- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.241
Keşke dememek için acaba cocuklar için bir şans daha versemiydim diye yıllarca düşünmemek için 6,7 ay birlikte yasadiklar. Ama olmadı unutamadı afettiremedi mal kendiniGeçmiş olsun canım nasıl oldunuz bugün?
Canım bu konu bdv.de olsa belki daha dan dan konusabilirdim ama şu an biz ne desek boş. Sen kendi vicdanına bakacaksın. Aldatmak benim için hassas nokta bı daha güven nasıl kazanılır bilmiyorum. Bir de o soğuk davraniyo diye senin buradaki çırpınışlarini hatırlıyorum düzeltmek için uğraşıyodun. Affedeceksen bile pişman olup kapında yatmadan affetme. Şu an öyle bı tavır göremedim ben. Her kararına saygı duyarım demek ayrilabiliriz demek. Dileğin arkadaşının fikri çok mantıklı geldi hemen bosanmayip ben bu adama bidaha güvenilir miyim yapabilir miyim diye aynı evde yaşayıp kendini denemek çok akıllıca. İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Her zaman yanında olduğumuzu ve burada seni gerçekten sevdigimizi unutma
Özüme de yazdim. Çok akıllıca arkadaşının yaptığı
Çok geçmiş olsun canım bu ara yine hasta çocuklar
Alerji testi mantıklı aslında belki ev akarina falan alerjisi olabilir mi?
Bence iyi fikir kaptanKızlar herkesin müsait olacağı bir saat aralığı belirleyip hep birlikte sohbete mi gelsek acaba
Mesela her akşam 22-24 arası
Ne dersiniz?
Olabilir. Saat 10a kadae pertimiz çıkıyor çocuklardan miniğim baya ayaklandı peşindeyiz büyük kızım zatn hep ilgi bekliyor eşimle dönüşümlü çocukları değişip değişip ilgileniyoruz 3 çocuğu düşünemiyorumKızlar herkesin müsait olacağı bir saat aralığı belirleyip hep birlikte sohbete mi gelsek acaba
Ne dersiniz?
Ne kadar zor üzücü bi durum kadını erkeği yok çok zor gerçektenKeşke dememek için acaba cocuklar için bir şans daha versemiydim diye yıllarca düşünmemek için 6,7 ay birlikte yasadiklar. Ama olmadı unutamadı afettiremedi mal kendini
Biz kadınlar unutamiyoruz üstünü ortuyoruz ve her küçük tartismafa onu önüne getirebiliyoruz
Bura saati 20-22 oluyor iyi olabilirKızlar herkesin müsait olacağı bir saat aralığı belirleyip hep birlikte sohbete mi gelsek acaba
Ne dersiniz?
yediklerin çok az geldi gözüme aç değil misinMenum
11.00
1 yumurta ıle marul salatası
5zeytın
14.00
Turk khvesı
1 hurma
19.00
1 kepce kadar mercımek corbası
2 elma dlm patates fırında
4yk yogurtlu brokolı
Salata
Su 2 lıtre
30dk tempolu yuruyuş 90 puanDream00
o zaman afiyet olsun..Sabah
08.30
Yarım kk beyaz peynir
kaşık lor
1 yumurta
2ceviz
Öğlen
14.00
1kase mor lahana salatası
Akşam
18.30
8kasik nohut
4kasik pirinç pilavı(nasıl özlemişim oturup tencereyi yiyebilirdim)
Yarım saat yürüyüş 2lt su
Neler yedin acabaaGündüz yediklerimin pişmanlığını yaşayıp tövbesini çekiyorum
Yaaa nelerrr oluyorrr herkeste bi kacamaklarrr hemen toparlaniyoruz yarinn telafii edip cuma ya güzel eksiler le geliyoruz. Bir şey diyeceğim acaba yemeği kaçırmak ta kaçamak sayılıyor mucok geçmiş olsun canım
bu hafta çok iyi gidiyordum az önce iyi bi kaçamak yaptım
Bu havalara aldanılmaz canım geçmiş olsun inş
Mümkün olduğunca katilirimmKızlar herkesin müsait olacağı bir saat aralığı belirleyip hep birlikte sohbete mi gelsek acaba
Ne dersiniz?
Mükemmel bir tesbitNeler yedin acabaazaten bi diyet psikolojisine girdik mi karar verene kadar önce 10 kilo aliyoruz sonra kaç ay onu vermeye uğraşıyoruz.
Evettt maalesef beyin de kıtlık bilinci oluşuyor. Bu benii aç birakacakkk saldirrrrMükemmel bir tesbit
Bunun adı "kıtlık bilinci" maalesef.
Kilo almamızın nedeni de bu bilinç
Şaka gibi ama grip hala geçmediElalis nasıl oldun canım, daha iyi misin
Sagol cnmGeçmiş olsun canım
Sagol cnmGeçmiş olsun canım
Kızın hasta iken misafirin olması kötü olmuş
Su içir
Birde yapabilirsen nane,limon, kekik çayı rahatlatır
ay ıns nane ıyı gelır canım.2-3 gündür güneş iyi yakıyordu
Aldandım tabi
Üstümü incelttim, havalar ısındı diye..
Bedelini ödüyorum şimdi mide bulantısı ile
Sağolsun büyük kızım nane yaptı.
İnşaallah fena bir gece geçirmem
Gecmıs olsum canım. Normal zamanda bıle cocukla mısafır zorken, hastayken daha zor.Sağol cnm ❤
Kız sabahlara kadar ağladı. 9 da hastaneye götürdük. İlac al Gel saat 12. Üzerine annem ve kardeşim gil geldiler. Yemek yap kaldır indir
Çok yorgunum. Kızın da ateşi yine çıktı
neler yedın kaptanım. Yapmaya bemde nıyetlenıyorum bakalım hayırlısı. Aynı dusunce bende var ama yıyemeyecem baya yesemmı dıye cebellesıyorum gunduzlerıSabah evden çıktığımda farkettim havanın soğuk olduğunu, geç kalıyorum diye geri dönemedim maalesef canım
Yazmaya korkuyorum
Seviyelere başlayacam diye 4-6 ay yiyemeyeceklerimin kazasını yaptım önden
gelmeye calısırım kaptanım. Annemlerdetım sımdı. Yarın şivlilik var malum. Mınnakı anneme bırakıp kızları dolandıracagım. Az once fener alayından geldık. Soguktuda ıns hastanmayızKızlar herkesin müsait olacağı bir saat aralığı belirleyip hep birlikte sohbete mi gelsek acaba
Ne dersiniz?
Yok canım su anda ıyıyım. Gunduz kahvaltı yaparken komsu geldı gıttı, tek caldı derken ıstah kalmadı. Ama aksam doydum gayetyediklerin çok az geldi gözüme aç değil misin
o zaman afiyet olsun..
Neler yedin acabaazaten bi diyet psikolojisine girdik mi karar verene kadar önce 10 kilo aliyoruz sonra kaç ay onu vermeye uğraşıyoruz.
Yaaa nelerrr oluyorrr herkeste bi kacamaklarrr hemen toparlaniyoruz yarinn telafii edip cuma ya güzel eksiler le geliyoruz. Bir şey diyeceğim acaba yemeği kaçırmak ta kaçamak sayılıyor mu
Mümkün olduğunca katilirimm
tansıyonun neden dusuyor acaba. Tansıyon hastasımısın normalde. Ihmal etme canım gıt bı doktoraŞaka gibi ama grip hala geçmedi
Tansiyonum da ara ara düşüp yükseliyor.
Oh ıyı olmus canım gezın kafan dagılsın eşini bulmusken. Ben bulamıyom benımkını su ara haftasonları hep anasılleyız.Kızlar gun boyu gelemddim esim izinli bugun ve yarin. Bugun once pazara sonra parka arkasindan markete sonrada balik alip eve geldk bol gezmeli birgun oldu. Benim oğlanda tam bir gezenti eve girince agliyor kapiyi aciym kapatinca agliyor gitcekmis komsuya falan atliyor beni bile gormuyor gozu ya. Yarinda akvaryuma gitmeyi planliyoruz ve disarda yeriz dedk bakalm belki fazla gelemem. Simdi oglani uyuttm yapablrsem gecmis yapicam
Limonu su ile kaynat,Ayy sagol cnm ya nane kaynatayım hiç unuttum yorgunluktan
o zamana Allah bi kolayligini verir cnmBenim içinde çoklu organ temizliği bulunmaz fırsat.
Tek kafama takılan 3 günlük açlık oruçlarının Hatay sıcağında Haziran-Temmuz da nasıl tutulacağı
Sizede gecmis olsun tatlimSağol cnm ❤
Kız sabahlara kadar ağladı. 9 da hastaneye götürdük. İlac al Gel saat 12. Üzerine annem ve kardeşim gil geldiler. Yemek yap kaldır indir
Çok yorgunum. Kızın da ateşi yine çıktı
afıyet olsun canımSabah
08.30
Yarım kk beyaz peynir
kaşık lor
1 yumurta
2ceviz
Öğlen
14.00
Akşam
18.30
8kasik nohut
afıyet olsun canımBugün doyamayanlardanim.
Sabah 10:00
1 h.yumurta 1 kaşık menemen
2 tb ekmeği peynir
Ara
1 Nar 1 sütlü kahve
1 avuç k. çekirdeği
3 kuru kayısı
Öğle 16:00
6 kaşık soğanlı kabak kavurma
5 kaşık yoğurt Sütlü 1.5 t.b ekmeği
Ara
1 sütlü kahve
Aksam 18:30
3 patlican 2 biber karniyarik( boyutlari baya küçüktü)
3 kaşık bulgur pilavi
1 dilim ekmek
Su 2.5
Spor yok
afıyet olsun canımMenüm
9.00 bitki çayı
12.00
Soğanlı 1 yumurtalı mantar
2 d peynir
2 ceviz
Domates
18.00
Yarım kase mercimek çorbası
6 köfte
Salata
Yoğurt
Havuç
20.00 bitki çayı
Su 2
Spor 40 dk yürüyüşDream00 120 p.
@GastrikAsit
Afıyet olsun canımSelâm
10.00
1 d Tb ekmeği
1 yumurta tavada
1 t k tahin pekmez
1 hindi füme
1 parca karnabahar Kızartması
Ara sade kahve +3 gün kurusu kayısı+ avuç içinden az ceviz
17.00
5 kaşık kısır
4 süs biberi turşu
1 bardak ayran
Marul
Ara muz yerli küçük ve 3 çilek
Su 2 L
300 ip atlama 60 pDream00
Eskiden arada bi toplanti yapardik :))Kızlar herkesin müsait olacağı bir saat aralığı belirleyip hep birlikte sohbete mi gelsek acaba
Ne dersiniz?
Az geldi gözüme menün canım afiyet olsunMenum
11.00
1 yumurta ıle marul salatası
5zeytın
14.00
Turk khvesı
1 hurma
19.00
1 kepce kadar mercımek corbası
2 elma dlm patates fırında
4yk yogurtlu brokolı
Salata
Su 2 lıtre
30dk tempolu yuruyuş 90 puanDream00
Ahhh bu telefonlar, başımıza iş açacaklar vallaAy benim de geçen başıma geldi giriş kattan garaja inilen merdiven biraz loş o sırada telefondan bir şey bakıyordum bi baktım dizlerimin üzerindeyim hala dizimin morluğu geçmiş değil
afiyet olsun canımSabah
08.30
Yarım kk beyaz peynir
kaşık lor
1 yumurta
2ceviz
Öğlen
14.00
Akşam
18.30
8kasik nohut
Çok geçmiş olsun canımTıkk tıkkk kimseee yokk muu Nerdesinizz.. yine neler yiyorsunuzz itiraff edinn bakimmKendimce espirili bir dilde yazmak istedimm t Süzgeç te ne diye sormak için alıntılamıştım ama okudukça ne olduğunu tahmin ettim
ne olacaksa bu halimiz. Bi önce zayıflayalım da bakalım midemiz küçülecek inşallah.
benim de öyle oluyor.
Nasilsimiz şu an. Bizde bugün hastanedeydik boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik başladı maalesef kiii
Ahhh be kuzum yaa çok geçmiş olsun inşallah kötülemezsin2-3 gündür güneş iyi yakıyordu
Aldandım tabi
Üstümü incelttim, havalar ısındı diye..
Bedelini ödüyorum şimdi mide bulantısı ile
Sağolsun büyük kızım nane yaptı.
İnşaallah fena bir gece geçirmem
ben isterim de geceleribölük pörçük uyuduğumdan yatağa girer girmez uyuyakalıyorum, olabildiğince eşlik etmeye çalışırım amaKızlar herkesin müsait olacağı bir saat aralığı belirleyip hep birlikte sohbete mi gelsek acaba
Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?