Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım ben grupla başlamaya karar verdim
ama kurallara dikkat etmeye çalışıyorum bir anda zorlanmamak için ama bi tık daha esneğim
mesela dün akşam 1 kaşık acem pilavı yedim
Ata tohumuyla katkısız unla yapılan ekmeğe seviyelerde izin var mıydı canm yoksa 7.seviyeden sonra mı yeniliyordu gözünee çarptı mı hiç?

Ağustosta bu seviye 3 hafta değilde 2 hafta yapılmış hatta seviye bitiminde 1 serbest gün yapılmış. 1.seviye 40 gün mü 30 gün mü
Seviye 1 40 gün yazıyor canım ama dediğin gibi telegramdan canlı takip etmek daha doğru olacak sanırım, belki her seferinde değişiklik yaptıkları şeyler oluyordur

Canım burda da 30 gün süren seviye 1 diyor

Ata tohumuyla katkısız unla yapılan ekmeğe sevilerde izin var mıydı canm yoksa 7.seviyeden sonra mı yeniliyordu gözünee çarptı mı hiç?
ata tohumunun ne olduğunu hiç bilmiyorum desem
bir de ben sadece seviye açıklamalarını okudum, yorumları ya da raporları hiç okumadım
ama açıklamalardan anladığım seviye 1de hiç ekmek yok

Ağustosta bu seviye 3 hafta değilde 2 hafta yapılmış hatta seviye bitiminde 1 serbest gün yapılmış. 1.seviye 40 gün mü 30 gün mü
Seviye-1 önceden 30 gündü(ilk uygulamalarında)
Birkaç seferdir 40 gün olarak uygulanıyor

ata tohumunun ne olduğunu hiç bilmiyorum desem
bir de ben sadece seviye açıklamalarını okudum, yorumları ya da raporları hiç okumadım
ama açıklamalardan anladığım seviye 1de hiç ekmek yok
Ahmet Apa bir köydeki değirmendn alıyormuş gdosuz katkısız ata tohumuyla ekilmiş unu. Raporları kesin okumalısın beni motive eden onlar

aaaaaa ben bunu niye ısrarla 40 gün diye okuyorum acaba
çok şaşırdım şu an 40 günü nerden çıkardım acaba
40 gün tatlım
Geçen yıl ben sormuştum gruba, "önceden 30 gün idi, 40 a çıkardık ama bazı yerlerde yazıyı düzeltmediğimiz için 30 yazıyor, doğru olan 40 gün" dediler

Tamam kaptanım bu hafta Poni Bon ve Jasminium84 listeye giriyorlar diye hatırlıyorum denemedikiler de belli olsun ona göre ayarlayayım

Canim doğru anladigina göre anlaşılır olmuş tam da öyle demek istedim. Biberinde karnini yarip kıymalı harçtan koyuyorum.

Maaleseff ki dün doymak nedir bilemedim ama bugün dikkat edeceğim

Ben isterim hedefime az kaldı inşallah bi azim daha iyi asılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…