Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aslın da o yönden de şanslı senin gibi yönlendiren birine de sahip , inşallah boşa gitmez gülüm , kim zayıflayıp sağlığına kavuşsa mutlu oluruz biz
Ayy senin yerine benim gelme diyesim geldi tontişine bence 1 günü kapat aile günü yapiyoruz de hiç bir yere çıkamam misafir de kabul edemem dışardan hiç kimse olmiycak de belki kirilmadan anlar

Canım bebeğin çok küçükmüş, sen yapamazsın, çok sık acıkırsın çünkü, en iyi 2 öğün var seviyelerde
Yani normalde de 2 öğün yapiyorum ama bebiş için zorunlu 3 yaptim. Sütüm etkilenmesin diye

Canım bebeğin çok küçükmüş, sen yapamazsın, çok sık acıkırsın çünkü, en iyi 2 öğün var seviyelerde
Google ye Seviye-1 yazarsan çıkıyor, tek tek tüm seviyelere bakabilirsin
Ben en iyisi şekersiz 21 gün ve karataya devam edeyim.

ahh gülümm eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış sözü tam ikimize göre , ben eşimi kullanıyorum akşam ve hafta sonu beni kahveye çağırma eşim kızıyor hafta içinin canı mı çıktı diyor diye(cidden çok daha beter şeyler söyleyip kızıyor adam haklı), akşamları 1-2 saat yatıp dinlenip akşam 9-10 gibi kalkıyorum genelde o saatte de olmadık video iyi akşamlar mesajı yada karikatür gönderme huyu olduğu için telefonun kökten rahatsız etmeyin butonuyla sessize alıyorum(son 1 senedir yapıyorum eşim söyledi böyle yap dedi) , önceleri diyordum ani sesle korkuyorum çarpıntım oluyor hatta telefonum yuotube videolarını açmıyor donuyor diyordum yine de yolluyor dandik videoları , artık sesini kapatıyorum ne yapayım :))
allah ikimize de bu hatunlara çemkirmeden bir çıkar yol bulup feraha ermemizi nasip etsin inşallah aminnnnnnn:)))))))

4 kız kardeşin en küçüğü ama ablaları bile bilmez bana anlattıklarını her şeyi bana anlatıyor terapi gibi geliyorum hatuna öyle diyor :))

Facebook'ta "Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar" grubuna katıl canım, detaylı bilgiler orada
Ne kadarlık bebeğin canım
geçen sene mefkuşum demişti galiba ben de face den bakmıştım bana çok zor geldi benlik değil diye yapmayı düşünmedim bile , cidden sen tekrar yapacak mısın şimdi kesin kararlı mısın

geçen sene mefkuşum demişti galiba ben de face den bakmıştım bana çok zor geldi benlik değil diye yapmayı düşünmedim bile , cidden sen tekrar yapacak mısın şimdi kesin kararlı mısın
Yapmayı düşünüyorum canım.
Zaten beslenme şeklim çok uygun seviye-1'e.
Tamamlayıp daha sonrasında seviye-1 ile devam etmeyi düşünüyorum.

Şimdi kötü değilim canım, en sağlıklı yıllarım.
Seviyeleri kilo verebilmek için yapmayı düşünüyorum, tabi en önemlisi KT yapasım var.
Anladımm. Tamamen beslenme şeklini değiştirip sağlıklı beslenmeye yöneliceksin. Bu kan grubuna göre beslenme falanda var onları da yapıcak mısın?
aslın da o yönden de şanslı senin gibi yönlendiren birine de sahip , inşallah boşa gitmez gülüm , kim zayıflayıp sağlığına kavuşsa mutlu oluruz biz
İnşallah ya zaten ilk amaç sağlığına kavuşması ama bu da biraz kilo vermekten geçiyo işte

Ayy senin yerine benim gelme diyesim geldi tontişine bence 1 günü kapat aile günü yapiyoruz de hiç bir yere çıkamam misafir de kabul edemem dışardan hiç kimse olmiycak de belki kirilmadan anlar
kesinlikle yapıcam gülüm olmadı eşimin dediğini yapıp onu her yerden sessize alıp iç hattın ahizeyi açık bırakıp yatacam
dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş ya akşam uyumadım üsttekilerin misafir var iyice tozuttular sanki takunyayla dolanıyorlar evde ,aklım da uyku var ya zikrim de yatmak

Yapmayı düşünüyorum canım.
Zaten beslenme şeklim çok uygun seviye-1'e.
Tamamlayıp daha sonrasında seviye-1 ile devam etmeyi düşünüyorum.
niranım bazen bayılıyorum sana kafaya bir şeyi koydun mu hiç bahanen olmadan yapıyorsun 3 çocuk çalışıyorum çok koşturuyorum demiyorsun helal sanaaaaaaaa ve tabi ki 41 kere maşallah , maşallahhhh

Anladımm. Tamamen beslenme şeklini değiştirip sağlıklı beslenmeye yöneliceksin. Bu kan grubuna göre beslenme falanda var onları da yapıcak mısın?
Kan grubuma uyan besinlerle besleniyorum zaten, yıllardır dikkat ederim ona.
Zaten damak tadıma uyan besinlerle kan grubuma uyan besinlerle ayni

ben de sağlık için zayıflıyayım diyorum zaten bunun 50 li 60 lı 300 lü yaşları var daha :)
şaka bir yana hareketim de hızım da hiç engel yok hala parende takla atabiliyorum , ama sağlık için yağları azaltıp kasları arttırmam lazım ki günlük hayatımı ileri de daha kaliteli yaşayayım estetik kaygısı v.s. belki son sıralardadır
amaaaaaaaaa
zayıflarsam o vücut çorabını alacammmmmmmmm

Böylee +18 li mevzular varsa kedi anında damlar
Ben de alam benim neyim eksük

oofff

Alemsin abla vücut çorabı ha

niranım bazen bayılıyorum sana kafaya bir şeyi koydun mu hiç bahanen olmadan yapıyorsun 3 çocuk çalışıyorum çok koşturuyorum demiyorsun helal sanaaaaaaaa ve tabi ki 41 kere maşallah , maşallahhhh
Öyle diyorsun ama bazen öyle düşüyor ki enerjim.
Bugün o günlerden biriydi mesela, yemeği bile kendimi iteleye iteleye yaptım.
Hiçbir işe dokunmadım
Her Cumartesi sahilde yürüyüş yapardım, içimden gelmedi bir türlü
Niye böyle oluyor onuda anlamıyorum açıkçası

Ablam yanlış anlama ama sen fazla yüz vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…