- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.959
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.701
İnternette oluyor da kuzum milyon tane tarif çıkıyor fırın yemeği yazıyorsuncok guzel bi his yaaa
gunaydin canim..cok sevindim sonuclara:))
dogum gunu kutlu olsun oglunun canim nice senelere
gunaydin canim:)
giz durduk yere niye aklimiza dusuruyon bunlariii
masallah diyim ne diyim:)))
gunaydin canim.ben sadece firinda kabak biliyorum.simdiye kadar kendim icin hic ozel yemek yapmadim.oyuzden pek fikrim.yok canim..internetde olur aslinda tarifler
Günaydın canımGünaydın herkese
Güzel bir gün olsun hepiniz için
size bişe sormak istiyorum
Son 3-4 haftadır çok fazla karbon ağırlıklı beslendim
Hep annemdeyim onlara da sürekli pide börek vs geliyor ben de onlarla yiyip içiyorum evde uzun zamandır yemek yapmıyorum
Ama son 2 gündür geçmeyen bi baş ağrım var ve vücudum acayip şiş, bana dokunuyor bu kadar hamur
Fırında yapabileceğim sebze yemeği neler önerirsiniz bi de unsuz çorba ne var yapabileceğim
Hafta içi yatıp haftasonu iş yapanlardanımmasallah diyim ne diyim:)))
Niye
Sen bizim dusmanimizmisin
çcok guzel bi his yaaa
gunaydin canim..cok sevindim sonuclara:))
dogum gunu kutlu olsun oglunun canim nice senelere
gunaydin canim:)
giz durduk yere niye aklimiza dusuruyon bunlariii
masallah diyim ne diyim:)))
gunaydin canim.ben sadece firinda kabak biliyorum.simdiye kadar kendim icin hic ozel yemek yapmadim.oyuzden pek fikrim.yok canim..internetde olur aslinda tarifler
Canım şu sebepten fırında istiyorum haşlanmış sebzeyi hiç sevmemGünaydın canım
Çorba olarak Mercimek çorba yada Domates çorba olabilir.
Sebzeyi de fırında olmasa da olur diyorsan karnabahar mantı yapabilirsin
Yada kabak yemeği
Pırasalı yumurtada iyi bir seçenek olabilir
Anladım canım, ben sebzeleri tencere yemeği olarak yapıyorumCanım şu sebepten fırında istiyorum haşlanmış sebzeyi hiç sevmem
Ama şu sıra et karbon vs yemek istemiyorum hiç
Ama sebzeyi de severek yemek istiyorum o yüzden fırında sanki daha güzel olur gibi
Karnabahar mantı ne canım
ama hafta ici calisiyosun normalHafta içi yatıp haftasonu iş yapanlardanım
Tamamdır kuzum sağolAnladım canım, ben sebzeleri tencere yemeği olarak yapıyorum
Et, tavuk balık olacaksa içinde fırında pişiriyorum
Karnabaharı haşlayıp üzerine sarmısaklı yoğurt (karnabahar mantı)
Peki@Zeycan123 canim haksizlik olmasin benim ilk haftam oldugu icin daha cok veririm.istersen haftaya yarisalim..cunku 1.5 gitti bile dunden belli
Onun sayesinde uyandım zaten beşikten anne diye sesleniyordu bıcırıkGünaydın canım
Beben uyanmadı mı
Allah gecinden versin canımGünaydın kızlar. Değerlerim düşmeye başlamış bakalım dr konuştm 2 saat eve gidicem duş alıp kızlarla ilgilenirim.
Kv aradı un helvası kavurmuş oğluna götğrecekmiş bizim eve geçecekmiş. Öldüm saydı galiba
Vuu bayılırım meydan okumalara kimi tutsammmPeki
@Zeycan123 bana kaldı o zaman
Zeynepcim yüzde olarak kim fazla verirse o kazanır, yarış başlasın o zaman
Tmm tatlım öyle yapicamYanında bol salata ve yeşillikle yiyebilirsin canım
Kız sen niye takip etmiyosun bakiyimHaber vericem dedin vicdansız kadınliste paylaşıldı mı göremedim nerde paylaşılıyo bu listeler
Kv fırsat kolluyo heralde. Helva nereden çıkmış bu durumda. Gitsin yemek yapsın.Günaydın kızlar. Değerlerim düşmeye başlamış bakalım dr konuştm 2 saat eve gidicem duş alıp kızlarla ilgilenirim.
Kv aradı un helvası kavurmuş oğluna götğrecekmiş bizim eve geçecekmiş. Öldüm saydı galiba
Kuzucugun doğum günü kutlu olsun canımHerkese günaydın eltilerin savaşına biz eltilerce gidelim diyoruz ama hafta sonu çok kalabalık oluyor,kucuk eltimin küçük kızı tutamazlar yoksa büyükler sorun değil hafta içi akşam kaçalım diyoruz . O kadar anlattı ki herkes
Bu arada dün ki +800 un 600 u cekip gitmiş :)
Bugün Kuzey bebesinin doğum gününü kutluyoruz
Pasta babasından , boregide babası yaptıracak, yaprağı annemle sarmıştık hafta içi 2 çeşit salata ile sakallı kanepeler yapacağım yayildim kaldım kahvaltı sofrasında İşler az olunca :)
Abla ben sana günaydın diyene kadar öğlen olduGunaydinnn güzellikler
Mutlu huzurlu saglikli bi haftasonu olsun insallah
Ya abla gerçekten çok seviyo. Ben dün gidip iftarı onlarda yaptım nasıl gözleri parladı bı görsen. Baya yaşlılar bize de hiçbir zararları yok insan seve seve gidiyoSenin kv de cocuklarini toplamayi seviyor heralde :)) ne guzel
Elti görümce varmi cnm
Sana da günaydın diyene kadar öğlen oldu tatlımGünaydın pankeklerim el açması su böreklerim yeni kızarmış patateslerim ekmeğimi bandığım çiklotlatrım
Canınız çeksn diye yazdım
Canım ben hiç yapmadım ama son günlerde instagramda yapanları goruyorum karnabahar brokoli kabak havuç Brüksel lahanası patates istediğin sebzeleri zeytinyağı ve baharatla harmanlayıp yağlı kağıda dizerek fırına atiyolar herkes çok lezzetli olduğunu söylüyor bı dene istersenGünaydın herkese
Hep annemdeyim onlara da sürekli pide börek vs geliyor ben de onlarla yiyip içiyorum evde uzun zamandır yemek yapmıyorum
Ama son 2 gündür geçmeyen bi baş ağrım var ve vücudum acayip şiş, bana dokunuyor bu kadar hamur
Fırında yapabileceğim sebze yemeği neler önerirsiniz bi de unsuz çorba ne var yapabileceğim
Oooo 1.5 mu çok iyisin canım@Zeycan123 canim haksizlik olmasin benim ilk haftam oldugu icin daha cok veririm.istersen haftaya yarisalim..cunku 1.5 gitti bile dunden belli
sagol abla. Vıcks surdum oksuruk rahattı cok sukur. Atesıde bı dusup bı yukselıyorgeçmiş olsun gülüm varsa sırtına vicks sür yada at kestanesi jeli öksürüğü hızlı geçer
bızde kalabalıgız canım. Her hafta kv toplanırız. Anneme gıderız. Ona ragmen alısmadıysa huyu boyle olacak demekkı dıyorum. Ama cok yorucu okuyormus boyle bebek. Gelen mısafırlede zor, gıttıgım yerde de zor oluyor. Bu da boyle buyuyup gıdıyor bakalımAllah korumuş bununla geçmiş olsun
Biz kalabalık bı aileyiz ona rağmen benim kızda ne gitmeyi ne geleni sever ablasida öyleydi oglanda yoldan geçene atılırdı
Bebekte olsa karakterine saygı duymak lazım
maşallah bu ne hız kaptanım. Bız kv dedeyız. Kaynımın bırı ıstanbulda oturuyor o geldı. Kp durumu kotuye gıdıyor goruyum dıye gelmıs.Sabah 6 da kalktım
Börek yaptım, fırına attım
Yoğurt çorbası yaptım
Süt kaynattım
Sütlaç yaptım
Şimdide ev ahalisinin kahvaltısını hazırlıyorum
Birazdan sahile ineceğim, yürüyüş yapmaya
Sizler de planlar nedir kızlar
bu akşam yapıyım ıns bunuda canım sagolasınKuzum sarımsağı iyice ez zeytinyağında beklet sonra o yağı sür çocuğun ayaklarının altına çorabını da giydir öyle uyut sabaha hicbiseyi kalmaz inşallah
Seni niye atalım takimdan tatlım
Hedefini 52 yazdım listeye bu şekliyle oluyo zaten. Listede olmasan bile burada yine beraber kilo veririz zaten.
Biz sevgililer günü kutlamiyoruz sadece bize özel tarihleri kutluyoruz ama eşim dün çok güzel bı mesaj atmış o da çok mutlu etti beni
İyi değil canım ya kötü. Ama kış ortasında dondurma görünce fena fikir gibi gelmedi. Evdekilere de sürpriz olsun diye aldım.
sagol canım.yok artık canım takılma diyorum sana benim ablam 103 le doğurdu hiç problem olmadı ona da 95 i geçme geçme diye diye kız aç yatıyordu sonra bebek kilo almayinca korkudan herkes ye ye demeye başladı 2500 doğdu ama basindannbu kadar aç kalmasa daha iyiydi , sana dedim +800 Lee geçici diye bugün 75.9 geldim 600 Gr uçmuş gitmiş
çok komik diyorlar kız gotur götür maksat gülmek
maşallah sana abla
kocamdan önce banka uyarıp duruyor harcamalarinizin normalin üstünde lütfen kontrol edin diye
geçmiş olsun canım
migren varsa kesinlikle ekrana bakmak bile artırıyor
cok şükür canım
Kv erkenden sıvamış kolları tövbe yarabbim
hayırlı uzun yaşları olsun canım.Herkese günaydın eltilerin savaşına biz eltilerce gidelim diyoruz ama hafta sonu çok kalabalık oluyor,kucuk eltimin küçük kızı tutamazlar yoksa büyükler sorun değil hafta içi akşam kaçalım diyoruz . O kadar anlattı ki herkes
Bu arada dün ki +800 un 600 u cekip gitmiş :)
Bugün Kuzey bebesinin doğum gününü kutluyoruz
Pasta babasından , boregide babası yaptıracak, yaprağı annemle sarmıştık hafta içi 2 çeşit salata ile sakallı kanepeler yapacağım yayildim kaldım kahvaltı sofrasında İşler az olunca :)
Evet öyle yapabilirim canım sağolTmm tatlım öyle yapicam
Kız sen niye takip etmiyosun bakiyim
Sonuç listeleri diye başlık var oraya bak
Kv fırsat kolluyo heralde. Helva nereden çıkmış bu durumda. Gitsin yemek yapsın.
Kuzucugun doğum günü kutlu olsun canım ❤
Abla ben sana günaydın diyene kadar öğlen oldu
Ya abla gerçekten çok seviyo. Ben dün gidip iftarı onlarda yaptım nasıl gözleri parladı bı görsen. Baya yaşlılar bize de hiçbir zararları yok insan seve seve gidiyo ❤
Elti 3 tane var nadir görüşüyoruz hepsiyle mesafeli olduğumuz için bı sıkıntımız yok çok şükür. Bı de ben hepsinden küçüğüm kardeş gibi bakıyorlar bana daha çok.
Görümcem yok çok şükür en korktuğumdu
Sana da günaydın diyene kadar öğlen oldu tatlım
Bireyselde birinciliğe diktin gözünü heralde bizi ekarte etmeye çalıştığına göre
Canım ben hiç yapmadım ama son günlerde instagramda yapanları goruyorum karnabahar brokoli kabak havuç Brüksel lahanası patates istediğin sebzeleri zeytinyağı ve baharatla harmanlayıp yağlı kağıda dizerek fırına atiyolar herkes çok lezzetli olduğunu söylüyor bı dene istersen
Oooo 1.5 mu çok iyisin canım
Kastamonu etli ekmegimi yoksa Konya'nın etli ekmwgimisagol abla. Vıcks surdum oksuruk rahattı cok sukur. Atesıde bı dusup bı yukselıyor
bızde kalabalıgız canım. Her hafta kv toplanırız. Anneme gıderız. Ona ragmen alısmadıysa huyu boyle olacak demekkı dıyorum. Ama cok yorucu okuyormus boyle bebek. Gelen mısafırlede zor, gıttıgım yerde de zor oluyor. Bu da boyle buyuyup gıdıyor bakalım
maşallah bu ne hız kaptanım. Bız kv dedeyız. Kaynımın bırı ıstanbulda oturuyor o geldı. Kp durumu kotuye gıdıyor goruyum dıye gelmıs.
Bugun burdayız artık bız. Yemek planı buyuk ıhtımalle etlıekmetır cunku kaynım gelınce mutlaka yaptırılır ozledıgı ocın
bu akşam yapıyım ıns bunuda canım sagolasın
sagol canım.
hayırlı uzun yaşları olsun canım.
Eltıyle gıtme fıkrı baya cazıp gelmeye basladı banada.
karnibahar patlican var cnm da cocuklara göre de bisey yapmam lazimEvdeki malzemeler nedir
3 makina çamaşırı da katladım
Şimdi dışarı çıkacağım
Bencede sebze yemegi firinda daha lezzetli oluyorGünaydın herkese
Bence yine ayni tartismaya girmeyelimKastamonu etli ekmegimi yoksa Konya'nın etli ekmwgimi
Konya etlıekmegı canımKastamonu etli ekmegimi yoksa Konya'nın etli ekmwgimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?