Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Keşke dememek için acaba cocuklar için bir şans daha versemiydim diye yıllarca düşünmemek için 6,7 ay birlikte yasadiklar. Ama olmadı unutamadı afettiremedi mal kendini
Biz kadınlar unutamiyoruz üstünü ortuyoruz ve her küçük tartismafa onu önüne getirebiliyoruz

Kızlar herkesin müsait olacağı bir saat aralığı belirleyip hep birlikte sohbete mi gelsek acaba

Mesela her akşam 22-24 arası

Ne dersiniz?
Bence iyi fikir kaptan
Biz cumalari yapardık arada pijama partisi gece 2lere 3lere kadar muhabbet ederdik
En azından haftasonu yapabiliriz

Kızlar herkesin müsait olacağı bir saat aralığı belirleyip hep birlikte sohbete mi gelsek acaba

Ne dersiniz?
Olabilir. Saat 10a kadae pertimiz çıkıyor çocuklardan miniğim baya ayaklandı peşindeyiz büyük kızım zatn hep ilgi bekliyor eşimle dönüşümlü çocukları değişip değişip ilgileniyoruz 3 çocuğu düşünemiyorum

Ne kadar zor üzücü bi durum kadını erkeği yok çok zor gerçekten

yediklerin çok az geldi gözüme aç değil misin
o zaman afiyet olsun..
Gündüz yediklerimin pişmanlığını yaşayıp tövbesini çekiyorum
Neler yedin acabaa zaten bi diyet psikolojisine girdik mi karar verene kadar önce 10 kilo aliyoruz sonra kaç ay onu vermeye uğraşıyoruz.
cok geçmiş olsun canım
bu hafta çok iyi gidiyordum az önce iyi bi kaçamak yaptım

Bu havalara aldanılmaz canım geçmiş olsun inş
Yaaa nelerrr oluyorrr herkeste bi kacamaklarrr hemen toparlaniyoruz yarinn telafii edip cuma ya güzel eksiler le geliyoruz. Bir şey diyeceğim acaba yemeği kaçırmak ta kaçamak sayılıyor mu

Ne dersiniz?
Mümkün olduğunca katilirimm

Neler yedin acabaa zaten bi diyet psikolojisine girdik mi karar verene kadar önce 10 kilo aliyoruz sonra kaç ay onu vermeye uğraşıyoruz.
Mükemmel bir tesbit
Bunun adı "kıtlık bilinci" maalesef.
Kilo almamızın nedeni de bu bilinç

Mükemmel bir tesbit
Bunun adı "kıtlık bilinci" maalesef.
Kilo almamızın nedeni de bu bilinç
Evettt maalesef beyin de kıtlık bilinci oluşuyor. Bu benii aç birakacakkk saldirrrr

Kızlar gun boyu gelemddim esim izinli bugun ve yarin. Bugun once pazara sonra parka arkasindan markete sonrada balik alip eve geldk bol gezmeli birgun oldu. Benim oğlanda tam bir gezenti eve girince agliyor kapiyi aciym kapatinca agliyor gitcekmis komsuya falan atliyor beni bile gormuyor gozu ya. Yarinda akvaryuma gitmeyi planliyoruz ve disarda yeriz dedk bakalm belki fazla gelemem. Simdi oglani uyuttm yapablrsem gecmis yapicam

ay ıns nane ıyı gelır canım.
Sağol cnm ❤
Kız sabahlara kadar ağladı. 9 da hastaneye götürdük. İlac al Gel saat 12. Üzerine annem ve kardeşim gil geldiler. Yemek yap kaldır indir
Çok yorgunum. Kızın da ateşi yine çıktı
Gecmıs olsum canım. Normal zamanda bıle cocukla mısafır zorken, hastayken daha zor.
neler yedın kaptanım. Yapmaya bemde nıyetlenıyorum bakalım hayırlısı. Aynı dusunce bende var ama yıyemeyecem baya yesemmı dıye cebellesıyorum gunduzlerı

Ne dersiniz?
gelmeye calısırım kaptanım. Annemlerdetım sımdı. Yarın şivlilik var malum. Mınnakı anneme bırakıp kızları dolandıracagım. Az once fener alayından geldık. Soguktuda ıns hastanmayız
Yok canım su anda ıyıyım. Gunduz kahvaltı yaparken komsu geldı gıttı, tek caldı derken ıstah kalmadı. Ama aksam doydum gayet

Şaka gibi ama grip hala geçmedi
Tansiyonum da ara ara düşüp yükseliyor.
tansıyonun neden dusuyor acaba. Tansıyon hastasımısın normalde. Ihmal etme canım gıt bı doktora
Oh ıyı olmus canım gezın kafan dagılsın eşini bulmusken. Ben bulamıyom benımkını su ara haftasonları hep anasılleyız.

Oglanın gezme secmesı de ıyı bence. Dısarda mızmızlanan cocuk cok zor cunku

Benim içinde çoklu organ temizliği bulunmaz fırsat.
Tek kafama takılan 3 günlük açlık oruçlarının Hatay sıcağında Haziran-Temmuz da nasıl tutulacağı
o zamana Allah bi kolayligini verir cnm
Ramazanda nasil yapiliyorsa ayni :))
Iftardan sonra su icmek serbest dimi
Sağol cnm ❤
Kız sabahlara kadar ağladı. 9 da hastaneye götürdük. İlac al Gel saat 12. Üzerine annem ve kardeşim gil geldiler. Yemek yap kaldır indir
Çok yorgunum. Kızın da ateşi yine çıktı
Sizede gecmis olsun tatlim

afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
Afıyet olsun canım

Bu hafta kafam o kadar dolu ki ne dusunecegimi sasiriyom :) icimde hep bi sikinti
Bi taraftan cocuklarin tasinma telaşı diger taraftan mahkeme stresi
Bide benim kiz, berlinde bikac kizla birlikte ogrenci evinde kaliyordu
Ev tuttu, 1 nisanda da o tasinacak
Orayi nasil yapicaz hic bilmiyorum

İş de yogun, vucut olarakda cok yorgunum
Bayadir ayagim agrimiyodu 2 gündür yine sag ayagim agrimaya basladi

İçinizi actim dimi

Az geldi gözüme menün canım afiyet olsun

Ay benim de geçen başıma geldi giriş kattan garaja inilen merdiven biraz loş o sırada telefondan bir şey bakıyordum bi baktım dizlerimin üzerindeyim hala dizimin morluğu geçmiş değil
Ahhh bu telefonlar, başımıza iş açacaklar valla

afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Ahhh be kuzum yaa çok geçmiş olsun inşallah kötülemezsin

Ne dersiniz?
ben isterim de geceleribölük pörçük uyuduğumdan yatağa girer girmez uyuyakalıyorum, olabildiğince eşlik etmeye çalışırım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…