Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kapaliydi sadece 4 5 delik actilar.safrayida gobek deliginden cikarttilar.
gic denemedim canim..ama yapamam heralde.
araniz iyi degilmi kv le.
ooo masallah ablaa
ben varimmm...yarisalim istersen:))
gittikce citayi yukseltiyosun yani
Olur canım

Haftaya güzel olacak inşallah
Benim kafam karışıyor yorumlarken

Wuu rakibim güzel olmuş menü iyi kilo verdirir mesaj alındı
Helllööö mellööö

Saat 10
Eki Görüntüle 2590644

Saat 12
Türk kahvesi

Saat 17
1 avuç çekirdek

Saat 18
1 kepçe kuru fasülye
1 kepçe yeşil mercimek
Bi kase yoğurt

Su 3 lt
8 bin adım
Afiyet olsun güzel olmuş İyi mi kötü mü bilemedim Afiyet olsun fena değil sanki Güzel afiyet olsun canım

Canim kocum teşekkür ederim hedef haftalık 1,5 kilo vermek
Mart 29 kızımın doğum gününe 74,73 olmak istiyorum
insallah hedefine ulasirsin ogune kadarr:))
Bende eşime eltilerin savaşına gidelim dedim bana bir bakışı vardı görmeliydiniz
Israr edince de ben ne anlarım elti savasindan zevk bile alamam dedi ikna oldum
bencede erkeklerle izlenecek bi film gibi durmuyo
oh ne guzel abla..bizde kayinvalidemle altli ustlu oturuyoz.kizimi hep.birakiyom bi isim oldukca.
yaris baslasin ozaman:)ben cok hirsliyimdir zamaninda hilal i yenmisligim var

aynen canım 3 yaştan sonrası daha rahat 2 yaş sendromu dedikleri delilik akıllara zarar

Kız şimdi sutyenler niye çıktı bı ben mi anlamadım :)

Of of 2 yaşa daha var da inşallah cok sendromlu gecmez

Inşallh abla gelicek hedefm düz 67 gormek

Iyı geceler canım. Bende hala yatamadım
Benım kucuk sıpacık ateslı saat 10dan berı, tam uyuyır oksuruk krızıyle uyanıyor. Agrı kesıcıde fayda etmedı inş sabaha ıyıleşiriz
Kuzum sarımsağı iyice ez zeytinyağında beklet sonra o yağı sür çocuğun ayaklarının altına çorabını da giydir öyle uyut sabaha hicbiseyi kalmaz inşallah
Seni niye atalım takimdan tatlım
Hedefini 52 yazdım listeye bu şekliyle oluyo zaten. Listede olmasan bile burada yine beraber kilo veririz zaten.
Biz sevgililer günü kutlamiyoruz sadece bize özel tarihleri kutluyoruz ama eşim dün çok güzel bı mesaj atmış o da çok mutlu etti beni
Wuu rakibim güzel olmuş menü iyi kilo verdirir mesaj alındı
Afiyet olsun güzel olmuş
İyi mi kötü mü bilemedim
Afiyet olsun fena değil sanki
Güzel afiyet olsun canım
İyi değil canım ya kötü. Ama kış ortasında dondurma görünce fena fikir gibi gelmedi. Evdekilere de sürpriz olsun diye aldım.

Günaydınnn daha uyanamadım ya vücuden uyanık ruhen uyuyorum
Gunaydin kızlar gece gene gazliydik biraz gecmis yapabilsm o yuzsen ama yinede yetisemiyorm hiziniza masallah
Günaydın kızlar ❤
Günaydın gençler ♥♥
Günaydın Kızlar
Hepimize musmutlu, az kalorili, bol hareketli bir haftasonu diliyorum
Herkese günaydinnnn

Vaoovv ben güne erken başladım diyodum ama senin masallahin varmış canım
Bende erkenden kalktım kahvaltı hazırladım eşim ve kardeşimle beraber kahvaltı yaptik. Onları gönderdim evi toparliycam.

Arabamız bozuldu ama üzülmek yerine o kadar işime geldi ki eşim bu sayede daha geç gidiyo işe kaç sabahtir birlikte kahvaltı yapıyoruz.

Kizlar bugün kv bütün çocuklarını çağırdı akşama lahmacun yaptircaklar. Abartmiycam 1 tane yiycem ama geç saate kalabilir muhtemelen 8 gibi falan olur. Öglende de bişey yemiycem dengelemis olmak için meyveyle kahveyle falan gecistiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…