- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.761
Sarmısaklı köfteyi bilmiyon mu sen Adanalı geliniBulgurlu köfte tarifin mi var anacım versene kediye
Oh canina değsin cokda güzel etmişsin .Bu nankör ev işlerini biz simartip tepemize çıkardık zatenmutlu hafta sonları kızlar
bu günü kendime miskinlik günü ilan ettim şimdiye kadar iyi de miskindim darısı günün kalanına
Hepimiz deneyimliyiz diye miktr vermedimdiBug
Bu tarifle tuturabilene helal olsunponicigim 500 Gr kıymaya 1 kilo bulgur koysam olurmu kız miktarlariyla anlatsana
Etli corekmiGeçen aynı kişilerle epey kritiğini yapmıştık etli ekmeğin
Dilek 'in etli çöreği vardı
Kv de küser. Oğlan ergen atarlanır en iyisi kocanKendimi bugün gergin hissediyorum çatacak yer arıyorum
Ergen oglumami kv catsamki kocada olur aslında
Nasıl bilmezsinSivasindami varmış atiyosun
Pirinçli bilen daha çok burda ..Hepimiz deneyimliyiz diye miktr vermedimdi
500 gr kıymaya 1-1.5 çay bardağı bulgur yeter1 yumurta, 4-5 dal maydonoz, 1 kuru soğan, tuz karabiber pulbiber. Yumuşak seven 1 çb bulguru 1 çb suyla ıslatabilir yoğurmadan önce. Ben ıslatmıyorum, soğanıda diri sevmediğim için rendeliyorum isteyen doğrayabilirde
Gözleme gibi değil miydi zati canm sacda yapıyodnuzEtli corekmiböyle olmeyiz kurşun sikaydin kaptan
Eee sonraKıyma, ince köftelik bulgur, yumurta, maydonoz tuz karabiberseviyosan rendelenmiş soğan.. yumuşak köfte seviyosan bulguru ıslatabilirsin
Dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı diyosunKv de küser. Oğlan ergen atarlanır en iyisi kocan
Fellah ı mı diyon başgan fellah candır diğer köfteler ve etlik ekmek heyecanSarmısaklı köfteyi bilmiyon mu sen Adanalı gelini
He kız..Fellah ı mı diyon başgan fellah candır diğer köfteler ve etlik ekmek heyecan
Mefkurem yine tombişime laf atiiim az kızsın
Benim kv asortik bilmez öyle şeyleri anca z.yağlı yemek anca kekikli biftek
Bende öyle dusunmustumKv de küser. Oğlan ergen atarlanır en iyisi kocan
8 takımdıkYani anlamsız olmuş cidden. Yarışmalar hikaye olur mu bilmiyorum ama zaten şu an 3 takım falan yarışıyo doğru düzgün. Bir de kış ya ben ona bağlıyorum ya baharda şenlenir buralar çünkü yaz geliyo
He poni gozleme gibiydiGözleme gibi değil miydi zati canm sacda yapıyodnuz
Diyet hepimizin kafasına vurdu canımArkadaşlar sizce de garip degilmi diyet sayfasında biz niye hep yemekten bahsediyoruz
Haklısın ablaKendini cok sıkma bu zamanlarin keyfini cikar tatlim
Ama cok abartmada :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?