- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.061
Geldim geldim burdayımGünaydın canım neredesin ya
Ececim buraya yazmıyoruz 9.takımın başka menü konusuna yazıyorzdünkü menüm
sabah 8:00
1 haşl. yumurta
peynir zeytin 1,5 ceviz
saat 11:00
bir avuç dut ve üzüm kurusu
13:00
1 kase salata
5 kaşık patates oturtma
bir kepçe düğn çorba
15:30
1 adet hurma çeyrek keçiboynuzu
21:00
2 lokma tbe peynir zeytin
2 avuç ayçekirdeği
su 1,5 lt
45 dk tempolu yürüyüş
Pankreatit oldm canm pankreasım iltihaplandı safradan gelen taşlaÇok değil canım telafi edersin insAllah hastaneye niye gittin hayırdır
Daha iyiym canm ağrım tam geçmedi dahageçmiş olsun kuzum nasılsın şimdi
Gelmiş geçmiş olsun canım insAllah Rabb'im şifa versinPankreatit oldm canm pankreasım iltihaplandı safradan gelen taşla
Teşekkür ederimCanım istediğin herhangi bir takıma katılabilirsin kaptan onayı aldıktan sonra seni aramızda görmek isteriz ama bizim liste doluydu fakat iki arkadaş mezuniyet istiyor takım kaptanımızHandandandan duruma göre sana dönüş yapar
gayet ıyı canım tebrıklerGeçen cuma: 64.2
Bugün: 63.9
Fark: 300
Yüzde: 0.46
gayet guzel goturuyorsun canım hamılelıgı. Aman kendıne dıkkat etGünaydın herkese bildirim yapıp kacacagim
*Modem arızalandı yenisini istedik 5 güne gelecekmis ceptekini idareli kullanmalıyım paket iki güne yenilecek bitmek üzere
*3 günün 2 günü sular yoktu çalışma var hemen alt mahallede ev misafir doluydu kv geldi Rize'den
*Banyoda biryerden su kaçağı varmış sürekli kombinin su basıncı düşüyor ekip gelecek onu bekliyorum ,bir taraftan da temizlik derdindeyim
Sanırım evde arizalanmayan bı ben kaldım
Geçen cuma: 76.7
Bu cuma : 76.4 (gebelik 23. Hafta )
Full karbonhidratli geçen günlerin ardından yine iyi
tehlıke canları calmaya baslamıs canım. Kacamak yapmamak zor ama dengele ıns.Kızlar ben son 3 - 4 gundur acayip sacmaladim bi gun yaptik ev tatlı doldu sonra komsunun kocasnin dogm gnu varmis o pasta verdm esimde gidip serbetli tatli alinca tam oldu. Bende tutamadim kendmi cok yedim
Gecen cuma: 68.5 (di sanirm)
Bu hafta: 69.9
Fark: 1.400kg
Hemen acil durum veriyorum yoksa gidicek suanda mezun oldugm kilodan 3.7 kg fazlaymbana kızın yrrden yere vurun akıllaniym
bende vermeyı cok ıstıyordum lakın olmadı kansızlıkgınız var dedıler.gorevlı sızın kanınız sıze yeter ancak dedıÇok güzel çocuklarına da çok güzel örnekben daha önce defalarca verdim hiç bir etkisi olmuyor canım şehir efsanelerine kulak asma
tebrıkler canım
bende bu zamana kadar cesaret edememıstım yıne nasıp olmadı. Zaten ordan verıyolar kan verenlere tatlı bıseyler hemen.güzel eksi cnm tebrikler
güzel eksi cnm tartıni değiştir cnm bence
tebrikler cnm
güzel eksi cnm tebrikler
çok güzel cnm kilona göre tebriklet
eksi eksidir cnm tebrikler
waoowww ne ettinn ki tebrikelr
tebrikler cnm güzel eksi
MaşAllah cnm tebrikelr kilonu korursun insAllah
güzel eksi cnm tebrikler
aman sen arizalanma sen cnmçok güzel gidiyorsun cnm tebrikelr
baya çok olmuş cnm ama halledrrsn insAllah
yol yakınken listeye dönmek mantıklu hamle cnm
Tatlı birşeyler al cnm sen yanına olmaz birşey insAllah ben hiç verebilecegimi sanmıyorum ya nedense
gayet guzel gıdıyosun Canım. MaşallahGünaydın kızlarkilo bildirimim
Başlangıç: 84
Güncel: 84
19 haftalık
Geçen hafta: 83.6
Bu hafta: 84
Fark: +400
sabıt olman da guzel canım
tebrıkler canım
ılaclar serumlar sıslık mı yaptı acaba canım. Haftaya telafı edersınBildirimim
Cuma 85.4
Bugün 86.3
Fark +0.9
Hastanedn geldiğimde 87ydim anca bu kadar indi anlamadm bnde birşey
artın azmıs canım. Toparlarsın sentartım bildirimi
pzt 64,5
cuma 64,7
+200
maalesef
Tebrıkler canımUyuyakalmisim ya
Çocuk görmeye gidicez 1 den sonra evi toparlamam lazım kahvaltı hazirlamam lazım
Bildirim yapıyım kaciyim ben
Cuma 84.5
Bugün 83.9
Yüzdeki hesapliyip listeye ekleyebilirsiniz vaktim yokta♥
Yaa o zaman bi tahlil ver de ilaca başla kuzum aynen kan verdikten sonra biraz oturup dinlenmek lazım hatta kızılayın meyveli maden sularından veriyorlar şekerin düşmesin diyebende vermeyı cok ıstıyordum lakın olmadı kansızlıkgınız var dedıler.gorevlı sızın kanınız sıze yeter ancak dedı
Kızlar kendılerı vereceklermıs gıbı heyecenlendılar. Yardım duyguları hep boyle olsun ıns.
Eşim korkuttu benı o kan verınce kotu olur. Dıkkat et hemen kalkıp gelme dınlen falan dıyın e tırsmıstım bende.
Eksi gelebilmek için elinden geleni yaptın abla tebrik ederimGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89.9
Bugün 89.5
Fark 0.4
Yüzde 0.44
çok çok geçmiş olsun balım kötüdür ağrısıDaha iyiym canm ağrım tam geçmedi daha
hmm anldm cnm kansız çıkmışsın snrm ,bende bu zamana kadar cesaret edememıstım yıne nasıp olmadı. Zaten ordan verıyolar kan verenlere tatlı bıseyler hemen
saol cnmgayet guzel gıdıyosun Canım. Maşallah
Eksi eksidir abla tebrikelrGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89.9
Bugün 89.5
Fark 0.4
Yüzde 0.44
tam fransız kalmışım tam hangi başlıktır söyler misin? bulamadım daEcecim buraya yazmıyoruz 9.takımın başka menü konusuna yazıyorz
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunDaha iyiym canm ağrım tam geçmedi daha
çok şükür iyi de ben salınca o da kilo aldıİlaçların etki göstermeye başlayınca çok daha iyi hissedeceğine inanıyorum canım sağlığın düzelsin kiloyu da bizle beraber çabucak halledebileceğine inanıyorum canım senin minik kuş geliyordu 15 tatilde o nasıl dersleri , kendisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?