- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.921
Ee napak bacım kendimizi sevmeyi kendimize yetmeyi öğretti bu zalım dünya zalım herif ve zalım bebelerBence sen de yazarken çok egleniyorsunnn kendine de yetiyorsun
aman be gülüm ne uzunu öyle düşünürsen ayvayı yedikkGüzel sayı659-8-7-6 off çok uzun yol
Henüz o aşamaya gelmedikher kendi gelip çişinin olduğunu söylediğin de övüp , ödüllendiriyor musun
Inşallah inşallah canim.. evet ya yarin 5. Günü ne çabuk geçti valla anlamadımhay maşallah 4 gün olmuş bile hadi bakalım gülüm 21 günü tamamlarsın inşallah sonucu ben de merakla bekliyorum
o zaman kasıkları gelişmemiştir wc eğitimi için 2 kriterin yerine gelmesi lazım biliyorsun gülümHenüz o aşamaya gelmedikçiş yapıyor sonra bacakları ayırıp yürüyor bazen üstümğ değiştir diyor bazen onu bile demiyor
Güzel şey öğretmiş canim daha ne istiyonEe napak bacım kendimizi sevmeyi kendimize yetmeyi öğretti bu zalım dünya zalım herif ve zalım bebeler
21 gün sonun da da nasıl geçti anlamadım diyeceksinInşallah inşallah canim.. evet ya yarin 5. Günü ne çabuk geçti valla anlamadım
Bezdeyken cikarmak istiyormuydu bezi?Henüz o aşamaya gelmedikçiş yapıyor sonra bacakları ayırıp yürüyor bazen üstümğ değiştir diyor bazen onu bile demiyor
Hedefinin yüzde 90 nini tutturtuysan olabiliyon cnm58 olmam lazım mezuniyet için
1 yila raziyimmaman be gülüm ne uzunu öyle düşünürsen ayvayı yedikk
çocukluğunu düşün daha yakın zaman gibi hatırladığın şeyler kesin vardır bak zaman hoop aktı geçti büyüdük neler yaşadık kilo da bunun gibi işte hoop diye bir bakıcaz 8-7-6
Ayni yolu beraber gidince daha kolay olur cnm :))) seninle yakin kilomuz :)Güzel sayı659-8-7-6 off çok uzun yol
inşallah gülüm ben hep buradayım zaten demir baş gibi1 yila raziyimmzaman içindeyken gecmiyo geçtikten sonra da vay be diyon. 1 yil veriyorum Allah kısmet edetde görürüz inşallah
Gecer canim ben gruba katilali haziranda 1 sene olucak ne cabuk gecti anlamadim bile1 yila raziyimmzaman içindeyken gecmiyo geçtikten sonra da vay be diyon. 1 yil veriyorum Allah kısmet edetde görürüz inşallah
Bencede21 gün sonun da da nasıl geçti anlamadım diyeceksin
İnaniyorum bende birlikten kuvvet dogarAyni yolu beraber gidince daha kolay olur cnm :))) seninle yakin kilomuz :)
Allah eksikliğini gostermesin. Renk katiyorsunEnerji yolluyorsuninşallah gülüm ben hep buradayım zaten demir baş gibi
o zaman kasıkları gelişmemiştir wc eğitimi için 2 kriterin yerine gelmesi lazım biliyorsun gülüm
1 biyolojik kasık gelişiminin tamamlanması ki her çocukta farklıdır kimi 1 yaşın da kimi 3 yaşın da olabilir
2 psikolojik olarak hazır olması
bence kasık gelişimi tamamlanmamış çişinin geldiğini fark etmiyor kuzum
Bezliyken gösteriyordum tanıyor kakayı falan iğrenme de olmadı bezde kaşınmaya başlamıştı çıkar değiştir anne deyip duruyordu bana külot alalım bezi çöpe atalım falanBezdeyken cikarmak istiyormuydu bezi?
yada kücük büyük tuvaletini yapinca yaptim diye igreniyormuydu canim?
Yıllar önce 61 le girmişim 2015 mi 2016 mi emin değilim o sayılıyormuş sanırım ya bebe falan da yoktuHedefinin yüzde 90 nini tutturtuysan olabiliyon cnm
Ilk 75 lemi girdiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?