Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aralıklı oruç veya günde 2 beslenme mi acaba? Doyurucu görünüyor ama Bnm bu quark falan olayı kafamı karıştırıyor
Benim öğün saatlerim genelde işte n eve gelmeme göre degisiyor cnm :)
Evde olsamda kahvaltiyi öğlen yaparim cogunlukla

Ben ketojenik beslenme yapmaya calisiyorum

Sade Quark normaldede rahatlikla tuketilebilir, pro orani yogurttan daha yuksek, saglikli bisey :))

gayet güzel Canim.
Sporda süper
Benım kızlar uyudu evı toparlayıp yatarım bende sanırım tekrar gelemezsem ıyı geceler
Kolay gelsin canim iyi geceler

Sende ne yaptigina bi karar ver artik

Ekmekli pestilli karataymi seninki
Yok yok benim ki ortaya karışık abla ben daha önce Karatay ile verdim ya tüm kilomu şimdi bir türlü veremedim doğum sonrası şu an ben karıştırıyorum ortaya seviyeleri yapıp şifa bulana kadar

Gecmis olsun abla enisteye

Ay saka ettim abla degistircegme diilde iste dun oyle tencere tava konusu gecti ya benmki ne der acaba dedm ama ciddiye bile almadı zaten adam dökum ve granit ayni seyse bende granit tava tencere de var agır ama oyle aşırı degil sanki

Ablaa yazık evde istenmiyen kedi gibilerr yok saka dedim abla yeni sayilir 4 yillik ki arkasina bide granit takim aldm ben daha kucuk olsun diye otekiler biraz buyuktu 2 kisiye yaparken kocaman geliyordu

sen de dolaşım bozukluğu var mı gülüm varis yada hemoroid varsa var demektir
Bilmiyorum ki abla tahlillerimde hiçbir sorun yok çok şükür.
Abla ağır ama gerçek dökümler çok sağlıklı. Granitler teflonlarla kendimize zarar veriyoruz aslında. Ya iyi bir çelik ya da döküm kullanmak lazım. Ben yemekleri az yağlı yapıyorum çelikte hep yapisiyo çok zor kullanımı.
Selam herkese bugün evime dönüyorum şu anda yoldayım sonunda dönebiliyorum çok şükür
Hadi gözün aydın canım
ben beğendim sporda iyi..
Suda yeterli
GüEl canım. Akşam için salatada iyi olurmuş doyurucu olurdu. Su miktarıda iyi

Allah kabul etsin canım. Bu şekilde dayanabiliyormusun? Sahurda en azından yumurta yesen
Kuzum sahur yapınca midem çok agriyo yıllardır sahur yapmıyorum bu yuzden. Daha rahat tutuyorum.
Sahur yapmadim abla.İspanakta bulgur vardı ama az yedim.

Yeni farkettim
İş cantamdan acilmamis sigara paketi gitmis

Bu ne azimmis arkadas yaaa
Haram zikkimm olsun
Bi yerlerinden ciksin insallahhhhhhhh
Vay arkadaş yaaa taktı sana kafayı abla. Hep aynı kişi mi acaba yoksa hırsızlık yaygın mi?
Niye kimsecikler yok
Ben geldim burdayım tatlım. Ama bu akşam hayır yok benden birazdan uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…