Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler 9. Takımın güzelleri Derece aldığımız bir hafta olmuş geneTebrik ederim emeği geçen bütün diyetdaslarimi
Bugün iyi yedim ihtiyacım vardı açıkçası Yarın yenilenmiş daha motive basliycam haftaya
Yarisa hazırım kendine güvenen çıksın er meydanina

fikir anası olarak kalsam Koçluk yapicak gucu hissetmiyorum kendimde sanki

Teşekkür ederim canım ablam Resmen elinizde büyüdüm buralarda,

Selam kızlar
Çok yorucu bir gündü
Okul-avm-arkadaşa uğrama-ev-seminer-ev-lokantagünümün özeti buydu
Bir öğretmen Rkadaşım emekli oldu yemeğimiz vardı 20 de başladı 21 de de et geldi şu an zararlı bir şey yemesem de karnım şişti İbs nin etkisimi bilmiyorum. Ve gurul gurul karnım
Çok verimsiz bir gündü bugün baş ağrısı ile geçti ve spor da yok tabi

Aaaa yine kimsecikler yok ortalıkta cuma günleri bol sohbetli geçerdi nerdesiinnnizzz hu hu huuuu
cidden kk ye gelince sayfalar dolusu yazı olur sandım pek olmamış
anlaşılan bu ara ya çok koşturmaca ya da enerji vampirlerinden korunamayıp enerjimizi tükettiriyoruz :))

yarın yat bütün gün ancak dinlenirsin iyi koşturmuşsun bu gün , koşturmacadan suyu az mı içtin acaba ondan başın ağrıyor olabilir gülüm

yarın yat bütün gün ancak dinlenirsin iyi koşturmuşsun bu gün , koşturmacadan suyu az mı içtin acaba ondan başın ağrıyor olabilir gülüm
Uykusuzluk muhtemelen cnm tüm hafta 12.30 da okuldan çıktım 15 de seminere girdim 18 de ise eve döndüm düzenim altüst oldu daha birde pzt i salı devam edecek hayırlısı ile bitse

İyi uykular kızlar öpüyorum sizleri

son 4 gündür porsuk çayının suyunu kestiler iş makineleri sabah erkenden gelip içini kazıyıp temizliyor için de kamyonlar iş makinesi harıl harıl çalışırken seslere aşırı hassasiyeti olan bendeniz zombi gibi dikiliyorum ayağa uyku yok tabi akşam da tepemdekiler insan gibi nasıl davranılır evde değil ahırda yaşadıklarını zanneden 4 ayaklı toynaklı zannettikleri için kendilerini gürültüyü tahmin edin , üstelik gündüzleri sürekli bir yerleri boşaltıp temizleyip düzenliyorum veeeee asıl sorun tontişim her gün görüşmek istiyor geçen hafta her gün bendeydi onun yanın da yemek yapıyorum hep mutfakta oturuyoruz zaten sorun şu ki bu ara direk ilk sırada enerji vampirim oldu ( lanettt gelsin müge anlının programınaaaaa, sunucu kadına değil , program içeriğine)
ben tv , haber v.s. bile izlemiyorum psikolojimi mahdediyor çok ekileniyorum, eşim nadiren işiyle ilgili bir dosyadan bahsetse ona bile gözünü seveyim anlatma bana diyorum ki tontişim dediğim komşum strese girdim mi boynum da oluşan yarım yumurta büyüklüğünde ki şişleri görüyor (fibromiyalji den) her gün bak bu yüzden tv izlemiyorum diyorum ama hala anlatıyor, tek o olsa eşinin ne kadar kötü davranıp hakaret ettiği v.s. v.s de anlayacağınız sadece negatiflik ve kötü şeyler ve ben artık kaldıramıyorum her gün her gün olmaz yaaaaa, senelerdir her öğrendiğimi anlatıyorum ama havaya gidiyor ..
mesaj atıyor cevap vermezsem bir daha bir daha.. bu gün küçük banyoya giriştim çamaşır sularıyla ovdum v.s. en son ben de duş aldım çıktım yemek de pişerse az sızıcam uykusuzluktan :))) bizim ki 4-5 mesaj atmış ben de duştan şimdi çıktım yazdım , kurulan gel çay içelim diyor , ocakta da yemek var kısağa koydum usulca pişsin diye bunları da yazdım , sonra yaparsın diyor en son sen gel giyinip çay korum hemen dedim geldi , bu ara bana bıkkınlık geldi uykusuzum canım da ağrımaya başladı dedim yine müge anlı v.s. anlattı ama benim enerjim yok ya ona da yeterince enerji verip moralini düzeltemedim
akşam mesaj atmış sen bana kırıldın mı bir şeye mi canın sıkkındı diye haydaaaaaaaaaaaaa...

eşime de dedim kırmadan nasıl baş edicem ben bunula telden engelle diyor iç hattan arar olmadı kapıya gelir ki bir gün gündüz görüşmesek akşam hiç olmadı elinde tabakla gelip bu gün ne yaptın diye soran biri cidden iyi birisi kırmak istemiyorum son 1 aydır bir günde mi anlatacak iyi güzel bir şey olmaz , konu komşunun ona kötü davranmasının dedikodusunu yapmak başkaları hakkın da konuşmak istemiyorum cidden bıktım ve çare bulamıyorum,
psikiyatrist olsam valla köşeyi dönerdim sırf bu komşumdan , bana iyi geliyorsun diyor ama gözlerini açmıyor

niye yazdın bu kadar sen ne yapacağını bilmiyorsan yuuf sana deseniz hakkınız biliyorum içimi rahatlatmak için yazdım sanırım enerjim dibe vurup sonra tekrar şahlanır çok oldu yine şahlanacak tabi ki onu da kırmadan minnaktan bari hafta da 1 gün kendime dinlenme günü ilan etmenin yolunu rahat bulurum istesem , işte içimi töküüüp rahatladım sanırım bende sizin enerji vampirinizimmmmmm

iyi geceler gülüm sabaha inşallah dinç dinlenmiş sağlıkla uyanırsın
pazartesi salı da göz açıp kapayıncaya geçer inşallah

ben bu ara çok fazla şeye izin veriyorum enerjimi çar çur edip duruyorum bana zarar veren şeyleri kişileri hayatımdan sakince huzurla uzaklaştırmayı seçiyorum , dengede ve uyum için de (ruh beden zihin olarak) seçiyorum diyeeee niyet edip yatıcam inşallah
yarına hepimizin yüreği telefonu fişe takıp şarj etmiş gibi kendiliğinden mutlulukla dolu uyanalım inşallah iyi geceler canlar

Tontisin Yasi kac abla? Benim en iyi arkadasimda olsa bu duruma katlanamazdim Herhalde hiç bi hobisi falan yokmu yada senden başka bi kimsesi? Seni ilk kez böyle yazarken gördüm inşallah yarına enerjik şekilde uyanırsın abla

Canım sen ne yapman gerektiğini iyi bilirsin ama bazen bencil olmak gerekiyor şu hayatta o kendini iyi hissedecek diye seni dibe çekebiliyorsa dediğin gibi en azından haftada bir gün bi bahaneyle görüşme
Yalan söyle yeri gelirse Allah korusun ama eşimle kavga ettim şimdi çıkarsam evden yanlış anlar de
Mesela bugün madem yemeğim var gelemem vs dedin keşke çağırmasaydın sen gel diye
Kırılacaksa da bırak kırılsın bazen diyorum ya sadece kendini de düşünmek gerekiyor bence

Allah rahatlık versin canımm

Günaydın Hanımlar
Nihayet gelebildim, artık şarj aletime gözüm gibi bakacağım

@zsaracoglu listeyi düzenlemişsin teşekkür ederim canım.
Sana kaptan yardımcılığı ne de güzel yakışır, kabul edersen memnun olurum

GastrikAsit yoğunluğuna rağmen listeyi ihmal etmediğin için teşekkür ederim canım

Mefkurem sana da çok teşekkür ederim, yokluğumu belli etmemiş ve listeyi paylaşmışsın

Ve son teşekkürüm 2.lik te emeği geçen listedeki herkese...
Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, gayet güzel kilolar verilmiş.

L4L4 mezuniyetin hayırlı olsun, mezun olduk diye gitme sakın, yoksa yine dönüp dolaşıp geleceğin yer kürkçü dükkanın 9.Takım olur

GastrikAsit mezuniyetin hayırlı olsun canım, kaptan yardımcısı olarak hep burada olacağın için kilonu koruyacağını düşünüyorum.

Lusi mezun olacağın kiloda izne ayrılmışsın canım, gayette fit olmuştun oysaki

@Pnrrr-20 hemen acil eylem planı yapman lazım canım, yoksa emeklerin boşa gidecek

Hosgeldın kaptanım yoklugun bellı kac gundur. Sarj aletı cocukların en sevdıgı oyuncak nedense. Benımkıde buldugu yerde oynasır

Listeye girmişsin canım, bol eksili kilo vermeler diliyorum sana da.

Listede olduğunu unutma sakın hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde

Hosgeldın kaptanım yoklugun bellı kac gundur. Sarj aletı cocukların en sevdıgı oyuncak nedense. Benımkıde buldugu yerde oynasır
Canım hiç eline vermem, hep yukardadır, telefonumu da şarj ederken şarj ettiğim odanın kapısını kapatırım.
Eşimin arkasından odaya girmiş, elini atması ile kırması bir olmuş, olacağı varmış yani, artık daha dikkatli olacağız mecburen

Canım benim listeye girmişsin hqyirli olsun En kısa zamanda mezun olursun inşallah ❤
sagol canım ıns
grcmıs olsum canım. Bugune guzel baslarsın ıns
Yaa ablacım sen nıye uzulup canını sıkıyorsun bunun ıcın. Yanı komsucugunda azcık bencıl mı ne. Senın hıc derdın, sıkıntın olamazmı yanı. Hadı onu gectım her zaman ınsan sen sakrak olamıyor. Bı sekılde ona bunu anlatman lazım. Yoksa hakıkaten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…