Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah kolaylik versin abla hepinize ins
Bezliyken gösteriyordum tanıyor kakayı falan iğrenme de olmadı bezde kaşınmaya başlamıştı çıkar değiştir anne deyip duruyordu bana külot alalım bezi çöpe atalım falan
alisacak hayirlisiyla canim sabir isi bu wc egitimi Ama alisincada rahatlik olucak
Ben de seneye bu zamanlar mezun olmuş koruma donemine geçmiş olacagimmm inşallahhh
insallah canim
Yarin tarti herkesi mutlu etsin inşallah

Iyi geceler

Handandandan niran gelemedin cnm
Iyi geceler abla insallah

İyi geceler kızlar
Șarjim bitti Çarşamba akşamından beri o nedenle yokum
Netten sipariş verdiğim şarj aleti Cumartesi elimde olur muhtemelen.
Yarın listeyi düzenleyip paylaşımda paylaşmayı unutmayın
Alintilara ve etiketlere dönemedim, kusura bakmayın (eşimin telefonundan yazışmak eziyet)
Sabah eşim çıkmadan kilo bildirimimi yaparım.
GastrikAsit mezun olmak istiyor
Ucmelekannesi de listeye girmek istiyordu
Denemedekilerden süresi dolan yok

Son düzenleme:
Menüler ne guzel ya elestirecek bir şey bulamiyorum. Ne yazacağımı sasiriyorum.
Bugün kk beni seninle karıştırdı demek ki
Nasil yani anlamadimm
Bir şey mi kaçırdım acaba geçmişe cok bakamadimm
Bugün ben bi arkadaşa bişey yazdım o da alıntı yaptı.alıntıda senin nickin çıktı.nasıl oldu anlayamadım.ela görünce noluyo dedim baktım mesaj benim,nick senin
Eki Görüntüle 2593894
Ayy bi an ben de ne oluyo bunu ben yazmadim ki diye ekrana yapıştım sonra okudum yazdığını cidden nasil olmuş kii
Hiç anlamadım ama ben de öyle kalakaldım
Canım spor menü sayfasındayız,takıma gidelim
Sohbetiniz bol olsun Hatunlar...

Ama burda

maşallah canım gayet fıt gorunuyorsun
allahtan cok bısey yokmus canım. Sıkma canını

Gecmıs olsun kardesıne canım. Rabbım korumus.
sagolasın canım benim
Gecmis olsun cnm kötu olmus, Allah beterinden korusun.
amin kuzum
Geçmiş olsun cnm
tesekkur ederım
amin amin
Geçmiş olsun canım.. Allah beterinden saklasin. Çocuklar da korkmuştur şimdi. Çok şükür desin eşin de siz iyisiniz ya önemli olan o.
hep birlikte korktuk canım ya esim sasırtto beni zaten kızar diye bekliyordum senden kıymetli mi dedi kapattı konuyu
Nasıl ilaçlar zehirlemis
Ne içmiş ki öyle mervecim
antibiyotik canım dunden beri yatıyorum hastanede yuksek atesten felc tehlikesı gecırmıs yazık bir haftadır cekıyor yazık birde okuldaki ogrencıleri dusunuyor cogu velıde okula gonderınce aklı hep orda

Çiş kaka zalım mevzular canım ömrü hayatımda bu çoklukta kilot yıkamamışımdır diyeyim sen anla akanı taşanı
oyyy kolay gelsin canım ne kadarlık senin mınnak bendede var bir tane bezli nasıl bırakıcaz bilmiyorum
cocuklarla bir gidelim dedik abla dmez olaydım olacağı varmıs plastik pahalı degıl dır diye umut ediyorum esim diyor ki bunu sen yaptıracaksın paranı biriktir
sağ ol canısı allah razı olsun ,önemli değil gülüm benim gözümden de neler kaçıyor ki :)
Birtanesın sen abla
Cuma 75.3
Bugün 74.3
Fark 1 (%1.33)
masallah canım
Once pilini degistir canım bazen pılde sorun olunca da sıkıntı baktın hala aynı degıstırırsın eksi ıcın tebrıkler

Günaydın güzellikler tartilarda yüzünüzun güldüğü bir cuma olsun
Dün ugrayamadim çünkü Rusya'dan misafirim geldi
Kaynimin kızarkadasi Rus, tutturmus illa eltimle tanisacamTamam gelsin elimi öpsün dedim annem teyzemler kuzenlerde sürpriz yapmak istemişler doğum gunumdu ablaniz 36 oldu
Görmenizi isterdim evin halini komedi flim gibiydi anam bı ara Rus geline mantı tarifi vermeye calisiyodu
Kaynanam bı hurç çeyiz aldı geldi kıza çeyizlik hediye vericekmis seccade başörtüsü patik
Akşam basım ağrıyordu kosturmaktan gülmekten geçti gitti oda öyle ...
Biraz daha uyuyup ASM gidicem kızımın dil kenarları yara oldu bı gostetiyim kuzumu

Sen ne güzel bir insansın maşallah

Nice güzel yaşların olsun canım ve çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…