Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok şükür iyi de ben salınca o da kilo aldı
dersleri iyi ama ergenlik zorluyor sanırım biraz psikolojik olarak
ben de tabi mutsuz mutsuz geziyorum ortalıklarda benden de etkileniyordur....
Her şey yoluna varacak canım dediğin gibi ergenlik bir süreç ve geçecek sen de toparlanınca tamamdır

Mefkurem ablacım Handandandan giremediği için sana danışmak istedim
ben de yine duygusal yeme bozukluğu baş göstermeye başladı şimdiden 67yi geçtim bile
ve bu görüntüden ziyade ruhsal ve sağlık açısından beni çok etkiliyor, parmaklarım yine şiş şiş gezmeye başladım
ben listeye girmek istesem nasıl girebileceğim
başka türlü kendime engel olamayacağım belli ki

listede olsaydin tarti degistigini belirtmeliydik Ama bu sekilde sorun olacagini sanmiyorum
Gunaydın kızlar bugun de humayı gondermedım yazık ogretmenımıze yatıs vermıs ler yuksek ates az daha felc ediyormuş kadıncagızı
ay Allahim sifasini versin insallah
ay allahim diziler canlandi gözümde gecmis olsun canim yavruna
benim icim ciz etti ya bu insanlik olamaz
Cuma:82.4
Bugün:81.4
Fark:-1
Yüzde:1.22
Günaydın güzel takımım hedefe az kaldı
Kilo bildirimim
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.6
Fark -1 kg
Yüzde 1.50
süpersiniz
Cuma 58.00
Bugün 57.5
Fark 500g
Yüzde %86
gayet güzel canim
gecen cuma 69.1
bu hafta 66.9
fark 2.2
yuzde 3.18
masallah ne diyim sen listeye girmeden bu is biticek canim
Gunaydinn
Geçen cuma 93
Bu hafta 91.5
Fark 1.5
Yuzde 1.6
süpersin
eksi eksidir canim insallah
Geçen cuma: 64.2
Bugün: 63.9
Fark: 300
Yüzde: 0.46
kilona göre iyi canim
allah korusun sen saglikli olda diger seyler düzelir gayet iyi gidiyorsun
ne yapman gerektigini biliyorsun canim bu kilolarida sen verdin artik Dur deme bakti geldi
Gecen hafta 73
Bu hafta 74

Lısteye gormek ıstoyorum musaıtse. Lısteyı paylasımda kım paylasacak bılmıyorum kaptan gelemeyecegını yazmıs duruma gore bakarız
Kac kiloyla izine ayrilmistin canim?
Kızların okuluna kızılay gelıyor bugun. Kan bagısı kampanyası var oraya gıdıp kan verecegım.
Hıc kan vermedım bakalım etkılemez ıns

Ogleden sonra gorusuruz, optum
Ne güzel Bende hep vermek istemisimdir Tr de Ama esim hep korkuyordu Bende burda baska yere örnek verip kayit olmustum uyar Belki Birine diye
Gecen hafta 84.9
Bu hafta 83.7
Fark 1.2
Yuzde % 1.41
Eki Görüntüle 2594025
gayet iyi canim
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Başlangıç: 84
Güncel: 84
19 haftalık

Geçen hafta: 83.6
Bu hafta: 84
Fark: +400
yinede güzel Canim
Selam kızlar sabitim ben 59.8
beni izne ayır başgan Handandandan
senin boyun kilon gayet iyi canim
Uyuyakalmisim ya
Çocuk görmeye gidicez 1 den sonra evi toparlamam lazım kahvaltı hazirlamam lazım
Bildirim yapıyım kaciyim ben
Cuma 84.5
Bugün 83.9
Yüzdeki hesapliyip listeye ekleyebilirsiniz vaktim yokta
güzel canim
Teşekkür ederim Handandandan bosluk var sa gelebilirmiyim
aksama dogru gelir canim ozaman cevap verir
Gunaydinnnnnn

Kilo bildirimi
Geçen hafta 89.9
Bugün 89.5
Fark 0.4
Yüzde 0.44
eksi olmakta güzel abla
kokulusabun benim bir rakibem vardı nerelerde hala banlı galiba tövbe Estağfirullah ben de mi tuhaflık var kimseyle rakip olmayacam daha da Allah Zühal ablaya zeval vermesin Mefkurem
ay Iyi güldüm ya
Merhaba hanımlar
Ptesi 72.700
Cuma 72.200
Fark -500
Gayet güzel Canim

Bence harika bir fikir. Kilo almamaya çalışıyorlar yani
Evet canim sonucta kilolarida var yine ve anneler saglikli beslendigi sürece Bebislerde Saglikli sekilde gelisiyor, diger türlü cizli Hamur isi sadece anneye yag kilo yapar

Offf evi görmeyin kendimi biyerden asagaya atasim var. Büyük yavrumuda alicam anaokulundan bugun Karneval eglencesi var okulda. Ben ne iyisi ne yazabilsem kardir diyip ise koyulim kizi alana kadar Ordan gelip davete gidicem yarinda dügün var

Çokmuş işin canım Allah kolaylık versin

Aynen canım benim gibi yiyip yiyip ay ben iki canlıyım demiyorlar
Not: hamile değilim , iki yıldır doğum sonrası kilomun üzerine koyarak istikrarlı bir şekilde kilo aldım
Bende insülin fazla çıktı çocuk istiyoruz 2 ay korun ve değeri düşür dedi zayıfla dedi çarşamba dahiliye ye gidicem. Ama ben başladım dün artık. Şimdi yeşil çayı icioz esimle şimdi grup arıyorum

Hadi hayırlısı inşallah canım hakkında ilaç kullanıyor musun insülin direnci için gerçi daha dahiliyeye gitmemişsin muhtemelen ilaç verir sana ve güzel bir diyetle her şeyi yoluna koyup hamileliğinin tadını çıkarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…