Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eksi kaçsın şöyle ablana

Ben once pazara sonra kızı okula almaya sonrada aksama yemek yapmam lazım bugun ogunumude yedım ve gunu kapattım ananasımn yarısını ufaklıga kaptırdım
Bu saatte kapinis olmaz saçmalama lütfen hasta olursun kış günü hem vucudu sıcak tutmak için yağlı tatlı yemek lazım ben seni düşünüyorum balim

İnanmadım abla zaten bi erkekte bu kadar aşamalı düşünecek düşünse de hayata aktaracak zeka yoktur bence

Lusi Sorduguna göre sende hava fişekli patlmali catlatmali bı organizasyon var sankiAnlatsana kiskanmayizki biz
Herife sordum planın hazır mı diye - büyük bi coşkuyla pasaportlarımız alıp direk uçuyoruz her şey hazır sen bir şeyi dert etme dedi
Derdim tasam yok şükür geyiğini de yaptı rahatladı

Canım tarif hazırla hemen,yeni yarışma başladı.labneli bi tarif bul gel hemenn
Nasılsa yarışma bitti tarifimi atabilirm buraya

Hanımlar nörürsünüz ?
Sevgililer günü planınız nedir ? Var mı bişiler ekşınlı mekşınlı
cocuklu bol eksinli olur Zaten
Senin kızın sıkıntısı neki huysuz sabahları cnm
sorma canim kendimi biyerden aticam artik, gitmek istemiyorum Diyor anaokuluna ders yapilabilir okula gidecekmis ikna Eden kadar canim cikiyor. Dis fircalamasi banyoda isini bitirmesi bi ömür üzerini giymesi bi ömür.
Artik pijamayla gidiceksin diyorum uyusuk uyusuk giymeye basliyor
Biz Mabel Matiz konserine gidicez çok severim kendisini
cok severim ne güzel bizim icinde dinle
Benim yokta kocanın var,Düdüklü alicak bana onun arayışında
ama ne büyük nimetmis o düdüklü Ben hep korkuyordum esim hep israrla alalim diyordu aldik ve dedim Ben bunu Niye önceden almamisim

Niye kizzz yapanlar vardir belki
Bi poninin ki bi kangurununki abla yaa töbe yoktur varsa da ameliyatnan protez beyin taktırmıştır
Ben evdekine saat aldım akıllı saat onun bir şey almadığına bi plan program yapmadığına eminim onu mahcup etmek istiyorum

Erzurum canım

Yaaa Mervee ben de Dumlupınar mezunuyum Simav teknik eğitimden çok severdim Kütahya’yı iyi insanlarla karşılaştım hep orada çok şükür
Ben de Dumlupınar mezunuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…