- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.421
İsim dusundunuzmu bahar prensesearamıza hoşgeldin canım ben bayadir gelmiyordum yanlışla silinmiştir eklemiş arkadaşlar
aramıza hoşgeldin ela emzirirken güzel verirsin ve inşallah atanirsin
canım benimde birden çıktı kuzey 9 aylıkken bu kadardı bu kız öne doğru buyuyor kuzey basket topu kadardı
ooo izinden eksi ile donmek :)
canım geçmiş olsun çocuklara kim bakacak gelecek mi biri 3-4 gün yatış verdi demişsin
neyse artık 300g da haftaya kalır :)
evet canım 800g toplamda 22.haftadayim , herşey iyi yolunda şükür sen nasılsın oğlun nasıl
super o hafif iniş çıkışlar normal
+800 leri saymıyorum ben çünkü hep iniş çıkış oluyor
sagol canım benim
evet canım 4d ye girdim geçen o zaman anlıyorum büyüdüğünü yoksa hareketlerde olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum çok hafifim bunda ilkinda daha zordu benim maşallah deyim kendime ,geleceğim bundan sonra :)
waowwww diyorum
kiz senin yemede sınırının olmadığını orda anladım bunca yıl sonra
cok değil abla accik hareketle gider
Tavır yapsaydin abla yanlışını gorseydiçok şirinler yaaaa seninkiler
ben ağzımla diyorum bana hediye alın 5 liralık bardak da olsa alın daaaa diyorum almadılar doğum günümü bile ben dedim de öylesine kutladılar geçen sene benim sıpa bana bir allah hayırlı ömürlerversin bile demedi gitti arkadaşının doğum günü kutladılar yani kazmanın da kazması olanlar var haline şükret
benim kızda bı tık daha geç çıkmıştı karnım ama yine de daha dışardan belli olmuyor normalde de hep bol giyindigim için herhaldecanım benimde birden çıktı kuzey 9 aylıkken bu kadardı bu kız öne doğru buyuyor kuzey basket topu kadardı
Diyorsun ay hadi bklm yavaş giderim insAllah bende senin gibi+800 leri saymıyorum ben çünkü hep iniş çıkış oluyor
süper o zaman
A.slm canimm hoşbuldum Tamamdir zaman belirleyip başlayalım.Selam canımcım hoşgeldin iyiki geldin
Birlikte yapabilirük ben baştan başlayacaum bugün start verdim başganımHandandandan
Bence de şans canim. 9.takimin bir tılsımı var bence ayrı bi hırslıyim şu an hemen etkiledi beniHosgeldin cnm dogru secim yapmissin 9 takım 1 Şans insallah sanada iyi gelir
Kac la mezun olmustun 58 diye hatirliyorum
Insallah cnm sagol
Olabillr cnm
Inşallah gelicek o hedef :)
Haklisin cnm inicem inşallah
:)
Inşallah cnm
Sagol ablamm :)
Ponii cok gecmis olsun Allah şifa versin kuzum
suyu tamda dediğin gibi içmeye dikkat ediyorum ama derin nefes alma kısmını atliyor muşum sayende farkına vardim teşekkür ederim aklima geldikçe onu da yapacagim..gülüm bence ilk su miktarına dikkat et ki 3.5 lt içiyorum demişsin suyu yudumlayarak aralarda nefes alarak ve mutlaka oturarak iç, suyla sütün bol olması orantılıymış yoksa afrika da ki aç kadınların sadece deri parçası gibi görünen göğüslerinden bebeklerini nasıl emzireceklerdi açlar daaa:)
sonra her su içtiğin de ona niye yükle
suya senin şifa kaynağın olduğunu her yudumla bedenini sağlıkla güçlendirip sütünü arttırdığı için teşekkür et
besmeleni çek iç :)
2. adım nefes al
nefesini derinden karnının alt tarafına ittirerek dolu dolu al hiç tutmadan yavaşça sakince ağzından vermeye başla ama sonuna kadar nefes çıksın karnını ciğerlerini boşalt bunu her strese girmeye başladığın da yapmaya çalış içinden de nefesi verirken tüm sıkıntılarını bırakıp yolladığını , dengede huzurlu ve mutlu olmayı seçtiğini söyle ,
hah stres de neymişşş papucumun kenarı diyeceksin zamanla:))
yeme içme kısmını da zaten bizim kızlar denetimli serbestlik amiri gibi takip eder , o kızım onlarda :))
hiç farketmez yarin da olur p.tesi de olur canim uyarim sana.Bende pazartesi başlamak istiyorum canım. Ne zaman başlicaksın
Çok teşekkür ederim hosbuldummm.. inşaallahh inşallaharamıza hoşgeldin canım ben bayadir gelmiyordum yanlışla silinmiştir eklemiş arkadaşlar
canım benimde birden çıktı kuzey 9 aylıkken bu kadardı bu kız öne doğru buyuyor kuzey basket topu kadardı
canım geçmiş olsun çocuklara kim bakacak gelecek mi biri 3-4 gün yatış verdi demişsin
evet canım 800g toplamda 22.haftadayim , herşey iyi yolunda şükür sen nasılsın oğlun nasıl
sagol canım benim
evet canım 4d ye girdim geçen o zaman anlıyorum büyüdüğünü yoksa hareketlerde olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum çok hafifim bunda ilkinda daha zordu benim maşallah deyim kendime ,geleceğim bundan sonra :)
waowwww diyorum
Msjina cvp vermedim cünkü firsatim yoktu.daha yeni eve geldim.bildirimimi yaptim ciktim.sonucta daha gün bitmedi firsat bulursam yazacam dedim.U Umudumbitmedi_
Mesajima cevap beklediğimi yazdığım halde cevap vermemişsin.
Bildirim yapmışsın, niyetin kalmak mı?
Eğer kalmak işte sana yazılan her mesajdan birşeyler çıkarıp takımda polemik çıkarmanı istemiyoruz.
Artık herkes senin mesajlarını alıntılamaya korkar hale geldi farkındaysan, Zübeyde kırılır mı, küser mı diye?
Hepimiz bu sanal ortamda eğlenerek kilo vermeye çalışıyoruz, hayatımızın zorlukları kendimize yeterli iken burada her yazılan mesajla kasılmak istemiyoruz açıkçası.
Açık konuşmak gerekirse bundan sonra takımda polemik istemiyorum.
Kalacaksan da düzenli olarak gelmen gerekiyor, bu takım kurallarından (her seferinde küstüm oynamıyorum olmaz)
Bugün liste paylaşılacağı için net kararını yazmanı istiyorum
Ins abla.15 in de olmadı bari ayın sonun da bizde inelim 80 li rakamlara yaa
Yazı dilim asla azarlar gibi değil sadece resmiMsjina cvp vermedim cünkü firsatim yoktu.daha yeni eve geldim.bildirimimi yaptim ciktim.sonucta daha gün bitmedi firsat bulursam yazacam dedim.
Benim bu zamana kadar 1 konum gecti.bana her yazanla tartismadim.seninle birlikte 3 kisi yazdiniz.
Ben konuyu aciyorsam söyle.açan elestirenler var.buda benim polemiğe girmediğimj gösterir.
Herkes mi benden korkar hale geldi?Allah askina kime ne kırıcı laf etmisim?
Takım kaptanısin ama öyle sert konusuyorsun ki asil benim sana biseyler yazasim yok.şu msjin bile cocuk azarlar gibi farkindaysan
neden bu kadar gerginsinMsjina cvp vermedim cünkü firsatim yoktu.daha yeni eve geldim.bildirimimi yaptim ciktim.sonucta daha gün bitmedi firsat bulursam yazacam dedim.
Benim bu zamana kadar 1 konum gecti.bana her yazanla tartismadim.seninle birlikte 3 kisi yazdiniz.
Ben konuyu aciyorsam söyle.açan elestirenler var.buda benim polemiğe girmediğimj gösterir.
Takım kaptanısin ama öyle sert konusuyorsun ki asil benim sana biseyler yazasim yok.şu msjin bile cocuk azarlar gibi farkindaysan.
Ins abla.
Dileeek süpersin tebriklerHanımlar WC gittim biraz bekliyip odemide attım ve tartilip geldim
Geçen hafts 86.6
Bu hafta 84.5.
Fark 2.1
Yuzdeyi yendigim rakibim hesapliycak ceza olarak
@askrhpozitif
Maşallah tatlım supersinGünaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : -200 gr
Wc cikabildim sükür
Baska ne güzel 55.2 gördüm sok oldum yine tartildim iki kere Onlarda 55.3 cikti
Harika erkenden yapman gereken herşeyi yapmışsınEki Görüntüle 2590277
Sabah oğluşumla kahvaltimizi yaptik
1.5 litre suyumu bitirdim. Ara ogunumu yaptim. Şimdi sira leslie de biraz dan da onu yaptim mi günün yarisi bitmiş sayılır..
Kuzum sen yeter ki iyi ol cocuklar da idare eder birkaç gün. Babalari izin alsin. Yardıma gelebilecek biri yok mu?Damar yoluyla antibiyotik verecekler mecbur yatıcm çocuklarda evde
Tekrar yazıp polemiğe girmek istemezdim ama malesef yine bizi katmışsın işin içine. Hâlâ eski konuları açıp duruyosun. Sana 3 kişi yazmış da ne olmuş hakaret mi etmişler? Yahu kaç defa sana kusura bakma demedik mi? -Ki hiçbir yanlışım olduğunu düşünmüyorum- Çok içtenlikle yazmıştım ben sana haksizsin da dememistim sadece bı tavsiye vermiştim. Aldın yürüdün herkesin mesajına bı kulp buldun. Şimdi de günlerdir takımda sana yaziliyo çocuk gibi trip atiyosun. Sana yazılanlara cevap vermiyosun. Sana bı sorumluluk yuklenmisti neredesin kaç gündür? Gelip yapicam ya da yapmiycam demek bu kadar zor mu?Msjina cvp vermedim cünkü firsatim yoktu.daha yeni eve geldim.bildirimimi yaptim ciktim.sonucta daha gün bitmedi firsat bulursam yazacam dedim.
Takım kaptanısin ama öyle sert konusuyorsun ki asil benim sana biseyler yazasim yok.şu msjin bile cocuk azarlar gibi farkindaysan.
Ins abla.
Cuma 76.0
Bugün 75.3
Fark 0.7 (%0.92)
Cuma 58.4
Bugün 58.0
Fark 0.4gr
Yüzde 0,68965517
Gecen cuma 86.8.
Bu cuma 84.9
Fark : 1.9
Yuzde %2.19
Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 68.5
Bugün: 68
Fark: 0.5
%0.73
Günaydın herkeseçok fark olmadı yediklerimden ve regl olduğum için diye düşünüyorum şişkinlik var artıda da değilim ama çok şükür
Kilo bildiririm
Geçen cuma 66.8
Bugün 66.6
Fark -200 Gr
Yüzde 0.29
Günaydınlar hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta :58
bu hafta :57.5
aradaki fark :0.5
Yüzde :% 0.86
İyi ki varsınız kızlar tekrar yapabileceğimi gösterdiniz bana❤p
Ama denemedekiler arasında neden adım yok ki @nanekekik geçmem gereken bir level daha mı var
İzin kilo : 65
Güncel: 64.2
Fark: 800
Yüzde: 1.23
Kaptanım güzel yüzde yakalamışken döneyim listeye olur mu?
Günaydın herkese gece gene kötü olunca hastaneye geldim saframda ve karaciğermde enfeksiyon oluşmuş bi de gastrt var. Antibiyotik tedavisine başladık.
Sabah 6da çıkmadan tartılmıştm
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.4
Fark -1.1
Ay kızlar bugün sabah tartılacağımı unutup 330 milimlik bardak su içtim
Cuma:83.1
Bugün:82.4
Fark: -700 gram
Yüzde: 0.85
Hanımlar WC gittim biraz bekliyip odemide attım ve tartilip geldim
Geçen hafts 86.6
Bu hafta 84.5.
Fark 2.1
Yuzdeyi yendigim rakibim hesapliycak ceza olarak
@askrhpozitif
Günaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : -200 gr
Wc cikabildim sükür
Baska ne güzel 55.2 gördüm sok oldum yine tartildim iki kere Onlarda 55.3 cikti
abla maşallah sana 8 ler geldiGecen cuma 77.20
Bugun 77.00
Aradaki fark 200
Yuzde 0,259
Benim de yazdiklarim kırıcı değil resmiydi.Yazı dilim asla azarlar gibi değil sadece resmi
Çünkü herhangi bir kelimeden birşeyler çıkarmanı istemiyorum.
Polemiğe girmek istemiyorum dediğim gibi.
Sadece sorumun cevabını istiyorum Zübeyde.
Kurallara uyarak kalacak mısın
Yoksa ayrılacak mısın?
Ben gergin filan değilim.sinirli biri de degilim.gercek yasamda da kimseyle aramda bi sorun yok.neden bu kadar gerginsin
Handandandan sert bi kadın değil biraz tanıyor olsaydın üslubunun nasıl olduğunu çözseydin aslında ne kadar iyiniyetli ve yapıcı bi insan olduğunu anlardın
beni de yanlış anlamanı istemem ama tamamen dışardan bir göz olarak söylüyorum ki insanların senden korkması için kırıcı laf etmene gerek yok ki, şu mesajın bile o kadar sert ki
niye insanlara bu kadar gardını alarak konuşuyorsun
yani espri yapılıyor kızıyorsun
üstüne yine espriyle karışık, tepkin sert olduğu için, küstüm sana diyene yine bir cozluyorsun, genel olarak insanlarla bi kavgan var gibi
burası için söylemiyorum sadece beni de ilgilendirmiyor gerçekten, ama gerçek hayatta da bu kadar kavgalıysan kendinle ve herkesle bence bunun çözümünü bulmalısın, bu seni yıpratmaktan üzmekten öteye geçemez
bak burada herkes senin iyiliğin için yazdı, çizdi
bir kişiye de ılımlı cevap vermedin diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt lütfen
niranın demek istediği buraya insanlar kafa dağıtmaya, günlerinden azıcık da olsa zaman çalıp mutlu olmaya, dinlenmeye, dertleşmeye geliyor, hayatında yeteri kadar mutsuzluk gerginlik varken bi de sanalda gerilmek kimse istemiyor
yine yanlış anlayacağından korkarak yazıyorum ama yazmak zorunda hissettim kendimi
Sana kim yazdi Allah askina.konusu gecince tabiki olayi aydinlatmak icin yazicam.Tekrar yazıp polemiğe girmek istemezdim ama malesef yine bizi katmışsın işin içine. Hâlâ eski konuları açıp duruyosun. Sana 3 kişi yazmış da ne olmuş hakaret mi etmişler? Yahu kaç defa sana kusura bakma demedik mi? -Ki hiçbir yanlışım olduğunu düşünmüyorum- Çok içtenlikle yazmıştım ben sana haksizsin da dememistim sadece bı tavsiye vermiştim. Aldın yürüdün herkesin mesajına bı kulp buldun. Şimdi de günlerdir takımda sana yaziliyo çocuk gibi trip atiyosun. Sana yazılanlara cevap vermiyosun. Sana bı sorumluluk yuklenmisti neredesin kaç gündür? Gelip yapicam ya da yapmiycam demek bu kadar zor mu?
Alttan al al nereye kadar? Bir kere şuraya ben haklıyım ama yine de kusura bakmayın yazmadin ya insan kibarliktan olsun bı kere alttan alir. Senin amacın ne ben çözemedim?
Hâlâ aynısin malesef bu sana son cevabım seninle konuşulmuyorBenim de yazdiklarim kırıcı değil resmiydi.
Ben hicbi kelimenizden bisey cikamriyorum.beni boyle mimlediginiz ici sorun cikaran taraf oluyorum.
Kurallar dediginiz seylere zaten uyuyorum.
Polemikler de tek tarafli degil zaten.diger polemige girenlere de yazin bu yaziyi.adaletli olsun.
Ben gergin filan değilim.sinirli biri de degilim.gercek yasamda da kimseyle aramda bi sorun yok.
O gün yani tartismanin gectigi gun yazan bicok arkadasimiz oldu.gecmise git oku istersen.hepsine cvp verdim.kırildıklarima vermedim.sustum.bu anormal mi?
Ayrica korkmana gerek yok.iceriginde azarlamis gibi yada dalga gecermis gibi yazilanlar haricindeki msjlara güzelce cvp veririm.
Sana kim yazdi Allah askina.konusu gecince tabiki olayi aydinlatmak icin yazicam.
O 3 kisi dedigim cvp yazmadigim dedim.hakaret etmemis olabilirsiniz.ama bana hak da vermediniz.
Bana hak vermeyene ki yüzde yüz hakli oldugum bi konuda,ne cvp yazayim?sen olsan ne yazardın?oturup sadece hayal kırıkliğı yasadim.
Her neyse ben bu konuyu kapatmistim.bi daha acilmamak uzere.bana gorev verildiginde bu konu yine gümdeme geldi.poni de msj yazdi.ne gerek vardi açmaya bilmiyorum.o zaman da o kadar kizmamistim.hatta karis takima gecmek istediginde get get bi daha almam seni diye esprili bi cvp da yazmistim.o günki gecmise gidebilirsin.sonra sen basladin yazmaya.iyice gerdin.aslinda benim poniyle konusup da halledecegim bi meseleyi sen büyüttün.
Hic gerek yoktu o msja.
Seninle de.son yazdigin msj da döver gibi zaten.Hâlâ aynısin malesef bu sana son cevabım seninle konuşulmuyor
Ben gergin filan değilim.sinirli biri de degilim.gercek yasamda da kimseyle aramda bi sorun yok.
O gün yani tartismanin gectigi gun yazan bicok arkadasimiz oldu.gecmise git oku istersen.hepsine cvp verdim.kırildıklarima vermedim.sustum.bu anormal mi?
Ayrica korkmana gerek yok.iceriginde azarlamis gibi yada dalga gecermis gibi yazilanlar haricindeki msjlara güzelce cvp veririm.
Lafi gectigi icin yaziyorum.yazilanlar sadece burda okudugun degil.özel msjla yazilan seyleri bilmiyorsun.sadece gorebildigine gore yorum yaparsan eksik olur.hele ki 2 li tartismalarda 3.kisi girerse bilmeden etmeden yazmis olur.hepsini okudum inan
ve senin cevapların karşısında ben senin olayına yorum yapmak istemedim çünkü alacağım cevabı az çok tahmin ettim
ve benim gördüğüm kırıldığın ya da kızdığın biri olduğunda anında cevap verdin susmadın sanki yanlış mıyım?
zaten susma da ama üslubun sert, en basiti son niranın dediğine verdiğin tepki
niranın genel tavrı, konuşma tarzı bu zaten, sen buna bile kaba tabirle atar yaptın, güzelce cevap verdiğin mesajlar evet var ama ufacık eleştiri seni köpürtmeye yetiyor
seni eleştirmek asla haddim değil
seni tanımam etmem ama madem hayatla kavgam yok diyorsun kimseyle sorunlu değilim diyorsun buradaki insanlara karşı da hoşgörülü ol lütfen
çünkü burada herkes rahatlamaya geliyor, kimisi derdini paylaşarak, kimisi anlatıp ağlayarak, kimisi şamataya vurarak ve burada kimsenin kimseyi germeye hakkı yok diye düşünüyorum
gerçek hayatta ne yaşıyorsun nasıl yaşıyorsun hiçbirimiz bilemeyiz, bizi de ilgilendirmez zaten ama birşey paylaşıyorsan burada yorumlara açık olman gerekir
burada türlü çeşit insanız hepimizin aynı düşünmesini bekleyemezsin
hepimizin aldığı eğitim, aile yaşamı, bakış açısı, psikolojisi farklı farklı
sana doğru gelen bana yanlış gelir bunu birbirimizi kırmadan dökmeden açıklamak varken hemen alevlenmek bana yanlış geliyor
Başın sağolsn canm Allah rahmet eylesinAbla dedem vefat etti giremem demistim.
Şimdi eczanede tartildim. Çok yogun geçiyor.
Evime gecmedim.
Ay bnmki gibiBenimki de sadece öğretmenler günümü kutlar
Kocam değil öğrencim sanki
Sağol cnm. Çocuklara eşim bakacak. Yanıma kimse gelmicek aman kafa dinliyim birazaramıza hoşgeldin canım ben bayadir gelmiyordum yanlışla silinmiştir eklemiş arkadaşlar
sagol canım benim
waowwww diyorum
özel msjla yazilan seyleri bilmiyorsun.sadece gorebildigine gore yorum yaparsan eksik olur
Canım seninle buradan yazışalım, dök içini bana.
Niyetim kötü değildi ama sanırım beni yanlış anladın.
Kv öldükten sonra takıma tekrar geldiğinde "hergün konu ve kaynımi yemeğe çağırıyorum" dediğinde ben orada da tepki göstermiştim, niye hergün ağırlıyorsun diye, dönüp mesajlara bakabilirsin.
Beni tanımadığın için kırıldığını düşünüyorum.
Ben her zaman kadınlardan yanayım.
Ancak hiçbir zaman hiçbir canlıya karşı şiddet taraftarı değilim..
Aslında sana anlatmaya çalıştığım bu idi..
Dönüp sana yazdığım mesajları sakin kafayla okursan beni anlayacağını düşünüyorum.
Hatta bi mesaj daha yazdım ama görmedin sanırım...
"Konu ve kaynınla direk konuş, onlar yüzünden eşinle kötü olma" yazdım.
Cevapta yazmıyorsun okuduğun halde...
Peki, sen bilirsin o zaman.
Bize küsüpte diyeti bırakma.
Başka takımlara transfer olabiliyorsun, bilgin olsun.
Hangi takıma gitmek istiyorsan o takıma gidip size transfer olmak istiyorum diyorsun, kabul ediyorlar zaten.
Tercih senin, ister bizimle devam et, istersen istediğin gibi..
Mesajında eşinin seni dövdüğünü değil, senin onun üstüne yürüdüğünü yazmışsın, eğer sana vurduğunu yazsaydın sana "eline sağlık" yazardım...
Eşimi kovdum, çünkü memleketine tayin istemem konusunda ısrar ediyor, bende kabul etmiyorum, evliliği bu şekilde isterse devam ettirebiliceğini istemiyorsa bu konuyu artık bana açmamasını söylüyorum... Hala ısrar ettiği için çek git diyorum...
Benim yaptığım ile sizinki çok farklı...
Ben konuşuyorum, siz dövüyorsunuz..
Neyse bu mesele çok su götürür..
Bizim esas meselemiz diyet ve takım.
Zehra 'ya takıma artık gelmeyeceğini yazmışsın
Herkes gelmen için yazmış ama cevap yazmamışsın
Böyle bir şeye takılıp diyeti bırakmanı istemem, takıma devam etmeni isterim kendin için...
Ama takıma gelmek istemiyorum diyorsan "pideye kızıp yorgan yakma", başka takımlarda var.
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle karar ver.
Ancak kararını muhakkak bize bildir, olur mu?
Son olarak; seni gerçekten kırmak istememiştim, bilmeni isterim, hatta durum buraya kadar geldiği için üzgünüm
Geldiğin için mutlu oldum, bilmeni isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?