Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tek başıma zor olduğu için takıma gelmiştim zaten ama birtakım sağlık sorunları oluşunca giremedim.
Geçen çarşamba 80.4 ile başlamıştım canım.
Cuma 78.4
Tabiki olabiliriz,
senin kilo kaç?
Ben de Cuma günü 82.4 tüm canım yakın kilolarımız

Aile de huzursuzluk çok zor
Allah yardımcınız olsun
Keşke herkes sadece kendi evinin içiyle uğraşsa....

Tekrar hosgeldin cnm

Ama bidaha kaybolursan haber ver ne haldesin bilelim :)) yoksa güven problememiz oluyor
Hoşbulduuk
Sende haklısın bacım, bu zamanda kimseye guvenilmiyor
Kaptana özelden mesaj atmıştım zaten haber vermek amaçlı
Ama bir dahasına haberli kaçarım

Benden bir tane daha

hosgeldin canim
Ben eve gelincede benim gelin mesaj yazmis
Sagol anne Allah razi olsun işleri bitirdik diye :))

Ev sahibi bide bütün duvar kagitlari sökülecek demis, onlari cikardi
Anneside yardima gelmis :)
boyle bi mesaj alinca sende mutlu olmussundur abla:)
Size komik bisey soyliyim

Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve

Benim küçük oglan biriyle tanismis onun adi da merve
benim kv ve gorumcesinin adida hatice...kv me gelin hatice gorumcesinede kiz hatice diyor herkes...50 yasina girecek ikiside hala isimlerini oyle soyluyorlar:)
Abla ben çocukken yan komşumuzun iki gelinin adı filiz iki gelinin adı da Yeliz idi
bide filiz ve yeliz cok konulan isim degil.nasilda tesaduf olmus oyle:))
Günaydın kızlar
Başağrısı ve mide bulantısı ile uyandım
Hiç iyi değilim
gecmis olsun migrenmi var kaptanim.
insallah odersiniz tez zamanda borclarinizi... allah tum sikintilarinizdan kurtarsin canim

Demekki herkesin basina gelebiliyor ben artk yanlizken sepette birakmiyorm
Ya iyi uyudu dedigm 2 saat aralarla uyandi ve sabaha karsi 1 saat aralarla toplamda gene 10 kez uyanmistr ama bu iyi halimiz iste. Gazı oldgu zaman surekli uyanip agladigi icin cok zor oluyor buna şukrediyorm. Seninki nekadarlikti cnm. Internetten bakiyorm 7 ay sonrasinda en fazla 2 defa kalkmalari gerekiyormus gece ama nerdeee

E ela_2019
Nerelerdesin tatlım
Gel de az sohbet edip tanışıp kaynaşalım
Gelicem akşama inşallah sınavım var di kaptanim ya bile ilçede yiz sınav da ilde oluyo iki çocukla zor oldu yetişemedim buraya. Atlattim bi yemek duş falan atlatayım daha sık burda olucam

28 martta iki olacak nasipse canım ama dediğin gibi bugün iyi uyudu dediğim gece bile en az üç defa kalkıyor

28 martta iki olacak nasipse canım ama dediğin gibi bugün iyi uyudu dediğim gece bile en az üç defa kalkıyor
Emziriyirmusun cnm hala, bi zaman sonrasi artik aliskanliktanda kalkiyorlarmis. Inşallah duzelir artık ben 3 e razıyım simdi ama tabi seninki buyukmus baya

Emziriyirmusun cnm hala, bi zaman sonrasi artik aliskanliktanda kalkiyorlarmis. Inşallah duzelir artık ben 3 e razıyım simdi ama tabi seninki buyukmus baya
Yok canım emzirmeyi unutturarak kestim ve bu süreçte en büyük hatam biberonda süt içmeye alıştırdım uykuya geçişte hatalar silsilesi oldu yani benim için şimdi de süt
İstiyor uyandığında

Size komik bisey soyliyim

Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve

Benim küçük oglan biriyle tanismis onun adi da merve
Nasıl denk gelmiş öyle, oğlanın da maşallahı var abla yine mi biriyle görüşüyo
Gunaydın kızlar kahvemi aldım geldim bugun guzel uyumusuz cok şükür
Yine ben günaydın yazana kadar akşam olan bir gün
Günaydın kızlar
Başağrısı ve mide bulantısı ile uyandım
Hiç iyi değilim
Canım migrenin mi var?
Günaydınnnnn
Bir pazar günü 07.30 da uyanmak ne kötü
Ama yol da hava güzel
Bekle bizi adana
Gün güzel dolu dolu geçecekse değer erken uyanmaya
Canım hiç takma kafaya kendini de bebeğini de üzme. Eşin farkindaymis zaten umursama. Yaz gelir dediğin gibi atarsın kendini dışarı sonra da bebişten kimseyi gözün görmez zaten
Günaydın ☀ sabah eşim geldi kızımın mutluluğunu tabir edemem eşim seviyor diye pişi , patates kızartması vs. yaptım ve birazcık yedim asın beni kesin beni yerden yere vurun beni
Ben günaydın yazana kadar akşam oldu kuzum. Sakın ne de olsa yedim diye devam etme toparlarsin hafta ici mutlaka
Bizim minik kizin bale gosterisi varmis
Sonra ona bakmaya gidecez :)
Yerim onu yaaa ufacık bale mi yapcak

Ben bı oyunun bataklığına düştüm kizlar
Kendi hastanemi yönetiyorum yeni branşlar açıyorum ise doktor hemşire alıyorum bazen işten atıyorum onları
Çok eğlendim ama açıp açıp oynuyorum 3 gündür çok vaktim gidiyo. Yarın zaten çok yoğun olcam yine de aralarda açıp oynarsan silicem oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…