- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.601
Size son cemre düşerken bize ilki düşerse şükredeceğimHavaya cemre düştü ya
Herkes dışarı çıktı herhalde
Yani özel ayrı bir nike yürüyüş ve koşu ayakkabım var ama niyeyse ağrıyorAyakkabı önemli canım
Bende 1 saat yürürüm genellikle
Öyle düşünme canım ben uzun süre ara verdim hemen trafiğe çıkmalıydım ama o sıra üniversite öğrencisiydim kursta öğrendim kursta da bıraktım ondan oldu benceCanım sen erzurumdasın dimi ben bide istanbuldayım bende de trafik korkusu var ama işe arabayla gidip gelsem benim için çok iyi olur
Görünce içim bir ürperdiSize son cemre düşerken bize ilki düşerse şükredeceğim
Handandandan nasıl oldun canım daha iyi misin
Poni Bon dün yadın mı hatırlayamadım kusura bakma nolur, nasıl oldun iyi misin
Poni Bon dünden beri yoksun canım sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah
Poni Bon iyi misin canım, dünden beri gelmemişsin, inşallah iyisindir
Güzel yemek yemek beni de mutlu ederİyiyym kızlar teşekkürler. Mini bir bunalıma girdim hastane, ev, hastayken yalnızlık hissi vs bişey yapasım gelmedi 2 gündür, bir insanla konuşmak bile.. Eşimde suskun görünce hava alalım diye çıktık hava güzeldi ordan alışveriş yaptım, kızımı da okuldan alıp yemeğe gittik çıktım bunalımdan
Doğru söylüyosun. Alır almaz ufak ufak trafiğe çıkıp hiç ara vermemek lazım yoksa korkusu artıyo insanınÖyle düşünme canım ben uzun süre ara verdim hemen trafiğe çıkmalıydım ama o sıra üniversite öğrencisiydim kursta öğrendim kursta da bıraktım ondan oldu bence
Bende tüm markaları denedim canım, hepsinde sıkıntı yaşamıştım, ayak bileği, ayak tabanı ve diz ağrısı felanYani özel ayrı bir nike yürüyüş ve koşu ayakkabım var ama niyeyse ağrıyor
Geçen hafta bizde geceleri 0'ın altına düştü -1 ila -3 arası...Size son cemre düşerken bize ilki düşerse şükredeceğim
Buradaki nedense kapandı cnm aklımda bulunsun adana dan bakarımBende tüm markaları denedim canım, hepsinde sıkıntı yaşamıştım, ayak bileği, ayak tabanı ve diz ağrısı felan
Sonra Decathlonun koşu bandı ayakkabısını keşfettim, fiyat çok uygun olmasına rağmen çok güzel çıktı ve rahat ettim.
Gramaj olarak çok hafif bir ayakkabı, tabanda iyi.
oyuncak dönemi bitince rahat ederiz herhaldeYalnız değilsin canım biz de öyleyiz
orda nasıl bilmiyorum ama fazla sürmez senin zamanına bağlı olarak 4-6 ay olsun toplamda. Birde bizim hoca ne babanızla be eşinizle öğrenmeye çalışmayın diyorduYaa kızlar bir şey sorayım. Aylardır izindeyim şimdi kafama dank etti. Ehliyetim yok almak istiyorum. Ne kadar zamanda alınıyo. Eşimle öğrenemiyorum sürüş dersini kimden almalıyım ? Kursta her gün ders oluyo mu ? Mayısta da işe başlicam çok geç kaldım hoff
spordan kaynaklı olabilir canım yeni başladığın için. Bi anda eksi olursunİyi aksamlar hanımlar ben pert durumdayım bu hafta tartı oynamıyor ayar durumdayım salondaki hoca normal dıyor ama bana sınır basıyor bacaklarım pert durumda acısına duramıyorum soguk kompres yapıyorum suan
benim küçükte topluyor büyük istemiyor zar zor topluyorbenimkide arkamdan geri dagıtıupr
Canım insallah feraha erersın
bılmıyorum dilekte bacaklar cok agrıyor dokununca sep sert oldu
kotu olmus canım
yok canım ya kosusturmaca gectı bugun ev halkı uyudu anca geldim
bizimde oyle canım salondan Baska yerden oynamıyor lar kucugum oynadıktan sonra topluyor buyuk toplamıyor kutuları bu oda senin bu bu oda benim tasıyıp duruyorlar
Tabi yemeği yiyince çıktın bunalımdanİyiyym kızlar teşekkürler. Mini bir bunalıma girdim hastane, ev, hastayken yalnızlık hissi vs bişey yapasım gelmedi 2 gündür, bir insanla konuşmak bile.. Eşimde suskun görünce hava alalım diye çıktık hava güzeldi ordan alışveriş yaptım, kızımı da okuldan alıp yemeğe gittik çıktım bunalımdan
Sağol canım, sağlığım iyi şükürler olsun
Havaya cemre düştü ya
Herkes dışarı çıktı herhalde
Canım sen erzurumdasın dimi ben bide istanbuldayım bende de trafik korkusu var ama işe arabayla gidip gelsem benim için çok iyi olur
Yok kızoyuncak dönemi bitince rahat ederiz herhalde
orda nasıl bilmiyorum ama fazla sürmez senin zamanına bağlı olarak 4-6 ay olsun toplamda. Birde bizim hoca ne babanızla be eşinizle öğrenmeye çalışmayın diyordu
spordan kaynaklı olabilir canım yeni başladığın için. Bi anda eksi olursun
benim küçükte topluyor büyük istemiyor zar zor topluyor
Tabi yemeği yiyince çıktın bunalımdan
Çok şükür iyi olda gerisi hal olur
Afiyet şeker olsunYok kızdöner salata yarımda çorba içtim sadece
İyiyym kızlar teşekkürler. Mini bir bunalıma girdim hastane, ev, hastayken yalnızlık hissi vs bişey yapasım gelmedi 2 gündür, bir insanla konuşmak bile.. Eşimde suskun görünce hava alalım diye çıktık hava güzeldi ordan alışveriş yaptım, kızımı da okuldan alıp yemeğe gittik çıktım bunalımdan
BendeeeeIyi cabuk cikmissin cnm bence havalardan herkezde bi haller var bende bu ara kendimi acayip cirkin goruyorm
canım ne sıkıntınız varsa guzellıkle hallolur ıns. Sorun oldugunu kabul edıp, cozmek ıcın calısmak bıle cok guzel bence. Rabbım hakkınızda hayırlısını yastasın ınsKizlarr grup durgunlasmis herkes nerelerdeee
Ben çok zor bı hafta geçiriyorum ailevi bı sıkıntımız var. Şu aralar evde de çok sessizim derslerimi de çok zor anlatıyorum. Buraya da girip muhabbet edemiyorum. Ruh halim pek iyi değil. Bir dahaki hafta için de müsade istiyorum sizden. Ara ara yine giricem ama biraz toparlanmam lazım. Diyetle alakalı bir sıkıntı yok bu arada o hala devam
gecmıs olsun ablacım. Rabbım sıfa versınayy şükür kızlar bittip geçtiğine göre artık söyleyebilirim :))
küçük erkek kardeşimi 1 ay kadar önce demiştim safra kesinden ameliyat lması lazım ama kana enfeksiyon bulaşmış o geçince olacak diye geçen pazar annemin yanına malatyaya gitti orada olacaktı ameliyatı pazartesi doktorla görüşmüş , hafta içi ayarlarsam arıycam gel ameliyatını yapalım demişti o akşam yani pazartesi yarın sabah gel ameliyat edelim demiş dün öğlen ameliyat oldu 1 saat önce taburcu olup eve geçtiler çoook şükür , uzakta olup görmeyince insan kötü oluyor yavvfff göğsüme öküzler oturmuş gibiydim dün ne iş yaptım yemeği ne ara pişirdim onu bile hatırlamıyorumişin zoru ameliyattı nekahat dönemi çabuk olur , nasıl olsa annemin ellerine emanet içim rahatladı ohhhhh
işte o yüzden gelip stresimi bulaştırmadım kokulusabun:))
abla paylasımı okuyunca sok oldum.Slm kizlar
Bugun bi işimiz vardi o yüzden izin almistim
Yeni geldik eve
Bu meseleden dolayi baya başım agridi
Bide bazi konularda yapilan haksizliklari görünce hic kk ya girmek icimden gelmiyor
Biraz toparlayinca görüşürüz
baktım canım. Ne dıyım bılemedım daha ama. Kandırmak, yalan soylemek ısteyen her zaman bı yolunu bulur. Sen hayır demektekı gerekcenı sunmussun zaten, oyuna sayhı gostermek bu kadar zor olmamalı. Bız takımcak kendımızı bılıyoruz bencePaylaşıma bakın kızlar
ayy uzucu olmus canım.cezalar baya yuksek meblalarda artık ınsanın ıconı yakıyor.Merhaba Kızlar
Bende kısa günün kârı 1250 TL trafik cezası
Sizde durumlar nasıl
gelıp gelıp gıdıyorum ıkı saattır. Sukur kızları uyuttum burdayım. Nasıl oldun canım daha ıyımısın gıttınmı doktora.9. Takımın Güzelleri
Nerdesiniz
Bi toplaşında sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?