Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cumada tekrar 2 grub yapip yarisalim
Geçen sefer sekteye ugramisti :))
Handandandan Niran diger grup koçu kim olsun cnm
Bence ela olabilir
Belki takimina vakitde ayirabilir :)))
Elalis
Bende düşünüyordum bunu bugün
Kalp kalbe karşıymış
Enerjisi yüksek ve motivasyon gücü kuvvetli biri olmalı
Gönüllü olan biride olabilir
Elalis in buraya vakit ayırmaya vakti yok gibi duruyor

bilmiyorumki canım
Mesajlarına baktım ama anormal birşey göremedim, daha doğrusu sadece bize yazmış
Belki başka bir nedeni vardır
belkide canım
bende bisey sorcaktim.karin yaglarini eritmek icin yada karin kaslarini calistirmak icin kemer kullanan oldumu?faydasini gordunuzmu?ben bitane aldimda pek takamiyorum.acitiyo biraz
nasıl kemerki o canım

Gönüllü olarak trafiği denetleyici kişiler canım.
Çok yaygın aman dikkat

Ilk defa duydum. Aslında ıyı de bısey gıbı.
Mıllet olarak ılerde polıs var dıye ısaret eden kısılerız. Kameraların yerı zaten bellı. Hakkıyla yapılıyorsa guzel. Ama ceza mıktarı hakıkatrn cok fazla olmus.

Ay biz o ara -25leri filan gördük neyse ki iki gün tatil verdiler o zaman
"Allah yardım etsin soğuk yerlerde yaşayanlara" diye düşündük zaten canım, biz yapamazdık.

Tabi sizde buranın sıcağına dayanamazsınız, yazları kavruluyoruz resmen.

Son düzenleme:
bende bisey sorcaktim.karin yaglarini eritmek icin yada karin kaslarini calistirmak icin kemer kullanan oldumu?faydasini gordunuzmu?ben bitane aldimda pek takamiyorum.acitiyo biraz
Benim oglan almisti hic takmadim bende
İşe yararmi bilmiyorum cnm
Denemek lazim

Bende çok seviyorum ama benim kızlar "bu şarkı üzücü, dinleyemezsin" diyip kapatıyorlar
Dinleyeceğim zaman kulaklıkla geziyorum evde
Bende duygusal sarkilari dinleyince hemen bunalima girerim :))) o yüzden müzik dinlemem pek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…