- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.061
Ac ken tarif bakmak hic akillica degil :))Psikopat gibi işkence ediyorum kendime,yemek bölümündeyim
Listeye girince bayilirsinbenim ilk gunum.oldugu.icin iyyim:))3 fun sonra ayilip bayilmalara baslarim:)
Yaparım ama oda doğru olur mu bilmem adetimin ikinci gunuYarin bildirimini yap ama cnm
Yediklerin yetmedimiönce yedimkarnım şiş 1 haftaya adet olmam lazım tatlı şeyler yiyesim var
Kız birinci kaldırılır mıAc ken tarif bakmak hic akillica degil :))
Kiz senin pastanin tarifini sorduydum :)
Sayfayi bulamadim, kaldirmislar heralde
Burasi kadinlar kulubü cnmYaparım ama oda doğru olur mu bilmem adetimin ikinci gunu
Atın bunu zindanaAz önce yedimkarnım şiş 1 haftaya adet olmam lazım tatlı şeyler yiyesim var
Yarin görürüz ac mi kalindi yoksa baska islermi cevrildiBugün pek bi tenhaydı buralar
Sanırım birşey yiyip içmemek için hâlâ uyuyorlar
Biz de 55 kilo olsak, ondan farkimiz olmazdi heraldeAtın bunu zindana
Teşekkür tatlimKız birinci kaldırılır mı
Kekler - Pastalar - San Sebastian Cheesecake
Merhaba :KK54: Sizlere bugün sponsorumuz PINAR Labne ile San Sebastian Cheesecake yapıcam :kk77: Tarifimdeki malzemeleri hazırlarken labneyi de açayım kolaylık olsun dedim.veee karşıma ne çıktı 😍 Bence bu bir işaret :KK53: Malzemeler 4 yumurta 400 gr pınar labne 300 gr sürülebilir beyaz...www.kadinlarkulubu.com
Tarif bakmıyorum ki,yarışmaya katıldım
55 kilo nedir yaaaaBiz de 55 kilo olsak, ondan farkimiz olmazdi heralde
Gerci nazli yedim deyip deyip yine 55-56geliyor aylardir :))
Veriyolar hem de nasıl güzel hediyelerTeşekkür tatlim
Baska yere almislar heralde :) yarismada bulamadiydim
Yarismalar hic ilgi alanim degil :)
Hediye veriyolarmi kazanana
Kilo nasil korunur bize ornek oluyor dicemde55 kilo nedir yaaaa
O zaman direkt gruptan atın
Ben yesem mi derken daha 3 kilo alıyorumKilo nasil korunur bize ornek oluyor dicemde
Bu kiz hep yedim diyor
Ben yiyince niye 5-10kilo birden aliyorum
Bu iyi olmus, millet boşu bosuna o kadar ugrasmaz :))Veriyolar hem de nasıl güzel hediyeler
Sponsor - Ödüller
Bundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır. Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor. Bazı birinciler konularda, bu...www.kadinlarkulubu.com
Daha brokoli kesecedikÇok yorgunum kızlar yatıyorum
Hayırlı geceler
Yazarım insallahBurasi kadinlar kulubü cnm
Yani herkes regli oluyor
Ama cuma yarismasindayiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?