- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.101
Amin canm inşallah güzel. Dileklerin için teşekkür ederimHadi hayırlısı inşallah canım hakkında ilaç kullanıyor musun insülin direnci için gerçi daha dahiliyeye gitmemişsin muhtemelen ilaç verir sana ve güzel bir diyetle her şeyi yoluna koyup hamileliğinin tadını çıkarırsın
Şimdi bile 50 sin diyen var55 e niye zorluyorsun o vakit balım boy uzun olunca
55 kilo olursun ama millet seni 45 zanneder sonra
Benim de vardı Zayflam adan düştü doktor şaşırdı
İyi yapmışsın zehramBurası canımPoni Bon adına cevap veriyorum ama o bu aralar çok kayboluyor ortalıktan ne yapayım 9.Takım Menü ve Spor Listeleri
Ay kıyamam sana kuzu nasıl da musallat oldu bu illet sanaİyi yapmışsın zehramben gene sancılandım drdayım
sev kendini bebeğim ben de seviyorum seniŞimdi bile 50 sin diyen var
Ahh bu zalım kedi kendini sevmesin de ne yapsın
canım arkadaşım şu an bende de aynısından var...gel birlikte takılalımMefkurem ablacım Handandandan giremediği için sana danışmak istedim
ben de yine duygusal yeme bozukluğu baş göstermeye başladı şimdiden 67yi geçtim bile
ve bu görüntüden ziyade ruhsal ve sağlık açısından beni çok etkiliyor, parmaklarım yine şiş şiş gezmeye başladım
ben listeye girmek istesem nasıl girebileceğim
başka türlü kendime engel olamayacağım belli ki
Ahhhh be yaaa, takılalım ama senden daha fena durumdayım ben şu an, inşallah listeye alınırsam onun gazıyla belki hallederimcanım arkadaşım şu an bende de aynısından var...gel birlikte takılalım
bu psikolojiyle biraz zor tatlım....Ahhhh be yaaa, takılalım ama senden daha fena durumdayım ben şu an, inşallah listeye alınırsam onun gazıyla belki hallederim
sen girmeyi düşünüyor musun listeye canım
oy kuzum yaaaİyi yapmışsın zehramben gene sancılandım drdayım
Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni cnmBende insülin fazla çıktı çocuk istiyoruz 2 ay korun ve değeri düşür dedi zayıfla dedi çarşamba dahiliye ye gidicem. Ama ben başladım dün artık. Şimdi yeşil çayı icioz esimleşimdi grup arıyorum
Teşekkür ederim canımgüzel eksi cnm tebrikler
güzel eksi cnm tartıni değiştir cnm bence
tebrikler cnm
güzel eksi cnm tebrikler
çok güzel cnm kilona göre tebriklet
eksi eksidir cnm tebrikler
waoowww ne ettinn ki tebrikelr
tebrikler cnm güzel eksi
MaşAllah cnm tebrikelr kilonu korursun insAllah
güzel eksi cnm tebrikler
aman sen arizalanma sen cnmçok güzel gidiyorsun cnm tebrikelr
baya çok olmuş cnm ama halledrrsn insAllah
yol yakınken listeye dönmek mantıklu hamle cnm
Tatlı birşeyler al cnm sen yanına olmaz birşey insAllah ben hiç verebilecegimi sanmıyorum ya nedense
Gadasınıı aldığım duygular şelaleesev kendini bebeğim ben de seviyorum seni
Anlıyorum kuzum, herkesin stresle baş etme yöntemi farklı tabiibu psikolojiyle biraz zor tatlım....
en ufak şey bile geriyor beni önce şu ruhsal durumumu düzeltmeliyim
yoksa daha kötü olur diye korkuyorum....
germeden stres yapmadan bir kendime gelip rölantiye alabilirsem
enerjimi topladığımda tam gaz başlarım belki
öncelikle daha almamaya gayret edeceğim kuzucuğum
Ben baktım canım doğruKizlar ortalamayı bı kontrol edebilir misiniz yanlışlık var mı? Paylaşım sayfasinda da kimse paylasmamis daha
Tamamdır kuzum sağolasınBen baktım canım doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?