Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende tedavisi yokmu diye sorucaktim. Gluteni Kestim diyorsun cölyak hastaligiyla bir iliskisi varmi bu durumun?
Çölyak kadar ağır değil canım.gluten intoleransı olarak biliniyor.mesela çölyakta aynı üretim bandı,aynı bıçak yıkansa bile kullanılamıyor ya bunda o kadar hassaslık yok.sadece direkt tüketmemek yeterli oluyor.
Aslına bakarsan gerçekten tedavisi tıpta yok.bunları ben kendim araştıra araştıra buldum.deneme yanılma gibi.

Bn 5-6 yıl oldu öğreneli, önce kanserim sandım günlerce süren ishal... Sonra Bi Dr a gittim hemen kokonoskopi yağmak istedi özel hastane idi, ertesi gün bir torpil ayarlayıp devlette doç olan Bi gastroenteroloğa gittim genç biri idi sadece anlattım
Ve bana psikolojik olarak taktığın. İr şey mi var dedi, çocuğum olmamış millet baskı yapıyor başarısız bir tüp bebek denemesi daha ne olsun yani.... Bu ben de de var yıllardır çekiyorum ilaç işe yaramaz dedi beni Bi beslenme uzmanına yönlendirdi 52,5 falandım bir liste verdi ama bana boyuma göre 55 e çık dedi ha Bn listeye uyumadım ama aynı senin gibi gluten tatlı tüketmeyin e rahatlıyorum

Milletin işi gücü yok herhalde bomboş oturup ne fesatlık yapsak diye hesap ediyorlar herkes kendi hayatına baksa başkalarının hayatına burnunu sokmasa hiç bir sorunumuz kalmayacak aslında

J
Cnm sadece banttan inince oluyor diye pilates hocam öyle düşündü bana 30-40 DK çık sonra başka bir şey yap dedi

Zannımca zeytinyağı vardı eve gidim de Bi deneyelim bakalım mantıklı

Aslında çoğu hastalığımızın en büyük sebebi psikolojik ve yeme bozukluğundan kaynaklı çok şükür her şey yolunda artık Kefir denersen çokça faydasını göreceğini düşünüyorum canım

Bişey sorucam,senin alıntında neden benim nickim elanaz 2019 çıkıyo ben şok

Aynen benim için de kolon kanserinden şüphelendiler.kolonoskopi ve endoskopi yapıldı.herşey temiz çıkıncca psikolojik dediler ki hayatımın en mutlu günlerini, aylarını yaşıyordum.
İş başa düşünce kendi doktoru oluyor canım.kefiri de tavsiye ederim

Milletin işi gücü yok herhalde bomboş oturup ne fesatlık yapsak diye hesap ediyorlar herkes kendi hayatına baksa başkalarının hayatına burnunu sokmasa hiç bir sorunumuz kalmayacak aslında
aynen öyle canım ne yazık ki öyle
didiklemeye severler, ben de didiklenmeyi de didiklemeyi de sevmediğim için onlardan gelen herşeye kapalı kutuydum o yüzden bu zamana kadar mutluydum üzerine dedüşünmezdim hiç neden böyle diye
ama şimdi canım yandı ya anladım ki kötü bu insanlar

Bişey sorucam,senin alıntında neden benim nickim elanaz 2019 çıkıyo ben şok
Bn bir şey göremedim cnm
Ev yapım kwfiir kendim de yaptım ama mayam bozulur giib oldu
Onunla bir ilgilenmem lazım bnm çocuklar da severek içiyor hazır da alıyordum da unutuyorum.
Yalnız biz eskiden Karatay yaparken sabah aç karnına içiyorduk sanki tok karnına kilo yapar mı diyorlardı ne

Ev yapımı olsa süper olur tabi.ama ben mayam olmayınca hazır da içtim yine etkili.valla bu illet insanın canına nasıl tak ediyorsa,günde 1 lt içtiğim de oldu,aç tok.kiloda bir etksini görmedim canım.ama gluteni de kestiğim için almamış da olabilirim

Gaz sorunuda oluyormu bu hastalikta? Bende cogu sebze ve bskliyat gaz yapiyor rahatsiz ediyor

Tatlim bildirimi yapip yine kaybolmuşun
Duzenli gelmezsen olmazki
evet kaptanım insan suçlu olunca gelemiyor böyle işte
psikolojim henüz düzelemedi maalesef -üzerinde çalışıyorum- kendimi iyileştirmem ve bu arada salmamam lazım

dünkü menümü yazayım bari

sabah 10:30
2 yağda peynirli yumurta
1 dilim tbe
peynir zeytin

öğle 13:00
bir kepçe mercimek çorba
bir kase salata
5 kaşık kabak oturtma

akşam 19:30
2 dilim tbe den tost
peynir zeytin

işte bomba kısım (2 avuç tuzsuz ay çekirdeği 2 avuç dut kurusu yarım elma bir portakal yarım armut)

su 1,5 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş

Eki Görüntüle 2593484
İlk defa kk da böyle bişey görüyorum çok şaşırdım.kafasından bana nick uydurmuş kk
Elanaz da kim yeni gelmiş herhalde dedim,bi baktım ben yazmışım mesajı
Grupta ela_naz2019 var da canım senin yorumunu onun yazmış gibi göstermesi tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…