- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.701
evet daha bılmedıgımız neler var. Doktora sormak hıc aklıma gelmemıstı benım o zamanlar sen ıyu yapmıssınEvet canım bende bilgim olmadığından dr a sormuştum gecede bıraktırmak daha iyi demişti. İnsan hep öğreniyor Allah bilir daha neler öğrencezsenin büyük kizinin kac yasinda?
Masallah canim yardimci oluyordur sanaevet daha bılmedıgımız neler var. Doktora sormak hıc aklıma gelmemıstı benım o zamanlar sen ıyu yapmıssın
10 yasında canım.
Evet canım bu sene artık her ısı yapmak ıstıyor. Daha cok eglencelı olanları tabı. Bulasık yıkamak, ev supurup sılmrk gıbıMasallah canim yardimci oluyordur sana
Tamamdır abla Cuma günü kişileri de yeniden güncelleyip bi liste oluşturup başlayalım listedekiler kesin var diğer arkadaşlardan talep alalım mı ne dersiniz?Cumada tekrar 2 grub yapip yarisalim
Geçen sefer sekteye ugramisti :))
Handandandan Niran diger grup koçu kim olsun cnm
Elalis
Aynen ya benim için memleketim ideal hem soğuğu var hem sıcağı"Allah yardım etsin soğuk yerlerde yaşayanlara" diye düşündük zaten canım, biz yapamazdık.
Tabi sizde buranın sıcağına dayanamazsınız, yazları kavruluyoruz resmen.
Bildirim yapip duzenli gelenleri ekliyelim cnmTamamdır abla Cuma günü kişileri de yeniden güncelleyip bi liste oluşturup başlayalım listedekiler kesin var diğer arkadaşlardan talep alalım mı ne dersiniz?
Tarif yapmayı çok seviyorum.ama yıllardır da diyetteyimTatlım diyet yaparken yemek tariflerinde ne işin var
Kilo vereyim derken almayasın sonra
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?Gece 23.30-24.30 arasi uyumuşum
Sonra uyuyamadim
Bas agrisi icin ilac almayada korktum
Ac ken mideme dokunuyor diye
Dayanamadim biraz once aldim
Saat 4 oldu
1.5 saat sonra işe gidecem
Nasil calisacaksam
Ilac etkisini gosterdi agri biraz hafifledi daha iyiyim cnm sagolasinÇok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
Keşke biraz peynir falan atıştırsaydın.
Bu erken kalkma olayı çok zor yaaIlac etkisini gosterdi agri biraz hafifledi daha iyiyim cnm sagolasin
Ama 1 saat sonra kalkmam lazim
Bn 3 gün sadece 6.30 d a kalkıyorum pertimIlac etkisini gosterdi agri biraz hafifledi daha iyiyim cnm sagolasin
Ama 1 saat sonra kalkmam lazim
Günaydın gençler
Kıxlar Bn uzun zamandır tartımın çocuklar tarafından bozulduğunu düşünüyorum sabah Bi çıktım 58.6 yım
Ya mümkün değil size bugün resim atarım spordan dün arkadaşım ile
Alışveriş yaptık hani buzlar vardır 1-2-3 beden
1 nosu u aldık altıma bir deri pantolon giydim 36 bol
Kilo vermiş miyim bilmiyorum ama de 3 haftadır hiç şeker yememek acayip inceltti beni
Bir diğer ihtimal bugğnler de kabızlık yaşıyorum. Önce yediklerime verdim ama yok yani IBS hastasıyım Bn yoruluyorum ve duygu değişikliklerine bağladım kendini artık
Ve dün avm de yemek yedik yediğimiz çorba o kadar tuzlu idi ki onun mu etkşsi
Ay kafayı yicem kızlar Bi yorum yapın gözünüzü sevim
Offfff hem nasılOzaman sende bazen görmeden ayağınla basarak acı cekiyorsundur
Allah yardımcın olsun ablamGece 23.30-24.30 arasi uyumuşum
Sonra uyuyamadim
Bas agrisi icin ilac almayada korktum
Ac ken mideme dokunuyor diye
Dayanamadim biraz once aldim
Saat 4 oldu
1.5 saat sonra işe gidecem
Nasil calisacaksam
Canım çok sık spor yapıyorsun üstelik çalışıyorsun çocukların sosyal hayatın da var spor ciddi anlamda sıkılaşma sağlıyor ama ödem de tutabilirsin spor sonrası o da olabilir spor sonrası alyansımın sıktığını fark ediyorum ben. İçine sığmak istediğin bedende kıyafetler oluyorsa ve aynadaki görüntünden memnunsan tartıdaki günlük sapmalara hiç takılmaGünaydın gençler
Kıxlar Bn uzun zamandır tartımın çocuklar tarafından bozulduğunu düşünüyorum sabah Bi çıktım 58.6 yım
Ya mümkün değil size bugün resim atarım spordan dün arkadaşım ile
Alışveriş yaptık hani buzlar vardır 1-2-3 beden
1 nosu u aldık altıma bir deri pantolon giydim 36 bol
Kilo vermiş miyim bilmiyorum ama de 3 haftadır hiç şeker yememek acayip inceltti beni
Bir diğer ihtimal bugğnler de kabızlık yaşıyorum. Önce yediklerime verdim ama yok yani IBS hastasıyım Bn yoruluyorum ve duygu değişikliklerine bağladım kendini artık
Ve dün avm de yemek yedik yediğimiz çorba o kadar tuzlu idi ki onun mu etkşsi
Ay kafayı yicem kızlar Bi yorum yapın gözünüzü sevim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?