Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yapmak isteyip de bir türlü hayata geçiremediğim olay bütün 15 tatilim dip köşe ev temizliği ile geçti resmen

Ben de izleyeyim bol bol düzgün bir yeme alışkanlığı olmaması canını sıkıyor insanın

Çok sık ve çok karbonlu bi menü olmuş canım bugünü biraz daha hafif tutarsan iyi olur

Canım mercimek çorbasını un kavurarak mi yaptın? Seviye 1de yasak biliyorsun
Afiyet olsun

Afiyet olsun kuzumm

allah yardımcın olsun ablacım

Hakkındır tabii uç havalara hem de, çabanın karşılığını alıyorsun ötesi var mo

Ben de izleyeyim bol bol düzgün bir yeme alışkanlığı olmaması canını sıkıyor insanın
Biz eşimle şöyle bir anlaşma yaptık hafta ici tamamen sağlıklı beslenip haftasonu canımızın istediğini yiyelim diye mideler küçüldü fazlada yenmiyor zaten

Sahura kalkmayınca acıkmıyor musun canım
Afiyet olsun

26 şubat
Saat 07.15
1 yumurta
2 marul yaprağı
1.siyah zeytin
2 hindi füme

Saat 13.30
Tavuklu mantarlı salata

19.30
1 tabak pırasa
1 kase cacık

Su 2250.
Spor yok ama 8000 adım yürüdüm @Dream00
Afiyet olsun canım

Hem bal hem çokokrem cısssss
Ama miktarlar azmış o yüzden çok d şeetmiyim
Afiyet olsun canım

Çok güzel canım akşamki meyve kaçamaklarını saymazsak tabi

sebze yemeği + pirinç pilavı olsa göze batmazdı canım iki karbonhidratlı yemeği aynı öğünde tüketmezsek daha iyi olurmuş
canım menü paylaşımın çok anlaşılır değil "3 patlican 2 biber karniyarik( boyutlari baya küçüktü)" ben bu cümleden biberden karnıyarık mı olurmuş? 5 karnıyarık mı yemiş gibi düşüncelere daldım sabah yediğin peynirin miktarını da yaz kuzu ama anladığım bir şey var gün içinde çok sık yediğin ve pilavın olduğu yerde ekmek tükettiğin :)
Harika canımm havuç pişmemiş tüketilebiliyordu hatırladığım kadarıyla

Göze batan bir şey yok canım meyvenin ve sabahki ara öğünün saatini yazmamışsın ve akşam öğününden sonra bir şey yemezsek daha iyi olur

Hayırlı akşamlar
Sabah 12.30
Bir yumurta tavada
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 tk bal tereyağı
Çay

Akşam
2 lahmacun
Yeşillik
Ayran 1 bardak

Çay
Türk kahvesi
Lahmacun sayısı 1 olsaymış daha iyi olurmuş canım ayrıca su miktarını belirtmeyi unutmuşsun herhalde

26 şubat
Saat 07.15
1 yumurta
2 marul yaprağı
1.siyah zeytin
2 hindi füme

Saat 13.30
Tavuklu mantarlı salata

19.30
1 tabak pırasa
1 kase cacık

Su 2250.
Spor yok ama 8000 adım yürüdüm @Dream00
Harika bir menü canım spor daha ne olsun böyle bir menüye 8000 adım yeter de artar

Suyun bol da canım miktarını yazsan daha iyi olurmuş leblebiyi çayın yanında bir iki bir iki attığın için mi saatini belirtmedin sporun da harika ayrıca

ayyy güle güle giy üstünde eskisinler ben de bu levele gelmek istiyorum

Ama onlar ayrılamaz ikili degilmi nasıl ayirayim

Kızlar bu yitik sifa seviyeleri facebook disinda gorebilcegmiz biyer varmi ya belki esimde yapabillir geceleri gogsunde bir baskı oluyor uyuyamiyor once kalpmi diye gittik sukur temiz cikti sonra midede sorun cikti ama ilaclar vs hic etki etmedi nerdeyse 2 senedir cekiyor bunu hic uykumu alamiyorm diyor. Nerden bakabilrm seviyelere facebookm yok da insta da falan yokmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…