Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vazelin her derde deva

aaa gülüm koca kişisiyle kavga ettiğin de daha azim gelmeli ekstra kalkıp spor bile yapıp bu mükemmel bedeni daha da mükemmel yapıcam diye gaza gelmelisin , koca kişilerinin sağı solu belli olmaz kendi huysuz zamanıdır sana yansıtmıştır ,yani onun o anki ruhsal sorunu hiç üstüne alınma gülüm

biz bu gözü nasil doyuracaz acaba
İnşallah pozitif şok oluruz
burdakilerin cogunun hayali 65
ne uydurmuşlar cnm

Listeye girmek icin kac hafta laf soyleyen sen degilmiydin cnm :))
Ne cabuk pes ettin
Pes mi töbe haşaa 76 dan 60 a düşmüşüm abloş taş olmuşun sütun olmuşum hayy maaşallah diyet senin neyine diyeceğin yerde abdesli ağzımınan zorla bana kendimi övdürüyorsun

İzin kilosunu koruma psikolojisine girmişim bide çıkamıyorum galiba. Doğrusun sabretmek önemli ama takımı da zor durumda bırakmak istemiyorum
mesela pırasa mı yaptın doyana kadar sadece onu ye kalk ya da sadece et yada köfteyi yiyip kalk en fazla yanına salata yada yoğurt ekle yanına bu kadar işte gülüm
Ama bu çok sıkıcı
L4L4 canim sen biraktin mi şekersiz i
Canım küçük bi kase sütlaç yedim

hay maşallah 4 gün olmuş bile hadi bakalım gülüm 21 günü tamamlarsın inşallah sonucu ben de merakla bekliyorum

Pes mi töbe haşaa 76 dan 60 a düşmüşüm abloş taş olmuşun sütun olmuşum hayy maaşallah diyet senin neyine diyeceğin yerde abdesli ağzımınan zorla bana kendimi övdürüyorsun
Halinden memnunsan mezun ol o zaman

canoom sen de tutup kış günü ne diye bebeye tuvalet eğitimi vermeye kalkarsın yazın salacan dışarı yanına alacaksın bir kaç poşet yedek kıyafet öyle alıştıracaksın hasta halinle çiş kaka temizle dur , nasıl oldun diye sormayacağım anlaşılan hala hastasın

3 yaşına bi ay kaldı abla ya mevsim tercihimiz kalmadı maalesef

Evet abla babamda kendine zor geldi kocaman adam agladi ya bisey olsaydi diye
ayy içim sızladı burunum sızladı gözüm doldu , gözümde canlandı babanın o hali rabbim kimseyi evladının acısıyla sınamasın varsın araba gitsin para gitsin cana bir şey olmasın

biz bu gözü nasil doyuracaz acaba
İnşallah pozitif şok oluruz
burdakilerin cogunun hayali 65
ne uydurmuşlar cnm

Listeye girmek icin kac hafta laf soyleyen sen degilmiydin cnm :))
Ne cabuk pes ettin
Güzel sayı65 9-8-7-6 off çok uzun yol

sıkıcıysaaaa seni sıkıntıya strese sokuyorsa tabi kiiii yapmayacaksın gülüm

Keşke beni de böyle güldüren olsa çok özendim
Herif bi de diyor ki çocuğu uyutunca gel de ben bi banyoya gideyim demiyor ki başka bişi demiyor
Bence sen de yazarken çok egleniyorsunnn kendine de yetiyorsun

ayy içim sızladı burunum sızladı gözüm doldu , gözümde canlandı babanın o hali rabbim kimseyi evladının acısıyla sınamasın varsın araba gitsin para gitsin cana bir şey olmasın
Amin abla mal mülk yalan saglik olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…