Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel günlerde giy balım kiyafetlerini
Diyetin en güzel tarafi hedefe ulaşınca küçük beden kiyafetler alıp aynanın karşısına geçip "ne kadar güzel oldun aferin sana gurur duyuyorum senlr istedin azmettin başardın "demenin anlatılmaz hazzini yaşamak

Ben biraz daha yatayım iyisi mi iyi geceler
ıyı geceler canım
Inş yoktur vırus falan. Rabbım korusun

Kızlar bu saatte nıye boyle bışey yaptım bılmıyorum ama
1 elma
1 portakal
4 dlm greyfurt
1 avıc cekırdek
1 avuc leblebı

Ahh bu anne evı yokmu. (benım hıc bu sucum yok sankı anama sucu atıyom)
Anne evinde yenilen yemek bisey yapmaz

Gule gule gıy canım. Ne guzel ıstedıgını begendıgını almak demı.

Daha iki gün var diye rahat yemiştim bende oysa

Mükemmel bir tesbit
Bunun adı "kıtlık bilinci" maalesef.
Kilo almamızın nedeni de bu bilinç
Bu aliskanliklardan kurtulmak mümkün mü acaba
Yanlış yaptigimi bile bile aman yarın zati diyete basliycam diyr onbin kaloriyi bir günde alırım sanki bidaha yiyemiycekmisim gibi
Ay ben çok pis boğazım ya

Yanlış yaptigimi bile bile aman yarın zati diyete basliycam diyr onbin kaloriyi bir günde alırım ☹sanki bidaha yiyemiycekmisim gibi
Hepımızın burda olma nedenı pıs bogaz olmamız zaten canım.

Yok canım buranın karnından ne olur çok zaman oldu baya bi yağmayalı, yağmur gösteriyor kalmaz bişey
Ne güzel hava güzel olunca çocuklarda temiz hava alabiliyor
Bizde pek oynuyamadik bu sene bugün yagdiysa ertesi gün eridi
Küresel ısınmanin etkisimidir acabw

Hepımızın burda olma nedenı pıs bogaz olmamız zaten canım.
Benim kadar olamaz kimse
Misal diyet yapmazkrn akşam sıkı bir yemek yerdim mutfağı toplar çayımı demleyip yanında kocaman kase cekirdek 4,5 Halley başka ıvır zıvır varsa onlarida yiyebilirdim dipsiz kuyu oluyor mide o dönemler

Yanlış yaptigimi bile bile aman yarın zati diyete basliycam diyr onbin kaloriyi bir günde alırım sanki bidaha yiyemiycekmisim gibi
Ben de hani sen demiştin ya Nazlıya sen kaçamak yapınca 300-500 kalorilik bir şeydir o bir şey yapmaz 5000 kalorilik yiyebilirim belki de nasıl değişecek bu yönümüz ki çoğumuz daha önce onlarca kilo vermiş insanlarız nasıl başa sarıyoruz o onlarca kiloyu nasıl geri alıyoruz ne yapmamız lazım terapist mi Bulalım fazla yemenin herhangi bir faydası olmadığını nasıl kabullenip yaşam şeklimize dönüştüreceğiz

Geçenlerde burada bir psikoloğun videosunu paylaşmıştım, onu defalarca izlemek ben de olumlu etki yaptı.
Şimdi yemek yerken o videoda söylenen ifadeleri kendime söylüyorum, sanırım yavaş yavaş yerleşecek.

Güle güle kullan canım cicilerini
Bu mutluluğu hakketen sen.

Canım benim planim kilo verdikten sonrada burda kopmamak koruma topigi açarız hep birlikte belkide
Burda aynı mücadeleyi verdiğimiz birbirimize en iyi anlayanlar olarak ve zamanla olasan bağımız beni engelliyor aşırı yeme isteğinden
Genelde hunharca yiyorsam ortalıktan kayboluyorum yememi engeliyecek takımım diye
Ama bu sefer tamamiyle oldum diyene kadar kaybolmuycam birakmiycam takımı

Kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarimizun kabul olduğu bir kandil yaşamayı nasip etsin
Çocuklar okula gittiler ben mutfakta 1 dolap boşaltıp silip spora gidicem
Eskisi gibi sabahtan girip akşama kadar evi kirklayim olayını yapamıyorum bebisimden dolayı bu seferde alıp başını gidince işler geriliyorum mutsuz oluyorum .
Bende karar verdim hergune gündelik işler hariç 2 iş koyup onları kesinlikle yapmaya calisicam
Böylelikle ev işleri bakımından ipin ucunu kacitmamis olucam inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…