Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

masallah esracim ipin ucunu bırakmamışin
Bu hafta yüzden ayri kaldigin etap sayisina bölündü ama haftaya guzel bi yüzde bekleriz
Evet abla ya herkesten çok güzel yorumlar alıyorum. İstediğimi giyiyorum eşimin bile bakışı değişti
Bi 5 kilo daha vereyim inşallah yine hedefim her hafta min %1 görmek inş.
Bu arada listeye girdim dimi

Evet abla ya herkesten çok güzel yorumlar alıyorum. İstediğimi giyiyorum eşimin bile bakışı değişti
Bi 5 kilo daha vereyim inşallah yine hedefim her hafta min %1 görmek inş.
Bu arada listeye girdim dimi
Listedesin canım, haberin yok mu

Yanında bol salata ve yeşillikle yiyebilirsin canım

Deseydin ya kız daha ölmedim bi dur

Günün çalışkan aarısı
Bnde açım ya rüyamda bir sürü ıspanaklı börek kek poğa yaptm annemle

yok artık canım takılma diyorum sana benim ablam 103 le doğurdu hiç problem olmadı ona da 95 i geçme geçme diye diye kız aç yatıyordu sonra bebek kilo almayinca korkudan herkes ye ye demeye başladı 2500 doğdu ama basindannbu kadar aç kalmasa daha iyiydi , sana dedim +800 Lee geçici diye bugün 75.9 geldim 600 Gr uçmuş gitmiş
Bende eşime eltilerin savaşına gidelim dedim bana bir bakışı vardı görmeliydiniz
Israr edince de ben ne anlarım elti savasindan zevk bile alamam dedi ikna oldum
çok komik diyorlar kız gotur götür maksat gülmek
maşallah sana abla
Taksitlendirdim ya giderse her ay yavaş yavaş işte
kocamdan önce banka uyarıp duruyor harcamalarinizin normalin üstünde lütfen kontrol edin diye
Iyı geceler canım. Bende hala yatamadım
Benım kucuk sıpacık ateslı saat 10dan berı, tam uyuyır oksuruk krızıyle uyanıyor. Agrı kesıcıde fayda etmedı inş sabaha ıyıleşiriz
geçmiş olsun canım
migren varsa kesinlikle ekrana bakmak bile artırıyor
cok şükür canım
Kv erkenden sıvamış kolları tövbe yarabbim

Herkese günaydın eltilerin savaşına biz eltilerce gidelim diyoruz ama hafta sonu çok kalabalık oluyor,kucuk eltimin küçük kızı tutamazlar yoksa büyükler sorun değil hafta içi akşam kaçalım diyoruz . O kadar anlattı ki herkes
Bu arada dün ki +800 un 600 u cekip gitmiş :)
Bugün Kuzey bebesinin doğum gününü kutluyoruz
Pasta babasından , boregide babası yaptıracak, yaprağı annemle sarmıştık hafta içi 2 çeşit salata ile sakallı kanepeler yapacağım yayildim kaldım kahvaltı sofrasında İşler az olunca :)

ya benim arkadaşta 90larda hamile kaldı kaç kiloyla doğuma girdi bilmiorum ama baya almıştı o da gerçi onun sezeryan olunca mi sıkıntı etmedi doktoru bilmiroum kızımda ben 12-13 kg almıştım çokta rahat doğum yapmıştım aslında o zmn da 80-82 yle hamile kalmıştım snrm belki yağ oranı farklıydı tabi hayrliis bklm insAllah güzel olur tartlmadm bugün bu ara kabızlık sıkıntım da var
Hayırlı yaşı olsun kuzey in cnm sağlıkla hep güzel günlerinz olsun insAllah

Canım inan sezeryan daha sıkıntılı kilolu hastada çünkü yağ dokusu kalın dikişin toparlanması bile daha uzun sürüyor göbek boşalıp dikişlerin üstüne geldiği için enfeksiyon daha çok yaşanıyor ,hele senin normal doğum avantajin olacak

hayrlisi cnm sağlıkla insAllah bu sefer de normal doğum olur temennim o saolasin
Hadi ben kaçtım herkese iyi cumartesiler pasta borekten, hafta sonu rahatlığından uzak durun ben sizin yerinize yerim
Afiyet olsun cnm şimdiden

Hanım dediğin böyle olur biz de hanım mıyız be pehhhellerine sağlık

Bn gece çocuklar kv de kalınca burada yattım
Yrn da beraber adana ya Gitcez bugün de kal diyor kalırım herhalde
Artık karın çalışırım yine
Yalnız yrn adana da petek pastanesi de kahvaltıya Gitcez ve Bn her zaman ki kahvaltımı yapcam
Yani bu zulümdürama atılmıcam takımdan çok azimliyim
Ne yapacaksınız yemek kv çocuklar fırın makarna istedi onu yapacaj
Bn de eve geçip eşya alcam zati bakıcımız ıspanak yıkayıp doğrayıp bırakmıştı bana
Alayım yumurta kırayım üstüne diyorum

L4L4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…