mabel Matiz konserine gidicez çok severim kendisini
ama ne büyük nimetmis o düdüklü Ben hep korkuyordum esim hep israrla alalim diyordu aldik ve dedim Ben bunu Niye önceden almamisimBenim yokta kocanın var,Düdüklü alicak bana onun arayışında
Sunuma ayri bayildim Zaten Ben Becerikli degilim sunumdaCanım tarif hazırla hemen,yeni yarışma başladı.labneli bi tarif bul gel hemenn
Nasılsa yarışma bitti tarifimi atabilirm buraya
Eki Görüntüle 2589268
Esime türk bakkalindan aldirim bu labneden ins bugun yapabilirimCanım tarif hazırla hemen,yeni yarışma başladı.labneli bi tarif bul gel hemenn
Eki Görüntüle 2589268
Niye kizzz yapanlar vardir belkiİnanmadım abla zaten bi erkekte bu kadar aşamalı düşünecek düşünse de hayata aktaracak zeka yoktur bence
Masallah ressam gibi yapmışınCanım tarif hazırla hemen,yeni yarışma başladı.labneli bi tarif bul gel hemenn
Eki Görüntüle 2589268
Cok erken kapatmisin cnm yaaBen once pazara sonra kızı okula almaya sonrada aksama yemek yapmam lazım bugun ogunumude yedım ve gunu kapattım ananasımn yarısını ufaklıga kaptırdım
Bi poninin ki bi kangurununki abla yaa töbe yoktur varsa da ameliyatnan protez beyin taktırmıştırNiye kizzz yapanlar vardir belki
Ben de Dumlupınar mezunuyumErzurum canım
Yaaa Mervee ben de Dumlupınar mezunuyum Simav teknik eğitimden çok severdim Kütahya’yı iyi insanlarla karşılaştım hep orada çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?