- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.781
Ben hakkımı sonra içmek istiyorum
Sıvı alımı da mı yasak canımBen hakkımı sonra içmek istiyorum
Afiyet olsun
Su, yağsız tuzsuz sebze çorbası bugün. Değerlerim düşmeye devam ederse yarın taburcu edecekmişSıvı alımı da mı yasak canım
Yiyemeyik zaten anca yataruk başganHe kız..
Sen orijinal adını söyledin, fellah köftesi, yeme de yanında yat
hadi insallah :))Su, yağsız tuzsuz sebze çorbası bugün. Değerlerim düşmeye devam ederse yarın taburcu edecekmiş
Hadı inş canım.Su, yağsız tuzsuz sebze çorbası bugün. Değerlerim düşmeye devam ederse yarın taburcu edecekmiş
Merhaba geldim cnm9.Takıma gel, bekliyoruz
Cuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
herkese benden kahve 😍🌺🎈 Ben hakkımı sonra içmek istiyorum 😂 Afiyet olsunwww.kadinlarkulubu.com
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul ediyorsan oradaki "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurup burada paylaşırsan seni tanırızMerhaba geldim cnm
onda sıkılıyorum Leslie ye devam inşallahPilates yaP bence bütün vücuda çok iyi geliyor bence
misEki Görüntüle 2590277
Sabah oğluşumla kahvaltimizi yaptik
1.5 litre suyumu bitirdim. Ara ogunumu yaptim. Şimdi sira leslie de biraz dan da onu yaptim mi günün yarisi bitmiş sayılır..
inş telafi edersin canımKilo bildirimim
Cuma günu 93.6
Bugüb 93.9
Fark +300 gr
Yüzde 0.32
Bu hafta hep kabızdım.
en azından fazla değil abla Cuma’ya inş eksi gelir2 hafta önce 91.1 geçen cuma tartılmadım
bu hafta 91.3
fark + 200gr
pazartesi +1 kg du bu kadar gitmiş sadece
inşallah canımÇok şükür canım haftaya güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum regl de biter ooh hafiflerimtabi spor da olacak bu hafta
bilinç altını tehdit ettim az önce tavaya korum bu bedeni yakarak eritirim diye artık kesin başarırım gülüm
bence o fazla olurArkadaşlar ekside olan herkesi tebrik ediyorum o kadar çok mesaj var ki tek tek alintilayamadim bu konu menü paylaşım alanı gibi kilo bildirim alani da olsa çok iyi olur diye düşünüyorumHandandandan @mefkurem @GastrikAsit Dream00
demekki bütün babalar öyle benim babamda hemen anne anne der, küçük yaştan beri ayrı diye düşünürdümBenim babwmda hasta oldumu kaçacak yer arardik anam anam diye inler dururduannemde sinir olurdu gelsinde anan baksın ozaman derdi
çok iyi abla 8 lere hoşgeldin haftayada güzel gitsin inş
iyi güldüm yaHaftaya doğum günüm var oğlan babasını aramis babacığım annem için bı planımız varmı diye
Benimki de ben düdüklü Alicam sen düşün napicani demiş
Oglanda bende pasta alıyım ozaman demiş
Harika fikir anan çok sevinecek demiş benim kazmada
Bunuda bana anlatiyor bide
iyi oturmalar canım herhalde geri sönmüşsündür geç kaldım birazHanımlar kilo veren vermek için mücadele eden diyetdaslarimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Biz cumalari ma aile toplanıyoruz genelde bugünde ortanca geline gidecez .
akşama görüşürüz ❤
haftaya daha güzel eksi gelir inşGecen cuma 77.20
Bugun 77.00
Aradaki fark 200
Yuzde 0,259
hayırlı olsun bol eksilerin olsun inşListeye dahil olmusum sonunda
allah seni ne etmesinBugün eşim kişisi öğlen işten izin aldı sinemaya gittikk
ona hediye aldıydım miband4 akıllı saat, kendine mi aldın diyor şok oldu beklemiyordu zaar. Şok olacak ne var senin kartın senin maaşın teyyy teeyyevvelsi gün 3binlik alış veriş yaptı minnoş karın senin saatin nedir nedir
ee asam haklıymış canımBende eşime eltilerin savaşına gidelim dedim bana bir bakışı vardı görmeliydiniz
Israr edince de ben ne anlarım elti savasindan zevk bile alamam dedi ikna oldum
allah kolaylık versin her ikinizede taşınma işi çok zorYine ben geldimmm
Bugun işte yorulduydum baya iş fazlaydi
Hep hizli calistik, hic durmadim
Cocuklari disarda gezdirdim, biraz parkta oynadilar
Ben olunca yatmadilar
Artik yarin getirsinde rahat rahat gelin işini yapsin dedim
Cocuklarla gercekten cok zor oluyor, hic durmuyolar
çok geçmiş olsun canım şuan nasıl?Iyı geceler canım. Bende hala yatamadım
Benım kucuk sıpacık ateslı saat 10dan berı, tam uyuyır oksuruk krızıyle uyanıyor. Agrı kesıcıde fayda etmedı inş sabaha ıyıleşiriz
maşallah canım ne diyimSabah 6 da kalktım
Börek yaptım, fırına attım
Yoğurt çorbası yaptım
Süt kaynattım
Sütlaç yaptım
Şimdide ev ahalisinin kahvaltısını hazırlıyorum
Birazdan sahile ineceğim, yürüyüş yapmaya
Sizler de planlar nedir kızlar
çok şükür canım inşallah sahada iyi olursun. Allah gecinden versin inşallahGünaydın kızlar. Değerlerim düşmeye başlamış bakalım dr konuştm 2 saat eve gidicem duş alıp kızlarla ilgilenirim.
Kv aradı un helvası kavurmuş oğluna götğrecekmiş bizim eve geçecekmiş. Öldüm saydı galiba
kınadaydım canım o yüzden migrenim yok çok şükür inş olmazdamigren varsa kesinlikle ekrana bakmak bile artırıyor
doğum günü kutlu olsun yavrunun nice yıllaraHerkese günaydın eltilerin savaşına biz eltilerce gidelim diyoruz ama hafta sonu çok kalabalık oluyor,kucuk eltimin küçük kızı tutamazlar yoksa büyükler sorun değil hafta içi akşam kaçalım diyoruz . O kadar anlattı ki herkes
Bu arada dün ki +800 un 600 u cekip gitmiş :)
Bugün Kuzey bebesinin doğum gününü kutluyoruz
Pasta babasından , boregide babası yaptıracak, yaprağı annemle sarmıştık hafta içi 2 çeşit salata ile sakallı kanepeler yapacağım yayildim kaldım kahvaltı sofrasında İşler az olunca :)
Ponicigim bebeği emziriyormusunSu, yağsız tuzsuz sebze çorbası bugün. Değerlerim düşmeye devam ederse yarın taburcu edecekmiş
Vaav dun dünde kaldı demeyip alintilamissin çoğu mesajı helal olsunonda sıkılıyorum Leslie ye devam inşallah
mis
inş telafi edersin canım
en azından fazla değil abla Cuma’ya inş eksi gelir
inşallah canım
bence o fazla olur
demekki bütün babalar öyle benim babamda hemen anne anne der, küçük yaştan beri ayrı diye düşünürdüm
çok iyi abla 8 lere hoşgeldin haftayada güzel gitsin inş
iyi güldüm ya
iyi oturmalar canım herhalde geri sönmüşsündür geç kaldım biraz
haftaya daha güzel eksi gelir inş
hayırlı olsun bol eksilerin olsun inş
allah seni ne etmesin
ee asam haklıymış canım
allah kolaylık versin her ikinizede taşınma işi çok zor
çok geçmiş olsun canım şuan nasıl?
maşallah canım ne diyimerken kalkan erken yol alır boşuna dememişler
çok şükür canım inşallah sahada iyi olursun. Allah gecinden versin inşallah
kınadaydım canım o yüzden migrenim yok çok şükür inş olmazda
doğum günü kutlu olsun yavrunun nice yıllara
Cnm ben 3. Takım da sanırım 3 yıl önce yarıştım ve mezun oldum. 1 ay öncede tekrardan 3. Takıma girdim fakat listeye girmeden takım kapandı
Ara ara aklıma gelmiyor değilDiyet hepimizin kafasına vurdu canım
"Yemedik diye dertli ölmeyek, yiyekte etli ölek" demeye başlarız yakında
hosgeldin canim ben ayse.1 kizim var 26 yasindayim.fransada yasiyorum.5 ay once mezun oldum ama koruyamadim geri aldim..yeniden listeye girene kadar buràdayim:))Adı: Furha63
Yaşı: 29
Evli/bekar. evli
Çocuk/yaşları: 9, 7, 8aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 158
Kilo: 72. 200
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: hamilelikten dolayı kilo aldım. 15 kilo aldım. 75 kilo ile diyete başladım inşallah bu takımda hedefime ulaşırım.
Hoşbuldum cnmhosgeldin canim ben ayse.1 kizim var 26 yasindayim.fransada yasiyorum.5 ay once mezun oldum ama koruyamadim geri aldim..yeniden listeye girene kadar buràdayim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?