- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.321
Yeşil soğan ver elineSevgili anneler kucugumun dişleri çok zorluyor çıkarkenAğrısını alicak rahqtlaticak bildiginiz bir yontem, bitkisel ilaç krem ne tavsiye edersiniz
Canım normal kabak yemeği soğanlı salçalı ama biz cintme diyoruz küçük ve ince dograndigi için sanırımSu böreği hemde yağlı yağlı
On numara beş yıldız ☺
kabak cintime nasıl bir yemek merak ettim
Misafirlik menüsüne rağmen gayet güzel canım Afiyet olsun
gofrette olmayaymis pek guzelmis,
afiyet olsun cnm
afiyet olsun arkadaşım akşamki ara öğün biraz fazla olmuş sanki
Afiyet olsun pponi
Şimdi netten baktım tarifine.Canım normal kabak yemeği soğanlı salçalı ama biz cintme diyoruz küçük ve ince dograndigi için sanırım
İlk defa duydum sarımsakla ama yakışır tabiŞimdi netten baktım tarifine.
Aynı yemeği soğan yerine sarımsakla yapıyorum ben, birde kimyon ekliyorum tabi.
hatırladım sürekli yemek de veriyordu demi karşı komşun :)))Inşallah canımm
Rakip olcaktik bu hafta ama sen mezun oldun kızz
Tebrik ederim canlar cok iyisiniz maşallah takımıma
Okullar tatil ya dedim belki isyeride kapanir tuh
Sen iş konusunu naptın abla neye karar verdin
Aynen malesef
Abla bizde de var bitane muge anlı delisi, karsı komsum ama biz bi araya gelincr cocuklarn sesi muhabbet derken izlenmiyor zaten, genede actiriyor o kanalı
Komşuna bence acıkca belli et hergun gorusmek istemedigni mesela bende ilk burya tasindigimda karsi komsum hergun gorusmek istiyordu yaziyordu ama seninki kadar israrci deglsi cvp vermeyince yazmazdi bidha mesela. Ben laf arasinda soylemistm hergun gorusmek bana gore degl diye anlamisti da sukur. Ama suan bebek oldgu icin isime geliyor gene hafta ici genelde goruauyorz 1 komsu dha var benden 1 ay buyuk bebegi 3lu takiliyoruz :)
Haklisin yapicam cnm dunu hafif gecirdm bugznde oyle devam edicem. Sarj aletin halolmasina sevindm yoklugun hissediliyor kaptan
gülüm vallaha böyle birini daha önce görmemişsinizdir ocakta yemek var pişiyor diyorum olmuyor al gel burada pişir diyor yada sonra pişirirsin diyor sonrası yok benim koca 5 de geliyor adam aç sen 5 de olmadan allahını seversen bir çay iç diye koymuyorsun eve döneyim diyorum olsun sonra pişir diyorGünaydın herkese
Börek miSporu 345 dk yapsaydn bari zehram:)
Spor yok mu canm en azından 2 ml leslie yapsan günde
Afiyet olsn kaçamak yapınca spora yüklenmelisin bence
4 porsiyon meyve çok olmuş canm
2 gofret
Spor?
Vardı canm toplmda 1 yk kaşığıdır
Abla böyle olmaz ki ya. Hergün görmek bunaltır insanı şu işim var de bi süre sessiz kal msjlarına bakma onun
Günaydın. Eşinin ailesyle ilişkin ne güzel bizde yok maalesef. Milleti bn topluyordum baktm tek taraflı olmuyor bıraktm bayramdan bayrama görüşüyoruz
Başladım bbile canım
Listeyi etkilemezsem cuma girmek isterim.
Ytik şifaya başladım 3.günm
Aldım diye salmaman ne güzel canm
Günaydım süpersin
kesin kararlıyım onu kırmadan havalar düzelip de kafeye gitmeye başlayana kadar bir yol bulucam yoksa eşime tayin isteyelim bile dedim :)))Teşekkür ederim Nazlımmm ❤
Geçen hafta takimda genel bir durgunluk vardı canım bu hafta herkes daha iyi olacak inşallah
Ah ablacım ya ilk defa senin böyle bir mesajına denk geliyorum. Kimsenin enerjini böyle bitirmesine izin verme. Tontişine de hissettir bu durumu anlasın seni ne kadar üzdüğünü. Haftada bir gün gorusmemek sana da iyi gelir bence
Kaptanımmm çok teşekkür ederim, burada olup kilo vermeye devam edilen inşallah ❤
Cook iyi canım
Ben bu hafta diyet moduna ara verip 1hafta rahat olmak istiyorum kilo düşüncesi olmadan. Aklımda sürekli yiyemem düşüncesi olmasın diye. Ama bir sonraki hafta yarışalım yine olur mu ben de bırakmamış olurum
Günaydın canım
Günaydın ablacimm sanada
sen biliyorsun tontişimi ne desem genel de havaya uçuyor bu sene de daha beter oldu eskisi gibi hareket edemiyor kocası çok aşağılıyor o da herkese anlatıyor (kaç kere kocanı anlatma kötüleme dedim ) onlarda buna kızıyor sonra onlarda başlıyor küçük çocuk azarlar gibi azarlamaya mesela bizim ki obez ya yüzüğü senelerdir parmağına oturmuş çıkarmamış kestirmemiş de ayy o elinle yemek m yapıyorsun muhabbetinden sen gusül abdesti alıyor musun ki demeye kadar varmış , arayıp gel bana sarma sar elmalı kurabiye yap diyip kullananı da var kum torbası gibi kullanıp her şeyini eleştireni de , bizim ki iş yapmıyor süpürgeyi nadiren açıyor temizlikçi aldı kaç kere iş yaptırmak yerine onu da misafir gibi ağırladı yarım yamalak işi yapıp daha fazla parayla gitti kadınlar , eee bunu da herkese anlatıyor :))Kuzummm tontisin kendini iyi hissedecek diye sen yerin dibine giricen :))
Buna bi çözüm bulman lazim
O kirilmasin iyi hoş da birazda empati kurmak lazim
Sen kendini dusunmezzsen onun seni dusunecegi yok
Biraz sinirlarini bilmesi lazim
En iyi kişi bile olsa hergun hergün sıkar
Bence her mesajina dönüş yapma
İşim var gelemicem dediginde niye onu cagiriyonki tekrar
Açıkça soyledinmi bu konularin seni negatif etkiledigini
Eğer tavsiyelerine kulak verse hadi neyse
Ama boşuna havaya konusuyon, kadin anlamak istemiyor
Sikayet ediyorsa, kendini degistirecek
komsular bu kadindan ne istiyolar onuda anlamadim, niye asagiliyolar
İyi niyetli bir insan ise bence açık açık konuş.kesin kararlıyım onu kırmadan havalar düzelip de kafeye gitmeye başlayana kadar bir yol bulucam yoksa eşime tayin isteyelim bile dedim :)))
Kv başladı ilk 36saat açlık şimdi 3 gün açlık 7 gün off olarak devam ediyo. Daha 2 kere 3 günlük açlık yaptı ama 5 kilo vermiş 91 den 86 ya düşmüş.@HasibeG canım seninle birlikte seviyelere başlamak istemiştim ama kısmet olmadı o zaman, hatta yazışmıştık birlikte başlayalım diye.
Yenilerde yeniden başlanacak seviyelere, bu defa kararlıyım başlamaya..
Tabi takımda bir kaç kişi birlikte başlayacağız, birbirimizi motive etme açısından çok iyi olacaktır.
Bildiğim kadarıyla sen tamamladın bu süreci.
Merak ettiğimiz şeyler var;
Mesela her seviye de kaç kilo verdin
Seviyeler bittikten sonra kilo aldın mı
Varsa sağlık problemlerin geçmiştir muhtemelen ama benim merak ettiğim hafıza ile ilgili olumlu değişimler oldu mu?
Mesela varsa unutkanlığın geçti mi (benim en büyük problemim, dün ne yediğimi unutacak kadar)
Poni Bon
@Gulbe seker
Aynen öyle kuzum önce kendin sonra ailen sonra diğerlerioov eşimle kavga ettim desen öğrenene kadar sorar yazar bir de yalan söyleyemiyorum ki gülüm ama haklısın son sene artık enerjimi tüketiyor ve her günnnn kesinlikle net olup bu gün gelemem işi yada yemeği sonra yapamam demem lazım , evdekilere enerjim sabrım kalmıyor çünkü , önce aile :)
İlk zamanlar ağrılar olur canım, ağrılar o bölgenin iyileşmeye başladığını gösteriyor, benimde menisküsüm zedelenmişti, yürürken zorluk çekiyordum 10 yıl önce, ilk yaptığım açlık oruçlarında daha çok ağrıdi ama sonrasında tamamen iyileşti dizlerim ..Kv başladı ilk 36saat açlık şimdi 3 gün açlık 7 gün off olarak devam ediyo. Daha 2 kere 3 günlük açlık yaptı ama 5 kilo vermiş 91 den 86 ya düşmüş.
Yalnız dizlerinde ağrısı var iltihaplı romatizma. Ağrıları artmış o sıkıntı baya zorlanıyorum diyo. Bıraksa mı acaba bilemedim
Aaa öyle mi . o zaman bi süre çekecek bu ağrıları mecburenİlk zamanlar ağrılar olur canım, ağrılar o bölgenin iyileşmeye başladığını gösteriyor, benimde menisküsüm zedelenmişti, yürürken zorluk çekiyordum 10 yıl önce, ilk yaptığım açlık oruçlarında daha çok ağrıdi ama sonrasında tamamen iyileşti dizlerim ..
o çeki düzen verme işin de ne dersen de asla işe yaramaz denendi yüz kere:)İyi niyetli bir insan ise bence açık açık konuş.
"Seni çok seviyorum, benim için değerlisin ama senin bu davranışın bana zarar veriyor, bu şekilde devam edersen biraz uzak durmak zorunda kalabilirim" diye...
Kırılır diye düşünme sakın, mesafe koyduğunda da kırılacak çünkü.
Konuştuğunda en azından kendine çeki düzen vermeyi düşünebilir.
Konuşmak her zaman en iyi yöntemdir bence
Kitapta yazıyor aslında bunlar.Aaa öyle mi . o zaman bi süre çekecek bu ağrıları mecburen
valla iyi dayanmış maşallahKv başladı ilk 36saat açlık şimdi 3 gün açlık 7 gün off olarak devam ediyo. Daha 2 kere 3 günlük açlık yaptı ama 5 kilo vermiş 91 den 86 ya düşmüş.
Yalnız dizlerinde ağrısı var iltihaplı romatizma. Ağrıları artmış o sıkıntı baya zorlanıyorum diyo. Bıraksa mı acaba bilemedim
Rahatsız olduğunu söyledin ama aynı şekilde devam ederse uzak duracağını söyledin mi?o çeki düzen verme işin de ne dersen de asla işe yaramaz denendi yüz kere:)
pazartesileri temizlik var (hep yaptığımı bilir yarıda bırakıp çay korum gelir genelde ) bitirmem lazım diyip 1 günü dinlenme günü ilan edicem karar verdim niranım , o kadar etkiledi ki artık kitap okumak içimden gelmiyor film izlemek bile içimden gelmiyor boyuna çekmece dolap boşaltıp silip yerleştiriyorum kendimi işe güce verdim sanırım , iyi yanı ev çok batmıyor sürekli temizleniyor
Çok aşırı olmuş ağrıları. Bi de yağmurlu havalar ondan muhtemelen. Bir de bence sıcak tutması lazım kendini ama tutmuyo. Eteğin altından falan soğuk alıyo. Ozon yağıyla falan masaj yapıyomuşKitapta yazıyor aslında bunlar.
Açlık oruçlarında ağrılar çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?