Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım hiç takma kafaya kendini de bebeğini de üzme. Eşin farkindaymis zaten umursama. Yaz gelir dediğin gibi atarsın kendini dışarı sonra da bebişten kimseyi gözün görmez zaten
saol cnm öyle yapmaya çalışcam insAllah artık Rabbim büyük elbet bi yol gösterecektir
Hangi oyun kız o ben hiç sevmem oyun ama merak ettim bakaym bı

ne oyunu o canim :))
bende bi ara PUBG delisiydim :))

Hiç oyun oynayamıyorum Bn bir süre sonra sıkılıyorum
Kızlar önümde yaş pasta yiyecekler
Övün beni gaz verin bana
Dikkat ediyorum diyemiyorum birde desem hepsinden zayıfım gaza getiriyorlar brni
Kabızım dedim
Kızlar bu salı şeker yemeyeli 3 hafta olacak Övün beni Övün

valla canim kendime dün öyle bi seker yüklemesi yaptimki neler yedigimi saysam (

ama seni öveyim benim gibi olma :)) cok iyi gidiyorsun 3 hafta az degil emeklerine aciyip sakin bisey yeme :))) arkadaslarin kiskaniyordur bak :))))

Klasik bir şey söyleyim sana; şimdi o pastadan yiyeceksin sonra pişman olacaksın.
Boşver diğerleri zararlı şekeri alsın vücuduna, sen sağlıklı beslenmeye dikkat et canım.
O kadar hafta yememişsin ne güzel. Halledersin sen

Ben günaydın yazana kadar akşam oldu kuzum. Sakın ne de olsa yedim diye devam etme toparlarsin hafta ici mutlaka
Yok canım daha bitti eski sisteme devam
Helal olsun sana

valla canim kendime dün öyle bi seker yüklemesi yaptimki neler yedigimi saysam (

ama seni öveyim benim gibi olma :)) cok iyi gidiyorsun 3 hafta az degil emeklerine aciyip sakin bisey yeme :))) arkadaslarin kiskaniyordur bak :))))
Zaten eskiden 53 kilo iken de aynını düşünüyordum
Yemek yemek cinsellik gibi o an zevk var bitince yok
Bu sefer çok kararlıyım yani gıdım gıdım versem de en azından kendim de gördüğüm bitirene kadar yeme bozukluğunu düzelticem inş
Yani dün yazan arkadaş gibiyim Bn 1 hafta süper beslenip 5 züngül Bn de yerim
1,5 yıl yemedim ve cildim de muhteşemdi

saol cnm öyle yapmaya çalışcam insAllah artık Rabbim büyük elbet bi yol gösterecektir

Hangi oyun kız o ben hiç sevmem oyun ama merak ettim bakaym bı
Funhospital diye bı oyun. Basit bı sistemi var ama yaptığın şeyler hic yeterli olmuyo hep daha fazlasını istiyo o da gaza getiriyo beni başı dan kalkamadım
Aman diyetteyim deme ısrarlar 2 katına cikiyo ne hikmetse
3 haftayı atlatmissin ne güzel emeklerine yazık. En çıtırlarımızdan birisin bu pozisyonu kaybetmek istemezsin

Funhospital diye bı oyun. Basit bı sistemi var ama yaptığın şeyler hic yeterli olmuyo hep daha fazlasını istiyo o da gaza getiriyo beni başı dan kalkamadım
:))) bi zaman sonra insan bikiyor insallah bikarmisin diyim ne diyim bilemedim :)))

Selam Kızlar bir dunya gecmıs birikti en yakın zamanda cebaplıcam aksama caya misafirım var
ne cok misafirin geliyo seninde
giyecegin guzel kiyafetleri dusun. dumduz uzerinde dursunmu istersin yoksa her tarafindan etler portlesinmi istersin..o goruntuyu aklina getir:))
simdi kac kiloydun:)

Nazliii senin gibi akli basinda bi ogretmene yakisiyormu tatlim
Bence hic bekleme hemen sil
Gercekten boşa vakit kaybi
Daha faydali bi seyler okursun o vakitte

Sen yemedigin icin zaten hepsinden zayifsin
Yersen onlar gibi olursun

Sen bana çok iyi geliyorsun Cuma günü ensendeyim kaçamak maçamak yok artık
acaba haber vermedigim bi zamandami yarişsaydik
Gelicem akşama inşallah sınavım var di kaptanim ya bile ilçede yiz sınav da ilde oluyo iki çocukla zor oldu yetişemedim buraya. Atlattim bi yemek duş falan atlatayım daha sık burda olucam
ne sinavi tatlim, nasil gecti
Nasıl denk gelmiş öyle, oğlanın da maşallahı var abla yine mi biriyle görüşüyo
Kizlar rahat birakmiyor

Ben hic sormuyom, benim kizdan duydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…