- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.621
Bende eşimle öğrenebileceğimi sanmıyorum hiç. Bi arkadaşı var belki ondan rica ederim en son napayımoyuncak dönemi bitince rahat ederiz herhalde
orda nasıl bilmiyorum ama fazla sürmez senin zamanına bağlı olarak 4-6 ay olsun toplamda. Birde bizim hoca ne babanızla be eşinizle öğrenmeye çalışmayın diyordu
spordan kaynaklı olabilir canım yeni başladığın için. Bi anda eksi olursun
benim küçükte topluyor büyük istemiyor zar zor topluyor
Tabi yemeği yiyince çıktın bunalımdan
Çok şükür iyi olda gerisi hal olur
Evet işte korkum bu benimde ya. Anadolu yakası avrupadan bi tık daha iyi o yüzden şansımı denemek isterimCok sukur cnm
Aynen hava 2 gundur ckk guzel ama soguklar geliyor
Kız benmde var ehliyetm hemde 3-4 sene kendi arabamla okula ve işe gidip geldm almanyada ama ben bile turkiyede tereddut ediyorm mecbur kalmadikca kullanmiyorm. Cnku burda trafik kural hicbisey yok ben bekliyorm diye arkadaki kornaya basiyor kiziyor ama aslinda beklemem gerkim yol gelenin ama kural yok iste. Heleki istanbulda kimsenin kimseye sabri yok
ayy yattıgım yatakta ıçim usudu fotodan.Size son cemre düşerken bize ilki düşerse şükredeceğim
Cok ıyı olmus canım. Hastane psıkolojısı cok farklı. Cabuk atlatmana sevındımİyiyym kızlar teşekkürler. Mini bir bunalıma girdim hastane, ev, hastayken yalnızlık hissi vs bişey yapasım gelmedi 2 gündür, bir insanla konuşmak bile.. Eşimde suskun görünce hava alalım diye çıktık hava güzeldi ordan alışveriş yaptım, kızımı da okuldan alıp yemeğe gittik çıktım bunalımdan
Ay biz o ara -25leri filan gördük neyse ki iki gün tatil verdiler o zamanGeçen hafta bizde geceleri 0'ın altına düştü -1 ila -3 arası...
Dayanamadık inan.
Iyi cabuk cikmissin cnm bence havalardan herkezde bi haller var bende bu ara kendimi acayip cirkin goruyorm
İkinizi deeBendeeee
Ya veriliyo da kısıtlı işte. Extra ders şart yaniOrda yazılacağın ehliyet kursu direksiyon dersi vermez mi?L4L4
Anladım sanırım. Eşim burda tekrar yapması gerekiyordu ehliyeti tanınması için. Burda çok ayrıntılı demişti Tr de calıştır düz git veriyorlar diyordu öyle bişeymi istanbuldadaYa veriliyo da kısıtlı işte. Extra ders şart yani
yok olmadi cnmTesadüf annem gelecek 1.5 sonra o zaman ol diyo annemde.kv de ben bakarım çocuklara erkende olabilirsin dedi baya ilgilenmiş çocuklarla da( arayı düzeltmeye baya çalışıyo). Safra alındıktn sonra bi sıkıntı yaşadın mı abla doktor safra yağ emilimine yardımcı olur çok fazla yağlı yiyecek tüketmemen gerek ameliyattan sonra dedi. E sen keto yapıyosn
kuzummmmMefkurem Handandandan @Poni Bon @nanekekik @GastrikAsit Dream00 @bi prenses annesi Ucmelekannesi ve aflarına sığınarak adları şu anda aklıma gelmeyen canım takım arkadaşlarım, buraya çok fazla girmesem de son dönemde yazdıklarınızı okumak, yazdıklarıma verdiğiniz cevaplar, desteğiniz inanın bana çok iyi geldi, geliyor iyi ki varsınız hepiniz çok kıymetlisiniz
veekim2009 sen nasıl bi kadınsın yaa, yazdığın her mesajdan sevgi taşıyor, pozitifin tam da eş anlamlısı senin ismin olmalı, hangi mesajını okursam okuyayım içime bir ferahlık geliyor, bi huzur geliyor anlatamam, sen de iyiki varsın iyiki tanımışım seni
Tatlim bildirimi yapip yine kaybolmuşunmerhabalar güzel ve fit hanımlar
sonunda cesaretimi toplayıp tartıldım dostlar
ve kilom 64,5
maşallah kilo alma konusunda pek bir başarılıyım değil mi
9 haftada 4,4 kilo alaraktan kendi rekorumu kırdım ne diyeyim kendime
yeni yine yeniden bir yerden başlamam lazım ama enerjim yok
ekim2009 kuzum hele bir terapi yap bana kaybolmuş hissediyorum
Akşamki menüden bulgur pilavı çıkınca çok güzelMenü
Sabah 08.00
1dilim kaşar
12.00
2 h yumurta
1 dilin peynir
4 yaprak marul
Bir kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara 14 30
Bir nar orta boy
Bir avuc içi kadar yer fıstığı
Akşam17.00
6 k bulgır pilavı
Bir tabak kuru fasulye
5 k haslanmış et
2 parça turşu
1 ayran
Çay içerim sonrasında da. Sütlü kahve
Su 3 lt dahada içerim
Spor 50 squat.
6 hareket 20 şer defa bacak egzersizi
100 ip atlama
54 puan yanlış hesaplamadıysamDream00
Afiyet şifa olsun canım06:30
Kgk
3 ceviz
1 dilim eski kaşar
3 çeri
18:00
Ispanak yemeği
mevsim salata
7 zeytin
Su :3 lt
Spor yok
Afiyet olsun kaptanım güzel menün kekik salatası hiç yemedim yani baharat haricinde taze kekik hiç görmedim merak ettim şimdi19 Şubat Çarşamba
06:30=== 3 adet haşlama yumurta
Tere
12:30=== 5 yk mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Tere
2 yk kekik salatası
Su===2 lt
Spor yok
Tam da ne kadar az yemişsin diyecektim açıklama gelmiş işte biz böyle bir takımız kaçamak veya farklı nedenlerden çıkan artıyı elimizden geldiğince toparlamaya çalışıyoruz19.Subat carsamba
14.00
Kgk
17.45
Tavada 2 yumurta
125 gr sade quark
Pazartesi artiydim o yuzden bu 2 gün cok dikkat etmem lazim
Teşekkür ederim emzirdiğim için süt olaun diye yedim. Ayrıca çok acıkıyorum ya nasıl yapacam bilemedimAkşamki menüden bulgur pilavı çıkınca çok güzelsu ve spor da harika
Afiyet şifa olsun canım
Afiyet olsun kaptanım güzel menün kekik salatası hiç yemedim yani baharat haricinde taze kekik hiç görmedim merak ettim şimdi
Tam da ne kadar az yemişsin diyecektim açıklama gelmiş işte biz böyle bir takımız kaçamak veya farklı nedenlerden çıkan artıyı elimizden geldiğince toparlamaya çalışıyoruz
Bu hafta bazi nedenlerle dagildim birazTam da ne kadar az yemişsin diyecektim açıklama gelmiş işte biz böyle bir takımız kaçamak veya farklı nedenlerden çıkan artıyı elimizden geldiğince toparlamaya çalışıyoruz
Cnm artık öyşr değil arkadaşlarım sınavlarında gözetmenlik yapıyorlarAnladım sanırım. Eşim burda tekrar yapması gerekiyordu ehliyeti tanınması için. Burda çok ayrıntılı demişti Tr de calıştır düz git veriyorlar diyordu öyle bişeymi istanbuldada
Benim zamanımda üç ayrı dersten yazılı sınav olmuştum canım ilk yardım , trafik ve motor bu sınavları geçenler sonrasında direksiyon dersi aldık onu da uygulamalı olarak sınav olduk arkada iki sınav denetçisi oturuyor sen onlara şöförlük yapıyorsun ona göre alınıyordu ehliyet şimdi de hemen hemen aynıdır diye düşünüyorumAnladım sanırım. Eşim burda tekrar yapması gerekiyordu ehliyeti tanınması için. Burda çok ayrıntılı demişti Tr de calıştır düz git veriyorlar diyordu öyle bişeymi istanbuldada
Ya o yazmıştı çalışma sisteminde bi değişiklik olacaktı sanki bi müddet gelemeyebilirim diye sanki öyle hatırlıyorum ablatugcetugcem tugce gorunmedin cnm nerelerdesin
Senın en dagılmıs halın bıle guzel eksıyle gelır abla.Bu hafta bazi nedenlerle dagildim biraz
Pazartesi den sonra tartilmadim cnm
Ne durumdayim bilmiyorum
Yarinda benzer bi menü olur
Cuma ola hayrola
Pazartesi baya artiydim cnmSenın en dagılmıs halın bıle guzel eksıyle gelır abla.
Yoğunluktan hep bunlar maalesef.Niran Nevra niran ceza cokmus cnm yaa
Niye ordan gittinki
Servis degisecek demisti gecen haftao yazmıştı çalışma sisteminde bi değişiklik olacaktı sanki bi müddet gelemeyebilirim diye sanki öyle hatırlıyorum abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?