- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.861
Hosgeldin tatlim
Oldu cnm sabahin köründe gözümü acmadan bide tarih nick düşüneyimacikcasi ben sevindim kabul edildigine bastan beri yapilmasi gereken biseydi :)
tarih ve nickname le foto iyi olur :)
Yaziyi büyütüp bide renkli yazsaydin daha cok görünürde :))arkadaslar spor listesini iki gruba ayirmamizin amaci birbimizi tesvik edip daha fazla spor yapilmasiydi ama malesef öyle olmuyor cezalar zaten uygulanmiyor öylece kaliyor.
sizce bu sekilde devam mi etsin? yoksa eski bireysel sisteme geri dönelim mi?
onu yapanda allahtan korkmuyordur kendini kandirirOldu cnm sabahin köründe gözümü acmadan bide tarih nick düşüneyim
Eee bi yere tutunarak tartilip, o fotoyu ceksem bildirim kesin dogrumu oluyor o zaman
Sorun degil tarih nick de koyarim
Yaaa işte bunlar çözüm degil :))onu yapanda allahtan korkmuyordur kendini kandirir
senimi kircam abla bak jan janli yaptim :))))Yaziyi büyütüp bide renkli yazsaydin daha cok görünürde :))
haklisin abla ben öyle yapilabilecegini düsünemiyorum iyi düsünüyorum sanirim gereksiz bisey cünküYaaa işte bunlar çözüm degil :))
Yeterki insanin icinde art niyet olmasin :))
Şu andaki takimin durumuna göre bu sistem sadece sana angarya oluyor cnmArkadaslar spor listesini iki gruba ayirmamizin amaci birbimizi tesvik edip daha fazla spor yapilmasiydi ama malesef öyle olmuyor cezalar zaten uygulanmiyor öylece kaliyor.
Sizce bu sekilde devam mi etsin? yoksa eski bireysel sisteme geri dönelim mi?
angarya karisik yada yorucu falan mi demek?Şu andaki takimin durumuna göre bu sistem sadece sana angarya oluyor cnm
Bence bireysel olsun
Tabiki öyle cnmhaklisin abla ben öyle yapilabilecegini düsünemiyorum iyi düsünüyorum sanirim gereksiz bisey cünkü
Boşuna iş yükü :))angarya karisik yada yorucu falan mi demek?
1 oy bireyselle geldi :))
dogru abla fesatlik varsa isin icinde hersey beklenilir allah esirgesinTabiki öyle cnm
Birisi diyelim 700 verdi ama 2 kilo yazdi
Kime yarar, kime zarar
İçinde fesatlik olan birini foto falan engellemez
Dedigim gibi istediği eksiyi yine foto cekip gosterir
tamamdir :)))Boşuna iş yükü :))
Hoşbuldum cnm.Hosgeldin tatlim
Sana nasil hitap edelim :)
Zühal bende
Yanlis anlamadiysam 3 cocuk var heralde degilmi
Buraya duzenli gelmende sikinti olmaz degilmi
Tmm fuhracim haftasonlari genelde sakin olur zaten :)) yinede bi selam verip ne yapiyoz ne ediyoz rapor veririzHoşbuldum cnm.❤
Furha diyebilirsiniz memnun oldum Zühal
Evt 3 çocuğum var hamdolsun.
Yok sıkıntı olmaz inş sadece haftasonları pek aktif olamayabilirim
Cuma | Cmr | Pzr | Pzrts | Salı | Çrş | Prş | |
| + | + | + | + | + | + | + |
| - | + | + | + | + | + | + |
@zsaracoglu | + | + | + | + | + | + | + |
| + | + | + | + | + | - | + |
@Zeycan123 | + | + | + | + | + | + | + |
@Gulbe seker | + | + | + | + | + | + | + |
Ellerine saglik tatlim**7-14 Şubat Menü Paylaşım Listesi**
Cuma Cmr Pzr Pzrts Salı Çrş Prş Handandandan + + + + + - - GastrikAsit - + + + + + + @zsaracoglu + + + + + + + Mefkurem + + + + + - + @Zeycan123 + + + + + + + @Gulbe seker + + + + + + +
emegine saglik canim, niran bugun yazdi carsamba ve persembe menüsünü :)**7-14 Şubat Menü Paylaşım Listesi**
Cuma Cmr Pzr Pzrts Salı Çrş Prş Handandandan + + + + + - - GastrikAsit - + + + + + + @zsaracoglu + + + + + + + Mefkurem + + + + + - + @Zeycan123 + + + + + + + @Gulbe seker + + + + + + +
gayet güzel olmus canim sporda olsa keske :)Sabah 9.30
2 yumurta
1 dilim tbe
Peynir5 zeytin
ara 15.00
Türk kahvesi 2 kare bitter
11 adet çiğ badem
akşam 19.00
3-4 parça kemik haşlama
Küçük tabak dometes soğan sÖğüş
su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?