- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.281
İyi yapmışsın dinlenmistir vücudunAy ben de iftardan sonra koltukta uyuyakalmışım bizim haylazla ilgileneyim biraz geliyorum
Güzel günlerde giy balım kiyafetleriniBugün kendime ciciler aldım
Bayadir erteliyodum alışverişi zayıflayınca alırım diye. Dayanamadım aldım artık. 40 bedenler tam oluyo hatta bazıları bol oldu.
Pantolonlardan biri de 38 beden oldu
Tamam kalıbı büyüktü ama yine de bunun mutluluğunu yaşamayayim mi yani
ıyı geceler canımBen biraz daha yatayım iyisi mi iyi geceler
Inş yoktur vırus falan. Rabbım korusunBu arada Erzurumdaki faaliyete daha başlamayan şehir hastanesi İrandan getirilen Türk vatandaşları için karantina merkezi olacak korona virüs içinfaal bir hastaneyi kapatmamak için burayı tercih etmişler halkımızda hayırlısı inşallah
Anne evinde yenilen yemek bisey yapmazKızlar bu saatte nıye boyle bışey yaptım bılmıyorum ama
1 elma
1 portakal
4 dlm greyfurt
1 avıc cekırdek
1 avuc leblebı
Ahh bu anne evı yokmu. (benım hıc bu sucum yok sankı anama sucu atıyom)
Gule gule gıy canım. Ne guzel ıstedıgını begendıgını almak demı.Bugün kendime ciciler aldım
Bayadir erteliyodum alışverişi zayıflayınca alırım diye. Dayanamadım aldım artık. 40 bedenler tam oluyo hatta bazıları bol oldu.
Hadı ınş dıyeyım.Yapa
Yapabilenlere helal olsun ben
Anne evinde yenilen yemek bisey yapmaz
Daha iki gün var diye rahat yemiştim bende oysagüzel olmuş canım sporda iyi, sonradan yediğin meyveler olmamış tek
nohut dışında güzel canım tartıya yakın yenmezse iyi olur, sporu hesaplaman gerekiyor canım
baya dolu ve bol ekmekli bişey diyemiyorum
gayet güzel sporda var daha ne olsun
kısır şişlik yapmaz inş canım gerisi iyi sporda güzel
1 lahmacun olsaymış iyimiş canım
Allahım kabul etsin inş canım
Bu aliskanliklardan kurtulmak mümkün mü acabaMükemmel bir tesbit
Bunun adı "kıtlık bilinci" maalesef.
Kilo almamızın nedeni de bu bilinç
Dinlen fırsat buldukça bence en iyi tedavi istirahat etmekŞaka gibi ama grip hala geçmedi
Tansiyonum da ara ara düşüp yükseliyor.
Hepımızın burda olma nedenı pıs bogaz olmamız zaten canım.Bu aliskanliklardan kurtulmak mümkün mü acaba
Yanlış yaptigimi bile bile aman yarın zati diyete basliycam diyr onbin kaloriyi bir günde alırım ☹sanki bidaha yiyemiycekmisim gibi
Ay ben çok pis boğazım ya
Bizde pek oynuyamadik bu sene bugün yagdiysa ertesi gün eridiYok canım buranın karnından ne olur çok zaman oldu baya bi yağmayalı, yağmur gösteriyor kalmaz bişey
Ne güzel hava güzel olunca çocuklarda temiz hava alabiliyor
Benim kadar olamaz kimseHepımızın burda olma nedenı pıs bogaz olmamız zaten canım.
Mefkusum nezaman bizim isler hafifler acaba senleBen erken yattim bugün
Arada bakiyom :)
Ben de hani sen demiştin ya Nazlıya sen kaçamak yapınca 300-500 kalorilik bir şeydir o bir şey yapmaz 5000 kalorilik yiyebilirim belki de nasıl değişecek bu yönümüz ki çoğumuz daha önce onlarca kilo vermiş insanlarız nasıl başa sarıyoruz o onlarca kiloyu nasıl geri alıyoruz ne yapmamız lazım terapist mi Bulalım fazla yemenin herhangi bir faydası olmadığını nasıl kabullenip yaşam şeklimize dönüştüreceğizBu aliskanliklardan kurtulmak mümkün mü acaba
Yanlış yaptigimi bile bile aman yarın zati diyete basliycam diyr onbin kaloriyi bir günde alırımsanki bidaha yiyemiycekmisim gibi
Ay ben çok pis boğazım ya
Geçenlerde burada bir psikoloğun videosunu paylaşmıştım, onu defalarca izlemek ben de olumlu etki yaptı.Ben de hani sen demiştin ya Nazlıya sen kaçamak yapınca 300-500 kalorilik bir şeydir o bir şey yapmaz 5000 kalorilik yiyebilirim belki de nasıl değişecek bu yönümüz ki çoğumuz daha önce onlarca kilo vermiş insanlarız nasıl başa sarıyoruz o onlarca kiloyu nasıl geri alıyoruz ne yapmamız lazım terapist mi Bulalım fazla yemenin herhangi bir faydası olmadığını nasıl kabullenip yaşam şeklimize dönüştüreceğiz
Güle güle kullan canım cicileriniBugün kendime ciciler aldım
Canım benim planim kilo verdikten sonrada burda kopmamak koruma topigi açarız hep birlikte belkideBen de hani sen demiştin ya Nazlıya sen kaçamak yapınca 300-500 kalorilik bir şeydir o bir şey yapmaz 5000 kalorilik yiyebilirim belki de nasıl değişecek bu yönümüz ki çoğumuz daha önce onlarca kilo vermiş insanlarız nasıl başa sarıyoruz o onlarca kiloyu nasıl geri alıyoruz ne yapmamız lazım terapist mi Bulalım fazla yemenin herhangi bir faydası olmadığını nasıl kabullenip yaşam şeklimize dönüştüreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?