Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol kuzum
Dua bana iyi geliyor ama her kötü olayda ilk terkettiğimde o oluyor
Bu sefer bunun yanısıra profesyonel desteğe ihtiyacım olacak ama buna karar vermek bile beni bi nebze rahatlattı
Hala gel gitlwrim var ve epey devam edecek belli ki ama gözümün içine bakan iki tane kuzum var onlar için bi yerden tutunmam gerekiyor

Bugün eşim kişisi öğlen işten izin aldı sinemaya gittikk
ona hediye aldıydım miband4 akıllı saat, kendine mi aldın diyor şok oldu beklemiyordu zaar. Şok olacak ne var senin kartın senin maaşın teyyy teeyy evvelsi gün 3binlik alış veriş yaptı minnoş karın senin saatin nedir nedir

Ya ne bilim ben ilk aylar almayıp son iki üç ay alırım diye hesap ediyordum hep de geçen doktor hiç alma deyince azıcık telaşa kapıldım sanki başaramycm sanırım 4-5 kiloyla bitiririm en azından insAllah ne diyim

Minareyi çalan kılıfını hazırladı diyosun yani
Hangi flime gittiniz

İnşaallah cam değildir tartı
Kacla izne ayrildiydin kusum

Centilmen diye İngiliz yapımı efsane bir film
Bende eşime eltilerin savaşına gidelim dedim bana bir bakışı vardı görmeliydiniz
Israr edince de ben ne anlarım elti savasindan zevk bile alamam dedi ikna oldum

Bende eşime eltilerin savaşına gidelim dedim bana bir bakışı vardı görmeliydiniz
Israr edince de ben ne anlarım elti savasindan zevk bile alamam dedi ikna oldum
Ay ama o film cok komik gecen cuma gittik biz esimle ilk esimde aman sacma sapandır diyordu sinemaya gittik adam akıllı bir film yoktu ona gittik gupse guzel bir fılm yapmış

Yine ben geldimmm

Bugun işte yorulduydum baya iş fazlaydi
Hep hizli calistik, hic durmadim

Cocuklari disarda gezdirdim, biraz parkta oynadilar
Ben olunca yatmadilar
Artik yarin getirsinde rahat rahat gelin işini yapsin dedim
Cocuklarla gercekten cok zor oluyor, hic durmuyolar

Ay ama o film cok komik gecen cuma gittik biz esimle ilk esimde aman sacma sapandır diyordu sinemaya gittik adam akıllı bir film yoktu ona gittik gupse guzel bir fılm yapmış
Bende kardeşimle gidicem inşallah haftasonu. Teaserlerdan bile belli zaten baya komik belli. Ya erkeklerle gidilmez zaten bu filme de ben şansımı deniyim dedim
Ne yaşattınsa adama gari
Kız ben ne yaptim eltilik yaptığım bile yok Ponçik ponçik takılıyoruz eltilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…