- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.954
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.161
İnşallah kuzumYarından itibaren başlarsan değil üç daha fazlası bile gider canım
Hadi bakalım bu hafta güzel vermişsin ama zorlu bir rakipsintebrikler canim:)mezuniyetinide kutluyorum.insallah korumadada basarili olursun:)
tmm yaris baslasinnn:))
hamilelikte kilo vermekk
uzunmussun bayaaa:)))
tebrikler canim:)
cok iyi tebrikler:))
tebriklerr
bende sabah kostum giydirdim kizima okula giderken..aksam oldu dahada cikarttiramadim ustunden..prenses elbisesi:))
hosgeldin canim.insallah istedigin kiloya dusersin.saglik sorunlarindanda kurtulursun.
simdi nasil oldun @Poni Bon
ıns fayda eder canım. Amelıyat demişlerdı hanı neye karar verdın.Herhalde sabah yediğim 2 yumurta saframı zorladı şimdi iyiyim şükürler olsun. Saraçoğlunun bi kürüne başladım inşaallah fayda eder
kacıncı olduk demeye korkuyorum. Paylasıma bakmaya da elım gıtmedı.* * * 9.Takim 662. Etap* * *
Niran Nevra (75.3/74.3/1/%1.33)
mefkurem (89.9/89.5/0.4/%0.44)
Zeycan123 (66.6/65.6/1/%1.50)
zsaracoglu (82.4/81.4/1/%1.22)
Gastrikasit (68.0/67.8/0.2/%0.29) Mezun olmak istiyor
Lusi (59.8/Sabit Izine ayrilmak istiyor
Elalis (69.4/68.2/1.2/%1.73)
Tekrar dene (84.5/83.9/0.6/%0.71)
L4L4 (64.2/63.9/0.3/%0.46) Mezun olmak istiyor
askrhpozitif (84.9/83.7/1.2/%1.41)
Ucmelekannesi(65.6/74/+8.4/%-0.80)646.etapta izine ayrilan üye a/2kuralina göre geri döndü, yüzdesi 16 ya bölündü
9.takim ortalamasi :0.753
DENEME SÜRESİNDEKİ ÜYELER
huban1234 (58.0/57.5/0.5/%0.86) yeni üye BT:03/02/20 BK:59 HDF:50
Selensu82 (57.5/56.8/0.7) yeni üye
BT: 11/02/20 BK:58 HDF:52
Ela_naz2019 (93/) yeni üye
BT: 14/02/20 BK: 93 HDF:80
Furha63 (72.2) yeni üye
BT: 15.02.20 BK:72.2 HDF: 62
🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖
Poni Bon(85.4/86.3/+0.9) 84.8 le 645.etap
Ucmelekannesi (73/74/+1) 65.6 la 646.etap
Gulbe seker (101.9/) 96.la 626.etap
❤ FREE CANLAR ❤
Dream00 (55.3/55.7+0.4)
ekim2009 (91.2
badem000(73.7/
Pnrrr-20(69.9
HAMİLE ÜYELER
Bi prenses annesi(82.8/)Baş:84
Nanekekik ( 76.7/76.4/0.3)Baş:75.7
gayet guzel bence canım. Borek uma kacamagı olmus dengelemıssın. Sporda var10:15
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
12:30
1 dilim su böreği
14:30
Sade Türk kahvesi
17:30
2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
Fırında 2 tavuk baget
Su: 2 buçuk litre 3e tamamlarım
Spor:45 dakika yürüyüş 90 puan @Dream00
2.inci olduk :)kacıncı olduk demeye korkuyorum. Paylasıma bakmaya da elım gıtmedı.
İnşallah canım sağoltebrikler canim:)mezuniyetinide kutluyorum.insallah korumadada basarili olursun:)
tmm yaris baslasinnn:))
hamilelikte kilo vermekk
uzunmussun bayaaa:)))
tebrikler canim:)
cok iyi tebrikler:))
tebriklerr
bende sabah kostum giydirdim kizima okula giderken..aksam oldu dahada cikarttiramadim ustunden..prenses elbisesi:))
hosgeldin canim.insallah istedigin kiloya dusersin.saglik sorunlarindanda kurtulursun.
simdi nasil oldun @Poni Bon
Ay evet dayanamadım baktım2.inci olduk :)
Bende şimdi ona bakmaya calısıyordum abla. İnş haftaya 1.yız2.inci olduk :)
Super 8 leri gormussun darisi 7 ve 6 lara ablaGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89.9
Bugün 89.5
Fark 0.4
Yüzde 0.44
Maşallah bebis buyuyor canimGünaydın kızlarkilo bildirimim
Başlangıç: 84
Güncel: 84
19 haftalık
Geçen hafta: 83.6
Bu hafta: 84
Fark: +400
gecmis olsun tatlimHayırlı geceler hanımlar annemleri yolcularım benim ufaklık fena hastalandı ne gecem ne gündüzüm kalmadı yazamadım arada bakıp çıkıyorum anca yemek bildirimi bile yapamadim
cok güzel nirancimCuma 75.3
Bugün 74.3
Fark 1 (%1.33)
tstlim tarti fayans zeminde farkli tartiyosa yanlistirHellööö görlzzzzEki Görüntüle 2593961
Eki Görüntüle 2593962
Kızlar 56.8 hocanın tartısı, napsaö Bn gitsem tartı mı alsam _500 mü eklesem
Hocanunkini farklı zeminlerde denedim hep aynı çıktı bizim ki çıkmıyor aynı
Bu arada - 700
kuzum bunlar gercekten insanliktan bi habermisSorma abla hiç sorma
Abimin beyin ölümü gerçekleştiğinde babam eşimden mezar yeri bulmasını istemiş, o arada bizim akrabalardan birisi demiş ki benim 6 kişilik yerim var alın sizin olsun (bunu deme sebebi de bu adamın kızı 3-4 sene önce kanserden vefat etti ama İstanbul’da yaşadığı için oraya defnettiler öyle olunca adam bu sefer İstanbul’da mezarlık almış ki ölürsem kızımın yanına defnedin diye, Ankara’daki öyle durmuş)
Neyse babam da kabul etmiş normalde çok görüştüğümüz bi akrabamız değil ama o anda babam üzerine fazla düşünmemiş tamam demiş ama artı parantez parasını veririm demiş ama kabul edilmemiş
Neyse aradan 2 hafta geçti ki bi mevzu oldu demişler ki babaanneme mezarlıkların sadece 2si sizin, babam da kızdı tamam dedi başka mezarlık buluruz onlara mı kaldık ben oğluma alırım başka yer diye ayağa kalktı nasıl üzüldüm daha yeni defin acısı çekmişiz bi de çıkarmak tekrar defnetmek allahım anlatamam sana üzüntümü
Evvelsi gün annemle konuştum meğerse babamın celallenmesi babaannem yüzündenmiş, demiş ki babam bu yer iki kişilik üst üste oldu mu 4 kişi oluyor ben ölünce onun üstüne defnedin ama üst üste defin için 5 sene geçmesi gerekiyormuş defnedilemeyecek diye başka mezarlık için babamı doldurmuş
Yaaa dedim yuh artık çocuğu bari mezarında rahat bırakın
Ayrıca 4 kişilikse annemi babamı beni ve abimi düşünerek verdiler orayı sen niye ortaya atıyorsun kendini ama hep böyleydi abla babaannem hep abimin üzerinde herkesten çok kendi söz hakkı varmış gibi davranırdı annem ne dese tersini söylerdi abime yani söylermiş ben çok hatırlamam
Yani tamam sen de babaannesin ama hiç mi düşünmüyorsun o mezarlık açılsa abimin yeri değişse babam ne hisseder nasıl üzülür bu nasıl bi bencillik aklım almıyor
kacamakli bi haftasonuna ragmen cok güzel eksi zehracimCuma:82.4
Bugün:81.4
Fark:-1
Yüzde:1.22
kilona göre harika tatlimGünaydın güzel takımımhedefe az kaldı
Kilo bildirimim
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.6
Fark -1 kg
Yüzde 1.50
duzensiz gecen bi haftaya göre cok guzel eksi cnmCuma 58.00
Bugün 57.5
Fark 500g
Yüzde %86
bu sonucu bekliyordum zatengecen cuma 69.1
bu hafta 66.9
fark 2.2
yuzde 3.18
elaaaa masallah cnm cok guzel gitmisGunaydinn
Geçen cuma 93
Bu hafta 91.5
Fark 1.5
Yuzde 1.6
ikimizin miZühal abla başladı yarışımız değil miMefkurem
Kizlar günaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta:68
Bugün: 67.8
Fark:0.2
%0.29
Bu hafta mezun olmak istiyorum. Şu an dolabımda giremedigim kıyafet kalmadı ve bol gelmeye de başladılar. Gerisini inşallah yavaş yavaş vermek istiyorum.
Mezuniyetiniz hayirli ugurlu olsun canlarimGeçen cuma: 64.2
Bugün: 63.9
Fark: 300
Yüzde: 0.46
gercektende sen haric hersey bozulmus heraldeGünaydın herkese bildirim yapıp kacacagim
*Modem arızalandı yenisini istedik 5 güne gelecekmis ceptekini idareli kullanmalıyım paket iki güne yenilecek bitmek üzere
*3 günün 2 günü sular yoktu çalışma var hemen alt mahallede ev misafir doluydu kv geldi Rize'den
*Banyoda biryerden su kaçağı varmış sürekli kombinin su basıncı düşüyor ekip gelecek onu bekliyorum ,bir taraftan da temizlik derdindeyim
Sanırım evde arizalanmayan bı ben kaldım
Geçen cuma: 76.7
Bu cuma : 76.4 (gebelik 23. Hafta )
Full karbonhidratli geçen günlerin ardından yine iyi
birden cok fazla arti oldun pinarimKızlar ben son 3 - 4 gundur acayip sacmaladim bi gun yaptik ev tatlı doldu sonra komsunun kocasnin dogm gnu varmis o pasta verdm esimde gidip serbetli tatli alinca tam oldu. Bende tutamadim kendmi cok yedim
Gecen cuma: 68.5 (di sanirm)
Bu hafta: 69.9
Fark: 1.400kg
Hemen acil durum veriyorum yoksa gidicek suanda mezun oldugm kilodan 3.7 kg fazlaymbana kızın yrrden yere vurun akıllaniym
listeye hosgeldinnn bebegimGecen hafta 73
Bu hafta 74
Lısteye gormek ıstoyorum musaıtse. Lısteyı paylasımda kım paylasacak bılmıyorum kaptan gelemeyecegını yazmıs duruma gore bakarız
dünden bugune ne guzel gitmis mervecim
acik cnm, artik karnavalda feirtag olmuyororucu gunler seni bekliyor demekki abla simdiden kolay gelsin cok
Faschingsferien acikmi isyeriniz
bi süre daha arti olmadan idare etsen iyi olur cnm :))Günaydın kızlarkilo bildirimim
Başlangıç: 84
Güncel: 84
19 haftalık
Geçen hafta: 83.6
Bu hafta: 84
Fark: +400
keske şu 2 kiloyu verip mezun olsaydin cnm :)
cok güzel gitmis elacim tebrikler
tabiki önce psikolojini duzeltmen lazim cnmevet çözüldü çok şükür . lakin sanırım travma sonrası stres bozukluğu neticesinde kaygı bozukluğu oluştu... bu da panik atak demek maalesef...
akşamları kötü oluyorum... bu sefer o hali atlatana kadar saat 21-21:30 oluyor.... ondan sonra aç olduğumu hatırlıyorum.... akşam yemeğimi meyvemi fln bu saatten sonra yiyince tabi her yediğim kaldı canım kaptanım...
şimdi kendimi fazla strese sokmadan önlem almaya çalışıyorum....
serum odem yapar cnm bide kac gün hareketsizdinBildirimim
Cuma 85.4
Bugün 86.3
Fark +0.9
Hastanedn geldiğimde 87ydim anca bu kadar indi anlamadm bnde birşey
bundan sonra az da olsa eksi olmaya calis cnmtartım bildirimi
pzt 64,5
cuma 64,7
+200
maalesef
dogum günün kutlu mutlu olsun bebegimmmUyuyakalmisim ya
Çocuk görmeye gidicez 1 den sonra evi toparlamam lazım kahvaltı hazirlamam lazım
Bildirim yapıyım kaciyim ben
Cuma 84.5
Bugün 83.9
Yüzdeki hesapliyip listeye ekleyebilirsiniz vaktim yokta
gecen haftanin listesine bakmak lazim cnm bende bilemedimhayırlı cumalar
kilo bildirimim 91.2 en son kaçtım unuttum
buna cevap vermiştim :))Mefkurem ablacım Handandandan giremediği için sana danışmak istedim
ben de yine duygusal yeme bozukluğu baş göstermeye başladı şimdiden 67yi geçtim bile
ve bu görüntüden ziyade ruhsal ve sağlık açısından beni çok etkiliyor, parmaklarım yine şiş şiş gezmeye başladım
ben listeye girmek istesem nasıl girebileceğim
başka türlü kendime engel olamayacağım belli ki
eksi olman güzel cnmMerhaba hanımlar
Ptesi 72.700
Cuma 72.200
Fark -500
56 gelmemiş bu da guzel cnmBekledigim birseydi adet olmama baglamicam
Gecen hafta : 55.3 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Fark : + 400 gr
ben dr a dikkat etmem gereken bisey varmi diye sordugumda öyle bisey demedi cnmYa canım benim teyzem de safra kesesini aldırdıktan sonra doktor tamamiyle yasaklamıştı ona yumurtayı ameliyat sonrası için geçerli bir durum sanıp aklıma geldiği halde sana söylemedim ameliyat olmadığın için etkilemeyeceğini sandım keşke söyleseymişimSaraçoğullarının hepsi candır dene canım inşallah şifa olur
Yüzden ayri kaldigin etap sayisina bölünecek cnmHmmm bu durumda ben +3 olacağımo zaman en azından şu 3 kiloyu vermeden listeye almayın beni, takım etkilenmesin
Tatlim listeden cikinca insan saliyor maalesefKızlar ben son 3 - 4 gundur acayip sacmaladim bi gun yaptik ev tatlı doldu sonra komsunun kocasnin dogm gnu varmis o pasta verdm esimde gidip serbetli tatli alinca tam oldu. Bende tutamadim kendmi cok yedim
Gecen cuma: 68.5 (di sanirm)
Bu hafta: 69.9
Fark: 1.400kg
Hemen acil durum veriyorum yoksa gidicek suanda mezun oldugm kilodan 3.7 kg fazlaymbana kızın yrrden yere vurun akıllaniym
Oooo kaçak gelmisssSuper 8 leri gormussun darisi 7 ve 6 lara abla
Ozledim ozledim abla biraz artidaydim sabitlemeden donmeye yuzum olmadi cok sukur yine sabitimOooo kaçak gelmisss
Ne yapiyon ne ediyon cnm
nasilsin
evet cnm saolaisnMaşallah bebis buyuyor canim
abla artı olacak çok şey yemiyorum aslında cidden bebek artık hızlı büyüyor ilk aylara göre ondan snrm yine de çok kötü değil sanki 5 ay dolacak hala sabitim sonuçtabiraz daha arti
Senin mesajin yarim kalmis cnm :))evet cnm saolaisn
abla artı olacak çok şey yemiyorum aslında cidden bebek artık hızlı büyüyor ilk aylara göre ondan snrm yine de çok kötü değil sanki 5 ay dolacak hala sabitim sonuçta
Sende özledin tatlimmmOzledim ozledim abla biraz artidaydim sabitlemeden donmeye yuzum olmadi cok sukur yine sabitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?