- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.956
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.721
Gelmiş geçmiş olsun kuzumİyiyym kızlar teşekkürler. Mini bir bunalıma girdim hastane, ev, hastayken yalnızlık hissi vs bişey yapasım gelmedi 2 gündür, bir insanla konuşmak bile.. Eşimde suskun görünce hava alalım diye çıktık hava güzeldi ordan alışveriş yaptım, kızımı da okuldan alıp yemeğe gittik çıktım bunalımdan
Ablacımmmmyok olmadi cnm
Sadece gece yiyip yatarsam midemde siskinlik gaz yanma oluyor :))
Yağ karbonla beraber yenirse zararli oluyor ağır geliyor
Faydali yaglarin zarari yok
Tabi onuda cok abartmamak lazim :)
kuzummmm
Kac gündür aklimdasin bi kendime gelip yazamadim
Daha iyi olmana sevindim
Icinden ne geciyorsa boşalt, yaz buraya
Tek yapabilecegimiz seni dinlemek
Keske elimizden fazlasi gelebilse
Lütfen kimseyi kafana takma
Halalarinin ne haklari var sana böyle davranmaya
Sende annesin, evladin söz konusuydu
Kirilmakta cok haklisin
Artik şöyle oldu böyle oldu demeyi birak
Cocuklarina saril, evinde huzurunuz saglik olsun, elalemi bosver
Sen üzüldüğünde kim umursuyor
Seni seviyoruz guzel kalpli yasimmm
Tatlim bildirimi yapip yine kaybolmuşun
Duzenli gelmezsen olmazki
Geçmiş olsun canım yaa üzüldüm çok paraymış ama şöyle düşünelim çıkacağı varmış o paranın demek ki şükür ki sağlık için falan çıkmadıYoğunluktan hep bunlar maalesef.
Geçen de kırmızı ışıkta geçme cezası yemiştim ama o azdı, 250 gibi bir şeydi.
Bir an evvel eve ulaşayım diye güvenlik şeridinden sollamanın bedeli pahalıya patladı maalesef
Canım ciddi anlamda kaygı bozukluğu yaşıyorsun aslında. kardeşlerin arasını açmaya çalışacak kadar duygusuzlar ki bu varlıklar da akraba denen türden. sen onun evladısın asla öyle bir şey düşünmez senin için lütfen kendini daha fazla yıpratmaAblacımmmm
ne demek elimizden tek gelen dinlemek, bu bana o kadar iyi geliyor ki kelimelerle anlatamam bunu inan
Hele şu anda herkesin sırt çevirdiği, görmezden geldiği biri olarak bu bana en güzel hediye
Ben de sizi çok seviyorum iyiki varsınız
Bundan sonra benim de kimseye eyvallahım yok, benim acım bana yetiyor zaten kimsenin afrasıyla tafrasıyla zaman kaybedemem ama tek korkum babamı da doldurmaları bana karşı, adamcağız zaten darma duman, şu ara onlar ne dese doğru addedip uygulamaya geçiyor, zamanında abime yaptıklarını şimdi babama yapacaklar diye çok endişeliyim
Ben 18 yaşından beri araba kullanıyorum abla, bekarken her yere girer çıkardım evet insanlar kötü kullanırdı ama alışmıştımBen de trde hic cesaret edemem
Bugün karnım da şiş anlayamadımCanım çok sık spor yapıyorsun üstelik çalışıyorsun çocukların sosyal hayatın da var spor ciddi anlamda sıkılaşma sağlıyor ama ödem de tutabilirsin spor sonrası o da olabilir spor sonrası alyansımın sıktığını fark ediyorum ben. İçine sığmak istediğin bedende kıyafetler oluyorsa ve aynadaki görüntünden memnunsan tartıdaki günlük sapmalara hiç takılma
Evet gerçekten çok duygusuz vicdansızlarmışCanım ciddi anlamda kaygı bozukluğu yaşıyorsun aslında. kardeşlerin arasını açmaya çalışacak kadar duygusuzlar ki bu varlıklar da akraba denen türden. sen onun evladısın asla öyle bir şey düşünmez senin için lütfen kendini daha fazla yıpratma
limonlu maydonoz suyu yap canım, o da iyi gelir ödemin varsaBugün karnım da şiş anlayamadım
Şiödi bir yeşil çay içtim yine bol su içeyim spora da gidicem zaten ama cnm sıkıldı
Maydonozu kaynatılır muyduk yoksa sıcak suya mı koyuyıtduk direktlimonlu maydonoz suyu yap canım, o da iyi gelir ödemin varsa
ben bir demet maydonoz, bir limon ve bir bardak suyu blenderdan geçirerek içerdimMaydonozu kaynatılır muyduk yoksa sıcak suya mı koyuyıtduk direkt
Birde ne kadar yapim
Çorba ezici ile ezilir mi ki sence bnm blenderım yok doğrayıcı da ezer sanki Di mi parçalayamazben bir demet maydonoz, bir limon ve bir bardak suyu blenderdan geçirerek içerdim
daha lezzetli geliyor bana ve daha faydalı sanki
çorba ezici dediğin nasıl bişe, uzun sap gibi olan karıştırıcı mıÇorba ezici ile ezilir mi ki sence bnm blenderım yok doğrayıcı da ezer sanki Di mi parçalayamaz
Evet cnm bir deneyeyim evde teşekkür ederimçorba ezici dediğin nasıl bişe, uzun sap gibi olan karıştırıcı mı
öyleyse olur o da neden olmasın
ben zaten özellikle biraz pütürlü olmasını isterim nedense o hali daha sağlıklı gelir bana
Ay kayınvalidem de her sabah bu karışımı yapardı Saraçoğlunun kolestrol için tarifiymiş birkaç gün sarımsak da katardı içine birkaç gün de sarımsaksızben bir demet maydonoz, bir limon ve bir bardak suyu blenderdan geçirerek içerdim
daha lezzetli geliyor bana ve daha faydalı sanki
gecmıs olsun ablacım. Uykusuzluk mahvedıyor.Gece 23.30-24.30 arasi uyumuşum
Sonra uyuyamadim
Bas agrisi icin ilac almayada korktum
Ac ken mideme dokunuyor diye
Dayanamadim biraz once aldim
Saat 4 oldu
1.5 saat sonra işe gidecem
Nasil calisacaksam
gunaydın canımGünaydın
gunaydın canım. Hersey bebıslerın ıstedıgıne gore ılerlıyor. Kolay gelsın canımGunaydin kızlar. Oglum 7 de uyandı sagolsun kalkmakla kalkmamak arasında kaldim gozleri uykuku esniyordu uyur dedm 1 saatir ugrasiyorm ya sinir oldm kendimede. Hadi siyorm uyumasin ozaman gozleri kapaki kivraniyor agliyor gene gaz mi anlamadmki. Neyseki smdi uyudu ama 1 saat ugrastm uyucagi 30dk ancahic yatmayip kalkip etrafi toparlayip bi kahve yapicam kendime
ben eskiden yapardım, tembel olmadığım vakitler yaniAy kayınvalidem de her sabah bu karışımı yapardı Saraçoğlunun kolestrol için tarifiymiş birkaç gün sarımsak da katardı içine birkaç gün de sarımsaksız
rica ederim canım şifa olsun inşallahEvet cnm bir deneyeyim evde teşekkür ederim ❤
Anlıyorum canım çalışınca sabah 5 dakikada uyursam kardır gözüyle bakıyorsunben eskiden yapardım, tembel olmadığım vakitler yani
özellikle yazın ferah ferah bi hoşuma giderdi ve hafif de hissettirirdi ama şimdi sabah sabah zor geliyor onu hazırlamak zaten her sabah bi koşturmaca oluyor evde
aynen öyle canımAnlıyorum canım çalışınca sabah 5 dakikada uyursam kardır gözüyle bakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?