Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla Allah herkese senin gibi kaynana versin ne kadar dusuncelisin ya gelinin çok şanslı

Ben eşin için dememistim oğlun için demiştim abla. Evlat hatırlasın kafa yorsyn annem için ne yapabilirim diye dusun bunlar güzel şeyler.
Biz anneme küçükken kahvalti hazırlar züccaciyeden baharatlik tuzluk alırdık(Ev eşyası aile geleneği imiş bizde ya)Nasıl sevinir mutlu olurdu
Şuan 3 erkek kardeşim var evli barkli hepsi ,1 gül olsa bile Ogün alır götürürler

Bide eşim romantik degil dersin :)) adam daha ne yapsin :)

Kredi karti sonucunu görünce kalpten gitmesin

Allah yardımcısı olsun abla ama cok sanslı ki senin gıbı anlayışlı yardımcı kv var
Kesinlikle git eslerıyle gelen çoktu filme baya komik sahneler var benim filmin sonundan anladığım kadarıyla 2 cıyıde cwkecekler gıbı sanko

Kolay gelsin ablam
Bende iki sohbetin belini kirarim önüme hazır yemek gelir dinlenirim diye gelinlere gidiyorum ama bu kız evinden başka yerde hiç mutlu değil daha bı yordu zor attık kendimizi eve,

Ben eltimle 16 yıl birbirimize gıcıkdik 1 senedir ôlümüne kankayizKırmızı kar yagsa şaşırmam artık

Nasıl oldu da kanka oldunuz valla benım elti insanı suya goturur sussuz getirir
Merve 1 tane oğlu var başkada dogurmadi .Benim küçüğü ölüyor oğlan ergen bunu yiprattikca o bize düştü Eş dost akrabada pek yok elindeki malzeme biziz oyuzden sıcak davranması ..
Benim için olmazsa olmazim değil Eltim olmasada olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…