Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mutlu hafta sonları kızlar
bu günü kendime miskinlik günü ilan ettim şimdiye kadar iyi de miskindim darısı günün kalanına
Oh canina değsin cokda güzel etmişsin .Bu nankör ev işlerini biz simartip tepemize çıkardık zaten(Şair burda hergun ev supurmekten yildigini belirtmek istiyor)

Bug
Bu tarifle tuturabilene helal olsunponicigim 500 Gr kıymaya 1 kilo bulgur koysam olurmu kız miktarlariyla anlatsana
Hepimiz deneyimliyiz diye miktr vermedimdi
500 gr kıymaya 1-1.5 çay bardağı bulgur yeter 1 yumurta, 4-5 dal maydonoz, 1 kuru soğan, tuz karabiber pulbiber. Yumuşak seven 1 çb bulguru 1 çb suyla ıslatabilir yoğurmadan önce. Ben ıslatmıyorum, soğanıda diri sevmediğim için rendeliyorum isteyen doğrayabilirde

Pirinçli bilen daha çok burda ..
Bende sık yaparim severim keratayi Geçen evde yumurta yoktu yumurtasız yaptım tirsa tirsa dagilirsa diye ama sanki yumurtasız daha güzel oldu hep bu şekilde deniyebilirim

Sarmısaklı köfteyi bilmiyon mu sen Adanalı gelini
Fellah ı mı diyon başgan fellah candır diğer köfteler ve etlik ekmek heyecan
Mefkurem yine tombişime laf atiiim az kızsın
Benim kv asortik bilmez öyle şeyleri anca z.yağlı yemek anca kekikli biftek

He kız..
Sen orijinal adını söyledin, fellah köftesi, yemede yanında yat

Kv de küser. Oğlan ergen atarlanır en iyisi kocan
Bende öyle dusunmustum Benim gerginliğim sebebide o zaten Gece geç yatinca sabah spora geç gittim gelince de kahvalti felan bu saat oldu her yer heryerde
Kızı uyutup evi supurucem simdi

8 takımdık
2 'si bu hafta kapandı
Ben de mezun olursam 9.takımı kapatıp gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…