- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.441
Deniz olacak kkzımızİsim dusundunuzmu bahar prensese
Kuzeyin tipkisinin aynısı olsun dua et
Valla benim küçük ayni ablası nasıl istediysem artik
ahhhh ne güzel bi isim, adıyla yaşasın prensesDeniz olacak kkzımız
Lafi gectigi icin yaziyorum.yazilanlar sadece burda okudugun degil.özel msjla yazilan seyleri bilmiyorsun.sadece gorebildigine gore yorum yaparsan eksik olur.hele ki 2 li tartismalarda 3.kisi girerse bilmeden etmeden yazmis olur.
Msjla biseyler yazarken herkes birbirini yanlis anlayabilir.yazi sonucta.hele de emoji kullanmayinca.bu cok normal.burda herkes beni gergin diye tanidi.aksine sinirli bir degilim.sabirliyim.iki tartisma olunca hemen gerilen kendileri.ben gelen yorumlara cvp yaziyorum.kavga etmiyorum.alevlenmiyorum.
Ne kadar kaba birisin sen ya.yazdığın şu msja bak...
Bide kötü niyetle yazmamışsın.ben mi yanlış anlamısim?
sen benim eşim adına üzüldüğünü yazmışssın.bundan daha kırıcı ne olabilir???
sen böyle yazdın ama ben mi yanlış anladım?
Herkes zaten ağzına geleni söyler sonra senin iyiliğin için der...
hep saygıdan bahsetmiştin bi yazınızda...
eşime saygımdan mutluyum diye... forumdaki yazılanları okuyorum ama hiç yorum yapmadım.bu empati kurduğum ve kimseyi yargılamadığım içindi.belki biri sözlerime kırılabir diye)
konusu açılmışken yazıyorum.siz değilmiydiniz.kocamın eline çantasını verdim.git şimdi annene.bi daha da gelme diyen?
peki bu kovmak olmuyor mu?bunun neresinde saygı?insan kocasını kovar mı?
bunları size misilleme olsun diye yazmadım.sebebi
1.si ne kadar tezat davrandığınızı göstermek
2.si anladığınız dilden konuşmak
taki eşime yaptığım da buydu.anladığı dilden konuşmak.
eşim dün benim koluma vurmuştu boğamızı sıkmıştı.
cocuğum kucağımdayken.ne yapsaydım?
şimdi sizin gibi oturup eşime mi üzülseydim?
çok yazık vicdanınız yok..
gruptan da çıkarabilirsiniz.dünyayın sonu gelmedi.dünyanın sonunu siz adaletsizler getireceksiniz.
msjımı iyi okumamışsın heralde yada bahane yaratıyorsunuz.
eşimin bana saldırdığını üzerime yürüdüğünü yazmıştım.bende kendimi savundum yazdım defalarca.
siz eşime üzüldünüz.
sizinkiyle hiç de farklı değil.eşimin memleketine tayin istedik geldik.her dakika onlarla görüşmek istiyor.sadece bizimki bir adım ilerisi.
şimdi sizde gitseniz ailesinin her gün gelmesini istemesen sizin kocanızda aynısı yapar.
konuşmak bişeye yarasaydı bu kadar kadın cinayeti olmazdı..
bence aksine gayet ılımlı ve tam da seni tanıdığım gibi yapıcı mesajlarU Umudumbitmedi_ özel mesajlarda yazılanları bilmiyorsunuz dediği için özel mesajları alıntılayıp burada paylaştım..
Art niyet, yada kötü bir üslup gören varsa bana söylesin lütfen
Eleştiriye açık bir insanım hatam varsa kabul ederim
Bunlar benim Zübeyde' ye küsüpte takıma artık gelmeyeceğim yazdığında özelden yazdığım mesajlar
Şeffaf olalım diye burada paylaştım
Çocukluğun çok mu sıkıntılı geçti canm senin aaşırı alınganlık, küsme, konuşmaları saptırma. Sert üslup bunları yardımla çözebilirsinMsjina cvp vermedim cünkü firsatim yoktu.daha yeni eve geldim.bildirimimi yaptim ciktim.sonucta daha gün bitmedi firsat bulursam yazacam dedim.
Benim bu zamana kadar 1 konum gecti.bana her yazanla tartismadim.seninle birlikte 3 kisi yazdiniz.
Ben konuyu aciyorsam söyle.açan elestirenler var.buda benim polemiğe girmediğimj gösterir.
Herkes mi benden korkar hale geldi?Allah askina kime ne kırıcı laf etmisim?
Takım kaptanısin ama öyle sert konusuyorsun ki asil benim sana biseyler yazasim yok.şu msjin bile cocuk azarlar gibi farkindaysan.
Ins abla.
Ben ayrı tebrik isterimabla maşallah sana 8 ler geldi
kızlar unuttum mu bilmiyorum haftaya daha güzel eksilere inşallah
Niran ben en başından sessiz takip ettim U Umudumbitmedi_ ile olanları, hatta hepinizin sabrına, anlayışına hayran oldum çünkü ben her okuyuşumda sinirleniyordum ama yazmak istemiyordum çünkü ortam gerilsin istemedim hiçŞimdi herkes değerlensin bakalım kim kime kaba üslup kullanmış
Kim alttan almış
Ben sana küstüm diyorm sen bana 'kızmışmış'diyosn farkındaysan biz konuşamıyoruz ki nasıl halledelim. Benimm hayatımdaki çoğu insandn bile daha fazla değer verdiğim bu takımın bi üyesisin değerlisin yani o gün şaka yaptm özel msj attım kale almadn diye küstüm dedim insan soğukta olsa bi cvp verir kale alır yetişkinlik bunu gerektirir ZübeydecimBenim de yazdiklarim kırıcı değil resmiydi.
Ben hicbi kelimenizden bisey cikamriyorum.beni boyle mimlediginiz ici sorun cikaran taraf oluyorum.
Kurallar dediginiz seylere zaten uyuyorum.
Polemikler de tek tarafli degil zaten.diger polemige girenlere de yazin bu yaziyi.adaletli olsun.
Ben gergin filan değilim.sinirli biri de degilim.gercek yasamda da kimseyle aramda bi sorun yok.
O gün yani tartismanin gectigi gun yazan bicok arkadasimiz oldu.gecmise git oku istersen.hepsine cvp verdim.kırildıklarima vermedim.sustum.bu anormal mi?
Ayrica korkmana gerek yok.iceriginde azarlamis gibi yada dalga gecermis gibi yazilanlar haricindeki msjlara güzelce cvp veririm.
Sana kim yazdi Allah askina.konusu gecince tabiki olayi aydinlatmak icin yazicam.
O 3 kisi dedigim cvp yazmadigim dedim.hakaret etmemis olabilirsiniz.ama bana hak da vermediniz.
Bana hak vermeyene ki yüzde yüz hakli oldugum bi konuda,ne cvp yazayim?sen olsan ne yazardın?oturup sadece hayal kırıkliğı yasadim.
Her neyse ben bu konuyu kapatmistim.bi daha acilmamak uzere.bana gorev verildiginde bu konu yine gümdeme geldi.poni de msj yazdi.ne gerek vardi açmaya bilmiyorum.o zaman da o kadar kizmamistim.hatta karis takima gecmek istediginde get get bi daha almam seni diye esprili bi cvp da yazmistim.o günki gecmise gidebilirsin.sonra sen basladin yazmaya.iyice gerdin.aslinda benim poniyle konusup da halledecegim bi meseleyi sen büyüttün.
Hic gerek yoktu o msja.
Nirann sen özel msjlarda kendini daha iyi ifade ediyosnU Umudumbitmedi_ özel mesajlarda yazılanları bilmiyorsunuz dediği için özel mesajları alıntılayıp burada paylaştım..
Art niyet, yada kötü bir üslup gören varsa bana söylesin lütfen
Eleştiriye açık bir insanım hatam varsa kabul ederim
Bunlar Zübeyde küsüpte takıma artık gelmeyeceğim yazdığında benim ona özelden yazdığım mesajlar
Şeffaf olalım diye burada paylaştım
Takımda polemik olmasın diye özelden yazdım canımNirann sen özel msjlarda kendini daha iyi ifade ediyosnsıcaklığı bnde hissettim bu mesajlarda sıkıntılı ne var ki o kadar zaman ayırıp yazmışsın
Sende kötü birşey yazmamışsınSlm canım yazdım okuduysan tekrar diyorum kusura bakma art niyetim yoktu kesinlikle. Takımdan uzaklaşmakta sana iyi gelmez ne güzel kilo veriyordun üzüldüm açıkcası
Benim Zübeydeye attığım msj buydu kale alınmadm gerçi
Yalnız değilmişimKızlar bugün sevgililer günü
Aşk Sevgi illa iki karşı cinsiyet arasında olmak zorunda değil, bence gün bahane sevmek şahane misal Bn kayınvalideme bırakcam çocukları ve çiçek alıp onlara verdiricem
Ben şahsen okumak istemiyorum bu yazılanları ve cümle cümle de okumadım
Lütfen şurada güzel Bi sinerji var bozulmasın
Herkesin yüzlerce derdi var zati kilo dur sağlığın bozulmasıdır hep stresten mutsuzluktan... Bn üzülünce yiyorum mesela
Evrene olumlu mesajlar verelim lütfen❤❤❤
Seni gene de kale almış cvp vermişSende kötü birşey yazmamışsın
Birde sanki hakaret etmişiz gibi yansıtıyor
TamamKizlar artik bu konuyu kapatabilirmiyiz
Lutfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?