- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.181
Amin insallahAmin canim Rabbim herkesin yuvasına huzur versin
Yarin Evde olmicam ama bakmaya calisirim ins.Kizlar listeyi paylaştım yarın bildirim yapan herkes kendini ekleyebilir mi listeye gün sonunda hazır olmuş olsun. Herkes yarın tartidaki rakamla mutlu olur inşallah.
Herkese iyi geceler
Denemede selen de vardi cnm :)Kizlar listeyi paylaştım yarın bildirim yapan herkes kendini ekleyebilir mi listeye gün sonunda hazır olmuş olsun. Herkes yarın tartidaki rakamla mutlu olur inşallah.
Herkese iyi geceler
Sen ne misafiperversin böyleHandandandan Kaptanicem ben azcik 3.tqkimi okudumda 3,4 kişi kalmış zaten kardeş takım olarak bize gelseler olmazmi ..
Listedede izine çıkanlar oldukça listeye girerler♥♥
Canım Selenin deneme süreci bitince vermesi gereken kilo %5 in altında olur muhtemelen, listeye nasıl alacağız kiDenemede selen de vardi cnm :)
Grubun huzuru bozulmasin.güzel güzel anlasip gidiyordunuz.ben gerdim burayi.
Sağlıkla esenle kalın
Geçen sene karaca tencere takımı kazanmıştım,şimdi de pınar ürünlerinden oluşan hediye sepetiBu iyi olmus, millet boşu bosuna o kadar ugrasmaz :))
Sen ne kazandin simdi
Bi ara bakmıştım,yardımcı kaptan öyle demişti.sanırım ne zamandır uğramıyormuş takıma.tamamen espiri amaçlı söyledim.yoksa kişiliğe karaktere asla hakaret etmem.eğer kırdıysam affolaNereye kaçmış canım o ne demek nasıl tabir o
Nuggeti evde yaptım canım.tavuk göğsünü yumurtaya bulayıp badem unuyla fırında kızarttım.çok uzun diye böyle yazmadımBunlar begenmedigim carsamba menuleri
zehra bugdayli corba salida vardi heralde cnm
Aksam hem bugday hem nohut fazla karbon olmus
Ve carsamba icin uygun degil
carsamba gunu kurufssulye tursu cukulata olmusmu cnm
hem keto gitmis hemde hep sislik yapicak seyler yemişin cnm
Malesef menun hic carsambalik degil
gayet guzel tatlim
Pirinc yerine bulgur koysaydinya ispanaga
Kahvaltiyi baya erken yapiyosun :)
nugget hazirmi acaba :)
Sahur yaptinmiydi tatlim
Iftar guzel görünüyor
Ispanakda pirinc varmiydi
Böyle algılandığım için çok üzüldümAbloşum şaka şamata benim uzmanlık alanım master yapmışım gelmişim doktora yapıyorumbu şaka değil rahatlık! Üslup önemli!
Kaptanlığı yapabilecek vakte sahip olsam hiç düşünmeden giderdim cnmSen ne misafiperversin böyle
Gülümsettin kız beni
Daha iyi bir fikrim var.
Seni 3.takim kaptanlığı için önereyim paylaşımda.
Ne dersin
Günaydın canım ben neden izindeki üyeler kısmında yokum. Kovdunuz mu beniListeyi tekrar paylaştım geride kalıp unutulmasın
Hayır tabiki, ağlama hemenGünaydın canım ben neden izindeki üyeler kısmında yokum. Kovdunuz mu beni
Canımm kaptanımHayır tabiki, ağlama hemen
Ekle kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?