- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.681
Kuzey beyin dogum günü kutlu olsun cnm :)Herkese günaydın eltilerin savaşına biz eltilerce gidelim diyoruz ama hafta sonu çok kalabalık oluyor,kucuk eltimin küçük kızı tutamazlar yoksa büyükler sorun değil hafta içi akşam kaçalım diyoruz . O kadar anlattı ki herkes
Bu arada dün ki +800 un 600 u cekip gitmiş :)
Bugün Kuzey bebesinin doğum gününü kutluyoruz
Pasta babasından , boregide babası yaptıracak, yaprağı annemle sarmıştık hafta içi 2 çeşit salata ile sakallı kanepeler yapacağım yayildim kaldım kahvaltı sofrasında İşler az olunca :)
Tövbe de kizzzGünaydın kızlar. Değerlerim düşmeye başlamış bakalım dr konuştm 2 saat eve gidicem duş alıp kızlarla ilgilenirim.
Kv aradı un helvası kavurmuş oğluna götğrecekmiş bizim eve geçecekmiş. Öldüm saydı galiba
Masallah cnm bide dogru dürüst sporda yapmadan hedefe geldin sayilir :))Evet abla ya herkesten çok güzel yorumlar alıyorum. İstediğimi giyiyorum eşimin bile bakışı değişti
Bi 5 kilo daha vereyim inşallah yine hedefim her hafta min %1 görmek inş.
Bu arada listeye girdim dimi
Kendini cok sıkma bu zamanlarin keyfini cikar tatlimDengelemeye çalışcam insAllah abla
Anacim simdiki cocuklarin ber yaşta ayri sendromu oluyorof 2 yaşa daha var da inşallah cok sendromlu gecmez
Senin kv de cocuklarini toplamayi seviyor heralde :)) ne guzelKizlar bugün kv bütün çocuklarını çağırdı akşama lahmacun yaptircaklar. Abartmiycam 1 tane yiycem ama geç saate kalabilir muhtemelen 8 gibi falan olur. Öglende de bişey yemiycem dengelemis olmak için meyveyle kahveyle falan gecistiricem
Kiz masallah bu ne hiz sabah sabahSabah 6 da kalktım
Börek yaptım, fırına attım
Yoğurt çorbası yaptım
Süt kaynattım
Sütlaç yaptım
Şimdide ev ahalisinin kahvaltısını hazırlıyorum
Birazdan sahile ineceğim, yürüyüş yapmaya
Sizler de planlar nedir kızlar
Görümcem yok Bi eltim var adanadalar oğlunun dgünü o yüzden gidicez cnmSenin kv de cocuklarini toplamayi seviyor heralde :)) ne guzel
Elti görümce varmi cnm
Aynen bende gürültüye hic gelemiyorum hemen başım ağrır :)Of şükür geçmişe baktım ama başım gözüm ağrıyor, ses gürültü hiç bana göre değil
tek korkum şuan alıntılar hiç bulaşmim bu gece yarına bakarım inş. Gidip bayılim yatağa
NiyeGünaydın pankeklerim el açması su böreklerim yeni kızarmış patateslerim ekmeğimi bandığım çiklotlatrım
Canınız çeksn diye yazdım
Anlasabiliyosaniz ne guzel cnmGörümcem yok Bi eltim var adanadalar oğlunun dgünü o yüzden gidicez cnm
Evet bnm ailem yanımda değil 1 saat uzaklıkta
Bana hep yardımcı olur sağolsun çok iyidir kayınvalidem ama Bn de uyumlu biriyim ortak noktaları yıllar içinde bulduk 10 yıl oldu
Cagirdinmi misafir :))Gunaydın kızlar kahvaltı yapıldı iş basına sımdı
Ay inşallah ablacımMasallah cnm bide dogru dürüst sporda yapmadan hedefe geldin sayilir :))
Bikac haftaya mezun ederiz seni
Günaydınnndaha uyanamadım ya vücuden uyanık ruhen uyuyorum
Gunaydin kızlar gece gene gazliydik biraz gecmis yapabilsm o yuzsen ama yinede yetisemiyorm hiziniza masallah
Günaydın kızlar
Günaydın gençler
gunaydin hanimlar:)Günaydın Kızlar
Hepimize musmutlu, az kalorili, bol hareketli bir haftasonu diliyorum
masallah kaptanim ne bu hizz:)Sabah 6 da kalktım
Börek yaptım, fırına attım
Yoğurt çorbası yaptım
Süt kaynattım
Sütlaç yaptım
Şimdide ev ahalisinin kahvaltısını hazırlıyorum
Birazdan sahile ineceğim, yürüyüş yapmaya
Sizler de planlar nedir kızlar
gunaydin canim:)Herkese günaydinnnn
zaten lahmacun cok kalorili degil bildigim kadariyla.bol yesillikle yersen bide yaninda buyuk bi bardak ayranla gayet yeterli olur..bide oglen gecistirip dengeliycekmissin daha ne olsun:)Kizlar bugün kv bütün çocuklarını çağırdı akşama lahmacun yaptircaklar. Abartmiycam 1 tane yiycem ama geç saate kalabilir muhtemelen 8 gibi falan olur. Öglende de bişey yemiycem dengelemis olmak için meyveyle kahveyle falan gecistiricem
Evdeki malzemeler nedirKiz masallah bu ne hiz sabah sabah
Ben evi toparlarsam sukredecem
Sonra cocuklar gelecek
Ne yemek yapsam bilmiyorum
3 makina çamaşırı da katladımmasallah kaptanim ne bu hizz:)
cok guzel bi his yaaaEvet abla ya herkesten çok güzel yorumlar alıyorum. İstediğimi giyiyorum eşimin bile bakışı değişti
Bi 5 kilo daha vereyim inşallah yine hedefim her hafta min %1 görmek inş.
Bu arada listeye girdim dimi
gunaydin canim..cok sevindim sonuclara:))Günaydın kızlar. Değerlerim düşmeye başlamış bakalım dr konuştm 2 saat eve gidicem duş alıp kızlarla ilgilenirim.
Kv aradı un helvası kavurmuş oğluna götğrecekmiş bizim eve geçecekmiş. Öldüm saydı galiba
dogum gunu kutlu olsun oglunun canim nice senelereHerkese günaydın eltilerin savaşına biz eltilerce gidelim diyoruz ama hafta sonu çok kalabalık oluyor,kucuk eltimin küçük kızı tutamazlar yoksa büyükler sorun değil hafta içi akşam kaçalım diyoruz . O kadar anlattı ki herkes
Bu arada dün ki +800 un 600 u cekip gitmiş :)
Bugün Kuzey bebesinin doğum gününü kutluyoruz
Pasta babasından , boregide babası yaptıracak, yaprağı annemle sarmıştık hafta içi 2 çeşit salata ile sakallı kanepeler yapacağım yayildim kaldım kahvaltı sofrasında İşler az olunca :)
gunaydin canim:)Gunaydın kızlar kahvaltı yapıldı iş basına sımdı
giz durduk yere niye aklimiza dusuruyon bunlariiiGünaydın pankeklerim el açması su böreklerim yeni kızarmış patateslerim ekmeğimi bandığım çiklotlatrım
Canınız çeksn diye yazdım
masallah diyim ne diyim:)))Evdeki malzemeler nedir
3 makina çamaşırı da katladım
Şimdi dışarı çıkacağım
gunaydin canim.ben sadece firinda kabak biliyorum.simdiye kadar kendim icin hic ozel yemek yapmadim.oyuzden pek fikrim.yok canim..internetde olur aslinda tariflerGünaydın herkese
Güzel bir gün olsun hepiniz için
size bişe sormak istiyorum
Son 3-4 haftadır çok fazla karbon ağırlıklı beslendim
Hep annemdeyim onlara da sürekli pide börek vs geliyor ben de onlarla yiyip içiyorum evde uzun zamandır yemek yapmıyorum
Ama son 2 gündür geçmeyen bi baş ağrım var ve vücudum acayip şiş, bana dokunuyor bu kadar hamur
Fırında yapabileceğim sebze yemeği neler önerirsiniz bi de unsuz çorba ne var yapabileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?