- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.201
Amin cnm çok buyuk değildi ama baya hissedildi. Gaziantepdeyim cnmafıyet olsun canım
afıyet olsun canım
gexmıs olsun canım.
Deprem baya sıddetı buyukmu rabbım korusun. Sen nerde oturuyordun
Ya canım benım ınan ne dıyecegımı bılemedım. Su anda ınan elım ayagı bosaldı. Cok uzuldum, cok kızdım esıne.
Nolur once kendı saglıgını dusun.
Aynen canım benim de planım o yönde iki öğün yiyorum zaten çoğu yasaklı şeyi çoğunlukta yemiyorum ara öğün yersem hafif geçmeye (leblebi,ceviz. vs) çalışıyorum şimdilik ama seviyeye başlayınca program dahilindeki her şeye uyacağım inşallahben de grupla devam etme kararı aldım
yine olabildiğince seviye 1deymiş gibi öğünlerimi sıvı alımımı yapacağım ama çok azıcık daha esnek tutacağım
grupla beraber tam gaz
Hadi inşallah canımAynen canım benim de planım o yönde iki öğün yiyorum zaten çoğu yasaklı şeyi çoğunlukta yemiyorum ara öğün yersem hafif geçmeye (leblebi,ceviz. vs) çalışıyorum şimdilik ama seviyeye başlayınca program dahilindeki her şeye uyacağım inşallah
Yağdı ama şuan yokYa sonunda yağdı demek
Aynen ben de burda duydum böyle bir şey olduğunu bilmiyordum
evet ya ben de giriyorum çıkıyorum kimsecikler yokÇok durgunlaştı 9. Takım dünde baya boştu
Rahat olunca niyeyse böyle oluyor zatenevet ya ben de giriyorum çıkıyorum kimsecikler yok
bugün de nasıl rahatım işte :)
Gerçekten öyle ne zamanda yoğun olsam burada deli bi muhabbet oluyor aklım burada kalıyorRahat olunca niyeyse böyle oluyor zatendün bende laptoptan girdim bom boştu sonrada daha giremedim
Olayı süzgece ingirgediysen sen yapma zatenAyyy dehşet için de okudum sen yazınca beni benden alan kısım süzgeç kısmı oldu çok faydalıdır muhakkak ama süzgeç olayı bende herşeyi bitirdi
Suzgec olayına gelınceye kadar karacıger temızlogının kendısı zaten zorlayıcı.Ayyy dehşet için de okudum sen yazınca beni benden alan kısım süzgeç kısmı oldu çok faydalıdır muhakkak ama süzgeç olayı bende herşeyi bitirdi
aman dikkat et canım yaaMerhaba kızlar,
Dün Opera hata verip durdu
Bugünde en yoğun günümdü
Sabah 7 den beri şeyim yer görmedi
Şimdi arabadan indim, eve doğru yürürken mesajı yazıyorum ki az kalsın direğe toslayacaktım
Yapamıyacağım zaten benim bünyemin kaldıracağını zannetmiyorumOlayı süzgece ingirgediysen sen yapma zaten
Sitede sorun vardı canım belliydi zaten iki gün öncede girememiştim, dün gecede sorunluydu bu sabahta giremedim bildirim gelmiş sorun var diyeMerhaba kızlar,
Dün Opera hata verip durdu
Bugünde en yoğun günümdü
Sabah 7 den beri şeyim yer görmedi
Şimdi arabadan indim, eve doğru yürürken mesajı yazıyorum ki az kalsın direğe toslayacaktım
Geçmiş olsun canımHello kızlar bn hastane köşelerindeyim
Saat 4 te eve bi geldim kız yine tıkanmış yani arabaya attığım gibi dr a nasıl geldik bilemiyorum
Ve 3.5 yaş 5. Bronşit
Buhar verdiler şimdi dr u bekliyorum
Bu ueni bir dr, bana kızımın her yıl grip aşısı olması lazım dedi, birde allerjik astım deniliyor, devlette allerji testi yaptır dedi
İlaç da varmış koruyucu
İnse bir servisten akşam da tiyatroya gidicem
Nsl gidicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?