- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.561
AA nekadan güzel bir haber bu
Sağol kuzumtebrıkler canım
tebrıkler canım
oo tebrıkler yuzde super canım
eksı eksıdır canım.
tebrıkler canım
ejsı candır. Zaten neden daha fazla veremedıgınıde yazmıssın haftaya eksın guzel gelır dıye dusunuyorum
tebrıkler canım guzel eksı
eksı super canım.
Cok gecmıs olsun canım. Ins cabucak ıyılesırsın.
tebrıkler canım
konrolu elden bırakmadıkca gayet guzel canım.
bu zamana kadar guzel ılerledın bence canım. Artık artıların gelmesı normal. Tedbırlı olmakta fayda var tabı son aylar daha hızlı kılo alınıyo cunku.
Sen doktoruna bakma hıc kılo almadan hamılelık mı gecer
tebrıkler maşallah. Eksı super canım
100 gr mın lafımı olur canım. Gayet ıyı supperrrrr
tebrıkler abla. 8lere hosgeldın
ayy cocuklar buyudukce oyle seylerı hatırlayıp odun babalarınada ayar verıyorlar oylemı cokk sevındım. Benım eşim oyle gunlerı onemsız gorur. Ozellıkle o gunlerde bısey almaz başka gunler alır. Ogunlere sartlanma sısteme sende uyma dıye bana kızar bıdebı benımkımı acaba boyle degısık dusunen dıye merak edıyorum
yınede eksıde olman guzel canım.
canım bıraz daha ıyı olmana sevındım.
Hadi hayırlı olsun hafta hafta eksildigini görelim inşallahListeye dahil olmusum sonunda
Kiz minnos diye diye beni minnoş yapicanBen her olaya güzel bakarım seni görsem sana daha bi güzel bakarum helee heleeMefkurem i görsem allaaaah zabahlar olmasın
Akşam akşam minnoşuma da bulaşmadan geçmiiim dedim
Ya ne bilim ben ilk aylar almayıp son iki üç ay alırım diye hesap ediyordum hep de geçen doktor hiç alma deyince azıcık telaşa kapıldım sanki başaramycm sanırım 4-5 kiloyla bitiririm en azından insAllah ne diyimbu zamana kadar guzel ılerledın bence canım. Artık artıların gelmesı normal. Tedbırlı olmakta fayda var tabı son aylar daha hızlı kılo alınıyo cunku.
Sen doktoruna bakma hıc kılo almadan hamılelık mı gecer
Balsın kaymaksın minnoşsun abloş evrene enerji topu gönderiyorum zabaha alamanyada olur yakala senKiz minnos diye diye beni minnoş yapican
Minareyi çalan kılıfını hazırladı diyosun yaniBugün eşim kişisi öğlen işten izin aldı sinemaya gittikk
ona hediye aldıydım miband4 akıllı saat, kendine mi aldın diyor şok oldu beklemiyordu zaar. Şok olacak ne var senin kartın senin maaşın teyyy teeyyevvelsi gün 3binlik alış veriş yaptı minnoş karın senin saatin nedir nedir
Centilmen diye İngiliz yapımı efsane bir filmMinareyi çalan kılıfını hazırladı diyosun yani
Hangi flime gittiniz
İnşaallah cam değildir tartıCanım ınt yoktu gunduz gıremıyorum ıkı gundur. Olmusmu o kadar.
Sabah mınnos kızım tartımı kırdı tam tartılacagım elıne aldı pattttt attı sacaklı kız,tartılamadım ama hafta ıcı tartıldıgımda durum pek parlak degıldı.zıra 73 üçü gordu bu gozler.
İnş haftaya lıstedeyım. Buraya not olsun. Bu hafta tartı almam pek mumkun degıl ancak obur hafta sonu.
Sonrada yemek yeseydiniz etli datlili felan,Centilmen diye İngiliz yapımı efsane bir film
Bende eşime eltilerin savaşına gidelim dedim bana bir bakışı vardı görmeliydinizCentilmen diye İngiliz yapımı efsane bir film
masallah canım hadi inşallahAA nekadan güzel bir haber bulisteye derece yaparak girmek bı işarettir kesinlikle bu sefer mezun olup kilo almiycan
hep birlikte inşallah dilegimHadi hayırlı olsun hafta hafta eksildigini görelim inşallah ❤
Tamam kaptaniçemAk kelebek
CanımKuasar 'a sistemi anlatma işini sana devrediyorum.
Sana iyi bir yol arkadaşı olabilir seviyeleri uygularken
Ay ama o film cok komik gecen cuma gittik biz esimleBende eşime eltilerin savaşına gidelim dedim bana bir bakışı vardı görmeliydiniz
Israr edince de ben ne anlarım elti savasindan zevk bile alamam dedi ikna oldum
Yemekli plan yapmadık evde hububata kaldıkSonrada yemek yeseydiniz etli datlili felan,
Ne yaşattınsa adama gariBende eşime eltilerin savaşına gidelim dedim bana bir bakışı vardı görmeliydiniz
Israr edince de ben ne anlarım elti savasindan zevk bile alamam dedi ikna oldum
Oradaki KT raporlarını annene okutursan ikna olabilir canım
Bende kardeşimle gidicem inşallah haftasonu. Teaserlerdan bile belli zaten baya komik belli. Ya erkeklerle gidilmez zaten bu filme de ben şansımı deniyim dedimAy ama o film cok komik gecen cuma gittik biz esimleilk esimde aman sacma sapandır diyordu sinemaya gittik adam akıllı bir film yoktu ona gittik gupse guzel bir fılm yapmış
Kız ben ne yaptim eltilik yaptığım bile yok Ponçik ponçik takılıyoruz eltilerimleNe yaşattınsa adama gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?