Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slm kizlar, yeni geldim eve

Zübeyde geçmişte şöyle oldu, böyle oldu demeyi hepimiz birakip temiz sayfaya acarak dostca, kardesce devam etsek olurmu cnm

Bunlarda U Umudumbitmedi_ nin bana özelden yazdığı cevaplar

Şimdi herkes değerlensin bakalım kim kime kaba üslup kullanmış
Kim alttan almış

bence aksine gayet ılımlı ve tam da seni tanıdığım gibi yapıcı mesajlar

Çocukluğun çok mu sıkıntılı geçti canm senin aaşırı alınganlık, küsme, konuşmaları saptırma. Sert üslup bunları yardımla çözebilirsin

Şimdi herkes değerlensin bakalım kim kime kaba üslup kullanmış
Kim alttan almış
Niran ben en başından sessiz takip ettim U Umudumbitmedi_ ile olanları, hatta hepinizin sabrına, anlayışına hayran oldum çünkü ben her okuyuşumda sinirleniyordum ama yazmak istemiyordum çünkü ortam gerilsin istemedim hiç
ilk olaydan başlarsak kocasının üstüne yürümesi bana da yanlış geldi evet kocası da onun üstüne yürümüş ama o da aynı şekilde cevap verince bence eşit duruma düşmüşlerdi ama o kendince haklıydı tamam olabilirdi
ve benim gibi düşünen de oldu ona hak veren de buna da tamam
hatta hak verenlere şaşırdım ama sustum nihayetinde herkesin kendi fikriydi
ama o kendini haksız bulanlara hep yükseldi ne yazık ki ve hep de alttan alındı kimse üzerine üzerine gitmedi okuduğum kadarıyla haaa senin dışında özel mesaj atan varsa onu bilemem
ama benim gördüğüm kadarıyla U Umudumbitmedi_ senin biraz daha alttan alman, biraz daha yapıcı ve sakin davranman gerekiyor

Ben sana küstüm diyorm sen bana 'kızmışmış'diyosn farkındaysan biz konuşamıyoruz ki nasıl halledelim. Benimm hayatımdaki çoğu insandn bile daha fazla değer verdiğim bu takımın bi üyesisin değerlisin yani o gün şaka yaptm özel msj attım kale almadn diye küstüm dedim insan soğukta olsa bi cvp verir kale alır yetişkinlik bunu gerektirir Zübeydecim

Kızlar bugün sevgililer günü
Aşk Sevgi illa iki karşı cinsiyet arasında olmak zorunda değil, bence gün bahane sevmek şahane misal Bn kayınvalideme bırakcam çocukları ve çiçek alıp onlara verdiricem

Ben şahsen okumak istemiyorum bu yazılanları ve cümle cümle de okumadım
Lütfen şurada güzel Bi sinerji var bozulmasın
Herkesin yüzlerce derdi var zati kilo dur sağlığın bozulmasıdır hep stresten mutsuzluktan... Bn üzülünce yiyorum mesela

Evrene olumlu mesajlar verelim lütfen

Nirann sen özel msjlarda kendini daha iyi ifade ediyosn sıcaklığı bnde hissettim bu mesajlarda sıkıntılı ne var ki o kadar zaman ayırıp yazmışsın

Nirann sen özel msjlarda kendini daha iyi ifade ediyosn sıcaklığı bnde hissettim bu mesajlarda sıkıntılı ne var ki o kadar zaman ayırıp yazmışsın
Takımda polemik olmasın diye özelden yazdım canım
Birde üzülsün istemedim canım, niyetimin kötü olamadığını bilsin istedim.
Ama ne çare

Sende kötü birşey yazmamışsın

Birde sanki hakaret etmişiz gibi yansıtıyor

Yalnız değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…