- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.661
Bende düşünüyordum bunu bugünCumada tekrar 2 grub yapip yarisalim
Geçen sefer sekteye ugramisti :))
Handandandan Niran diger grup koçu kim olsun cnm
Bence ela olabilir
Belki takimina vakitde ayirabilir :)))
Elalis
bilmiyorumki canımYa nıyekı
belkide canımMesajlarına baktım ama anormal birşey göremedim, daha doğrusu sadece bize yazmış
Belki başka bir nedeni vardır
nasıl kemerki o canımbende bisey sorcaktim.karin yaglarini eritmek icin yada karin kaslarini calistirmak icin kemer kullanan oldumu?faydasini gordunuzmu?ben bitane aldimda pek takamiyorum.acitiyo biraz
İyi geceler canımKızlar Bn uyuyoreeee
Have a good night❤
O neymıs yanı kımmıs hıc bılgım yok boylr seylereHiçbiri canım
Fahri trafik müfettişi yazmış cezayı
hic bilmiyorum ne oldugunu
O neymıs yanı kımmıs hıc bılgım yok boylr seylere
Bende sorcaktımO neymıs yanı kımmıs hıc bılgım yok boylr seylere
Gönüllü olarak trafiği denetleyici kişiler canım.O neymıs yanı kımmıs hıc bılgım yok boylr seylere
Ayyy hadi insallahBenim için tartı olarak güzel bir hafta gibi duruyor
Belki de hasta geçirdiğim 2 günün etkisi bilmiyorum
Bidaha inş ceza yemezsin canım, puan bişey ekleniyor mu cezana?Gönüllü olarak trafiği denetleyici kişiler canım.
Çok yaygın aman dikkat
Gönüllü olarak trafiği denetleyici kişiler canım.
Çok yaygın aman dikkat
"Allah yardım etsin soğuk yerlerde yaşayanlara" diye düşündük zaten canım, biz yapamazdık.Ay biz o ara -25leri filan gördük neyse ki iki gün tatil verdiler o zaman
Benim oglan almisti hic takmadim bendebende bisey sorcaktim.karin yaglarini eritmek icin yada karin kaslarini calistirmak icin kemer kullanan oldumu?faydasini gordunuzmu?ben bitane aldimda pek takamiyorum.acitiyo biraz
Bende de o korku varAyyy hadi insallah
Cogunluk pazartesi artiydi korkuyorum biraz
Benim koşu bandının var, işe yaradığını düşünmediğim için hiç kullanmadımBenim oglan almisti hic takmadim bende
İşe yararmi bilmiyorum cnm
Denemek lazim
Teşekkürler tatlim bu tür sarkilari cok severim
Yansımıyordur diye düşünüyorum canım, daha ağır kural ihlallerinde oluyor o durum, alkollü araç kullanmak gibiBidaha inş ceza yemezsin canım, puan bişey ekleniyor mu cezana?
Bende çok seviyorum ama benim kızlar "bu şarkı üzücü, dinleyemezsin" diyip kapatıyorlarTeşekkürler tatlim bu tür sarkilari cok severim
Bende duygusal sarkilari dinleyince hemen bunalima girerim :))) o yüzden müzik dinlemem pek :)Bende çok seviyorum ama benim kızlar "bu şarkı üzücü, dinleyemezsin" diyip kapatıyorlar
Dinleyeceğim zaman kulaklıkla geziyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?