- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.041
yemek yapmak , dışarı çıkıp az meyve almak sonrası tontişimle oturup müge anlı da olanları dinlemek( bir gün kafayı yiycem tv bile izlemiyorum ki öyle şeyleri görmeyeyimİyi akşmlar kızlar gününüz nasıl geçti?
döküm tencereler çok ağır gülüm yıkaması kaldırıp indirmesi dert bence bir tane ızgaralı tava şeklinde olanlardan almıştı eşim 3 senedir 2 kere kullandım onun için kaslı kol lazım benden söylemesi :)ablaa cocuklar duymasın planlariniz yuzunden sevmedikleri birileriyle evlenirler bir de
Bu arada esim kahvaltida diyorumki acaba butun tencereleri atip döküm tencere mi alsakoda diyorki aa ne guzel fikir hic aklim gelmemisti . Hhhaha sonrası malum şaka yapiyor beyfendi ama iyiki bende şaka yapiyordum
Sagol cnm
Bence yaptir cnm okadar korkulck bi işlem degil. Esimde hep midesinden cekiyor hala da istemiyordu sonunda yaptirdi hatta gastritin ileri seviyesi var dendi gerci duzwldi mi drsen hala ara ara cekiyor ama ne oldgnu ogrendik enazindan
Haklisin ev fiyatlari ucuk ki hergecen gun daha da pahalaniyor az birikiminiz olsa hemen girerdiniz bi eve nekadar erken okadar iyi cnku. Zaten boşa kira para vermeside cabası oluyor.
Iyi olmana sevindm cnm
Kac kg oldun ece soyle merak ettim aramizda
Brnmki öğleci geç yatıp geç kalkıyoruz bu da baya yorucu oluyor9 da yatmaya hazırlanmaya baslıyorum canım bugun 8 bucuk gıbı basladim 9 ceyrek gecıyprdu ikisininde uyudukları
Daha iyiym canm teşekkür ederimhosbuldum kaptanim:))
kizimi ueni okuldan aldim geldim aksam icin biseyler hazirliycam.senin miden nasil oldu daha iyimisin
dünden beri eşim başım ağrıyor diyor ufaktan öksürüyordu geniz akıntısı vardı bu gün öğlen eve ilaçlarla geldi eee mübarek rapor alıp evde yataydın dedim unutmuş dememiş doktora geri gitti işe akşam geldi zangır zangır titriyor öksürüyor ve ııııhh diye bağırıyor her titremede grip olmuş, benim de başım fena ağrıyor inşallah bana bulaşmamıştır kaç kere dibim de öksürdü ama
az uyursa iyi olur inşallah ben de bekliyorum benim sıpa dersten gelsin az yatıp uyuyayım
Abow geçmiş olsun ailecekyemek yapmak , dışarı çıkıp az meyve almak sonrası tontişimle oturup müge anlı da olanları dinlemek( bir gün kafayı yiycem tv bile izlemiyorum ki öyle şeyleri görmeyeyim) akşam 5 ten sonra hastalanan kocaya bakmak eehh fena geçmemiş benim ki senin nasıl geçti ponim
Eşin döndü mü canımSelam herkesebugün evime dönüyorum şu anda yoldayım sonunda dönebiliyorum çok şükür
Selam herkesebugün evime dönüyorum şu anda yoldayım sonunda dönebiliyorum çok şükür
Yarin bildirimini yap ama cnmHayırlı akşamlar ben bikaç gün bildirim yapamazsam problem olur mu çok yoğunum annem ve babam geldi onları gezdirecegimoğlanın yüzme kursu bebiş derken giremiyorum
Hayır canım malesef kardeşimle kalacagimEşin döndü mü canım
Sağol canımHayırlı yolculuklar
Az kaldı bayılazammmmHuuu huuu
Perşembe aksami niye kimse yok :))
Acliktan bayildinizmi
Muhtemelen öyledir ama ben bugün hiç iyi haber veremeyeceğim malesefHuuu huuu
Acliktan bayildinizmi
Bugün pek bi tenhaydı buralarHuuu huuu
Acliktan bayildinizmi
dünden beri eşim başım ağrıyor diyor ufaktan öksürüyordu geniz akıntısı vardı bu gün öğlen eve ilaçlarla geldi eee mübarek rapor alıp evde yataydın dedim unutmuş dememiş doktora geri gitti işe akşam geldi zangır zangır titriyor öksürüyor ve ııııhh diye bağırıyor her titremede grip olmuş, benim de başım fena ağrıyor inşallah bana bulaşmamıştır kaç kere dibim de öksürdü ama
az uyursa iyi olur inşallah ben de bekliyorum benim sıpa dersten gelsin az yatıp uyuyayım
gecmiş olsun abla inş sana bulaşmaz.yemek yapmak , dışarı çıkıp az meyve almak sonrası tontişimle oturup müge anlı da olanları dinlemek( bir gün kafayı yiycem tv bile izlemiyorum ki öyle şeyleri görmeyeyim) akşam 5 ten sonra hastalanan kocaya bakmak eehh fena geçmemiş benim ki senin nasıl geçti ponim
üyeler için kötü olmuşKaptan kaçmış
Yardımcı bezmiş
Az önce yedimHuuu huuu
Acliktan bayildinizmi
hosgeldin evine:)Selam herkesebugün evime dönüyorum şu anda yoldayım sonunda dönebiliyorum çok şükür
benim ilk gunum.oldugu.icin iyyim:))3 fun sonra ayilip bayilmalara baslarim:)Huuu huuu
Acliktan bayildinizmi
yeni bi dudukluler cikmis ya kapagi camLastiksiz olanlardandi .korkmazla tefala baktım ikili alıyım diyorum
ananasi tek ögünmü yedin cnmGunaydin kızlar
Bugun ufaklık 8 olmadan uyandı buyugu de 8 de kaldırdım ıkısı bir uyanık olunca okula hazırlanma sureci bana eziyet oluyor ablayı gonderdik yattık gerı yataga gülsima uyudu bile bende uyusam mı kalksam mı bilemedim ustune regl bir hafta erken geldi dunku ananas tartıda hıc bir etki gostermemis reglle mı alakalı yoksa fayda etmedi mi cozemedım suan boyle hamburgerpizza Allah ne verdiyse hunharca yeme durtusu içerisindeyim
iftarda insallah sıfır karbon yapmisindir cnmBen bu sabah tartildim Cuma günkü kilomdayim. Artılar anca gitmiş yani. İnşallah yarına biraz daha vermiş olurum
hosgeldin ecemmMerhabalar kızlar
inşallah her şey herkes için yolundadır...
beni sorarsanız pofidik olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
bu işe bir dur demezsem çok kötü şeyler olacak...
lakin bu ara oruç tutmaya niyetlendim aç acına diyet hiç güzel gitmiyor... bir de depresyonumu yiyerek yenmeye çalışınca tartı pek istediğim gibi sonuç vermiyor. inşallah atlatacağım depresyonu da panik atağı da...
yine de sevgili kaptanımHandandandan ve Mefkurem in de izniyle liste yapıp tartım bildirmek isterim ...
belki listeye bilem girerim
cocuklar biliyor dört gözle gitmelerini bekledigimiablaa cocuklar duymasın planlariniz yuzunden sevmedikleri birileriyle evlenirler bir de
Bu arada esim kahvaltida diyorumki acaba butun tencereleri atip döküm tencere mi alsakoda diyorki aa ne guzel fikir hic aklim gelmemisti . Hhhaha sonrası malum şaka yapiyor beyfendi ama iyiki bende şaka yapiyordum
yoğun, yorgunİyi akşmlar kızlar gününüz nasıl geçti?
iyi yolculuklar sag salim evine kavuş tatlimSelam herkesebugün evime dönüyorum şu anda yoldayım sonunda dönebiliyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?