Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım normal kabak yemeği soğanlı salçalı ama biz cintme diyoruz küçük ve ince dograndigi için sanırım

Canım normal kabak yemeği soğanlı salçalı ama biz cintme diyoruz küçük ve ince dograndigi için sanırım
Şimdi netten baktım tarifine.
Aynı yemeği soğan yerine sarımsakla yapıyorum ben, birde kimyon ekliyorum tabi.

@HasibeG canım seninle birlikte seviyelere başlamak istemiştim ama kısmet olmadı o zaman, hatta yazışmıştık birlikte başlayalım diye.

Yenilerde yeniden başlanacak seviyelere, bu defa kararlıyım başlamaya..

Tabi takımda bir kaç kişi birlikte başlayacağız, birbirimizi motive etme açısından çok iyi olacaktır.

Bildiğim kadarıyla sen tamamladın bu süreci.

Merak ettiğimiz şeyler var;
Mesela her seviye de kaç kilo verdin
Seviyeler bittikten sonra kilo aldın mı

Varsa sağlık problemlerin geçmiştir muhtemelen ama benim merak ettiğim hafıza ile ilgili olumlu değişimler oldu mu?

Mesela varsa unutkanlığın geçti mi (benim en büyük problemim, dün ne yediğimi unutacak kadar)

Poni Bon
@Gulbe seker

hatırladım sürekli yemek de veriyordu demi karşı komşun :)))
benim sene de bir iki kere kimseyle görüşüp konuşmak istemediğim kabuğa çekilmek istediğim zamanlar oluyor evdekiler bile nasılsın demesin görmeyeyim o kadar yani ve belli bir sebebi yok sadece yanlız kalmak istiyorum ona da diyorum hatta selam verseler bana küfrediyorlarmış gibi geliyor v.s. diyorum yine aynı değişmiyor gülüm ve arada yanlız kalmak sitiyorum yarın görüşelim desem çıldırtıyor ya arıyor ya mesaj yazıyor sen bana alındın mı diye hatta ortada bir şey yokken bile ben de oturuyoruz çay kahve faslı v.s. sonra evine gidiyor 1-2 saat sonra sen bana alındın mı diye yazıyor , karşı komşum taşındı şükür diyordum bizimki dozajını arttırdı

gülüm vallaha böyle birini daha önce görmemişsinizdir ocakta yemek var pişiyor diyorum olmuyor al gel burada pişir diyor yada sonra pişirirsin diyor sonrası yok benim koca 5 de geliyor adam aç sen 5 de olmadan allahını seversen bir çay iç diye koymuyorsun eve döneyim diyorum olsun sonra pişir diyor

kesin kararlıyım onu kırmadan havalar düzelip de kafeye gitmeye başlayana kadar bir yol bulucam yoksa eşime tayin isteyelim bile dedim :)))

sen biliyorsun tontişimi ne desem genel de havaya uçuyor bu sene de daha beter oldu eskisi gibi hareket edemiyor kocası çok aşağılıyor o da herkese anlatıyor (kaç kere kocanı anlatma kötüleme dedim ) onlarda buna kızıyor sonra onlarda başlıyor küçük çocuk azarlar gibi azarlamaya mesela bizim ki obez ya yüzüğü senelerdir parmağına oturmuş çıkarmamış kestirmemiş de ayy o elinle yemek m yapıyorsun muhabbetinden sen gusül abdesti alıyor musun ki demeye kadar varmış , arayıp gel bana sarma sar elmalı kurabiye yap diyip kullananı da var kum torbası gibi kullanıp her şeyini eleştireni de , bizim ki iş yapmıyor süpürgeyi nadiren açıyor temizlikçi aldı kaç kere iş yaptırmak yerine onu da misafir gibi ağırladı yarım yamalak işi yapıp daha fazla parayla gitti kadınlar , eee bunu da herkese anlatıyor :))
bir kere dedim ki zulme razı olup ses çıkarmayana ve bu sürekli olupta ses çıkarmayana her şey evladır o zaman şikayet etmeye hakkın olmaz onu da anlamadı

mefkuşum çok fenayım anlayacağın sabır enerji hiç bir şey kalmadı son 2 haftadır tüketti iyice , 2 gündür de deli gibi ağrılarım oluyor gece sabaha kadar uyumadım şişmiş yine boynum göğsümün üst taraflar , evdekiler yetmiyor dışardan enerji vampiri alıyorum yaaaaa kendime hayret ediyorum valla
kendime söz öncelik ve önemliler sıralamasını tekrar yapıp kendi kendimi sirkeleyip dengeye getiricem mefkuşum :))

kesin kararlıyım onu kırmadan havalar düzelip de kafeye gitmeye başlayana kadar bir yol bulucam yoksa eşime tayin isteyelim bile dedim :)))
İyi niyetli bir insan ise bence açık açık konuş.

"Seni çok seviyorum, benim için değerlisin ama senin bu davranışın bana zarar veriyor, bu şekilde devam edersen biraz uzak durmak zorunda kalabilirim" diye...

Kırılır diye düşünme sakın, mesafe koyduğunda da kırılacak çünkü.
Konuştuğunda en azından kendine çeki düzen vermeyi düşünebilir.
Konuşmak her zaman en iyi yöntemdir bence

Kv başladı ilk 36saat açlık şimdi 3 gün açlık 7 gün off olarak devam ediyo. Daha 2 kere 3 günlük açlık yaptı ama 5 kilo vermiş 91 den 86 ya düşmüş.
Yalnız dizlerinde ağrısı var iltihaplı romatizma. Ağrıları artmış o sıkıntı baya zorlanıyorum diyo. Bıraksa mı acaba bilemedim

Aynen öyle kuzum önce kendin sonra ailen sonra diğerleri

İlk zamanlar ağrılar olur canım, ağrılar o bölgenin iyileşmeye başladığını gösteriyor, benimde menisküsüm zedelenmişti, yürürken zorluk çekiyordum 10 yıl önce, ilk yaptığım açlık oruçlarında daha çok ağrıdi ama sonrasında tamamen iyileşti dizlerim ..

Aaa öyle mi . o zaman bi süre çekecek bu ağrıları mecburen

o çeki düzen verme işin de ne dersen de asla işe yaramaz denendi yüz kere:)
pazartesileri temizlik var (hep yaptığımı bilir yarıda bırakıp çay korum gelir genelde ) bitirmem lazım diyip 1 günü dinlenme günü ilan edicem karar verdim niranım , o kadar etkiledi ki artık kitap okumak içimden gelmiyor film izlemek bile içimden gelmiyor boyuna çekmece dolap boşaltıp silip yerleştiriyorum kendimi işe güce verdim sanırım , iyi yanı ev çok batmıyor sürekli temizleniyor

valla iyi dayanmış maşallah

Rahatsız olduğunu söyledin ama aynı şekilde devam ederse uzak duracağını söyledin mi?

Kitapta yazıyor aslında bunlar.
Açlık oruçlarında ağrılar çok normal
Çok aşırı olmuş ağrıları. Bi de yağmurlu havalar ondan muhtemelen. Bir de bence sıcak tutması lazım kendini ama tutmuyo. Eteğin altından falan soğuk alıyo. Ozon yağıyla falan masaj yapıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…