- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.641
Güzel olacak ben inanıyorum.Bu hafta bazi nedenlerle dagildim biraz
Pazartesi den sonra tartilmadim cnm
Ne durumdayim bilmiyorum
Yarinda benzer bi menü olur
Cuma ola hayrola
Tamam canım, sen listede gibi dikkat etmeye başla o zamanHandandandan canım bu hafta lısteye gırme ımkanım varsa gırmek ıstıyorum. Şu iki gunude lıstede gıbı gecırıl hazırlanıcam ıns. Takımın durumuna gore karar verırsın canım.
Canım etme bak daha ben bir ay filan oldu sütten keseli ben ettim sen etmeTeşekkür ederim emzirdiğim için süt olaun diye yedim. Ayrıca çok acıkıyorum ya nasıl yapacam bilemedim
Benim için tartı olarak güzel bir hafta gibi duruyorBu hafta bazi nedenlerle dagildim biraz
Pazartesi den sonra tartilmadim cnm
Ne durumdayim bilmiyorum
Yarinda benzer bi menü olur
Cuma ola hayrola
Bendeeee
Bende eşimle öğrenebileceğimi sanmıyorum hiç. Bi arkadaşı var belki ondan rica ederim en son napayım
Evet işte korkum bu benimde ya. Anadolu yakası avrupadan bi tık daha iyi o yüzden şansımı denemek isterim
Kizlar diğer konu hakkinda yorum yapmiyalim artik
Bizim kendimizi ispatlamaya ihtiyacimiz yok
Ben 9.takim ailemi, can yoldaslarimi seviyorummmm
iyi bari çok sakıncalı bi durum çünküCnm artık öyşr değil arkadaşlarım sınavlarında gözetmenlik yapıyorlar
Bi arkadaşım ikincide kaldı
Anladım canım inş hakkıyla yapılsın hepBenim zamanımda üç ayrı dersten yazılı sınav olmuştum canım ilk yardım , trafik ve motor bu sınavları geçenler sonrasında direksiyon dersi aldık onu da uygulamalı olarak sınav olduk arkada iki sınav denetçisi oturuyor sen onlara şöförlük yapıyorsun ona göre alınıyordu ehliyet şimdi de hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum
Ya o yazmıştı çalışma sisteminde bi değişiklik olacaktı sanki bi müddet gelemeyebilirim diye sanki öyle hatırlıyorum abla
Kuzum en fazla 10 dk farkederYoğunluktan hep bunlar maalesef.
Geçen de kırmızı ışıkta geçme cezası yemiştim ama o azdı, 250 gibi bir şeydi.
Bir an evvel eve ulaşayım diye güvenlik şeridinden sollamanın bedeli pahalıya patladı maalesef
Resim atayım sana bir ara canımAfiyet olsun kaptanım güzel menün kekik salatası hiç yemedim yani baharat haricinde taze kekik hiç görmedim merak ettim şimdi
tuhh kotu olmis kaptanim...cezada cok yuksek miktarmissMerhaba Kızlar
Bende kısa günün kârı 1250 TL trafik cezası
Sizde durumlar nasıl
ayy ben gecen sene dizlerimin ustune bi dustum hala cekiyorum acisini..capraz baglar zedelenmis..Ben bidefa bastım kaydım zor kurtuldumdüşmedim allahtan
iyi aksamlar canim sporu cok mi yapiyosun bu kadar agriyo bacaklarin. zorlama bence biraz duzelince basla tekrar.İyi aksamlar hanımlar ben pert durumdayım bu hafta tartı oynamıyor ayar durumdayım salondaki hoca normal dıyor ama bana sınır basıyor bacaklarım pert durumda acısına duramıyorum soguk kompres yapıyorum suan
bende bantda yuruyorum.dizlerim agriyo ama gecen sene dusmutum ondan agriyodur diye dusunuyordum.Kızlar yüeüyüş bandında yürüyen var mı aranızda
Bn 1 saat falan yürüyordum da bileğim ve dizim ağrıyor
Spor hocam da o zaman 30 dk en fazla 40 dk yürü dedi ağrı çeken var mı bnm gibi
ben tr de hic araba suremiyorum.cok korkuyorum.kurallara pek uyulmuyo.gecen sene 10 dk icinde 3 kez kaza yapacaktik.allah korudu...hepte karsi taraf yuzundendiCanım sen erzurumdasın dimi ben bide istanbuldayım bende de trafik korkusu var ama işe arabayla gidip gelsem benim için çok iyi olur
cok sogukmus yaaa ..bayadir eksileri gormedik burda ..Size son cemre düşerken bize ilki düşerse şükredeceğim
sende cok seviliyosun ablaKizlar diğer konu hakkinda yorum yapmiyalim artik
Bizim kendimizi ispatlamaya ihtiyacimiz yok
Ben 9.takim ailemi, can yoldaslarimi seviyorummmm
kamerayla felanmi yakalandin yoksa pplislermi durdurdu kaptanimYoğunluktan hep bunlar maalesef.
Bir an evvel eve ulaşayım diye güvenlik şeridinden sollamanın bedeli pahalıya patladı maalesef
OlurResim atayım sana bir ara canım
ıns abla.Pazartesi baya artiydim cnm
İnşallah telafi edebilirim
aman canım dıkkat et. Bıraz geç gıt ama evıne ulas. Calısan anne ıcın vakıt onemlı evet ama can daha onemlıYoğunluktan hep bunlar maalesef.
tamam kaptanım yarın menu lıstemle burdayımTamam canım, sen listede gibi dikkat etmeye başla o zaman
Ya nıyekı.
Cumada tekrar 2 grub yapip yarisalimGüzel olacak ben inanıyorum.
Mesajlarına baktım ama anormal birşey göremedim, daha doğrusu sadece bize yazmış
Hiçbiri canımkamerayla felanmi yakalandin yoksa pplislermi durdurdu kaptanim
hic bilmiyorum ne oldugunuHiçbiri canım
Fahri trafik müfettişi yazmış cezayı
Ben de trde hic cesaret edememtr de hic araba suremiyorum.cok korkuyorum.kurallara pek uyulmuyo.gecen sene 10 dk icinde 3 kez kaza yapacaktik.allah korudu...hepte karsi taraf yuzundendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?