- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.661
Evet abla ya herkesten çok güzel yorumlar alıyorum. İstediğimi giyiyorum eşimin bile bakışı değiştimasallah esracim ipin ucunu bırakmamışin
Bu hafta yüzden ayri kaldigin etap sayisina bölündü ama haftaya guzel bi yüzde bekleriz
Listedesin canım, haberin yok muEvet abla ya herkesten çok güzel yorumlar alıyorum. İstediğimi giyiyorum eşimin bile bakışı değişti
Bi 5 kilo daha vereyim inşallah yine hedefim her hafta min %1 görmek inş.
Bu arada listeye girdim dimi
Yanında bol salata ve yeşillikle yiyebilirsin canımKizlar bugün kv bütün çocuklarını çağırdı akşama lahmacun yaptircaklar. Abartmiycam 1 tane yiycem ama geç saate kalabilir muhtemelen 8 gibi falan olur. Öglende de bişey yemiycem dengelemis olmak için meyveyle kahveyle falan gecistiricem
Dengelemeye çalışcam insAllah abla1 haftada biraz fazla olmus cnm
Haber vericem dedin vicdansız kadınListedesin canım, haberin yok mu
Deseydin ya kız daha ölmedim bi durGünaydın kızlar. Değerlerim düşmeye başlamış bakalım dr konuştm 2 saat eve gidicem duş alıp kızlarla ilgilenirim.
Kv aradı un helvası kavurmuş oğluna götğrecekmiş bizim eve geçecekmiş. Öldüm saydı galiba
Günün çalışkan aarısıSabah 6 da kalktım
Börek yaptım, fırına attım
Yoğurt çorbası yaptım
Süt kaynattım
Sütlaç yaptım
Şimdide ev ahalisinin kahvaltısını hazırlıyorum
Birazdan sahile ineceğim, yürüyüş yapmaya
Sizler de planlar nedir kızlar
Kıyamam sanaGünün çalışkan aarısı
Bnde açım ya rüyamda bir sürü ıspanaklı börek kek poğa yaptm annemle
Eve gideceğimden haberi yok mekanın sahibi geri döndü diyecemDeseydin ya kız daha ölmedim bi dur
yok artık canım takılma diyorum sana benim ablam 103 le doğurdu hiç problem olmadı ona da 95 i geçme geçme diye diye kız aç yatıyordu sonra bebek kilo almayinca korkudan herkes ye ye demeye başladı 2500 doğdu ama basindannbu kadar aç kalmasa daha iyiydi , sana dedim +800 Lee geçici diye bugün 75.9 geldim 600 Gr uçmuş gitmişYa ne bilim ben ilk aylar almayıp son iki üç ay alırım diye hesap ediyordum hep de geçen doktor hiç alma deyince azıcık telaşa kapıldım sanki başaramycm sanırım 4-5 kiloyla bitiririm en azından insAllah ne diyim
çok komik diyorlar kız gotur götür maksat gülmekBende eşime eltilerin savaşına gidelim dedim bana bir bakışı vardı görmeliydiniz
Israr edince de ben ne anlarım elti savasindan zevk bile alamam dedi ikna oldum
maşallah sana ablaYine ben geldimmm
Bugun işte yorulduydum baya iş fazlaydi
Hep hizli calistik, hic durmadim
Cocuklari disarda gezdirdim, biraz parkta oynadilar
Ben olunca yatmadilar
Artik yarin getirsinde rahat rahat gelin işini yapsin dedim
Cocuklarla gercekten cok zor oluyor, hic durmuyolar
kocamdan önce banka uyarıp duruyor harcamalarinizin normalin üstünde lütfen kontrol edin diyeTaksitlendirdim ya giderse her ay yavaş yavaş işte
geçmiş olsun canımIyı geceler canım. Bende hala yatamadım
Benım kucuk sıpacık ateslı saat 10dan berı, tam uyuyır oksuruk krızıyle uyanıyor. Agrı kesıcıde fayda etmedı inş sabaha ıyıleşiriz
migren varsa kesinlikle ekrana bakmak bile artırıyorOf şükür geçmişe baktım ama başım gözüm ağrıyor, ses gürültü hiç bana göre değil
tek korkum şuan alıntılar hiç bulaşmim bu gece yarına bakarım inş. Gidip bayılim yatağa
cok şükür canımGünaydın kızlar. Değerlerim düşmeye başlamış bakalım dr konuştm 2 saat eve gidicem duş alıp kızlarla ilgilenirim.
Kv aradı un helvası kavurmuş oğluna götğrecekmiş bizim eve geçecekmiş. Öldüm saydı galiba
Aslında öyle ayılıp bayılırdm diyodm açlıktan ama zindeyim ya iyiym tek baş ağrım var birazKıyamam sana
Sen bu 4 günde vereceğin kiloları düşün, aklına börek poğaça gelince
ya benim arkadaşta 90larda hamile kaldı kaç kiloyla doğuma girdi bilmiorum ama baya almıştı o da gerçi onun sezeryan olunca mi sıkıntı etmedi doktoru bilmiroum kızımda ben 12-13 kg almıştım çokta rahat doğum yapmıştım aslında o zmn da 80-82 yle hamile kalmıştım snrm belki yağ oranı farklıydı tabi hayrliis bklm insAllah güzel olur tartlmadm bugün bu ara kabızlık sıkıntım da varyok artık canım takılma diyorum sana benim ablam 103 le doğurdu hiç problem olmadı ona da 95 i geçme geçme diye diye kız aç yatıyordu sonra bebek kilo almayinca korkudan herkes ye ye demeye başladı 2500 doğdu ama basindannbu kadar aç kalmasa daha iyiydi , sana dedim +800 Lee geçici diye bugün 75.9 geldim 600 Gr uçmuş gitmiş
Hayırlı yaşı olsun kuzey in cnm sağlıkla hep güzel günlerinz olsun insAllahHerkese günaydın eltilerin savaşına biz eltilerce gidelim diyoruz ama hafta sonu çok kalabalık oluyor,kucuk eltimin küçük kızı tutamazlar yoksa büyükler sorun değil hafta içi akşam kaçalım diyoruz . O kadar anlattı ki herkes
Bu arada dün ki +800 un 600 u cekip gitmiş :)
Bugün Kuzey bebesinin doğum gününü kutluyoruz
Pasta babasından , boregide babası yaptıracak, yaprağı annemle sarmıştık hafta içi 2 çeşit salata ile sakallı kanepeler yapacağım yayildim kaldım kahvaltı sofrasında İşler az olunca :)
Canım inan sezeryan daha sıkıntılı kilolu hastada çünkü yağ dokusu kalın dikişin toparlanması bile daha uzun sürüyor göbek boşalıp dikişlerin üstüne geldiği için enfeksiyon daha çok yaşanıyor ,hele senin normal doğum avantajin olacakya benim arkadaşta 90larda hamile kaldı kaç kiloyla doğuma girdi bilmiorum ama baya almıştı o da gerçi onun sezeryan olunca mi sıkıntı etmedi doktoru bilmiroum kızımda ben 12-13 kg almıştım çokta rahat doğum yapmıştım aslında o zmn da 80-82 yle hamile kalmıştım snrm belki yağ oranı farklıydı tabi hayrliis bklm insAllah güzel olur tartlmadm bugün bu ara kabızlık sıkıntım da var
Hayırlı yaşı olsun kuzey in cnm sağlıkla hep güzel günlerinz olsun insAllah
hayrlisi cnm sağlıkla insAllah bu sefer de normal doğum olur temennim oCanım inan sezeryan daha sıkıntılı kilolu hastada çünkü yağ dokusu kalın dikişin toparlanması bile daha uzun sürüyor göbek boşalıp dikişlerin üstüne geldiği için enfeksiyon daha çok yaşanıyor ,hele senin normal doğum avantajin olacak
Afiyet olsun cnm şimdidenHadi ben kaçtım herkese iyi cumartesiler pasta borekten, hafta sonu rahatlığından uzak durun ben sizin yerinize yerim
Hanım dediğin böyle olur biz de hanım mıyız be pehhhSabah 6 da kalktım
Börek yaptım, fırına attım
Yoğurt çorbası yaptım
Süt kaynattım
Sütlaç yaptım
Şimdide ev ahalisinin kahvaltısını hazırlıyorum
Birazdan sahile ineceğim, yürüyüş yapmaya
Sizler de planlar nedir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?