Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen öyle canım
bi de çok enteresan bi şekilde ne kadar erken uyanırsam uyanayım yine ucu ucuna çıkıyorum evden bi türlü rahat rahat hazırlanmayı evden çıkmayı beceremem
Ben de çünkü bugün erken uyandım diyerek o arada ekstra ev işi filan yapıyorum

Ben de çünkü bugün erken uyandım diyerek o arada ekstra ev işi filan yapıyorum
Evet aslında düşününce ben de illa bişe yapıyorum, hiçbişe bilmiyorsam kızıma ve eşime kahvaltıyı daha bi özenli hazırlıyorum kendimle ne zorum varsa

Gece 23.30-24.30 arasi uyumuşum
Sonra uyuyamadim
Bas agrisi icin ilac almayada korktum
Ac ken mideme dokunuyor diye
Dayanamadim biraz once aldim
Saat 4 oldu
1.5 saat sonra işe gidecem
Nasil calisacaksam
migren fekanmi var abla
en son kac kg daydin..arada cok fark varsa kesin bozuktur zaten.kiyafetlerinde bol geliyomus zaten.
kac aylik oldu canim oglun.6 ayi gecmedimi..hala devam ediyomu gaz sancilari..6 aya kadar oluyo diye biliyodum

baya bi spor yapiyorsun canim bu seni bayada inceltiyordur, belkide kas da yapiyordursundur. Kiyafetler bol oluyorsa memnunsan o halinden rakam olarak Önemli degil bence. Kabizliginda etkisi olabilir.
IBS hastaligi nedir?
Gunaydın mutlu sabahlarrrr
Net yenılendı cok mutluyum.
hadi gözün ayni canlm

migren fekanmi var abla
en son kac kg daydin..arada cok fark varsa kesin bozuktur zaten.kiyafetlerinde bol geliyomus zaten.

kac aylik oldu canim oglun.6 ayi gecmedimi..hala devam ediyomu gaz sancilari..6 aya kadar oluyo diye biliyodum
Cnm cuma 57.5 idim ve cidden bir şey yemedim
Tartı yeni aslında ama benimkiler saklasam da buldular en son amann deyip ortada bıraktım
Spmra farkettim ki bir çıkıyorsun farklı ölçüyor tekrar tekrar çıkınca doğrusu oluyor avm ye gitme şansım yok bugün olmadı kardeşimde vardı galiba onunkini alcam birde sporda tartışırım şimdi Bi

Canım panik yapma,bende de ibs var.öyleki bazı ataklarda +3 bile görüyorum bir günde.
Eğer kas yapmışsan o da kg artışı yapar ama görüntün incelir.

İbs /irritabl bağırsak sendromu/ huzursuz bağırsak sendromu
Bazen günlerce ishal,bazen günlerce kabız,ani ve ağrılı gaz sancıları,hamile gibi karın şişmesi
Kafasına göre takılan bağırsak diyorum ben ona

İbs için gitmediğim doktor,kullanmadığım ilaç kalmadı.ya psikolojik dediler ya da b torba faydasız ilaç verdiler.ben karın şişmesini 1 yıl falan yaşadım.9 aylık hamile gibiydim otobüste falan yer veriyolardı
Çaremi kendim buldum.gaz sancısı olursa ki olduğunda kalp krizi geçiriyorum sanmışlığım bile var,kimyon çayı anında rahatlatıyor.
Diğeri ise kefir.düzenli her gün kefir içmeye başladım.10 gün sürmedi karnımın inmesi.bu arada gluteni de kestim bir süre.şimdilik düzenliyim çok şükür

Hayır olsun bu sıra evlerde hep bı sıkıntı var diye duyuyorum sebebi nedir bilemiyorum
Canım benim Rabbim feraha çıkarsın neyse sorun dökmeden kırmadan yıkımlar olmadan hayırla sonuclansin inşallah
Sağol canım aminn
Abla çok geçmiş olsun neyse ki sağ salim atlatmış
Benim elimden gelen bir şey yok abla bu da bı nimet aslında dahilin olmadan sadece Rabbinden bekliyorsun sonucu
inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturursun canım, Allah gönül ferahlığı versin
Aminnn kuzum
İyi ol da kuzum ama çok da ortalıktan kaybolma inşallah her şey çok güzel olur

Toksinleri üstünden atınca yine olursun canım bozma moralini

Çok geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah
Sağol canım benim buralardayım ensenizdeyim
Sağol Pınarcım
Merhaba Kızlar
Bende kısa günün kârı 1250 TL trafik cezası
Sizde durumlar nasıl
Çıkacağı varmış neyse ki buradan çıkmış diyelim canım.
Sağol kuzum
Eşle kesinlikle olmuyo canım ben çok denedim bı ilerleme kaydedemedik. Ehliyeti üniversitedeyken almıştım ama kullanmayinca unutuluyo o yüzden partik yapmak istedim onu bile yapamadık. Sonra kardeşimle 3-4 gün çalıştık direk çıktım trafiğe. Ama sen zaten kursa gideceksin orada öğrenirsin sonra sadece sen trafiğe çıkınca yanında oturacak bilen biri lazım. 2-3 gün yakın yerlere git sonra direk başlarsın.
Kızlar yüeüyüş bandında yürüyen var mı aranızda
Bn 1 saat falan yürüyordum da bileğim ve dizim ağrıyor
Spor hocam da o zaman 30 dk en fazla 40 dk yürü dedi ağrı çeken var mı bnm gibi
Yürüyüş bandı değil ama eliptik bisikletle çalışıyorum. O da agritiyo dizi. Kaslar çalıştığı için normal geliyo bana. Ama seninki rahatsız eden farklı bı ağrı mi?
Sağol tatlım
Gece 23.30-24.30 arasi uyumuşum
Sonra uyuyamadim
Bas agrisi icin ilac almayada korktum
Ac ken mideme dokunuyor diye
Dayanamadim biraz once aldim
Saat 4 oldu
1.5 saat sonra işe gidecem
Nasil calisacaksam
Nasıl oldun abla daha iyi misin? İnşallah erken biter bugün işin dinlenirsin.
Tuzlu yemenin etkisi olabilir canım hemen farkediyo tartıda. Sporun etkisi de olabilir o da ertesi gün artı gosteriyo. Tartini düz bir yere koyup 5 lt su ile denesene oradan anlarsın doğru tartıp tartmadigini.
Canım benim babana çok düşkünsün galiba. Ama insan bı yerde babasına da rest çekmeli bence. Sen onun evladisin,senin karakterini en iyi o bilmeyecek de kim bilecek. Annesi ve kardeşlerinin lafıyla seni degerlendirecekse senin verdigin değeri de haketmiyo demektir. Maalesef bunu babasıyla gorusmeyen biri olarak söylüyorum.

kuzum babam kıymetlimdir benim, başka zaman ne bana ne abime laf söyletmez ama şimdi yaşadığı acı bambaşka, ruh hali de iyi değil ve herşeye açık ne yazık ki
bi de babaannem ve halam böyle dan dan yapmaz yapacaklarını yasemin de abisine küstü işte onu dışladı vs gibi dan dun konuşmazlar öyle ince inceee yaparlar ki yapacaklarını aslında benim iyiliğme gibi konuşup beni kötüleyip aklına iş sokarlar babamı da inandırırlar

Bende tedavisi yokmu diye sorucaktim. Gluteni Kestim diyorsun cölyak hastaligiyla bir iliskisi varmi bu durumun?

Önce ehliyeti alayım sonra fır fır gezerim valla

Merhaba bende sauna eşofman aldım dün geçti elime kıyafetlerimizin üstüne mi giyiyoruz.kaç saat giymemiz gerekiyor

Ne kadar sinsiler, akraba değil akbabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…