Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kabul etsin canım, afiyet olsun
güzel olmuş ama sen seviyeleri yapmıyor muydun yanlış mı hatırladım
cevizli sucuk olmasaymış aslında güzel menü
afiyet olsun canım

Hemde Ahmet Apa yönetecek telegramdan yapacaksan indir mutlaka
aaa çok iyi, ben de başladım gerçi ama acaba grupla mı devam etsem diye düşünüyorum

tavrı sana değil kuzum, erkekler birşeye sinirleri bozulduğunda, ya da üzüldüklerinde bunu en çok en sevdiğine yansıtıyorlar
bi yerde aslında nazı sana geçtiği için sana kaprisleniyor

ben başladım aslında abla ama grupla mı devam ettirsem acaba bilemedim

çok geçmiş olsun kızlar

Selam...çok kötüyüm
Iznim baya uzasa iyi olur.
Aldatılmisim

o kadar şaşkınım ki, inan ne diyeceğimi nasıl akıl vermem gerektiğini bilemedim
ama fevri bir karar verme, ben olsam ne yapardım bilmiyorum inan zaten sana bu yönde akıl vermek de yanlış, her ilişkinin dinamiği farklı
biraz zaman ver, uzaklaşma şansın varsa biraz evinden uzaklaş ya da ondan gitmesini iste sakin kafayla iyice bi düşün
geçmişinizi bugününüzü geleceğinizi herşeyi tart dök sonra karar
Allahım hakkında hayırlısını versin

Offff kafayi yicem.yada yedim. Tesekkur ederim.

Aynen suan cesaret edemiyorm zaten cocukla hazirand gidicem insallah nasipse

Cok grcmis olsn cnm zor ya benm oglanda gece cok uyandi 2 bucukta tamamen uyandi 4gbi anca uyudu napsak uyumadi sıpa ya

Selam...çok kötüyüm
Aldatılmisim

Canim yazdiklarni okudum hepsini. Herkez akıl vermiş zaten aynı seyleri soylememe gerek yok. Beni en cok rahatsız eden sana o kadına karşı birsey hissetmiyorum diyor madem neden sana okadar soğuk davranıp senden uzaklaştı seni üzdu günlerce. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Dogru diyorsun

Gülüm çok üzüldüm öncelikte ama dünyanın sonu gelmedi bi sakin ol önce kendini düşün üzülüp yıpranmak sana zarar verecek ki zor bi hastalık geçirdin. Hazmedebileceksen olayı büyütme.. Eşin akıllanıp bir daha yapmasa bile sen tamamen hiç güvenemeyeceksin hep şüphe duyacaksın.. Bunlara hazırlıklı ol kendini yıpratma

Sitedemi sorun varki çok yavas
Evet canım ben de giremedim birkaç saat
Allah kabul etsin canım, afiyet olsun
güzel olmuş ama sen seviyeleri yapmıyor muydun yanlış mı hatırladım
Yok canım Kızlar başlayalım diyince heves ettim araştırdım yapabilirim ilk seviyeyi en azından sonrakilere daha bakmadım ben de grupla başlamak istiyorum sonra da nasipse Ramazan orucu sonrasını bilemiyorum

Canım ustunden bıraz vakıt gecsın
Sakın sakın dusun ne yapmak ıstedıgını.
Ilıskınızı, evlılıgınızı dusun.
Rabbım ıcını ferahlatsın. Hakkında ne hayırlıysa o olsun inş. Hıcbırsey saglıktan onemlı degıl. Bunun ocon once kendını dusun

Sanki beni anlatmissin yaa kesinlikle doymak nedir bilmiyorum. 1 tepsi baklava koy önüme ikincisi yok mu diye sorarım varsa onu da yerim

kızınada dizede geçmiş olsun canım
Selam...çok kötüyüm
Aldatılmisim
Tiroit değilmiş eşimin soguk davranmaları... niran abla mefkurem abla buyugumsunuz akıl verin.
Boşanmak istesem o kadına gün doğar. Istemesem hazmedemem
bilemedim.
Sakin kafayla iyi düşünmen gerek canım tekrar güvenebilirmisin?
Aldatmak sadece ten teması değildir bana göre sevmiyorum diyor ama belliki aklı karışmış sana soğuk davranmasının nedeni belli olmuş. Boşanırsam yok kadına gün doğar gibi düşünme başta kendini ve sağlığını düşün kolay bi hastalık atlatmadın.
Üstelik birde evliymiş kadın Allah ıslah etsin ne diyim..
Sitedemi sorun varki çok yavas
Ayy sıtede bı sıkıntı vardı bır turlu goremedım ya
Evet baya bi sorun var geçen günde olmuştı ama bu kadar değildi hiç giremedim

Ankarada çok tqtli bir güneş var kızı disari cikarabilirim
Kar oynuyacak gibimi nasil
Yok canım buranın karnından ne olur çok zaman oldu baya bi yağmayalı, yağmur gösteriyor kalmaz bişey
Ne güzel hava güzel olunca çocuklarda temiz hava alabiliyor

Yıtık şifayı ıncelıyorum ve soklar ıcerısındeyım ya.
7.sevıyeyı okudum ve hem program hem ahmett apanın anlattıklarıns sok oldum.
Karacıger temızlıgı hem korkuttu hem heyecanlandırdı.
Okuyup ınceledıkce evet dıger sevıyelerde zor ama en zoru 7.sevıye mı acaba bılemedım.
Kıtabı edınmem lazım bı an once. Inceledıkce aslında ne kadar dogru seyler soyledıgını anlıyor ınsan.
Onyuzden teşekkurler kızlar buraya gelmeden sız soylemeden once boyle bıseyden bıhaberdım.

ben de grupla devam etme kararı aldım
yine olabildiğince seviye 1deymiş gibi öğünlerimi sıvı alımımı yapacağım ama çok azıcık daha esnek tutacağım
grupla beraber tam gaz

Ayyy dehşet için de okudum sen yazınca beni benden alan kısım süzgeç kısmı oldu çok faydalıdır muhakkak ama süzgeç olayı bende herşeyi bitirdi

Herkese Almanya’nın karlı havasından hayırlı günler
Ya sonunda yağdı demek
Aynen ben de burda duydum böyle bir şey olduğunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…