- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.461
Yatıyorm canm daha iyiyim antibiyotiğe başlandıCanım geçmiş olsun şimdi nasılsın
Mutlu oldunmuTamambn bişy yazmıcm artık
Bu arada bana yenildin
Canm 84.8le ayrılmışımPoni Bon
İzin kilonun altına düşmüşsün
Listeye girmek ister misin
Zaten yediğine içeriğine dikkat edecen
Benim aklımda niye 86.6 kaldı iseCanm 84.8le ayrılmışım
İlk sayfada puanlar var canımKıxlar Bn mesela 200 adet iç bacağı çemberle çalıştırmaya kaç puan yazcam dakika olarak mı hesaplasam
Zor olmayan bolgeseller dk hesabi cnm :)Kıxlar Bn mesela 200 adet iç bacağı çemberle çalıştırmaya kaç puan yazcam dakika olarak mı hesaplasam
Yüzde uygunsa merve girmek istiyordu cnmPoni Bon
İzin kilonun altına düşmüşsün
Listeye girmek ister misin
Zaten yediğine içeriğine dikkat edecen
ooo Abla 8ler gelmiş rakipler korksun
nasılsın canım toparlandıniz mi birazPoni Bon canım çok geçmiş olsun, sağlığın yerinde olsun inşallah çoluk çocuk eşin hepsi çok da güzel idare eder merak etme
kiz ne var benimki döndü dolaştı hediye aradı bulamadı bana soruyor ne istersin diye ,her sene kardeşlerime sorardı ne ister diye bu sene artık direk soruyor bende dedim nakit alayım please :) şuan birşeye ihtiyaç yok doğum sonrası hallederimHaftaya doğum günüm var oğlan babasını aramis babacığım annem için bı planımız varmı diye
Benimki de ben düdüklü Alicam sen düşün napicani demiş
Oglanda bende pasta alıyım ozaman demiş
Harika fikir anan çok sevinecek demiş benim kazmada
Bunuda bana anlatiyor bide
kesinlikleBakış açısı farkı
Cep telefonu kolye araba hediyeside olmuştur eşimin bana ..
Eve eşya almasi yada şahsıma ait hediye alması okadar önemsizki bana yaşattığı mutluluğun verdiği kıymetin huzurun yaninda..
Biz ona oyuzden değer ve kıymet veren koca modeli diyelim
Ben Deniz istiyordum abisi son noktayı koydu Nehir olacakmışİsim dusundunuzmu bahar prensese
Kuzeyin tipkisinin aynısı olsun dua et
Valla benim küçük ayni ablası nasıl istediysem artik
ikincilerde dhaa çabuk çıkıyor galiba eskiden kalma yağlarla birleşincebenim kızda bı tık daha geç çıkmıştı karnım ama yine de daha dışardan belli olmuyor normalde de hep bol giyindigim için herhalde
Diyorsun ay hadi bklm yavaş giderim insAllah bende senin gibi
yok canım Kuzey bey Nehir diyorDeniz olacak kkzımız
Unutmuşum yaYüzde uygunsa merve girmek istiyordu cnm
Yuzdemiz de pek parlak degil heralde
Kizlar artik bu konuyu kapatabilirmiyiz
Hah iste abla.benim demek istedigim de bu.
Hepsi kendisine basta cvp yazmadigim icin sinirlendi.
Bi insan sinirliyken ne işitir ki?illa cvp yazmaliymisim.kââle alınmamislar.aslinda tek dertleri de buydu.ben uzülmüsüm kırılmısım kimin umrunda.istedikleri cvptı.
Gercek hayattta da acaba boyle mi yapiyorlar.karsidaki cvp vermedi mi kızıyorlar mi?
Ama o günden beri bu konuyu acip duruyorlar.her biri yorum yapiyor.gerildikce geriliyorlar.yeter kapatin artik diyesim geliyordu.ama cizgiyi aşmak istemedim.
Devam ettim gruba katilmaya.en son tartismada da kapanmayacagini düsündüm.cünkü huzursuzluk oluyordu.gelmedim bikac gün.kendimi dinledim.geldim yine ayni terane.
Bugünki gelisimde yine bu konuyla açildi.
Aslinda bütün bu tepkiler artik gelmemi istemediklerini gösteriyor.benim kimseyle bi sorunum yok.
Yine de herkesten özür diliyorum.kusuruma bakmayin.güzelce kilonuzu verirsiniz ins.
Başinizi ağrittim.benden yana hakkim helal olsun.
Lutfennnn
Size bu uzun yolda basarilar diliyorum.çıkarabilirsiniz.
gülüm kendini toparlayıp sorunlarını halledip dönersin inşallah , sınanma dünyasındayız rabbim sabredenler sabrı tavsiye edenlerden olun demişse bizde biraz daha sabredip sınavı geçmek için dua edeceğiz demi gülümBassagligi dileginiz için hepinize çok teşekkür ederim.Alinti yapamadim...
Ben izne ayrilmak istiyorum... sebebi ise ; devamli aldigim kötü haberler ve eşim ile olan problemlerden ötürü kendimi iyi hissetmiyorum. Kendi halimde kalip kendimi toparlamak istiyorum. Kaptanımız uygun gorurseHandandandan
Öbür mesajimi gormedinmiSize bu uzun yolda basarilar diliyorum.çıkarabilirsiniz.
Üstteki msji yanlis yerde alitilamisim.msjin icerigine girip okuyabilirsin abla.
kız ben bayıldım sizin ailenin geleneğine vallaha harikasınız yaaaaaa rabbim sevginizi muhabbetinizi gani gani arttırsın inşallahOnun doğum gününde kurutma makinesi aldık bizde gelenek bu
Hangisi abla?ya hem cocuk hemde yemekle uğrasiyordum.karmansorman okudum.sayfalar cok birikmis.yemek geçe kaldi diye aralarda okudum.kusuruma bakma.ben bi gecmise bakimÖbür mesajimi gormedinmi
olabilir cnm aynenikincilerde dhaa çabuk çıkıyor galiba eskiden kalma yağlarla birleşince
Yaaa ne güzel benim kız pek akla mantığa sığar isim önerilerinde bulunmuy malesrf boncuk, pamuk falanBen Deniz istiyordum abisi son noktayı koydu Nehir olacakmış
Kuzum annemler hala ilk günkü gibiler ne yazık kiooo Abla 8ler gelmiş rakipler korksun
nasılsın canım toparlandıniz mi biraz
kiz ne var benimki döndü dolaştı hediye aradı bulamadı bana soruyor ne istersin diye ,her sene kardeşlerime sorardı ne ister diye bu sene artık direk soruyor bende dedim nakit alayım please :) şuan birşeye ihtiyaç yok doğum sonrası hallederim
kesinlikle
Ben Deniz istiyordum abisi son noktayı koydu Nehir olacakmış
ikincilerde dhaa çabuk çıkıyor galiba eskiden kalma yağlarla birleşince
yok canım Kuzey bey Nehir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?