Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hosgeldin canim, insallah diledigin kiloya ulasirsin :)

ZEYNALAR :

Zeycan123 : Haftada 2 Gün Spor, 165 Puan
Zsaracoglu : Haftada 4 Gün Spor, 416 Puan
Lusi : Haftada 1 Gün Spor, 145 Puan
Tekrardene : Haftada 5 Gün Spor, 1030 Puan
Selensu82 : Haftada 2 Gün Spor, 230 Puan

ZEYNALAR TOPLAM PUAN : 1986

AMAZONLAR :

GülbeSeker : Haftada 2 Gün Spor, 85 Puan
Gastrikasit : Haftada 2 Gün Spor, 240 Puan
Kuasar : Haftada 1 Gün Spor, 45 Puan
Elalis : Haftada 1 Gün Spor, 45 Puan
Medine66 : Haftada 1 Gün Spor, 250 Puan

AMAZONLAR TOPLAM PUAN : 665

Spor Yarışması Kuralları

1-) Haftada en az 4 gün spor yapılacak.
2-) Her yarışmacı haftalık en az 400 spor puanına denk gelecek spor yapacak, fazlası kişiye bağlı.
3-) Kaybeden takıma karşı takımın belirlediği spor puanı kadar ceza verilecek, verilen ceza puanı kadar sporu kaybeden takımın tüm üyeleri yapacak.
4-) Takım içinde spor yapmayana yada en az 400 spor puanı yapmayana takımın kendi üyelerinin belirlediği spor ceza puanı kadar ceza verilecek.
5-) Takım üyelerinden 400 spor puanı yapan ancak spor gün sayısı eksik olanlara ceza verilip verilmeyeceği takımın diğer üyelerinin insiyatifinde olacak.

Ponicigim bebeği emziriyormusun
Hayır canım
Aramıza hoşgeldin ben Poni

Ben nasıl düştüm buraya
Hayatımda toplam 400 puanlık spor yapmadım ben

Hoşgeldiniz

Öyleyse beni de yenersin sen

Ama Bn herhalde Bir gün hariç her gün ya yürüdüm ya egzersiz yaptım
Anlayamadım cnm anlatabilir misin

Afiyet olsun canım telafi edersin

TemelinSafinazi canim haksizlik olmasin benim ilk haftam oldugu icin daha cok veririm.istersen haftaya yarisalim..cunku 1.5 gitti bile dunden belli
Hadi ya öyleyse kendime göre bir rakip bulmam lazım benim ama 2 günde nasil gitti ki masallah

Heellöög takım bugün günlerden kocaya sinir olmaca günü sen mıkayyet ol yarabbüleamüün
Ne zaman su alsak kavga çıkarıyor arabayı park ederken duvara sürtmüş niye bakmadın diye bana sataşıyor la havlee duvarla sözleştim çünkü ben, öğlen yemek yemedim diye sataşıyor, akşam acıktım balık neyime yetsin diye sataşıyor, mutfakta bulaşık toplarken ne çok mutfakta duruyorsunuz iş bitmiyor diye sataşıyor..
Tivibuvi kanallar gitmiş ara şunları diye sataşıyor allaaah allaaaaah bilmediğim muayyen döngüsü mü var herifin noluyür yahu

Kızlarr kızlarr esim gececiydi hatta az once gitti evde olunca ugrayamadim pek gerci ben oglandan bu ara bisi yapamiyorm ne bulduysa tutunup kalkiyor tv unitesi yurutec koltuk vs.. Bugun camasir legenine koydum yemek yaparken mutfakdaydik ona tutunup kalkip dustu anlık oldu anlamadim bile, agladi biraz ama Allahtan bisi yok. Hergun menu yazcm diyorm listede olmama rahatligiyla amaan diyorm ama kendime soz verdim yarin kesin basliyorm artık. Oglan uyudu bende biraz telfnd bakinayim uyurm herhalde iyi gecelwr simdiden sizleree

Seninki bence satascak yer arıyor kızz

Teşekkür ederim canımmm Hep derim spor ütü gibidir erteler durursun yapincada keşke daha önce yapsaydim dersin

Ya işte al birini vur ötekine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…