- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.801
hosgeldin canim, insallah diledigin kiloya ulasirsin :)Adı: Furha63
Yaşı: 29
Evli/bekar. evli
Çocuk/yaşları: 9, 7, 8aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 158
Kilo: 72. 200
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: hamilelikten dolayı kilo aldım. 15 kilo aldım. 75 kilo ile diyete başladım inşallah bu takımda hedefime ulaşırım.
Hayır canımPonicigim bebeği emziriyormusun
Aramıza hoşgeldin ben PoniAdı: Furha63
Evli/bekar. evli
Bize kısaca kendini anlatırmısın: hamilelikten dolayı kilo aldım. 15 kilo aldım. 75 kilo ile diyete başladım inşallah bu takımda hedefime ulaşırım.
Ben nasıl düştüm burayaZEYNALAR :
Zeycan123 : Haftada 2 Gün Spor, 165 Puan
Zsaracoglu : Haftada 4 Gün Spor, 416 Puan
Lusi : Haftada 1 Gün Spor, 145 Puan
Tekrardene : Haftada 5 Gün Spor, 1030 Puan
Selensu82 : Haftada 2 Gün Spor, 230 Puan
ZEYNALAR TOPLAM PUAN : 1986
AMAZONLAR :
GülbeSeker : Haftada 2 Gün Spor, 85 Puan
Gastrikasit : Haftada 2 Gün Spor, 240 Puan
Kuasar : Haftada 1 Gün Spor, 45 Puan
Elalis : Haftada 1 Gün Spor, 45 Puan
Medine66 : Haftada 1 Gün Spor, 250 Puan
AMAZONLAR TOPLAM PUAN : 665
Spor Yarışması Kuralları
1-) Haftada en az 4 gün spor yapılacak.
2-) Her yarışmacı haftalık en az 400 spor puanına denk gelecek spor yapacak, fazlası kişiye bağlı.
3-) Kaybeden takıma karşı takımın belirlediği spor puanı kadar ceza verilecek, verilen ceza puanı kadar sporu kaybeden takımın tüm üyeleri yapacak.
4-) Takım içinde spor yapmayana yada en az 400 spor puanı yapmayana takımın kendi üyelerinin belirlediği spor ceza puanı kadar ceza verilecek.
5-) Takım üyelerinden 400 spor puanı yapan ancak spor gün sayısı eksik olanlara ceza verilip verilmeyeceği takımın diğer üyelerinin insiyatifinde olacak.
45 puancik la :)) umarim daha fazla olur spor kilo veriminde önemli özellikle sIkIlasmak istiyorsak :)Ben nasıl düştüm buraya
Hayatımda toplam 400 puanlık spor yapmadım ben
HoşgeldinizAdı: Furha63
Evli/bekar. evli
Öyleyse beni de yenersin seninsallah hedefine ulasirsin ogune kadarr:))
bencede erkeklerle izlenecek bi film gibi durmuyo
oh ne guzel abla..bizde kayinvalidemle altli ustlu oturuyoz.kizimi hep.birakiyom bi isim oldukca.
yaris baslasin ozaman:)ben cok hirsliyimdir zamaninda hilal i yenmisligim var
Ama Bn herhalde Bir gün hariç her gün ya yürüdüm ya egzersiz yaptımZEYNALAR :
Zeycan123 : Haftada 2 Gün Spor, 165 Puan
Zsaracoglu : Haftada 4 Gün Spor, 416 Puan
Lusi : Haftada 1 Gün Spor, 145 Puan
Tekrardene : Haftada 5 Gün Spor, 1030 Puan
Selensu82 : Haftada 2 Gün Spor, 230 Puan
ZEYNALAR TOPLAM PUAN : 1986
AMAZONLAR :
GülbeSeker : Haftada 2 Gün Spor, 85 Puan
Gastrikasit : Haftada 2 Gün Spor, 240 Puan
Kuasar : Haftada 1 Gün Spor, 45 Puan
Elalis : Haftada 1 Gün Spor, 45 Puan
Medine66 : Haftada 1 Gün Spor, 250 Puan
AMAZONLAR TOPLAM PUAN : 665
Spor Yarışması Kuralları
1-) Haftada en az 4 gün spor yapılacak.
2-) Her yarışmacı haftalık en az 400 spor puanına denk gelecek spor yapacak, fazlası kişiye bağlı.
3-) Kaybeden takıma karşı takımın belirlediği spor puanı kadar ceza verilecek, verilen ceza puanı kadar sporu kaybeden takımın tüm üyeleri yapacak.
4-) Takım içinde spor yapmayana yada en az 400 spor puanı yapmayana takımın kendi üyelerinin belirlediği spor ceza puanı kadar ceza verilecek.
5-) Takım üyelerinden 400 spor puanı yapan ancak spor gün sayısı eksik olanlara ceza verilip verilmeyeceği takımın diğer üyelerinin insiyatifinde olacak.
Afiyet olsun canım telafi edersinKuzum sarımsağı iyice ez zeytinyağında beklet sonra o yağı sür çocuğun ayaklarının altına çorabını da giydir öyle uyut sabaha hicbiseyi kalmaz inşallah
Seni niye atalım takimdan tatlım
Hedefini 52 yazdım listeye bu şekliyle oluyo zaten. Listede olmasan bile burada yine beraber kilo veririz zaten.
Biz sevgililer günü kutlamiyoruz sadece bize özel tarihleri kutluyoruz ama eşim dün çok güzel bı mesaj atmış o da çok mutlu etti beni
İyi değil canım ya kötü. Ama kış ortasında dondurma görünce fena fikir gibi gelmedi. Evdekilere de sürpriz olsun diye aldım.
Hadi ya öyleyse kendime göre bir rakip bulmam lazım benim ama 2 günde nasil gitti ki masallahTemelinSafinazi canim haksizlik olmasin benim ilk haftam oldugu icin daha cok veririm.istersen haftaya yarisalim..cunku 1.5 gitti bile dunden belli
O benim gözüme 45 bin puan olarak gözüküyo45 puancik la :)) umarim daha fazla olur spor kilo veriminde önemli özellikle sIkIlasmak istiyorsak :)
Seninki bence satascak yer arıyor kızzHeellöög takım bugün günlerden kocaya sinir olmaca günü sen mıkayyet ol yarabbüleamüün
Ne zaman su alsak kavga çıkarıyor arabayı park ederken duvara sürtmüş niye bakmadın diye bana sataşıyor la havlee duvarla sözleştim çünkü ben, öğlen yemek yemedim diye sataşıyor, akşam acıktım balık neyime yetsin diye sataşıyor, mutfakta bulaşık toplarken ne çok mutfakta duruyorsunuz iş bitmiyor diye sataşıyor..
Tivibuvi kanallar gitmiş ara şunları diye sataşıyor allaaah allaaaaah bilmediğim muayyen döngüsü mü var herifin noluyür yahu
Dogru canim .
Dur bacim. Ancak adapte oluyorum :)
Anladım şiiişt salaaaa yatiim dedimSeninki bence satascak yer arıyor kızz
Teşekkür ederim canımmmFitt_anne Masallah canim seni spor konusunda tebrik ederim.
Böyle devam edersen hem kilo veriminde hem incelmede cok büyük faydasini göreceksin.
Darisi diger arkadaslarimiza insallah biyerden sonra spor mecburi yapmak gerekiyor daha iyi sonuc almak icin.
Ya işte al birini vur ötekineHeellöög takım bugün günlerden kocaya sinir olmaca günü sen mıkayyet ol yarabbüleamüün
Ne zaman su alsak kavga çıkarıyor arabayı park ederken duvara sürtmüş niye bakmadın diye bana sataşıyor la havlee duvarla sözleştim çünkü ben, öğlen yemek yemedim diye sataşıyor, akşam acıktım balık neyime yetsin diye sataşıyor, mutfakta bulaşık toplarken ne çok mutfakta duruyorsunuz iş bitmiyor diye sataşıyor..
Tivibuvi kanallar gitmiş ara şunları diye sataşıyor allaaah allaaaaah bilmediğim muayyen döngüsü mü var herifin noluyür yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?