- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.082
- 408
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.221
Hiç duymamıştım cnm cuma gidicem zatiGeçmiş olsun canım
İskenderun 'da çocuklarda alerjik astımı tedavi eden bir doktor olduğunu duymuştum, şehir dışından muayeneye gelen hastaları da varmış, özel muayenehanesi varmış, bi araştır istersen
Tamamen geçiyormuş bu arada.
Cok gecmis olsun cnmHello kızlar bn hastane köşelerindeyim
Saat 4 te eve bi geldim kız yine tıkanmış yani arabaya attığım gibi dr a nasıl geldik bilemiyorum
Ve 3.5 yaş 5. Bronşit
Buhar verdiler şimdi dr u bekliyorum
Bu ueni bir dr, bana kızımın her yıl grip aşısı olması lazım dedi, birde allerjik astım deniliyor, devlette allerji testi yaptır dedi
İlaç da varmış koruyucu
İnse bir servisten akşam da tiyatroya gidicem
Nsl gidicem bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canımHello kızlar bn hastane köşelerindeyim
Saat 4 te eve bi geldim kız yine tıkanmış yani arabaya attığım gibi dr a nasıl geldik bilemiyorum
Ve 3.5 yaş 5. Bronşit
Bu ueni bir dr, bana kızımın her yıl grip aşısı olması lazım dedi, birde allerjik astım deniliyor, devlette allerji testi yaptır dedi
İlaç da varmış koruyucu
Nsl gidicem bilmiyorum
Benim içinde çoklu organ temizliği bulunmaz fırsat.mart ortasi baslicak grub cnm
Bu sefer sadece kt degil coklu organ temizligi amaclaniyor
Bu beni cezbetti :)) her zaman bu firsat olmaz
Eylüle kalmaz bence, en geç Ağustos sonu biter.Bizim de eylülde gitmeye niyetimiz var o zamana bitmezmiki
Süzgeçteki amaç içerden çıkan taşların, toksinlerin gözükmesi yani yapılan temizliğin ne kadar doğru olduğunun anlaşılması...
Görmek istemeyen süzgeç kullanmasın
Geçmiş olsun canımHello kızlar bn hastane köşelerindeyim
Ve 3.5 yaş 5. Bronşit
İlaç da varmış koruyucu
Nsl gidicem bilmiyorum
Ay çok geçmiş olsun canım yaHello kızlar bn hastane köşelerindeyim
Ve 3.5 yaş 5. Bronşit
İlaç da varmış koruyucu
Nsl gidicem bilmiyorum
Ay benim de geçen başıma geldi giriş kattan garaja inilen merdiven biraz loş o sırada telefondan bir şey bakıyordum bi baktım dizlerimin üzerindeyim hala dizimin morluğu geçmiş değilaman dikkat et canım yaa
geçen gün ben öyle merdivenden inerken 1 basamak iniyorum diye 2 basamağı atlamaya çalışınca yere kapaklanmıştım
gözüm seni çok aradı bugün, aksi gibi benim de en rahat günümdü bugün
Geçmiş olsun canım nasıl oldunuz bugün?Günaydın
Benim kız gece uyumadı soğuk almış çok halsiz sürekli ağlıyor.
Gece 2 de deprem oldu. Uyuyamadım yarım saat sonrasında da kızın mızmızlığı tuttu.
Bütün ev ahalisi uyanık herkesi uyandırdı bende grip oldum benim de hiç halim yokbakayım artık ne zaman uyursa bende uyucağım
Selam...çok kötüyüm
Iznim baya uzasa iyi olur.
Aldatılmisim
Canım bu konu bdv.de olsa belki daha dan dan konusabilirdim ama şu an biz ne desek boş. Sen kendi vicdanına bakacaksın. Aldatmak benim için hassas nokta bı daha güven nasıl kazanılır bilmiyorum. Bir de o soğuk davraniyo diye senin buradaki çırpınışlarini hatırlıyorum düzeltmek için uğraşıyodun. Affedeceksen bile pişman olup kapında yatmadan affetme. Şu an öyle bı tavır göremedim ben. Her kararına saygı duyarım demek ayrilabiliriz demek. Dileğin arkadaşının fikri çok mantıklı geldi hemen bosanmayip ben bu adama bidaha güvenilir miyim yapabilir miyim diye aynı evde yaşayıp kendini denemek çok akıllıca. İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Her zaman yanında olduğumuzu ve burada seni gerçekten sevdigimizi unutmaEminim...
Ben kemoterapi alirken ankaradan o şırnakta telefonda oyun oynarken bir kadınla tanışmış. Kadın la ilk başlarda az konuşmaya sonra hergin konuşmaya başlamışlar.
Gece içime bir sizi düştü hic yapmadığım seyi yaptım. Telefonundan tarife dokumanına girdim ve şok oldum. 1. Sırada bir numara ve 500 dk görüşmüş. 2. Sırada ben 180 dk konuşma.
Baktim kadın. Uyandırdım önce itirazetti sonrakabul etti. Kriz geçirdim.annemi kardesimi ve att çağırdı. Sadece telefonda konuştuk başka birşey olmadı dedi kadin istanbuldaki. Kadini aradim acti ve dünyanın hakaretini saydim banamisin demedi hic birsey. Yüzyüze hic gelmemişler. Bir bosluktaydim yaptim hataliyim özür dilerim diyor. Kararına saygım sonsuzdiyor. Seviyormusun onu dedim hayır dedi.
Özüme de yazdim. Çok akıllıca arkadaşının yaptığıBenim arkadaşım karar vermek için 7,8 ay evliliğini devam ettirdi Gerçekten affedebilicekmiyim unutacakmiyim yaşadıklarımı diye..
Sende hemen karar verme zamana birak eşinin bundan sonraki tavrına bak belki bu evliklik yara almadan güçlenerek devam edecek yoluna
Çok geçmiş olsun canım bu ara yine hasta çocuklarHello kızlar bn hastane köşelerindeyim
Ve 3.5 yaş 5. Bronşit
İlaç da varmış koruyucu
Nsl gidicem bilmiyorum
Süzgeç te ne diye sormak için alıntılamıştım ama okudukça ne olduğunu tahmin ettimAyyy dehşet için de okudum sen yazınca beni benden alan kısım süzgeç kısmı oldu çok faydalıdır muhakkak ama süzgeç olayı bende herşeyi bitirdi
Çoğumuz öyleyiz emin ol
benim de öyle oluyor.Gerçekten öyle ne zamanda yoğun olsam burada deli bi muhabbet oluyor aklım burada kalıyor
Nasilsimiz şu an. Bizde bugün hastanedeydik boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik başladı maalesef kiiiHello kızlar bn hastane köşelerindeyim
Ve 3.5 yaş 5. Bronşit
İlaç da varmış koruyucu
Nsl gidicem bilmiyorum
Gündüz yediklerimin pişmanlığını yaşayıp tövbesini çekiyorumTıkk tıkkk kimseee yokk muu Nerdesinizz.. yine neler yiyorsunuzz itiraff edinn bakimmKendimce espirili bir dilde yazmak istedimm
cok geçmiş olsun canımHello kızlar bn hastane köşelerindeyim
Ve 3.5 yaş 5. Bronşit
İlaç da varmış koruyucu
Nsl gidicem bilmiyorum
bu hafta çok iyi gidiyordum az önce iyi bi kaçamak yaptımTıkk tıkkk kimseee yokk muu Nerdesinizz.. yine neler yiyorsunuzz itiraff edinn bakimmKendimce espirili bir dilde yazmak istedimm
Bu havalara aldanılmaz canım geçmiş olsun inş2-3 gündür güneş iyi yakıyordu
Aldandım tabi
Üstümü incelttim, havalar ısındı diye..
Bedelini ödüyorum şimdi mide bulantısı ile
Sağolsun büyük kızım nane yaptı.
İnşaallah fena bir gece geçirmem
Aman canım akşam saatleri hava baya soguyo. Gündüz güneşe aldanıp çıkma. Bugün burda da hava çok güzeldi eve akşam soğukta doncem diye tüm gün montla dolaştım yandım2-3 gündür güneş iyi yakıyordu
Aldandım tabi
Üstümü incelttim, havalar ısındı diye..
Bedelini ödüyorum şimdi mide bulantısı ile
Sağolsun büyük kızım nane yaptı.
İnşaallah fena bir gece geçirmem
Ne yedin soyle bakalım. Ben menü sayfasina bı ugrayayimGündüz yediklerimin pişmanlığını yaşayıp tövbesini çekiyorum
Sağol cnmGeçmiş olsun canım nasıl oldunuz bugün?
Canım bu konu bdv.de olsa belki daha dan dan konusabilirdim ama şu an biz ne desek boş. Sen kendi vicdanına bakacaksın. Aldatmak benim için hassas nokta bı daha güven nasıl kazanılır bilmiyorum. Bir de o soğuk davraniyo diye senin buradaki çırpınışlarini hatırlıyorum düzeltmek için uğraşıyodun. Affedeceksen bile pişman olup kapında yatmadan affetme. Şu an öyle bı tavır göremedim ben. Her kararına saygı duyarım demek ayrilabiliriz demek. Dileğin arkadaşının fikri çok mantıklı geldi hemen bosanmayip ben bu adama bidaha güvenilir miyim yapabilir miyim diye aynı evde yaşayıp kendini denemek çok akıllıca. İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Her zaman yanında olduğumuzu ve burada seni gerçekten sevdigimizi unutma ❤❤
Özüme de yazdim. Çok akıllıca arkadaşının yaptığı
Çok geçmiş olsun canım bu ara yine hasta çocuklar
Alerji testi mantıklı aslında belki ev akarina falan alerjisi olabilir mi?
Geçmiş olsun canımSağol cnm ❤
Kız sabahlara kadar ağladı. 9 da hastaneye götürdük. İlac al Gel saat 12. Üzerine annem ve kardeşim gil geldiler. Yemek yap kaldır indir
Çok yorgunum. Kızın da ateşi yine çıktı
Sabah evden çıktığımda farkettim havanın soğuk olduğunu, geç kalıyorum diye geri dönemedim maalesef canımAman canım akşam saatleri hava baya soguyo. Gündüz güneşe aldanıp çıkma. Bugün burda da hava çok güzeldi eve akşam soğukta doncem diye tüm gün montla dolaştım yandım
Yazmaya korkuyorumNe yedin soyle bakalım. Ben menü sayfasina bı ugrayayim
Doğru diyorsun aslındaBu havalara aldanılmaz canım geçmiş olsun inş
Geçmiş olsun canımSağol cnm ❤
Kız sabahlara kadar ağladı. 9 da hastaneye götürdük. İlac al Gel saat 12. Üzerine annem ve kardeşim gil geldiler. Yemek yap kaldır indir
Çok yorgunum. Kızın da ateşi yine çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?