- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.081
55 e niye zorluyorsun o vakit balım boy uzun olunca165 im canım ama görenler 170 zannederler
Her şey yoluna varacak canım dediğin gibi ergenlik bir süreç ve geçecek sen de toparlanınca tamamdırçok şükür iyi de ben salınca o da kilo aldı
dersleri iyi ama ergenlik zorluyor sanırım biraz psikolojik olarak
ben de tabi mutsuz mutsuz geziyorum ortalıklarda benden de etkileniyordur....
Burası canımtam fransız kalmışım tam hangi başlıktır söyler misin? bulamadım da
amin canım inşallahHer şey yoluna varacak canım dediğin gibi ergenlik bir süreç ve geçecek sen de toparlanınca tamamdır
Güzel eksi cnm pazartesiden bu yanaMerhaba hanımlar
Ptesi 72.700
Cuma 72.200
Fark -500
Tabi istimaya aldik onlari Bizde kilo almak yasakBirsey merak ettim hamileler demi diyet yapıyor burda
Bence harika bir fikir. Kilo almamaya çalışıyorlar yaniTabi istimaya aldik onlari Bizde kilo almak yasaksaka tabiki en az kiloyla doguma girmeye calisiyorlar Gayette basarililar
Aynen canım benim gibi yiyip yiyip ay ben iki canlıyım demiyorlarBence harika bir fikir. Kilo almamaya çalışıyorlar yani
listede olsaydin tarti degistigini belirtmeliydik Ama bu sekilde sorun olacagini sanmiyorumHellööö görlzzzzEki Görüntüle 2593961
Eki Görüntüle 2593962
Kızlar 56.8 hocanın tartısı, napsaö Bn gitsem tartı mı alsam _500 mü eklesem
Hocanunkini farklı zeminlerde denedim hep aynı çıktı bizim ki çıkmıyor aynı
Bu arada - 700
ay Allahim sifasini versin insallahGunaydın kızlar bugun de humayı gondermedım yazık ogretmenımıze yatıs vermıs ler yuksek ates az daha felc ediyormuş kadıncagızı
ay allahim diziler canlandi gözümdeGünaydın güzellikler tartilarda yüzünüzun güldüğü bir cuma olsun
Dün ugrayamadim çünkü Rusya'dan misafirim geldi
Kaynimin kızarkadasi Rus, tutturmus illa eltimle tanisacamTamam gelsin elimi öpsün dedim annem teyzemler kuzenlerde sürpriz yapmak istemişler doğum gunumdu ablaniz 36 oldu
Görmenizi isterdim evin halini komedi flim gibiydi anam bı ara Rus geline mantı tarifi vermeye calisiyodu
Kaynanam bı hurç çeyiz aldı geldi kıza çeyizlik hediye vericekmis seccade başörtüsü patik
Akşam basım ağrıyordu kosturmaktan gülmekten geçti gitti oda öyle ...
Biraz daha uyuyup ASM gidicem kızımın dil kenarları yara oldu bı gostetiyim kuzumu
benim icim ciz etti ya bu insanlik olamazSorma abla hiç sorma
Abimin beyin ölümü gerçekleştiğinde babam eşimden mezar yeri bulmasını istemiş, o arada bizim akrabalardan birisi demiş ki benim 6 kişilik yerim var alın sizin olsun (bunu deme sebebi de bu adamın kızı 3-4 sene önce kanserden vefat etti ama İstanbul’da yaşadığı için oraya defnettiler öyle olunca adam bu sefer İstanbul’da mezarlık almış ki ölürsem kızımın yanına defnedin diye, Ankara’daki öyle durmuş)
Neyse babam da kabul etmiş normalde çok görüştüğümüz bi akrabamız değil ama o anda babam üzerine fazla düşünmemiş tamam demiş ama artı parantez parasını veririm demiş ama kabul edilmemiş
Neyse aradan 2 hafta geçti ki bi mevzu oldu demişler ki babaanneme mezarlıkların sadece 2si sizin, babam da kızdı tamam dedi başka mezarlık buluruz onlara mı kaldık ben oğluma alırım başka yer diye ayağa kalktı nasıl üzüldüm daha yeni defin acısı çekmişiz bi de çıkarmak tekrar defnetmek allahım anlatamam sana üzüntümü
Evvelsi gün annemle konuştum meğerse babamın celallenmesi babaannem yüzündenmiş, demiş ki babam bu yer iki kişilik üst üste oldu mu 4 kişi oluyor ben ölünce onun üstüne defnedin ama üst üste defin için 5 sene geçmesi gerekiyormuş defnedilemeyecek diye başka mezarlık için babamı doldurmuş
Yaaa dedim yuh artık çocuğu bari mezarında rahat bırakın
Ayrıca 4 kişilikse annemi babamı beni ve abimi düşünerek verdiler orayı sen niye ortaya atıyorsun kendini ama hep böyleydi abla babaannem hep abimin üzerinde herkesten çok kendi söz hakkı varmış gibi davranırdı annem ne dese tersini söylerdi abime yani söylermiş ben çok hatırlamam
Yani tamam sen de babaannesin ama hiç mi düşünmüyorsun o mezarlık açılsa abimin yeri değişse babam ne hisseder nasıl üzülür bu nasıl bi bencillik aklım almıyor
Cuma:82.4
Bugün:81.4
Fark:-1
Yüzde:1.22
süpersinizGünaydın güzel takımımhedefe az kaldı
Kilo bildirimim
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.6
Fark -1 kg
Yüzde 1.50
gayet güzel canimCuma 58.00
Bugün 57.5
Fark 500g
Yüzde %86
masallah ne diyim sen listeye girmeden bu is biticek canimgecen cuma 69.1
bu hafta 66.9
fark 2.2
yuzde 3.18
süpersinGunaydinn
Geçen cuma 93
Bu hafta 91.5
Fark 1.5
Yuzde 1.6
eksi eksidir canimKizlar günaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta:68
Bugün: 67.8
Fark:0.2
%0.29
Bu hafta mezun olmak istiyorum. Şu an dolabımda giremedigim kıyafet kalmadı ve bol gelmeye de başladılar. Gerisini inşallah yavaş yavaş vermek istiyorum.
kilona göre iyi canimGeçen cuma: 64.2
Bugün: 63.9
Fark: 300
Yüzde: 0.46
allah korusun sen saglikli olda diger seyler düzelirGünaydın herkese bildirim yapıp kacacagim
*Modem arızalandı yenisini istedik 5 güne gelecekmis ceptekini idareli kullanmalıyım paket iki güne yenilecek bitmek üzere
*3 günün 2 günü sular yoktu çalışma var hemen alt mahallede ev misafir doluydu kv geldi Rize'den
*Banyoda biryerden su kaçağı varmış sürekli kombinin su basıncı düşüyor ekip gelecek onu bekliyorum ,bir taraftan da temizlik derdindeyim
Sanırım evde arizalanmayan bı ben kaldım
Geçen cuma: 76.7
Bu cuma : 76.4 (gebelik 23. Hafta )
Full karbonhidratli geçen günlerin ardından yine iyi
ne yapman gerektigini biliyorsun canim bu kilolarida sen verdin artik Dur deme bakti geldiKızlar ben son 3 - 4 gundur acayip sacmaladim bi gun yaptik ev tatlı doldu sonra komsunun kocasnin dogm gnu varmis o pasta verdm esimde gidip serbetli tatli alinca tam oldu. Bende tutamadim kendmi cok yedim
Gecen cuma: 68.5 (di sanirm)
Bu hafta: 69.9
Fark: 1.400kg
Hemen acil durum veriyorum yoksa gidicek suanda mezun oldugm kilodan 3.7 kg fazlaymbana kızın yrrden yere vurun akıllaniym
Kac kiloyla izine ayrilmistin canim?Gecen hafta 73
Bu hafta 74
Lısteye gormek ıstoyorum musaıtse. Lısteyı paylasımda kım paylasacak bılmıyorum kaptan gelemeyecegını yazmıs duruma gore bakarız
Ne güzel Bende hep vermek istemisimdir Tr de Ama esim hep korkuyorduKızların okuluna kızılay gelıyor bugun. Kan bagısı kampanyası var oraya gıdıp kan verecegım.
Hıc kan vermedım bakalım etkılemez ıns
Ogleden sonra gorusuruz, optum
gayet iyi canim
yinede güzel CanimGünaydın kızlarkilo bildirimim
Başlangıç: 84
Güncel: 84
19 haftalık
Geçen hafta: 83.6
Bu hafta: 84
Fark: +400
senin boyun kilon gayet iyi canim
güzel canimUyuyakalmisim ya
Çocuk görmeye gidicez 1 den sonra evi toparlamam lazım kahvaltı hazirlamam lazım
Bildirim yapıyım kaciyim ben
Cuma 84.5
Bugün 83.9
Yüzdeki hesapliyip listeye ekleyebilirsiniz vaktim yokta♥
aksama dogru gelir canim ozaman cevap verir
eksi olmakta güzel ablaGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89.9
Bugün 89.5
Fark 0.4
Yüzde 0.44
kokulusabun benim bir rakibem vardı nerelerde hala banlı galiba tövbe Estağfirullah ben de mi tuhaflık var kimseyle rakip olmayacam daha da Allah Zühal ablaya zeval vermesin Mefkurem
Gayet güzel CanimMerhaba hanımlar
Ptesi 72.700
Cuma 72.200
Fark -500
Evet canim sonucta kilolarida var yine ve anneler saglikli beslendigi sürece Bebislerde Saglikli sekilde gelisiyor, diger türlü cizli Hamur isi sadece anneye yag kilo yaparBence harika bir fikir. Kilo almamaya çalışıyorlar yani
Çokmuş işin canım Allah kolaylık versinOfff evi görmeyin kendimi biyerden asagaya atasim var. Büyük yavrumuda alicam anaokulundan bugun Karneval eglencesi var okulda. Ben ne iyisi ne yazabilsem kardir diyip ise koyulim kizi alana kadar Ordan gelip davete gidicem yarinda dügün var
Bende insülin fazla çıktı çocuk istiyoruz 2 ay korun ve değeri düşür dedi zayıfla dedi çarşamba dahiliye ye gidicem. Ama ben başladım dün artık. Şimdi yeşil çayı icioz esimleAynen canım benim gibi yiyip yiyip ay ben iki canlıyım demiyorlar
Not: hamile değilim , iki yıldır doğum sonrası kilomun üzerine koyarak istikrarlı bir şekilde kilo aldım
Hadi hayırlısı inşallah canım hakkında ilaç kullanıyor musun insülin direnci için gerçi daha dahiliyeye gitmemişsin muhtemelen ilaç verir sana ve güzel bir diyetle her şeyi yoluna koyup hamileliğinin tadını çıkarırsınBende insülin fazla çıktı çocuk istiyoruz 2 ay korun ve değeri düşür dedi zayıfla dedi çarşamba dahiliye ye gidicem. Ama ben başladım dün artık. Şimdi yeşil çayı icioz esimleşimdi grup arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?