- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.981
Ben de Cuma günü 82.4 tüm canım yakın kilolarımızTek başıma zor olduğu için takıma gelmiştim zaten ama birtakım sağlık sorunları oluşunca giremedim.
Geçen çarşamba 80.4 ile başlamıştım canım.
Cuma 78.4
Tabiki olabiliriz,
senin kilo kaç?
Anlaştık o zaman rakibemBen de Cuma günü 82.4 tüm canım yakın kilolarımız
Tamamdır canım Cuma’ya iyi Olan kazansınAnlaştık o zaman rakibem
Aile de huzursuzluk çok zorAbla bizimkiler dengesiz bugün ak dediklerine yarına kalmadan kara diyorlar baştan beri bı çekememezlik var zaten çok garipler yani eşim bana ben ona değer veriyorum beraber hep ortak kararlar alıyoruz diye sorun oluyor onlar istiyor ki başta kp eşim beni dövsun sövsun hiç bişey danışmasn kötü olalım yani kendileri kimseyle oturup kalkmaz bizimde öyle olmamızı istiyorlar eşim mecburiyetten bı miktar borç aldı kaynmdan dengesiz hergun arayıp resmen taciz ediyor neymiş az yiyecekmisiz az gezecekmisiz hesap verecekmisiz vs başlı başına olay zaten benim ailem gidip gelmemizi istemiyorlar ne zararı varsa kendilerinin aile yaşamı değişik zaten karısı bı yerde kendi bı yerde falan filan ben her zmn karşıyım akraba tanıdıktan borç vs zaten ama mecbur kaldı eşim bı an önce ödesrkte kurtulsak insAllahRabb'im herkese hayırlı rızık versin insAllah
Aynen canım zor amin sağolasinAile de huzursuzluk çok zor
Allah yardımcınız olsun
Keşke herkes sadece kendi evinin içiyle uğraşsa....
Slmm
İyi öğlenler, mutlu pazarlar hepinize
Geçen hafta bazı sorunlardan dolayı katılamadım size, kusura bakmayın.
İnşaallah bi aksilik olmazsa artık buralardayım..
Tekrar hosgeldin cnmYettim abla
Artık buralardayım
Keşke simdiden soylemeseydimTamam Cuma günü rakibiz
HoşbulduukTekrar hosgeldin cnm
Ama bidaha kaybolursan haber ver ne haldesin bilelim :)) yoksa güven problememiz oluyor
Benden bir tane daha
hosgeldin canim
boyle bi mesaj alinca sende mutlu olmussundur abla:)Ben eve gelincede benim gelin mesaj yazmis
Sagol anne Allah razi olsun işleri bitirdik diye :))
Ev sahibi bide bütün duvar kagitlari sökülecek demis, onlari cikardi
Anneside yardima gelmis :)
benim kv ve gorumcesinin adida hatice...kv me gelin hatice gorumcesinede kiz hatice diyor herkes...50 yasina girecek ikiside hala isimlerini oyle soyluyorlar:)Size komik bisey soyliyim
Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve
Benim küçük oglan biriyle tanismis onun adi da merve
bide filiz ve yeliz cok konulan isim degil.nasilda tesaduf olmus oyle:))Abla ben çocukken yan komşumuzun iki gelinin adı filiz iki gelinin adı da Yeliz idi
gecmis olsun migrenmi var kaptanim.Günaydın kızlar
Başağrısı ve mide bulantısı ile uyandım
Hiç iyi değilim
insallah odersiniz tez zamanda borclarinizi... allah tum sikintilarinizdan kurtarsin canimAbla bizimkiler dengesiz bugün ak dediklerine yarına kalmadan kara diyorlar baştan beri bı çekememezlik var zaten çok garipler yani eşim bana ben ona değer veriyorum beraber hep ortak kararlar alıyoruz diye sorun oluyor onlar istiyor ki başta kp eşim beni dövsun sövsun hiç bişey danışmasn kötü olalım yani kendileri kimseyle oturup kalkmaz bizimde öyle olmamızı istiyorlar eşim mecburiyetten bı miktar borç aldı kaynmdan dengesiz hergun arayıp resmen taciz ediyor neymiş az yiyecekmisiz az gezecekmisiz hesap verecekmisiz vs başlı başına olay zaten benim ailem gidip gelmemizi istemiyorlar ne zararı varsa kendilerinin aile yaşamı değişik zaten karısı bı yerde kendi bı yerde falan filan ben her zmn karşıyım akraba tanıdıktan borç vs zaten ama mecbur kaldı eşim bı an önce ödesrkte kurtulsak insAllahRabb'im herkese hayırlı rızık versin insAllah
Amin canım insAllah saolasininsallah odersiniz tez zamanda borclarinizi... allah tum sikintilarinizdan kurtarsin canim
Pnrrr-12 canım aynısı benim de başıma gelmişti çamaşır sepetine koymuştum daha yeni oturuyordu ağlama sesine döndüm bi arkamı baktım yüz üstü yerde şükür bir şey olmadı aman bu geceki uykusuna maşallah zira benimki 2 yaşına girecek bi gece olsun düzgün uyuduğunu bilmiyorum gecede birkaç defa kalkınca seviniyordum düzeliyor diye ertesi gün yine aynı artık ben de akışına bıraktım
Sen bana çok iyi geliyorsun Cuma günü ensendeyimKeşke simdiden soylemeseydim
Belki cuma kacamak yapardin
Gelicem akşama inşallah sınavım var di kaptanim ya bile ilçede yiz sınav da ilde oluyo iki çocukla zor oldu yetişemedim buraya. Atlattim bi yemek duş falan atlatayım daha sık burda olucam
28 martta iki olacak nasipse canım ama dediğin gibi bugün iyi uyudu dediğim gece bile en az üç defa kalkıyorDemekki herkesin basina gelebiliyor ben artk yanlizken sepette birakmiyorm
Ya iyi uyudu dedigm 2 saat aralarla uyandi ve sabaha karsi 1 saat aralarla toplamda gene 10 kez uyanmistr ama bu iyi halimiz iste. Gazı oldgu zaman surekli uyanip agladigi icin cok zor oluyor buna şukrediyorm. Seninki nekadarlikti cnm. Internetten bakiyorm 7 ay sonrasinda en fazla 2 defa kalkmalari gerekiyormus gece ama nerdeee
Emziriyirmusun cnm hala, bi zaman sonrasi artik aliskanliktanda kalkiyorlarmis. Inşallah duzelir artık ben 3 e razıyım simdi ama tabi seninki buyukmus baya28 martta iki olacak nasipse canım ama dediğin gibi bugün iyi uyudu dediğim gece bile en az üç defa kalkıyor
Yok canım emzirmeyi unutturarak kestim ve bu süreçte en büyük hatam biberonda süt içmeye alıştırdım uykuya geçişte hatalar silsilesi oldu yani benim için şimdi de sütEmziriyirmusun cnm hala, bi zaman sonrasi artik aliskanliktanda kalkiyorlarmis. Inşallah duzelir artık ben 3 e razıyım simdi ama tabi seninki buyukmus baya
Nasıl denk gelmiş öyle, oğlanın da maşallahı var abla yine mi biriyle görüşüyoSize komik bisey soyliyim
Benim kizimin adi merve
Gelinin adi da merve
Benim küçük oglan biriyle tanismis onun adi da merve
Yine ben günaydın yazana kadar akşam olan bir günGunaydın kızlar kahvemi aldım geldim bugun guzel uyumusuz cok şükür
Canım migrenin mi var?Günaydın kızlar
Başağrısı ve mide bulantısı ile uyandım
Hiç iyi değilim
Gün güzel dolu dolu geçecekse değer erken uyanmayaGünaydınnnnn
Bir pazar günü 07.30 da uyanmak ne kötü
Ama yol da hava güzel
Bekle bizi adana
Canım hiç takma kafaya kendini de bebeğini de üzme. Eşin farkindaymis zaten umursama. Yaz gelir dediğin gibi atarsın kendini dışarı sonra da bebişten kimseyi gözün görmez zatenGünaydın kızlar
Musmutlu pazarıniz olsun insAllah
Eşim abisigil taşınıyorlar yardıma gitti bizde kızımla kahvaltı yapioz çizgi film eşliğinde boğazım giciklaniyor hafif öksürük var insAllah çoğalmadan biter bklm..
Bu aralar canım sıkılıyor açıkçası eşimin ailesi saolsun huzur kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar benimki takma ben takmıyorum dese de ben düşünüyorum işte bazen bütün ilisigimizi kessek kurtulsak diyorum aileden başka düşmana benziyorlar çünki Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim hayırlısıyla yaz gelseydi artık bı vala evde iyice geliyorlar bana
Ben günaydın yazana kadar akşam oldu kuzum. Sakın ne de olsa yedim diye devam etme toparlarsin hafta ici mutlakaGünaydın ☀ sabah eşim geldi kızımın mutluluğunu tabir edemem eşim seviyor diye pişi , patates kızartması vs. yaptım ve birazcık yedim asın beni kesin beni yerden yere vurun beni
Yerim onu yaaa ufacık bale mi yapcakBizim minik kizin bale gosterisi varmis
Sonra ona bakmaya gidecez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?