- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.101
Ondasabah peynir yumurta ananas
Sonrasında yogurt ananas
Abla Karatay'da da ayda 1 serbest idiBen hic yemek olarak yemedim
Ben biraz degıstırdım abla gunu erken kapatayım diyeOnda
Sabah yumurta peynir
Oglen+ aksam ananas yogurt vardi
Benim öğün saatlerim genelde işte n eve gelmeme göre degisiyor cnm :)Aralıklı oruç veya günde 2 beslenme mi acaba? Doyurucu görünüyor ama Bnm bu quark falan olayı kafamı karıştırıyor
Dk başı tartiya cikmayi biraksan iyi olur :))Ben biraz degıstırdım abla gunu erken kapatayım diyekotumu ettim bılmıyorum tartı oynamadı
Sende ne yaptigina bi karar ver artikAbla Karatay'da da ayda 1 serbest idi
gayet güzel Canim.Kahvaltı 2 yumurta derotlu maydanozlu omlet biraz peynirle t.b unuda kattım
5 zeytin
1 dilim peynir
1 ç.k tereyağı
Arada 16.00 gibi neskafe 1 avuç lebleb
Akşam 20.00
3 küçük haşlanmış tavuk baget
Salata
2.5 lt su
1 bardaK yeşil çay
45 dk yürüyüş
10 dk eliptik
20 dk ağırlık antrenmanı. 235 puanDream00
Kolay gelsin canim iyi gecelerBenım kızlar uyudu evı toparlayıp yatarım bende sanırım tekrar gelemezsem ıyı geceler
Yok yok benim ki ortaya karışık abla ben daha önce Karatay ile verdim ya tüm kilomu şimdi bir türlü veremedim doğum sonrası şu an ben karıştırıyorum ortaya seviyeleri yapıp şifa bulana kadarSende ne yaptigina bi karar ver artik
Ekmekli pestilli karataymi seninki
dünden beri eşim başım ağrıyor diyor ufaktan öksürüyordu geniz akıntısı vardı bu gün öğlen eve ilaçlarla geldi eee mübarek rapor alıp evde yataydın dedim unutmuş dememiş doktora geri gitti işe akşam geldi zangır zangır titriyor öksürüyor ve ııııhh diye bağırıyor her titremede grip olmuş, benim de başım fena ağrıyor inşallah bana bulaşmamıştır kaç kere dibim de öksürdü ama
az uyursa iyi olur inşallah ben de bekliyorum benim sıpa dersten gelsin az yatıp uyuyayım
döküm tencereler çok ağır gülüm yıkaması kaldırıp indirmesi dert bence bir tane ızgaralı tava şeklinde olanlardan almıştı eşim 3 senedir 2 kere kullandım onun için kaslı kol lazım benden söylemesi :)
yeni bi dudukluler cikmis ya kapagi cam
Cok guzel görünüyordu
ananasi tek ögünmü yedin cnm
Reglinin etkisidir mutlaka
Eğer kacamak yapmazsan birden dusecektir kilo
iftarda insallah sıfır karbon yapmisindir cnm
hosgeldin ecemm
Biz sana hep gel diyoruz da gelmiyosun ki :))
cocuklar biliyor dört gözle gitmelerini bekledigimiama evlenmis olmak icin evlenmeyin diyorum :))
Sen daha yeni evli sayilirsin cnm
Tencerelerin yenidir daha :)
yoğun, yorgun
Bu arada keto sayfasinda
Karbonu birakanlarin mide sorunlari geciyormus :)
iyi yolculuklar sag salim evine kavuş tatlim
Yalniz korkuyomusun niye kardesinle kalican
Gidem de menümü yazam
Taaa oraya gitmek yorucu olacak ama :))
Yuh artik ne yüzsüz bi hirsizmis buYeni farkettim
İş cantamdan acilmamis sigara paketi gitmis
Bu ne azimmis arkadas yaaa
Haram zikkimm olsun
Bi yerlerinden ciksin insallahhhhhhhh
Bilmiyorum ki abla tahlillerimde hiçbir sorun yok çok şükür.sen de dolaşım bozukluğu var mı gülüm varis yada hemoroid varsa var demektir
Abla ağır ama gerçek dökümler çok sağlıklı. Granitler teflonlarla kendimize zarar veriyoruz aslında. Ya iyi bir çelik ya da döküm kullanmak lazım. Ben yemekleri az yağlı yapıyorum çelikte hep yapisiyo çok zor kullanımı.döküm tencereler çok ağır gülüm yıkaması kaldırıp indirmesi dert bence bir tane ızgaralı tava şeklinde olanlardan almıştı eşim 3 senedir 2 kere kullandım onun için kaslı kol lazım benden söylemesi :)
Hadi gözün aydın canımSelam herkesebugün evime dönüyorum şu anda yoldayım sonunda dönebiliyorum çok şükür
Kuzum sahur yapınca midem çok agriyo yıllardır sahur yapmıyorum bu yuzden. Daha rahat tutuyorum.ben beğendim sporda iyi..
Suda yeterli
GüEl canım. Akşam için salatada iyi olurmuş doyurucu olurdu. Su miktarıda iyi
Allah kabul etsin canım. Bu şekilde dayanabiliyormusun? Sahurda en azından yumurta yesen
Sahur yapmadim abla.İspanakta bulgur vardı ama az yedim.Bunlar begenmedigim carsamba menuleri
zehra bugdayli corba salida vardi heralde cnm
Aksam hem bugday hem nohut fazla karbon olmus
Ve carsamba icin uygun degil
carsamba gunu kurufssulye tursu cukulata olmusmu cnm
hem keto gitmis hemde hep sislik yapicak seyler yemişin cnm
Malesef menun hic carsambalik degil
gayet guzel tatlim
Pirinc yerine bulgur koysaydinya ispanaga
Kahvaltiyi baya erken yapiyosun :)
nugget hazirmi acaba :)
Sahur yaptinmiydi tatlim
Iftar guzel görünüyor
Ispanakda pirinc varmiydi
Bi edakaya ugradim geldimNiye kimsecikler yok
Niye zorkiMenu yazmadigm icin kimsenin menusunede bakamiyorm cnku taa orya gitmek banada zor geliyor
Vay arkadaş yaaa taktı sana kafayı abla. Hep aynı kişi mi acaba yoksa hırsızlık yaygın mi?Yeni farkettim
İş cantamdan acilmamis sigara paketi gitmis
Bu ne azimmis arkadas yaaa
Haram zikkimm olsun
Bi yerlerinden ciksin insallahhhhhhhh
Ben geldim burdayım tatlım. Ama bu akşam hayır yok benden birazdan uyurumNiye kimsecikler yok
Hani baslamicakmiydin sende :))Menu yazmadigm icin kimsenin menusunede bakamiyorm cnku taa orya gitmek banada zor geliyor
benimde öyle canimKuzum sahur yapınca midem çok agriyo yıllardır sahur yapmıyorum bu yuzden. Daha rahat tutuyorum
Of abla ya ne cektin bu elleri kirilasi hirsizdanBi edakaya ugradim geldim
Bitki cayi iciyorum
Karnibahar aldim, yarin kısır yaparim belki
Moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?