Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel sayı65 9-8-7-6 off çok uzun yol
aman be gülüm ne uzunu öyle düşünürsen ayvayı yedikk
çocukluğunu düşün daha yakın zaman gibi hatırladığın şeyler kesin vardır bak zaman hoop aktı geçti büyüdük neler yaşadık kilo da bunun gibi işte hoop diye bir bakıcaz 8-7-6

hay maşallah 4 gün olmuş bile hadi bakalım gülüm 21 günü tamamlarsın inşallah sonucu ben de merakla bekliyorum
Inşallah inşallah canim.. evet ya yarin 5. Günü ne çabuk geçti valla anlamadım

Henüz o aşamaya gelmedik çiş yapıyor sonra bacakları ayırıp yürüyor bazen üstümğ değiştir diyor bazen onu bile demiyor
o zaman kasıkları gelişmemiştir wc eğitimi için 2 kriterin yerine gelmesi lazım biliyorsun gülüm
1 biyolojik kasık gelişiminin tamamlanması ki her çocukta farklıdır kimi 1 yaşın da kimi 3 yaşın da olabilir
2 psikolojik olarak hazır olması
bence kasık gelişimi tamamlanmamış çişinin geldiğini fark etmiyor kuzum

Henüz o aşamaya gelmedik çiş yapıyor sonra bacakları ayırıp yürüyor bazen üstümğ değiştir diyor bazen onu bile demiyor
Bezdeyken cikarmak istiyormuydu bezi?
yada kücük büyük tuvaletini yapinca yaptim diye igreniyormuydu canim?

1 yila raziyimm zaman içindeyken gecmiyo geçtikten sonra da vay be diyon. 1 yil veriyorum Allah kısmet edetde görürüz inşallah

1 yila raziyimm zaman içindeyken gecmiyo geçtikten sonra da vay be diyon. 1 yil veriyorum Allah kısmet edetde görürüz inşallah
Gecer canim ben gruba katilali haziranda 1 sene olucak ne cabuk gecti anlamadim bile

Bugun işten zor geldim, nerdeyse yolda uyuyacaktim :))
Biseyler atistirip 2 bar. Cay icip yattim
Tam daliyodum oglan aradi
Ikiside baya bunalmis işlerden, gelinde iyi degilmis, migreni tutmuş
Gittim cocuklari aldim geldim
Allahtan benim kiz vardi da cok zorlanmadim
Cocuk sesi içinde 1 saat kadar uyumaya calistim :))

Yarinda alayim dedim, o da camasirlarini falan halletsin
Heralde haftasonuda burda olurlar
Pazarda biraz gezmeye cikip rahatlasinlar
Onumuzdeki 2 hafta baya yogun yorucu gecicek

Melisa cayimi icip yaticam birazdan
Insallah uyuyabilirim

Bence gayet hazır da pişkinlik yapıyor işte normali böyle zaten tuulete oturtunca kalan çişini de yapıyor yani ıslaklığı farkettiği an tutuyor çişini abla.
Şuanki süreç neden sonuç ilişkisini pekiştiriyor çiş yaparsam külot ıslanır vs çiş gelme hissini çişi tutma hissini öğreniyor 3 yıllık alışkanlık 3 günde terkedilmez diye düşünüyorum

Bezdeyken cikarmak istiyormuydu bezi?
yada kücük büyük tuvaletini yapinca yaptim diye igreniyormuydu canim?
Bezliyken gösteriyordum tanıyor kakayı falan iğrenme de olmadı bezde kaşınmaya başlamıştı çıkar değiştir anne deyip duruyordu bana külot alalım bezi çöpe atalım falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…