- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.601
Güzelce buzluğa at bı gelenin olunca eline geliverir(anam gibi konuştumValla her hafta gun bende olabilirıkramlıklar hazır ev suan doldu tastı sagolsun lar yiyemiyorum orası ayrı
ilk baslangic kilosuna göre hedefi yüzde 10 olmasi lazim cnm liste icinCanım Selenin deneme süreci bitince vermesi gereken kilo %5 in altında olur muhtemelen, listeye nasıl alacağız ki
simdiye kadar cok guzel gittin baharcimBildirim yapayım zira kilo almaya başladım
Gebelik başlangıç : 75.7
22.hafta güncel: 76.5
Fark:+800
tebrikler cnm şükür artilar gitmis, eksi gelmisCuma 76.0
Bugün 75.3
Fark 0.7 (%0.92)
gayet guzel tatlimCuma 58.4
Bugün 58.0
Fark 0.4gr
Yüzde 0,68965517
listeye hosgeldin tatlimGecen cuma 86.8.
Bu cuma 84.9
Fark : 1.9
Yuzde %2.19
bu hafta pek çaba gostermedin zatenGeçen hafta 101.9
Bu hafta 101.7
Fark-200
Wc ye çıkamadım hanımlar birde spor nerdeyse hiç Yök bu hafta 3 gün Bulgurlu yedim hep 2 gün de bezelye
Hedefim seviyelere kadar kilo almadan ne kadar eksi olursam
7 lerden iyice uzaklastin tatlimKilo Bildirimim
Geçen hafta: 68.5
Bugün: 68
Fark: 0.5
%0.73
valla ben yediklerin icin bu sonuc oldugunu düşünüyorum cnm :)) bu hafta menulerin hic güzel degildiGünaydın herkeseçok fark olmadı yediklerimden ve regl olduğum için diye düşünüyorum şişkinlik var artıda da değilim ama çok şükür
Kilo bildiririm
Geçen cuma 66.8
Bugün 66.6
Fark -200 Gr
Yüzde 0.29
ne güzel rakamlar cnmGünaydınlar hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta :58
bu hafta :57.5
aradaki fark :0.5
Yüzde :% 0.86
İyi ki varsınız kızlar tekrar yapabileceğimi gösterdiniz bana❤p
Ama denemedekiler arasında neden adım yok ki @nanekekik geçmem gereken bir level daha mı var
ela hosgeldin cnm ne guzel bi enerjiyle gelmişinGunaydinnn kizlarrrizninizle araniza katilmak istiyorum..Kendimi tanitayim
Adı: ela
Yaşı: 33
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2/ 2.5 yaş oğlum 2.5 ay kizim
Emziriyormusun: evet
Meslek: atanamayan öğretmenim şu anda 2. Univ okuyorum belki bu branştan atanirim
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy:1.59
Kilo: 93
Hedef: ulaşılır hedefler koyup her seferinde değiştirmek isti yorum mümkünse. İlk hedefim 80 son hedefim 58
Daha önce başka takımda yarıştımı :Evet 3.takimda yarıştım henüz deneme surecindeyken takim kapanma karari aldi.
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Tabiki♥
Yukarda bahsetmedigim şeylerden bahsedeyim. Aslinda ilk çocuğum dogduktan sonra diyete başlamıştım ama o 1 buçuk yaşındayken baslamistim bu kadar erken değildi güzelde kilo veriyordum baya zayifladim da aslinda 70 lere kadar düşmüştüm derken hamile kaldim ve bir anda diyeti birakmak zorunda kaldim.. Böyle olunca da 2 kat olarak geri döndü kilolarim. Evet bebegim çok küçük emziriyorum ama kilolarimla çok mutsuzum çok stres yapiyorum ve bu stresin sütümü azaltacağını düşünüyorum o yuzden de kilo vermek istiyorum. Her gün 2 mil leslie neden yapmaya çalışıyorum. 3.5 litre su icmeye çalışıyorum..Umarim araniza katilirim sizin guzel enerjinize bende ortak olur kilo verebilirim. Özellikle güçlü bir takımda olmak istedim pes etmemek daha da güçlenmek için.
Son bir buçuk aya baktim her etapta derece yapmış sabit bir takim hepinizi tebrik ediyorum.
söyleyeceklerim bu kadar Yarışmacı arkadaşlara başarılar
kedi hanimcim malesef butun hafta yiyip 2 gün dikkat etmekle olmuyor bu islerHellöööög takım günaydınlar
Zoppanız keezzapınız hazır mı anam kilo bildireceğüm
Sabitim ben
İki gün çok sıktım dün tek öğün beslendim sabite indim ancak.
Handandandan
masallah esracim ipin ucunu bırakmamışinİzin kilo : 65
Güncel: 64.2
Fark: 800
Yüzde: 1.23
Kaptanım güzel yüzde yakalamışken döneyim listeye olur mu?
cok gecmis olsun bitanemGünaydın herkese gece gene kötü olunca hastaneye geldim saframda ve karaciğermde enfeksiyon oluşmuş bi de gastrt var. Antibiyotik tedavisine başladık.
Sabah 6da çıkmadan tartılmıştm
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.4
Fark -1.1
kiz bismillahi dün demedinmiydigunaydin kizlarr
baslangic 69.1
ya bismillah diyorum bugun:)
masallah sende istikrarla devam ediyorsun zehracimAy kızlar bugün sabah tartılacağımı unutup 330 milimlik bardak su içtim
Cuma:83.1
Bugün:82.4
Fark: -700 gram
Yüzde: 0.85
haftaya eksi gelsin pinarcim :))Kızlar benim bildirimim
Gecen hafta 68.0
Bu hafta 68.3
Dün 67.8 di bu aralarda gidip geliyorum
1 haftada biraz fazla olmus cnmGünaydın kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta: 82.8
Bu hafta: 83.6
Fark: +800
Bı süre sabit kalmayı başarsam iyi olacak
sende iyiki bu takima gelmişin seni tanimisiz tatlicimAramıza hoşgeldin Ela. Adım Nazli 29 yasindayim 68 kiloyum. Bende senin gibi bu grubu araştırarak her hafta derecedeler diye gelmiştim hiç pişman olmadım ❤❤
vayyy dilek hem leblebileri yerim hem kiloyu verip show yaparim diyon heeeHanımlar WC gittim biraz bekliyip odemide attım ve tartilip geldim
Geçen hafts 86.6
Bu hafta 84.5.
Fark 2.1
Yuzdeyi yendigim rakibim hesapliycak ceza olarak
askrhpozitif
yine cok güzelGünaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : -200 gr
Wc cikabildim sükür
Baska ne güzel 55.2 gördüm sok oldum yine tartildim iki kere Onlarda 55.3 cikti
umarim dikkat edip hedefine ulasirsin cnmKilo bildirimim
Cuma günu 93.6
Bugüb 93.9
Fark +300 gr
Yüzde 0.32
Bu hafta hep kabızdım.
baya gitmis ekimcim2 hafta önce 91.1 geçen cuma tartılmadım
bu hafta 91.3
fark + 200gr
pazartesi +1 kg du bu kadar gitmiş sadece
aminnn bitanem insallahhhayy mefkuşumm hayırlı olsun 80 li rakamların çok durmasın eksiye gitsin darısı 70 li rakamlara ve banaaa:))
bencede onemli olan düşünüp emek vermekHaftaya doğum günüm var oğlan babasını aramis babacığım annem için bı planımız varmı diye
Benimki de ben düdüklü Alicam sen düşün napicani demiş
Oglanda bende pasta alıyım ozaman demiş
Harika fikir anan çok sevinecek demiş benim kazmada
Bunuda bana anlatiyor bide
kuzum izine ayrilmis olsanda kopma burdanGecen cuma 77.20
Bugun 77.00
Aradaki fark 200
Yuzde 0,259
Tatlim herseyi baska yerlere yazicaksak buranin ne anlami kaliyorAma böyle de yorumlamak zor oluyor yine
Annenin rahstsizligimi var cnmOkuyorum ben çok da ilgimi çekiyor ama benim zamana ihtiyacım var annemin de tam zamanı ara ara söylüyorum
Kiz evcimen mi olacak yoksaKolay gelsin ablam
Bende iki sohbetin belini kirarim önüme hazır yemek gelir dinlenirimdiye gelinlere gidiyorum ama bu kız evinden başka yerde hiç mutlu değil daha bı yordu zor attık kendimizi eve,
anladım canım benimki cok laf tasıyor ve cok fazla meraklı esimin tarafı fena ya birine bısey soyle duymayan kalmazMerve 1 tane oğlu var başkada dogurmadi .Benim küçüğü ölüyor oğlan ergen bunu yiprattikca o bize düştüEş dost akrabada pek yok elindeki malzeme biziz oyuzden sıcak davranması ..
Benim için olmazsa olmazim değil Eltim olmasada olurum
yarına misafir cagırıcam sanırım ne zamandır cagıramadom İkramlar varken aradan cıkartayim dıyorumGüzelce buzluğa at bı gelenin olunca eline geliverir(anam gibi konuştum)
Insallah abla haftaya en az 1.1 kılo vermem lazımlisteye hosgeldin tatlim
Eksin süper, haftayada böyle bi eksi istiyoruz
Artanlari geri goturmuyolarmiValla her hafta gun bende olabilirıkramlıklar hazır ev suan doldu tastı sagolsun lar yiyemiyorum orası ayrı
Anlasıldı yor abla mesela haftaya bana kısır düştüArtanlari geri goturmuyolarmi
Önceden anlasmami oluyor
Sen şunu yap ben bunu yapsyim gibi
Yoksa kim ne isterse getiriyomu
O eksi senin icin cocuk oyuncaginsallah abla haftaya en az 1.1 kılo vermem lazım
Karnibahar kisiri yapAnlasıldı yor abla mesela haftaya bana kısır düştü
İnşallah abla yarin cok artı gelmezse hallederim gıbı bugun birazcık yedım İkramlar danO eksi senin icin cocuk oyuncagi
Karnibahar kisiri yap
Artıları gönderdimElalis elacim sende o kadar artiyi gönderip eksiyle gelmişin, tebrikler cnm
Bugün gonderdinmi misafirleri
ıns canımYa ne bilim ben ilk aylar almayıp son iki üç ay alırım diye hesap ediyordum hep de geçen doktor hiç alma deyince azıcık telaşa kapıldım sanki başaramycm sanırım 4-5 kiloyla bitiririm en azından insAllah ne diyim
canım tartı candı parcalandı kızı kaptım ıcerı attım topladım hemen. Bıde mısafır gelecektı fazladan dıp kose supurmus oldum bı yerde cam kırıgı kalmasın dıye.İnşaallah cam değildir tartı
Kacla izne ayrildiydin kusum
maşallah nazar degmesın sıze gelın kv.Yazik ne yapsin cnm
Zaten calisinca yardim edemedim
Yinede baya toparlamis
benım arkadas eltisini alıp gıtmıs bu fılme.Allah yardımcısı olsun abla ama cok sanslı ki senin gıbı anlayışlı yardımcı kv var
Kesinlikle git eslerıyle gelen çoktu filmebaya komik sahneler var benim filmin sonundan anladığım kadarıyla 2 cıyıde cwkecekler gıbı sanko
benım en kucukte oyle gıttıgım yerd2 mızmız eve gelınce oynasır guler hıc o cocuk degık. Benımkı gelenıde sevmıyor ama azcık yabanımı neKolay gelsin ablam
Bende iki sohbetin belini kirarim önüme hazır yemek gelir dinlenirimdiye gelinlere gidiyorum ama bu kız evinden başka yerde hiç mutlu değil daha bı yordu zor attık kendimizi eve,
ne guzel aslında mantıklı. Ev sahıbı 6 7 cesıt hazırlarken pert oluyo. Herkez 1 cesıt yapınca ınsan yorulmaz oturmada ezıyete donmez.İkramlar misafirlerdendı canım birde ıkramlıklar ben den olsaydı pertım cıkardı sanırım
Eltıyle gitmek oda iyiymisıns canım
canım tartı candı parcalandı kızı kaptım ıcerı attım topladım hemen. Bıde mısafır gelecektı fazladan dıp kose supurmus oldum bı yerde cam kırıgı kalmasın dıye.
İzne 65.6 dıydı yanlıs hatırlamıyorsam
maşallah nazar degmesın sıze gelın kv.
Abla normalmıs gıbı davransanda sen duşuncelı ve anlayıslısın.
benım arkadas eltisini alıp gıtmıs bu fılme.
benım en kucukte oyle gıttıgım yerd2 mızmız eve gelınce oynasır guler hıc o cocuk degık. Benımkı gelenıde sevmıyor ama azcık yabanımı ne
ne guzel aslında mantıklı. Ev sahıbı 6 7 cesıt hazırlarken pert oluyo. Herkez 1 cesıt yapınca ınsan yorulmaz oturmada ezıyete donmez.
İyi geceler canım sozde bende uyuyacaktım kaldım burdaiyi gecelzr hanimlar bugun pek ugrayamadim.cok yorgunum erken yaticam.
Iyı geceler canım.iyi gecelzr hanimlar bugun pek ugrayamadim.cok yorgunum erken yaticam.
öğle eşim akşama döner söyleyelim canım istiyor dedi akşam olunca vaz geçti kavanozdan melemen açtım onu yediler ben de z. yağlı lahana sarması vardı ondan yedim biraz , birazda kahvaltılıklardan :)Ne yiyonuz abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?