- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.341
1.55 falan boyu 91 kilo idi. Kilosu var yani. Bir de yrmeyi severvalla iyi dayanmış maşallah
yok onu demedim , ama son 4-5 senedir neden asosyal olduğumu kendimi korumak ve değişmek için yaptıklarımı biliyor ama üzerine alınmıyor besbelli heheheheRahatsız olduğunu söyledin ama aynı şekilde devam ederse uzak duracağını söyledin mi?
gülüm yemeyi seven insanın açlık orucu yapması daha da takdire şayan inşallah geri kalanı da tutar sonra da yemeğe saldırmaz güzel zayıflar en azından sağlıklı olacak kadar zayıflasa yeter zaten1.55 falan boyu 91 kilo idi. Kilosu var yani. Bir de yrmeyi severyemeyi bırakınca pıt pıt gitti kilolar
Karbonhidrat ağırlıklı beslenirse verdiği kilonun 2 katını çok hızlı bir şekilde geri alır canım1.55 falan boyu 91 kilo idi. Kilosu var yani. Bir de yrmeyi severyemeyi bırakınca pıt pıt gitti kilolar
Benim dediğim şekilde söylersen kendisini düzeltecektir.yok onu demedim , ama son 4-5 senedir neden asosyal olduğumu kendimi korumak ve değişmek için yaptıklarımı biliyor ama üzerine alınmıyor besbelli hehehehe
yaa cidden insan ilişkileri ne kadar zor tek taraflı sürekli düşünceli olmak pozitif olmak , iyi insanlar da arada empati yapsa da ilişkiler hep dozun da devam etse
gülüm yemeyi seven insanın açlık orucu yapması daha da takdire şayan inşallah geri kalanı da tutar sonra da yemeğe saldırmaz güzel zayıflar en azından sağlıklı olacak kadar zayıflasa yeter zaten
Evet konuştum onunla bunu zaten. Öyle hamur işi kızartma falan yersen verdiğinden fazlasını alırsın hiç bir işe yaramaz yemeyeceksin dedim. En fazla tadına bak nefsin körelsin dedim bakalım baya iyi gitti inşallah devamı gelir de boşa gitmezKarbonhidrat ağırlıklı beslenirse verdiği kilonun 2 katını çok hızlı bir şekilde geri alır canım
Aslına bakarsan benim kilo alma sebeplerim açlık oruçları.Evet konuştum onunla bunu zaten. Öyle hamur işi kızartma falan yersen verdiğinden fazlasını alırsın hiç bir işe yaramaz yemeyeceksin dedim. En fazla tadına bak nefsin körelsin dedim bakalım baya iyi gitti inşallah devamı gelir de boşa gitmez
Evet yaa krize girdim de azicikSu böreği hemde yağlı yağlı
On numara beş yıldız ☺
kabak cintime nasıl bir yemek merak ettim
Misafirlik menüsüne rağmen gayet güzel canım Afiyet olsun
gofrette olmayaymis pek guzelmis,
afiyet olsun cnm
afiyet olsun arkadaşım akşamki ara öğün biraz fazla olmuş sanki
Afiyet olsun pponi
parmağa takılan diş kasiyicilar var sen takip kaşı istersen.Sevgili anneler kucugumun dişleri çok zorluyor çıkarkenAğrısını alicak rahqtlaticak bildiginiz bir yontem, bitkisel ilaç krem ne tavsiye edersiniz
yeşil soğan zarindan dolayi çok tehlikeliymiş bebeklerde.Yeşil soğan ver eline
Seviyeler açlık orucu demek miş sonraki yorumlari okuyunca anladim. Bana göre değil miş@HasibeG canım seninle birlikte seviyelere başlamak istemiştim ama kısmet olmadı o zaman, hatta yazışmıştık birlikte başlayalım diye.
Yenilerde yeniden başlanacak seviyelere, bu defa kararlıyım başlamaya..
Tabi takımda bir kaç kişi birlikte başlayacağız, birbirimizi motive etme açısından çok iyi olacaktır.
Bildiğim kadarıyla sen tamamladın bu süreci.
Merak ettiğimiz şeyler var;
Mesela her seviye de kaç kilo verdin
Seviyeler bittikten sonra kilo aldın mı
Varsa sağlık problemlerin geçmiştir muhtemelen ama benim merak ettiğim hafıza ile ilgili olumlu değişimler oldu mu?
Mesela varsa unutkanlığın geçti mi (benim en büyük problemim, dün ne yediğimi unutacak kadar)
@Poni Bon
@Gulbe seker
Geçmiş olsun ilerlemeden önlemini al mutlaka ıhlamur falan ver bol bol. Evi bugün temizledim koltuklarin altını halıları hepsini hallettim. Çocukları uyuttum. Çamaşır toplayip uyuycam bebegimin bugün gazi vardi galiba çok ağladı ara ara kriz şeklinde de oldu. Bakalim gece nasil geçecek. Başım ağrıyor benim de. Uyusam iyi olacakHellööö görlz
Dgününe gittim eve geldim temizlik yaptım çamaşır astım orada bir lokma bir şey yemedim sonra midem bulandı öğlen kabak borani yemiştim kaynanam içine ilik kuyruk katmış midem bulandı 1 bardak kefir 3 yaprak marul yedim
Aç kaldım yani
Spor hocam aç. Kalma kasını kaybedersin diyor bu hafta bu 2 oldu bakıcaz bakalım
Naptınız sizler evleri topladınız mı çocukları yudunuz mu
Kıızm da oğlundan kaptı muhtemel, belki 50 kez hapşurdu nezle olmuş şu an ateş yok
Sabahta Kahvaltıya gidecektik diğer arkadaşta oğluna çok düşkün dedim ulaşır şimdi, muallakta kaldı kız
Bn pzar kahvaltısını dışarıda yapmaya bayılırım oh mis
İlk seviyelerde açlık orucu yok canımSeviyeler açlık orucu demek miş sonraki yorumlari okuyunca anladim. Bana göre değil miş
Yaa hadi ya. Ama sağlık kısmı hallolmuş o güzel. Gerçi şimdi yine kötüsün o yüzden başlayacaksın dimiAslına bakarsan benim kilo alma sebeplerim açlık oruçları.
Sağlık nedeniyle yaptığım için sonrasında beslenmeye dikkat etmedim, 5 verdiysem 7 aldım, öyle öyle kilom arttı
Şimdi kötü değilim canım, en sağlıklı yıllarım.Yaa hadi ya. Ama sağlık kısmı hallolmuş o güzel. Gerçi şimdi yine kötüsün o yüzden başlayacaksın dimi
Ben bi araştırayım netten hiç bilmiyorum ilk defaduydum ne diye bakacagim netten acaba. Bebeğim küçük ama uygun mu kiİlk seviyelerde açlık orucu yok canım
Diğer seviyelerde tamamıyla açlık orucu değil
Facebook'ta "Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar" grubuna katıl canım, detaylı bilgiler oradaBen bi araştırayım netten hiç bilmiyorum ilk defaduydum ne diye bakacagim netten acaba. Bebeğim küçük ama uygun mu ki
SüpersinBirde kaynanam kuruvatör çikolata yaptı üzümlü falan ve yemedim
Övün beni Övün sevin öpün okşayın
Protein olarak soruyorsan canım chia tohumu önerebilirim sıcak sütte bekletirsen bi müddet şişer yumuşar veya ben iki kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı chia koyup bir iki saat bekletip yiyordum yumuşuyordu da epeyYumurtaya alternatif şeyler arıyorum kahvaltı için kızlar
Yine yakalandımSu böreği hemde yağlı yağlı
Jelleri hiç tavsiye etmiyor doktorlar diş kaşıyıcı filan deneyebilirsin buzluğa koy da soğusun öyle ver eline istersen canı kehribar kolyeyi çok duydum iyi geldiğini ama ben denemedim açıkçasıSevgili anneler kucugumun dişleri çok zorluyor çıkarkenAğrısını alicak rahqtlaticak bildiginiz bir yontem, bitkisel ilaç krem ne tavsiye edersiniz
Anladığım kadarıyla çok yalnız en çok da duygusal olarak senin iyi niyetli ve çok sabırlı olduğunun da farkında bi tek sana sığınıyor demek ki bu durum senin enerjini düşürüyorsa en uygun şekilde konuşman gerekir dediğin gibigülüm vallaha böyle birini daha önce görmemişsinizdir ocakta yemek var pişiyor diyorum olmuyor al gel burada pişir diyor yada sonra pişirirsin diyor sonrası yok benim koca 5 de geliyor adam aç sen 5 de olmadan allahını seversen bir çay iç diye koymuyorsun eve döneyim diyorum olsun sonra pişir diyor
haklısın gülüm , üstelik üniversiteye hazırlanan stresten kasılmasalar yaşayan hatta ağlayan oğlum varken en kestirme yol direk konuşmakBenim dediğim şekilde söylersen kendisini düzeltecektir.
Bugüne kadar onunla diyaloğu keseceğini hissetmediği için kendini düzeltmedi, kararlı olduğunu gördüğünde, eğer sen onun için vazgeçilmez isen kesinlikle adım atar.
Bence senin içinde değerli ise komşun, konuşmadan başka yöntemlerle arayı açmaktan daha iyi bir yöntem konuşmak.
aslın da o yönden de şanslı senin gibi yönlendiren birine de sahip , inşallah boşa gitmez gülüm , kim zayıflayıp sağlığına kavuşsa mutlu oluruz bizEvet konuştum onunla bunu zaten. Öyle hamur işi kızartma falan yersen verdiğinden fazlasını alırsın hiç bir işe yaramaz yemeyeceksin dedim. En fazla tadına bak nefsin körelsin dedim bakalım baya iyi gitti inşallah devamı gelir de boşa gitmez
2 buçuk aylik minnağim.. facem yok benim kullanmiyorumFacebook'ta "Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar" grubuna katıl canım, detaylı bilgiler orada
Ne kadarlık bebeğin canım
Canım bebeğin çok küçükmüş, sen yapamazsın, çok sık acıkırsın çünkü, en iyi 2 öğün var seviyelerde2 buçuk aylik minnağim.. facem yok benim kullanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?