- 31 Ekim 2013
- 21.688
- 72.949
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.181
Sahur: Yok
İftar: (18:10)
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
Sulu köfte yemeğinin sadece köfteleri 6 tane ( orta boy çok küçük yapmıyorum ben )
Su: şimdilik yarım litre inşallah içerim biraz daha
Spor: 50 dakika yürüyüş 100 puanDream00
Allah kabul etsin canım, afiyet olsun
güzel olmuş ama sen seviyeleri yapmıyor muydun yanlış mı hatırladım
cevizli sucuk olmasaymış aslında güzel menüİyi akşamlar arkadaşlar
10.00
Yumurta tava 3 yumurtadan 1 yumurta kadarı
1 kk peynir
1 hindi füme
Domates salatalık
1 tk tahin pekmez
1 ck tereyağ
1 dilim Tb ekmek
Ara sade kahve+1 ince parmak boyunda cevizli sucuk
17.00
1 Tb fırında karnabahar ve kabak cok az zeytinyağı ile
2 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
Su 2 L
100 ip atlama 20 pDream00
afiyet olsun canım
aaa çok iyi, ben de başladım gerçi ama acaba grupla mı devam etsem diye düşünüyorumHemde Ahmet Apa yönetecek telegramdan yapacaksan indir mutlaka
tavrı sana değil kuzum, erkekler birşeye sinirleri bozulduğunda, ya da üzüldüklerinde bunu en çok en sevdiğine yansıtıyorlarEşim sinirimi bozdu ya akşam akşam. Onunla ilgili bı mesele vardı baya stresliydik 2 haftadır. Bugün biraz daha iyiye gitti çok şükür. 2 haftadır yedi beni zaten sürekli stresliydi son günlerde. Bı de hiç paylaşmaz üzüntüsünü stresini çekilir köşesine somurtur konuşmaz. Bugün biraz daha iyi olmasını beklerken az önce konuştum hâlâ aynı ben de tavır yaptım. Bu ne yaa zaten idare ettim seni ne kadardır bı teşekkür edeceğine hala tavirlarda. Beni de düşünmesi gerekmez mi onun meselesi benim de meselem sonuçta. Sadece kendisi varmış gibi davraniyo klasik
bi yerde aslında nazı sana geçtiği için sana kaprisleniyor
ben başladım aslında abla ama grupla mı devam ettirsem acaba bilemedimmart ortasi baslicak grub cnm
Bu sefer sadece kt degil coklu organ temizligi amaclaniyor
Bu beni cezbetti :)) her zaman bu firsat olmaz
Insanlarin aliskanliklarini degistirmesi kolay olmadigi icin ilk seviye zor gelebilir :)
2.seviyede öğlen kahvalti yerine hurma yada kuruyemis var :)
Cnm daha önce karatay yaparken sabah iki yumurta denir ya birinin yerine muz yenilebilir denmişti, bn yumurta severim ama geçmişte allerji olmuştum, açıkcası tavada olsa belki 2 yerim de okula erken giderken heö yetiştiremem hem ses olur uyanır bebeler
Ekmek yemiyorum nasılsa
Yine de bi sorarım bakim kitabıda var aslında bakayım
Kızlar bn karbonat ile gargara yaptım, Allahım inş hasta olmam, bi grip ilacı da içtim, oğlum kızıma kızım eşime bulaştırdı zati normal beni bulmasıyrn da nöbetçiyiö 2 sayfa okuyup yatcam iyi uykular ❤
Günaydın
Benim kız gece uyumadı soğuk almış çok halsiz sürekli ağlıyor.
Gece 2 de deprem oldu. Uyuyamadım yarım saat sonrasında da kızın mızmızlığı tuttu.
Bütün ev ahalisi uyanık herkesi uyandırdı bende grip oldum benim de hiç halim yokbakayım artık ne zaman uyursa bende uyucağım
çok geçmiş olsun kızlar
Selam...çok kötüyüm
Iznim baya uzasa iyi olur.
Aldatılmisim
Eminim...
Ben kemoterapi alirken ankaradan o şırnakta telefonda oyun oynarken bir kadınla tanışmış. Kadın la ilk başlarda az konuşmaya sonra hergin konuşmaya başlamışlar.
Gece içime bir sizi düştü hic yapmadığım seyi yaptım. Telefonundan tarife dokumanına girdim ve şok oldum. 1. Sırada bir numara ve 500 dk görüşmüş. 2. Sırada ben 180 dk konuşma.
Baktim kadın. Uyandırdım önce itirazetti sonrakabul etti. Kriz geçirdim.annemi kardesimi ve att çağırdı. Sadece telefonda konuştuk başka birşey olmadı dedi kadin istanbuldaki. Kadini aradim acti ve dünyanın hakaretini saydim banamisin demedi hic birsey. Yüzyüze hic gelmemişler. Bir bosluktaydim yaptim hataliyim özür dilerim diyor. Kararına saygım sonsuzdiyor. Seviyormusun onu dedim hayır dedi.
Çok canım yanıyor nefes almak bile canımı yakıyor.
Gidecek yerimvar calisadabilirim. Ben böyle bir durumla karşılaşırsam boşanırım derdim hep. Ama şimdi ikilemde kaldım. O boşanmak istemiyormuş sadece konuştum yanlış yaptim haklisin sana iyi gelen neyse bu kararı ver dedi. Kadij evli oldugunu bildigi halde görüşmüş .
o kadar şaşkınım ki, inan ne diyeceğimi nasıl akıl vermem gerektiğini bilemedim
ama fevri bir karar verme, ben olsam ne yapardım bilmiyorum inan zaten sana bu yönde akıl vermek de yanlış, her ilişkinin dinamiği farklı
biraz zaman ver, uzaklaşma şansın varsa biraz evinden uzaklaş ya da ondan gitmesini iste sakin kafayla iyice bi düşün
geçmişinizi bugününüzü geleceğinizi herşeyi tart dök sonra karar
Allahım hakkında hayırlısını versin