Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin

Bildirimim
Gecen hafta 90.8
Bugun 89.9
Fark 0.9
Yuzde 0.99

Eki Görüntüle 2590333
ooo Abla 8ler gelmiş rakipler korksun
Poni Bon canım çok geçmiş olsun, sağlığın yerinde olsun inşallah çoluk çocuk eşin hepsi çok da güzel idare eder merak etme
nasılsın canım toparlandıniz mi biraz
kiz ne var benimki döndü dolaştı hediye aradı bulamadı bana soruyor ne istersin diye ,her sene kardeşlerime sorardı ne ister diye bu sene artık direk soruyor bende dedim nakit alayım please :) şuan birşeye ihtiyaç yok doğum sonrası hallederim
kesinlikle
İsim dusundunuzmu bahar prensese
Kuzeyin tipkisinin aynısı olsun dua et
Valla benim küçük ayni ablası nasıl istediysem artik
Ben Deniz istiyordum abisi son noktayı koydu Nehir olacakmış
benim kızda bı tık daha geç çıkmıştı karnım ama yine de daha dışardan belli olmuyor normalde de hep bol giyindigim için herhalde

Diyorsun ay hadi bklm yavaş giderim insAllah bende senin gibi
ikincilerde dhaa çabuk çıkıyor galiba eskiden kalma yağlarla birleşince
Deniz olacak kkzımız
yok canım Kuzey bey Nehir diyor

U Umudumbitmedi_
Tatlim son kararin nedir
Ona göre listeye eklenecek
Size bu uzun yolda basarilar diliyorum.çıkarabilirsiniz.

Üstteki msji yanlis yerde alitilamisim.msjin icerigine girip okuyabilirsin abla.

gülüm kendini toparlayıp sorunlarını halledip dönersin inşallah , sınanma dünyasındayız rabbim sabredenler sabrı tavsiye edenlerden olun demişse bizde biraz daha sabredip sınavı geçmek için dua edeceğiz demi gülüm

Onun doğum gününde kurutma makinesi aldık bizde gelenek bu
kız ben bayıldım sizin ailenin geleneğine vallaha harikasınız yaaaaaa rabbim sevginizi muhabbetinizi gani gani arttırsın inşallah
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz düşünülsün yeter bence sizin hediyeler baya baya büyük ama :))

Kuzum annemler hala ilk günkü gibiler ne yazık ki beklenmedik olması da sanırım bu süreci uzatıyor
Ben gelgitliyim bugün kendimi iyi hissediyorsam ertesi gün ufacık bişe dağıtıyor beni
Ama annemler kadar değilim, kızlarımla olmak kafamı dağıtıyor çok şükür ki
Bi de namazı bırakmıştım abimin vefatından sonra, 2 günüdür tekrar başladım o da iyi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…