- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.761
Çölyak kadar ağır değil canım.gluten intoleransı olarak biliniyor.mesela çölyakta aynı üretim bandı,aynı bıçak yıkansa bile kullanılamıyor ya bunda o kadar hassaslık yok.sadece direkt tüketmemek yeterli oluyor.Bende tedavisi yokmu diye sorucaktim. Gluteni Kestim diyorsun cölyak hastaligiyla bir iliskisi varmi bu durumun?
İbs için gitmediğim doktor,kullanmadığım ilaç kalmadı.ya psikolojik dediler ya da b torba faydasız ilaç verdiler.ben karın şişmesini 1 yıl falan yaşadım.9 aylık hamile gibiydim otobüste falan yer veriyolardı
Çaremi kendim buldum.gaz sancısı olursa ki olduğunda kalp krizi geçiriyorum sanmışlığım bile var,kimyon çayı anında rahatlatıyor.
Diğeri ise kefir.düzenli her gün kefir içmeye başladım.10 gün sürmedi karnımın inmesi.bu arada gluteni de kestim bir süre.şimdilik düzenliyim çok şükür
Yapma etme bacım,benzin pahalıÖnce ehliyeti alayım sonra fır fır gezerim valla
Milletin işi gücü yok herhalde bomboş oturup ne fesatlık yapsak diye hesap ediyorlar herkes kendi hayatına baksa başkalarının hayatına burnunu sokmasa hiç bir sorunumuz kalmayacak aslındakuzum babam kıymetlimdir benim, başka zaman ne bana ne abime laf söyletmez ama şimdi yaşadığı acı bambaşka, ruh hali de iyi değil ve herşeye açık ne yazık ki
bi de babaannem ve halam böyle dan dan yapmaz yapacaklarını yasemin de abisine küstü işte onu dışladı vs gibi dan dun konuşmazlar öyle ince inceee yaparlar ki yapacaklarını aslında benim iyiliğme gibi konuşup beni kötüleyip aklına iş sokarlar babamı da inandırırlar
Cnm sadece banttan inince oluyor diye pilates hocam öyle düşündü bana 30-40 DK çık sonra başka bir şey yap dediYürüyüş bandı değil ama eliptik bisikletle çalışıyorum. O da agritiyo dizi. Kaslar çalıştığı için normal geliyo bana. Ama seninki rahatsız eden farklı bı ağrı mi?
Tuzlu yemenin etkisi olabilir canım hemen farkediyo tartıda. Sporun etkisi de olabilir o da ertesi gün artı gosteriyo. Tartini düz bir yere koyup 5 lt su ile denesene oradan anlarsın doğru tartıp tartmadigini.
Aslında çoğu hastalığımızın en büyük sebebi psikolojik ve yeme bozukluğundan kaynaklı çok şükür her şey yolunda artıkBn 5-6 yıl oldu öğreneli, önce kanserim sandım günlerce süren ishal... Sonra Bi Dr a gittim hemen kokonoskopi yağmak istedi özel hastane idi, ertesi gün bir torpil ayarlayıp devlette doç olan Bi gastroenteroloğa gittim genç biri idi sadece anlattım
Ve bana psikolojik olarak taktığın. İr şey mi var dedi, çocuğum olmamış millet baskı yapıyor başarısız bir tüp bebek denemesi daha ne olsun yani.... Bu ben de de var yıllardır çekiyorum ilaç işe yaramaz dedi beni Bi beslenme uzmanına yönlendirdi 52,5 falandım bir liste verdi ama bana boyuma göre 55 e çık dedi ha Bn listeye uyumadım ama aynı senin gibi gluten tatlı tüketmeyin e rahatlıyorum
Bişey sorucam,senin alıntında neden benim nickim elanaz 2019 çıkıyo ben şokBn 5-6 yıl oldu öğreneli, önce kanserim sandım günlerce süren ishal... Sonra Bi Dr a gittim hemen kokonoskopi yağmak istedi özel hastane idi, ertesi gün bir torpil ayarlayıp devlette doç olan Bi gastroenteroloğa gittim genç biri idi sadece anlattım
Ve bana psikolojik olarak taktığın. İr şey mi var dedi, çocuğum olmamış millet baskı yapıyor başarısız bir tüp bebek denemesi daha ne olsun yani.... Bu ben de de var yıllardır çekiyorum ilaç işe yaramaz dedi beni Bi beslenme uzmanına yönlendirdi 52,5 falandım bir liste verdi ama bana boyuma göre 55 e çık dedi ha Bn listeye uyumadım ama aynı senin gibi gluten tatlı tüketmeyin e rahatlıyorum
Aynen benim için de kolon kanserinden şüphelendiler.kolonoskopi ve endoskopi yapıldı.herşey temiz çıkıncca psikolojik dediler ki hayatımın en mutlu günlerini, aylarını yaşıyordum.Bn 5-6 yıl oldu öğreneli, önce kanserim sandım günlerce süren ishal... Sonra Bi Dr a gittim hemen kokonoskopi yağmak istedi özel hastane idi, ertesi gün bir torpil ayarlayıp devlette doç olan Bi gastroenteroloğa gittim genç biri idi sadece anlattım
aynen öyle canım ne yazık ki öyleMilletin işi gücü yok herhalde bomboş oturup ne fesatlık yapsak diye hesap ediyorlar herkes kendi hayatına baksa başkalarının hayatına burnunu sokmasa hiç bir sorunumuz kalmayacak aslında
Bn bir şey göremedim cnmBişey sorucam,senin alıntında neden benim nickim elanaz 2019 çıkıyo ben şok
Ev yapım kwfiir kendim de yaptım ama mayam bozulur giib olduAynen benim için de kolon kanserinden şüphelendiler.kolonoskopi ve endoskopi yapıldı.herşey temiz çıkıncca psikolojik dediler ki hayatımın en mutlu günlerini, aylarını yaşıyordum.
İş başa düşünce kendi doktoru oluyor canım.kefiri de tavsiye ederim
Ev yapımı olsa süper olur tabi.ama ben mayam olmayınca hazır da içtim yine etkili.valla bu illet insanın canına nasıl tak ediyorsa,günde 1 lt içtiğim de oldu,aç tok.kiloda bir etksini görmedim canım.ama gluteni de kestiğim için almamış da olabilirimBn bir şey göremedim cnm
Ev yapım kwfiir kendim de yaptım ama mayam bozulur giib oldu
Onunla bir ilgilenmem lazım bnm çocuklar da severek içiyor hazır da alıyordum da unutuyorum.
Yalnız biz eskiden Karatay yaparken sabah aç karnına içiyorduk sanki tok karnına kilo yapar mı diyorlardı ne
Ha bu kocalar ne işe yarıyo çalışsın doldursun benzimiYapma etme bacım,benzin pahalı
Eşimin teyzesi vermişti cnm bana hiç bilmiyorum kiselensu82 ya kefir mayasını nerden bulabilirim acaba ? Bende yapmak istiyorum çünkü evde hem bebeğime de veririm
Gaz sorunuda oluyormu bu hastalikta? Bende cogu sebze ve bskliyat gaz yapiyor rahatsiz ediyorÇölyak kadar ağır değil canım.gluten intoleransı olarak biliniyor.mesela çölyakta aynı üretim bandı,aynı bıçak yıkansa bile kullanılamıyor ya bunda o kadar hassaslık yok.sadece direkt tüketmemek yeterli oluyor.
Aslına bakarsan gerçekten tedavisi tıpta yok.bunları ben kendim araştıra araştıra buldum.deneme yanılma gibi.
Olmaz mıGaz sorunuda oluyormu bu hastalikta? Bende cogu sebze ve bskliyat gaz yapiyor rahatsiz ediyor
evet kaptanım insan suçlu olunca gelemiyor böyle işteTatlim bildirimi yapip yine kaybolmuşun
Duzenli gelmezsen olmazki
Bendede olabilirmiki bu hastalik? Adim cikti bu topikteOlmaz mı
Kaç kere acillik oldum bilmiyorum.
Grupta ela_naz2019 var da canım senin yorumunu onun yazmış gibi göstermesi tuhafEki Görüntüle 2593484
İlk defa kk da böyle bişey görüyorum çok şaşırdım.kafasından bana nick uydurmuş kk
Elanaz da kim yeni gelmiş herhalde dedim,bi baktım ben yazmışım mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?