Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşmlar kızlar gününüz nasıl geçti?
yemek yapmak , dışarı çıkıp az meyve almak sonrası tontişimle oturup müge anlı da olanları dinlemek( bir gün kafayı yiycem tv bile izlemiyorum ki öyle şeyleri görmeyeyim ) akşam 5 ten sonra hastalanan kocaya bakmak eehh fena geçmemiş benim ki senin nasıl geçti ponim

döküm tencereler çok ağır gülüm yıkaması kaldırıp indirmesi dert bence bir tane ızgaralı tava şeklinde olanlardan almıştı eşim 3 senedir 2 kere kullandım onun için kaslı kol lazım benden söylemesi :)

9 da yatmaya hazırlanmaya baslıyorum canım bugun 8 bucuk gıbı basladim 9 ceyrek gecıyprdu ikisininde uyudukları
Brnmki öğleci geç yatıp geç kalkıyoruz bu da baya yorucu oluyor
hosbuldum kaptanim:))
kizimi ueni okuldan aldim geldim aksam icin biseyler hazirliycam.senin miden nasil oldu daha iyimisin
Daha iyiym canm teşekkür ederim

Abow geçmiş olsun ailecek Bn günü yatarak geçirdm iyi ki kar tatili olmuş diyorum. Müge Anlınında fanıyım

gecmiş olsun abla inş sana bulaşmaz.
Kaptan kaçmış
Yardımcı bezmiş
üyeler için kötü olmuş
Huuu huuu

Perşembe aksami niye kimse yok :))
Acliktan bayildinizmi
Az önce yedim karnım şiş 1 haftaya adet olmam lazım tatlı şeyler yiyesim var

Lastiksiz olanlardandi .korkmazla tefala baktım ikili alıyım diyorum
yeni bi dudukluler cikmis ya kapagi cam
Cok guzel görünüyordu
ananasi tek ögünmü yedin cnm

Reglinin etkisidir mutlaka
Eğer kacamak yapmazsan birden dusecektir kilo
Ben bu sabah tartildim Cuma günkü kilomdayim. Artılar anca gitmiş yani. İnşallah yarına biraz daha vermiş olurum
iftarda insallah sıfır karbon yapmisindir cnm
hosgeldin ecemm
Biz sana hep gel diyoruz da gelmiyosun ki :))
cocuklar biliyor dört gözle gitmelerini bekledigimi ama evlenmis olmak icin evlenmeyin diyorum :))

Sen daha yeni evli sayilirsin cnm
Tencerelerin yenidir daha :)
İyi akşmlar kızlar gününüz nasıl geçti?
yoğun, yorgun

Bu arada keto sayfasinda
Karbonu birakanlarin mide sorunlari geciyormus :)
Selam herkese bugün evime dönüyorum şu anda yoldayım sonunda dönebiliyorum çok şükür
iyi yolculuklar sag salim evine kavuş tatlim

Yalniz korkuyomusun niye kardesinle kalican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…