Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım sen erzurumdasın dimi ben bide istanbuldayım bende de trafik korkusu var ama işe arabayla gidip gelsem benim için çok iyi olur
Öyle düşünme canım ben uzun süre ara verdim hemen trafiğe çıkmalıydım ama o sıra üniversite öğrencisiydim kursta öğrendim kursta da bıraktım ondan oldu bence

Handandandan nasıl oldun canım daha iyi misin

Poni Bon dün yadın mı hatırlayamadım kusura bakma nolur, nasıl oldun iyi misin
Poni Bon dünden beri yoksun canım sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah
Poni Bon iyi misin canım, dünden beri gelmemişsin, inşallah iyisindir

İyiyym kızlar teşekkürler. Mini bir bunalıma girdim hastane, ev, hastayken yalnızlık hissi vs bişey yapasım gelmedi 2 gündür, bir insanla konuşmak bile.. Eşimde suskun görünce hava alalım diye çıktık hava güzeldi ordan alışveriş yaptım, kızımı da okuldan alıp yemeğe gittik çıktım bunalımdan

Güzel yemek yemek beni de mutlu eder şifa olsun canım iyiysen sıkıntı yok

Öyle düşünme canım ben uzun süre ara verdim hemen trafiğe çıkmalıydım ama o sıra üniversite öğrencisiydim kursta öğrendim kursta da bıraktım ondan oldu bence
Doğru söylüyosun. Alır almaz ufak ufak trafiğe çıkıp hiç ara vermemek lazım yoksa korkusu artıyo insanın

Yani özel ayrı bir nike yürüyüş ve koşu ayakkabım var ama niyeyse ağrıyor
Bende tüm markaları denedim canım, hepsinde sıkıntı yaşamıştım, ayak bileği, ayak tabanı ve diz ağrısı felan
Sonra Decathlonun koşu bandı ayakkabısını keşfettim, fiyat çok uygun olmasına rağmen çok güzel çıktı ve rahat ettim.
Gramaj olarak çok hafif bir ayakkabı, tabanda iyi.

Buradaki nedense kapandı cnm aklımda bulunsun adana dan bakarım
Bugün zaten yürüöicem çünkü nöbetçiydim biraz karın egzersizin var birde iç bacak
Onları yaparım çok yorgunım of of
Yrn zaten pilatesim var

Yalnız değilsin canım biz de öyleyiz
oyuncak dönemi bitince rahat ederiz herhalde
orda nasıl bilmiyorum ama fazla sürmez senin zamanına bağlı olarak 4-6 ay olsun toplamda. Birde bizim hoca ne babanızla be eşinizle öğrenmeye çalışmayın diyordu
spordan kaynaklı olabilir canım yeni başladığın için. Bi anda eksi olursun
benim küçükte topluyor büyük istemiyor zar zor topluyor
Tabi yemeği yiyince çıktın bunalımdan
Çok şükür iyi olda gerisi hal olur

Sağol canım, sağlığım iyi şükürler olsun

Cok sukur cnm

Havaya cemre düştü ya
Herkes dışarı çıktı herhalde

Aynen hava 2 gundur ckk guzel ama soguklar geliyor

Canım sen erzurumdasın dimi ben bide istanbuldayım bende de trafik korkusu var ama işe arabayla gidip gelsem benim için çok iyi olur

Kız benmde var ehliyetm hemde 3-4 sene kendi arabamla okula ve işe gidip geldm almanyada ama ben bile turkiyede tereddut ediyorm mecbur kalmadikca kullanmiyorm. Cnku burda trafik kural hicbisey yok ben bekliyorm diye arkadaki kornaya basiyor kiziyor ama aslinda beklemem gerkim yol gelenin ama kural yok iste. Heleki istanbulda kimsenin kimseye sabri yok

Yok kız döner salata yarımda çorba içtim sadece

Iyi cabuk cikmissin cnm bence havalardan herkezde bi haller var bende bu ara kendimi acayip cirkin goruyorm

canım ne sıkıntınız varsa guzellıkle hallolur ıns. Sorun oldugunu kabul edıp, cozmek ıcın calısmak bıle cok guzel bence. Rabbım hakkınızda hayırlısını yastasın ıns
gecmıs olsun ablacım. Rabbım sıfa versın
abla paylasımı okuyunca sok oldum.
Herkesın dusuncesı farklı olabılır. Bunu kabullenmek yasamın her alanında gereklı.
Samımıyetsız sozu bu yuzden evet kırıcı olmus.
Ama sen neden bunun ıcın canını sıkıp moralını bozuyorsun gerek varmı. 9. Takım olarak burda kımseyı samımıyetsız gormuyorum ben. Bunun ıcın burdan uzaklasma tatlı canınıda sıkma ablacım.
Paylaşıma bakın kızlar
baktım canım. Ne dıyım bılemedım daha ama. Kandırmak, yalan soylemek ısteyen her zaman bı yolunu bulur. Sen hayır demektekı gerekcenı sunmussun zaten, oyuna sayhı gostermek bu kadar zor olmamalı. Bız takımcak kendımızı bılıyoruz bence
Merhaba Kızlar
Bende kısa günün kârı 1250 TL trafik cezası
Sizde durumlar nasıl
ayy uzucu olmus canım.cezalar baya yuksek meblalarda artık ınsanın ıconı yakıyor.

9. Takımın Güzelleri
Nerdesiniz
Bi toplaşında sohbet edelim

gelıp gelıp gıdıyorum ıkı saattır. Sukur kızları uyuttum burdayım. Nasıl oldun canım daha ıyımısın gıttınmı doktora.

poni pon sen nasıl oldun canım.

Lusi gecmış olsun canım. Dıkkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…