- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.961
Boyleleriyle en iyisi mesafeni korumak cnmAbla bizimkiler dengesiz bugün ak dediklerine yarına kalmadan kara diyorlar baştan beri bı çekememezlik var zaten çok garipler yani eşim bana ben ona değer veriyorum beraber hep ortak kararlar alıyoruz diye sorun oluyor onlar istiyor ki başta kp eşim beni dövsun sövsun hiç bişey danışmasn kötü olalım yani kendileri kimseyle oturup kalkmaz bizimde öyle olmamızı istiyorlar eşim mecburiyetten bı miktar borç aldı kaynmdan dengesiz hergun arayıp resmen taciz ediyor neymiş az yiyecekmisiz az gezecekmisiz hesap verecekmisiz vs başlı başına olay zaten benim ailem gidip gelmemizi istemiyorlar ne zararı varsa kendilerinin aile yaşamı değişik zaten karısı bı yerde kendi bı yerde falan filan ben her zmn karşıyım akraba tanıdıktan borç vs zaten ama mecbur kaldı eşim bı an önce ödesrkte kurtulsak insAllahRabb'im herkese hayırlı rızık versin insAllah
Tamam Cuma günü rakibizBu hafta o kadar veremezler
Eee sen zorlu rakip aramiyomuydun :)))
Seninle haftaya olalim
Kendinle gurur duy tatlimKızlar brunch da herkesler profitoroller pastalar sıkmalar poaçalar simitler gömdü
Bende tüm değişik peynirler denedim
Hayatttt zalımmm hayattttttt oy ben ölemmmmm
Abla daha nasıl mesafemi koruyacam bilemiyorum inan zorla dahil olmaya çalışıyorlar hayatımıza tadimiz kaçsın diye uğraşıyorlar Allah büyükBoyleleriyle en iyisi mesafeni korumak cnm
Bosuna canini sıkmaya degmez
Kolay gelsin ablacım afiyet olsunNe yapiyosunuz millettt
Ben kalktim geri yattim uyumadim yine kalktim
Adam yatiyor daha birazdan kahvalti hazirlama baslarim
Aile icinde olunca mecbur tamamen kesip atamiyon cnmAbla daha nasıl mesafemi koruyacam bilemiyorum inan zorla dahil olmaya çalışıyorlar hayatımıza tadimiz kaçsın diye uğraşıyorlar Allah büyük
Allah ödeme kolaylığı versin canım inşallah zamanla duymamazlıktan gelmeyi başarabilirsin eminim hep konuşacaklarAbla bizimkiler dengesiz bugün ak dediklerine yarına kalmadan kara diyorlar baştan beri bı çekememezlik var zaten çok garipler yani eşim bana ben ona değer veriyorum beraber hep ortak kararlar alıyoruz diye sorun oluyor onlar istiyor ki başta kp eşim beni dövsun sövsun hiç bişey danışmasn kötü olalım yani kendileri kimseyle oturup kalkmaz bizimde öyle olmamızı istiyorlar eşim mecburiyetten bı miktar borç aldı kaynmdan dengesiz hergun arayıp resmen taciz ediyor neymiş az yiyecekmisiz az gezecekmisiz hesap verecekmisiz vs başlı başına olay zaten benim ailem gidip gelmemizi istemiyorlar ne zararı varsa kendilerinin aile yaşamı değişik zaten karısı bı yerde kendi bı yerde falan filan ben her zmn karşıyım akraba tanıdıktan borç vs zaten ama mecbur kaldı eşim bı an önce ödesrkte kurtulsak insAllahRabb'im herkese hayırlı rızık versin insAllah
evet canım böyle boşuna oluyorBireysel daha mi iyi olur sanki canım ?
evet daha iyiBireysele dön bence canım
iyi gezmeler sana canımGünaydın herkese
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum
Dünü atlattık kv supriz yapmış Ankara'ya gelmiş . Sabah kaynım almış birazdan onlara kahvaltıya gideceğiz çocuklar şaşıracak dört gözle bekliyorlardi . Yani ben 10 gün yine sağda solda gezeceğim
aynen canım yapan kendine yapıyor zaten teşvikle olmuyor bu iş yapan öylede yapıyorBireysel diyorm zaten tee 1 ay oncede demistm kurallara uyulmadiktan sonra senin bu şekilde ugraşına yazık
günaydın canım geçmiş olsun şifayımı kaptın?Günaydın kızlar
Başağrısı ve mide bulantısı ile uyandım
Hiç iyi değilim
hayırlı yolculuklar canımGünaydınnnnn
Bir pazar günü 07.30 da uyanmak ne kötü
Ama yol da hava güzel
Bekle bizi adana
duyma canım boşver herşeye kulak assak hep huzur bozulurGünaydın kızlar
Musmutlu pazarıniz olsun insAllah
Eşim abisigil taşınıyorlar yardıma gitti bizde kızımla kahvaltı yapioz çizgi film eşliğinde boğazım giciklaniyor hafif öksürük var insAllah çoğalmadan biter bklm..
Bu aralar canım sıkılıyor açıkçası eşimin ailesi saolsun huzur kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar benimki takma ben takmıyorum dese de ben düşünüyorum işte bazen bütün ilisigimizi kessek kurtulsak diyorum aileden başka düşmana benziyorlar çünki Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim hayırlısıyla yaz gelseydi artık bı vala evde iyice geliyorlar bana
hadi gözün Aydın canımGünaydın ☀ sabah eşim geldi kızımın mutluluğunu tabir edemem eşim seviyor diye pişi , patates kızartması vs. yaptım ve birazcık yedim asın beni kesin beni yerden yere vurun beni
Allah tez zamanda ödemeyi nasip etsin inşallah canım sıkma canını. Her aile farklı işte ama saygı duyulması lazım en iyisi bi kulaktan girip bi kulaktan cıkmasıAbla bizimkiler dengesiz bugün ak dediklerine yarına kalmadan kara diyorlar baştan beri bı çekememezlik var zaten çok garipler yani eşim bana ben ona değer veriyorum beraber hep ortak kararlar alıyoruz diye sorun oluyor onlar istiyor ki başta kp eşim beni dövsun sövsun hiç bişey danışmasn kötü olalım yani kendileri kimseyle oturup kalkmaz bizimde öyle olmamızı istiyorlar eşim mecburiyetten bı miktar borç aldı kaynmdan dengesiz hergun arayıp resmen taciz ediyor neymiş az yiyecekmisiz az gezecekmisiz hesap verecekmisiz vs başlı başına olay zaten benim ailem gidip gelmemizi istemiyorlar ne zararı varsa kendilerinin aile yaşamı değişik zaten karısı bı yerde kendi bı yerde falan filan ben her zmn karşıyım akraba tanıdıktan borç vs zaten ama mecbur kaldı eşim bı an önce ödesrkte kurtulsak insAllahRabb'im herkese hayırlı rızık versin insAllah
a.selam canım, inşallah bol katılım sağlarsınSlmm
İyi öğlenler, mutlu pazarlar hepinize
Geçen hafta bazı sorunlardan dolayı katılamadım size, kusura bakmayın.
İnşaallah bi aksilik olmazsa artık buralardayım..
İnşaallah canıma.selam canım, inşallah bol katılım sağlarsın
Öyleymiş canımGeçmişi ayrıntılı okuyamadım
Tartı bildirimleri foto ile mi olacak?
Motivasyon istiyorsan sık sık uğra canım benim bu hafta eşim yoktu üç kere misafir aldım çok abartılı olmasa da yememem gereken şeylerden yedim iyice motivem düştü kaç kiloydun sen rakip olalım mı Cuma’ya kadarSlmm
İyi öğlenler, mutlu pazarlar hepinize
Geçen hafta bazı sorunlardan dolayı katılamadım size, kusura bakmayın.
İnşaallah bi aksilik olmazsa artık buralardayım..
Ben uykuya çokmdüşkün değilim ama gece boyu ayakta kalınca çok zorlanıyorum çok zor oluyor ne zor büyüyor insan evladıBizimde dis patliyacak bu gece huysuz uyuyamadi bir türlü.
Geçmiş olsun canım İnşallah çabuk atlatir
Sağol canımınş canım sagol
Gecmiş olsun canım.
Sağol canımAk kelebek miniğe geçmiş olsn
@Tekrar dene size de rahat dii çıkarmalar canm
@nanekekik kuzeyin doğum günü kutlu olsun
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Başağrısı ve mide bulantısı ile uyandım
Hiç iyi değilim
Sağol ablayok artikkkbu kadar tesadüf fazlaymis
yok olmuyor :) adresler farkli ya
gecmis olsun cnm
Gece nasil gecti
ikisinede merve diyom
Onlar yokken aile icinde bahsedeceksek gelin merve, kiz merve diyoz :))
sizede gecmis olsun cnm
öyle görünüyor cnm
son zamanlarda arayişlarda :))
Sen nasil oldun cnm cikiyonmu bugun
Dün eve gittinmi, kv gelmismiydi
tarihle nicki de fotosop yapayimmi
seninde dilekden kalir yanin yok
ne oldu cnm hayirdir, migrenmi tuttu
Havalar isinmaya baslamistir tr de
Bizim burasi yine ruzgarli
Tek başıma zor olduğu için takıma gelmiştim zaten ama birtakım sağlık sorunları oluşunca giremedim.Motivasyon istiyorsan sık sık uğra canım benim bu hafta eşim yoktu üç kere misafir aldım çok abartılı olmasa da yememem gereken şeylerden yedim iyice motivem düştü kaç kiloydun sen rakip olalım mı Cuma’ya kadar
Yettim abla
aynen abla hayırlısi bklmAile icinde olunca mecbur tamamen kesip atamiyon cnm
amin cnm insAllah deniyroumAllah ödeme kolaylığı versin canım inşallah zamanla duymamazlıktan gelmeyi başarabilirsin eminim hep konuşacaklar
haklsn cnm öyle yapmaya çalışcam ama çirkef insanla uğraşmak zor ciddenduyma canım boşver herşeye kulak assak hep huzur bozulur
Aminnn cnm insAllahAllah tez zamanda ödemeyi nasip etsin inşallah canım sıkma canını. Her aile farklı işte ama saygı duyulması lazım en iyisi bi kulaktan girip bi kulaktan cıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?