- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.161
Yok anam yerim yurdum belli benim başıma iş açtırtmayınGit paylasimda söyle
persembe menusu olmadigini sende biliyosun canimİyi geceler herkesePerşembe olduğunu unuttum bugün menü yine güzel değil biliyorum
9.30
2 dilim Tb ekmek
4 5 çatal omlet
13.00
Portakal
16.00
1 tuzlu kurabiye
1 dilim kek
Su 1.5
Spor yok
afiyet olsun guzel menu canim08:30
Sade kahve
09:00
1 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
Biraz çeçil peyniri
13:00
2 ceviz
18:30
İki tavuk baget ( fırın )
1 büyük bardak ayran
1 kase salata
Su: 3 ü geçti
Spor: 70 dakika yürüyüş 140 puanDream00
Senimi yoksaAnamm vardı da beğenmediler
ama sende ilk günden cok azaltmisingaliba 13 mart da doluyo abla:)martda dufun var oyuzden mecbur sıkıyorum.kendimi:)
yogurdumsu bisey cnmquark ne oluyo abla
Özel alana giriyor diye Kamera yok cnmsikayet ediyomus abla mudure felan.bisey yapamiyolarmi kamera felan.
Şu yerin yurdunun kurallarina uyup menulerini gununde yazsan nasil olur cnmYok anam yerim yurdum belli benim başıma iş açtırtmayın
Bı donem yardımcılığını yapmıştım 3.takiminYok anam yerim yurdum belli benim başıma iş açtırtmayın
dunku yediklerimden dolayi acikmadim ogleye kadar oyuzden bugunluk boyle oldu.yarin daha dengeli olucak insallahama sende ilk günden cok azaltmisin
yogurdumsu bisey cnm
Mutlaka ordada vardir
Özel alana giriyor diye Kamera yok cnm
okudum Bende, bence Cok iyi olur bastan beri olmasi gereken biseydi benceBenim eksim bugün fazla degildi
Insallah yarina birazdaha gider
Paylasimi okuyanlar haberdardir heralde
Yeni kural cikabilir, oylama yapilacak
Kabul edilirse bundan sonra bildirimler fotolu olmak zorunda tabi listedekiler icin
Cuma sabahlari işe gec kalmamaliyim :)
Bazen aceleden nasil tartilip ciktigimi bilmiyodum
en güzeli madem cözüm bulamiyorlar onlarda dengesiz bi kilitli bisey yapamiyorlarmi gerci o hirsiz onuda kirarCebim yokki cnm :)
Artik cantami yanima alicam kim ne derse desin
dogrudur canim Okudum yazdiklarini paylasimda. Keske cözüm bulunsaymis Hayirlisi olsun artikCanım benim Kaptanlari arkadaşım olur çok severim bitanedir kendisi. Kac yıldır emek veriyor 3. Takıma diyet yapmadığı yoğun bir işi ve sık hastalanan biri olmasına rağmen elinden geleni yaptı birakiyorsa gerçekten yapacak gücü kalmamıştır keşke kaptanlığı teslim alacak biri olsaydı daha iyi olurdu
Sorma canim Niye böyle bilmiyorum saysam burdan Tr ye yok olurher sebze sende gaz yapiyodu dimi
Yok gitmeyinBı donem yardımcılığını yapmıştım 3.takiminNapsakki sen kaptan ol ben senin yaverin oluyum mutluluga yelkenmi acsakki bilemedim
anladim canim:)))okudum Bende, bence Cok iyi olur bastan beri olmasi gereken biseydi bence
en güzeli madem cözüm bulamiyorlar onlarda dengesiz bi kilitli bisey yapamiyorlarmi gerci o hirsiz onuda kirar
dogrudur canim Okudum yazdiklarini paylasimda. Keske cözüm bulunsaymis Hayirlisi olsun artik
Sorma canim Niye böyle bilmiyorum saysam burdan Tr ye yok olur
Quark sormussun ne diye.. eksi kremada diyorlar
Aynen abla çok haklısın eşim de yok ya yemek yapmaya üşenip dolaptakilerden yedimzehra bugdayli corba salida vardi heralde cnm
Aksam hem bugday hem nohut fazla karbon olmus
Ve carsamba icin uygun degil
az olmus Ama iyi canim sporda güzelsabah 12.00 sutlu kahve
14.00
2 kasik et sote
3 kasik kozlenmis patlican
salata
17.30 sutlu kahve
19.00 1 elma
21.00 sutlu kahve
40 dk kosu 30 dk yuruyus 250 puanDream00
su 2.5lt
ne diyimki canim olmamisİyi geceler herkesePerşembe olduğunu unuttum bugün menü yine güzel değil biliyorum
9.30
2 dilim Tb ekmek
4 5 çatal omlet
13.00
Portakal
16.00
1 tuzlu kurabiye
1 dilim kek
Su 1.5
Spor yok
Gayet güzel sporda iyi08:30
Sade kahve
09:00
1 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
Biraz çeçil peyniri
13:00
2 ceviz
18:30
İki tavuk baget ( fırın )
1 büyük bardak ayran
1 kase salata
Su: 3 ü geçti
Spor: 70 dakika yürüyüş 140 puanDream00
Iyi geceler canim yanliz kalmaman iyiBen geldim ve uyumaya gidiyorum bugün de başka bir arkadaşım geldi eşim yok yalnız da kalmadım çok iyi oldu benim için uğrayamadım bugün yarın görüşürüz inşallahseviliyorsunuz
Beyimle tanıştık arkadasiz ama lafta birbirimizden hoslaniyoruz deliler gibiYok gitmeyin
Canım gulbe tutuyo bende devam edicem inş ( bana güven olmaz amaafiyet olsun sporla birlikte guzel menu
yagda kizarmis nuggetmi canim
afiyet olsun.sahur yapinca midem agriyo demissin senin icin nasil rahat oluyo oyle yapman daha iyi tabi.allah kabul.etsin..1 orucum var bi rurlu tutamiyorum:)
galiba 13 mart da doluyo abla:)martda dufun var oyuzden mecbur sıkıyorum.kendimi:)
quark ne oluyo abla
afiyet olsun guzel bence
her sebze sende gaz yapiyodu dimi
afiyet olsun guzel.menu:)
sikayet ediyomus abla mudure felan.bisey yapamiyolarmi kamera felan.
bence guzel olur resim olunca en azindan daha seffaf olur
Ne kadar güzelmisBeyimle tanıştık arkadasiz ama lafta birbirimizden hoslaniyoruz deliler gibiama açılmıyor bir türlü
eski erkek arkadaşımda yurtdışina gitmişti mal askerlik yapmamak için, ayrılmıştık
Yapamamış bensiz bı iki tel konuştuk evlenme teklifi etti
Ben allak bullak oldum .Arkadaşım olan şimdiki eşime anlattım evlenme teklifi aldım ne yapicam bilmiyorum dedim madem arkadaş kalmakta ısrarcı akıl versin ozaman
Bana dediki yüreğinin götürdüğü yere git ..
Konuşmanın devamindada gitme sonsuza kadar yanımda kal
Bı lafinla beni nerelere götürdün sen şimdi ya
Amin canim Rabbim herkesin yuvasına huzur versinNe kadar güzelmisallahim mutlulugunuzu Daim etsin Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?