- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.581
Abla Allah herkese senin gibi kaynana versin ne kadar dusuncelisin ya gelinin çok şanslıYine ben geldimmm
Bugun işte yorulduydum baya iş fazlaydi
Hep hizli calistik, hic durmadim
Cocuklari disarda gezdirdim, biraz parkta oynadilar
Ben olunca yatmadilar
Artik yarin getirsinde rahat rahat gelin işini yapsin dedim
Cocuklarla gercekten cok zor oluyor, hic durmuyolar
Ben eşin için dememistim oğlun için demiştim abla. Evlat hatırlasın kafa yorsyn annem için ne yapabilirim diye dusun bunlar güzel şeyler.yok be gülüm tavır mavır yapasım gelmez ki normalde iyi biri mi ona bakmak lazım yok şu gün hediye almış almamış aslın da umursamam neye ihtiyacım olsa yada istesem zaten alınıyor ee benim ki de özel gün v.s. kutlama hediye almayı sevmiyor niye birbirimizi yoralım ki demi :))
Okuyorum ben çok da ilgimi çekiyor ama benim zamana ihtiyacım var annemin de tam zamanı ara ara söylüyorum
Bide eşim romantik degil dersin :)) adam daha ne yapsin :)Bugün eşim kişisi öğlen işten izin aldı sinemaya gittikk
ona hediye aldıydım miband4 akıllı saat, kendine mi aldın diyor şok oldu beklemiyordu zaar. Şok olacak ne var senin kartın senin maaşın teyyy teeyyevvelsi gün 3binlik alış veriş yaptı minnoş karın senin saatin nedir nedir
Yazik ne yapsin cnmAbla Allah herkese senin gibi kaynana versin ne kadar dusuncelisin ya gelinin çok şanslı
Taksitlendirdim ya giderse her ay yavaş yavaş işteBide eşim romantik degil dersin :)) adam daha ne yapsin :)
Kredi karti sonucunu görünce kalpten gitmesin
Allah yardımcısı olsun abla ama cok sanslı ki senin gıbı anlayışlı yardımcı kv varYine ben geldimmm
Ben olunca yatmadilar
Kesinlikle git eslerıyle gelen çoktu filmeBende kardeşimle gidicem inşallah haftasonu. Teaserlerdan bile belli zaten baya komik belli. Ya erkeklerle gidilmez zaten bu filme de ben şansımı deniyim dedim
Kız ben ne yaptim eltilik yaptığım bile yok Ponçik ponçik takılıyoruz eltilerimle
İyi akşamlar canımHayirli aksamlar kızlar :)
Menüyu 2 yere mi yaziyiruz sadece menü kismina mi
Kolay gelsin ablamYine ben geldimmm
Ben olunca yatmadilar
Ne ikram ettin misafirlereBugun yorgunluktan oluyorum uykumda oldukça var heran uyuyabilirim sanıırm
İkramlar misafirlerdendı canım birde ıkramlıklar ben den olsaydı pertım cıkardı sanırımNe ikram ettin misafirlere
Ben eltimle 16 yıl birbirimize gıcıkdik 1 senedir ôlümüne kankayizBende kardeşimle gidicem inşallah haftasonu. Teaserlerdan bile belli zaten baya komik belli. Ya erkeklerle gidilmez zaten bu filme de ben şansımı deniyim dedim
Kız ben ne yaptim eltilik yaptığım bile yok Ponçik ponçik takılıyoruz eltilerimle
En sevdiğim misafir tipiİkramlar misafirlerdendı canım birde ıkramlıklar ben den olsaydı pertım cıkardı sanırım
Nasıl oldu da kanka oldunuz valla benım elti insanı suya goturur sussuz getirirBen eltimle 16 yıl birbirimize gıcıkdik 1 senedir ôlümüne kankayizKırmızı kar yagsa şaşırmam artık
Valla her hafta gun bende olabilirEn sevdiğim misafir tipi
Burda fazla böyle seyler deme nazarimiz degecekYazik ne yapsin cnm
Zaten calisinca yardim edemedim
Yinede baya toparlamis
Merve 1 tane oğlu var başkada dogurmadi .Benim küçüğü ölüyor oğlan ergen bunu yiprattikca o bize düştüNasıl oldu da kanka oldunuz valla benım elti insanı suya goturur sussuz getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?