Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin cnm çok buyuk değildi ama baya hissedildi. Gaziantepdeyim cnm

ben de grupla devam etme kararı aldım
yine olabildiğince seviye 1deymiş gibi öğünlerimi sıvı alımımı yapacağım ama çok azıcık daha esnek tutacağım
grupla beraber tam gaz
Aynen canım benim de planım o yönde iki öğün yiyorum zaten çoğu yasaklı şeyi çoğunlukta yemiyorum ara öğün yersem hafif geçmeye (leblebi,ceviz. vs) çalışıyorum şimdilik ama seviyeye başlayınca program dahilindeki her şeye uyacağım inşallah

Hadi inşallah canım

Ayyy dehşet için de okudum sen yazınca beni benden alan kısım süzgeç kısmı oldu çok faydalıdır muhakkak ama süzgeç olayı bende herşeyi bitirdi
Suzgec olayına gelınceye kadar karacıger temızlogının kendısı zaten zorlayıcı. Dıgerlerınden degıl ama bı ondan tırstım bende

aman dikkat et canım yaa
geçen gün ben öyle merdivenden inerken 1 basamak iniyorum diye 2 basamağı atlamaya çalışınca yere kapaklanmıştım
gözüm seni çok aradı bugün, aksi gibi benim de en rahat günümdü bugün

Sitede sorun vardı canım belliydi zaten iki gün öncede girememiştim, dün gecede sorunluydu bu sabahta giremedim bildirim gelmiş sorun var diye

Kuasar canım
Siz aranızı düzeltmiş miydiniz ?
Kadınla en son ne zaman konuşmuşlar ?
Bence de aldatmak yalnızca ten temasıyla olmaz. Havadan sudan konuşmadıklarına göre bilemiyorum. Ya bilmiyorum ama sanki bu evlilikte sen daha çok verici tarafsın gibi geliyodu hep bana doğru mu hissediyorum ?

Kuasar

Öncelikle hakkında en hayırlı kararı vermeni diliyorum.

Bana göre aldatma evlilikte affedilmeyecek tek hata... çünkü kafa rahat iken sonucunun nereye gideceği bile bile ve hatta seve seve yapılan bir hata...

Sadece konuşmuşlar diyosun ama bana inandırıcı gelmedi, çünkü eşin önce onuda inkar etmiş.

Aldatıpta gerçekten pisman olan erkekler genelde yalvarıp evliliğini kurtarmaya çalışıyor, eşin neden her kararına saygı duyarım diyor, özür dileyip kendini affettirmek yerine.

Çok geniş çerçeveden düşünüp karar vermen gereken bir mevzu.

Hello kızlar bn hastane köşelerindeyim
Saat 4 te eve bi geldim kız yine tıkanmış yani arabaya attığım gibi dr a nasıl geldik bilemiyorum
Ve 3.5 yaş 5. Bronşit
Buhar verdiler şimdi dr u bekliyorum
Bu ueni bir dr, bana kızımın her yıl grip aşısı olması lazım dedi, birde allerjik astım deniliyor, devlette allerji testi yaptır dedi
İlaç da varmış koruyucu
İnse bir servisten akşam da tiyatroya gidicem
Nsl gidicem bilmiyorum

Geçmiş olsun canım
İskenderun 'da çocuklarda alerjik astımı tedavi eden bir doktor olduğunu duymuştum, şehir dışından muayeneye gelen hastaları da varmış, özel muayenehanesi varmış, bi araştır istersen
Tamamen geçiyormuş bu arada.

Kuasar kuzum cok üzüldüm
Ilk yapman gereken sakin olup acele karar vermemen
Ama biz sana şunu yap, bunu yap diyemeyiz
Buna sen karar vereceksin
Bence bi süre uzak kalin, ikinizde tam olarak ne istediginize karar verin

Sonrasinda affetmek istersen bile biraz burnu sürtülsün eşinin
Esinin Seni kazanmak ve guvenini tamir etmek icin caba gostermesi gerekir
Öyle saygi duyarim la olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…